Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Οταν τα μόνα προβλήματα που έχουμε τα δημιουργούν τα πεθερικά

manoulina

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.

Δεν έχω δει κάποιο ανάλογο θέμα και αποφάσισα να το ανοίξω λόγω αγανάκτησης.

Δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε μένα αλλά ότι προβλήματα έχουμε με τον άντρα μου, όποτε στεναχωριόμαστε ή ψιλοτσακωνόμαστε πάντα μα πάντα απο πίσω κρύβονται οι γονείς του.

Και καλά όταν το θέμα έχει να κάνει με τη συμπεριφορά τους προς εμένα. Οταν όμως οι αξιότιμοι αυτοί γονείς στεναχωρούν και βάζουν εμπόδια στο γιο τους τι κάνουμε???

Η κολλητή μου, μου λέει να μην ανακατευτώ γιατί η συζήτηση ήταν μάνα προς γιο και να μην ανακατευτώ στα δικά τους.

Εγώ όμως δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει δικά τους. Απο τη στιγμή που μου δημιουργούν πρόβλημα μέσα στο σπίτι μου, δεν έχω το δικαίωμα να μιλήσω???? Απο τη στιγμή που κάνει τον άντρα μου κουρέλι??? Μπορώ να επιτρέπω σε αυτή την........ κατσίκα...... να μου φέρνει τέτοια αναστάτωση που να τον κάνει χάλια κι εγώ να μένω άπραγη επειδή απλά είναι η μάνα του????

Νομίζω οτι κάπου σταματάει ο ρόλος της και αφού δεν έχει φρένο είμαι έτοιμη με την πρωτη ευκαιρία να της το βάλω εγώ.

Ποια η γνώμη σας βρε κορίτισια?? Εχει καμία ανάλογες εμπειρίες???

sj3dp3.png

Διαφημίσεις

καλυτερα να ενισχυσεις ψυχολογικα τον αντρα σου παρα να παρεις θεση. εκτος αν εχει φτασει στο απροχωρητο το θεμα. σε μενα που σε ενα θεματακι με την αδερφη μου , μου τηλ ο αντρας της τα εκανε χειροτερα τα πραγματα.

Δεν έχω σκοπό να πάρω τηλέφωνο εγώ. Αλλά το περιμένω το τηλεφωνάκι απο την πεθερά μου σίγουρα για να μου ζητήσει εξηγήσεις, για ένα θέμα που δεν τους αφορά έτσι.....

Απλά αν μου κάνει αναφορά έχω σκοπό να της απαντήσω. Γιατί και ως τώρα που όλα τα καταπίνω και δε μιλάω δεν έχω δει προκοπή.

Αυτοί οι άνθρωποι τελικά επειδή ανακατεύονται σε όλα και θέλουν να τα ξέρουν και να τα ελένχουν όλα, και αν σε πιάσουν και σου μιλάνε δεν σταματάνε....και την ευγένεια και τη διακριτικότητα του άλλου στο να μην θέλει να τσακωθεί μαζί τους, την καβαλάνε, ο μόνος τρόπος να μπουν στη θέση τους είναι να τους τα πει μια φορά κάποιος έξω απο τα δόντια!!!

Μα είμαι να σκάσω πια!!!!!

sj3dp3.png

Δεν ξέρω αν η γνώμη μου θα αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία...

AΠO προσωπική πείρα θα σου πω μείνε μακριά.

Πέρασαμε φάσεις που η μάνα του ντίνου δεν ήθελε ούτε να ξέρει για τον ντίνο.κ όταν εμφανιζόταν ήταν για να δημιουργεί προβλήματα μόνο.δεν θα μπω σε λεπτομέριες αλλά τώρα που του άνοιξε την αγκαλιά της,ο ντίνος φαίρετε σαν να MHN έγιναν πότε τα άσχημα.κ βγαίνω εγώ η κακιά που κατηγορώ την μάνα του.γιατί αυτός τα ξέχασε όλα.εγώ όμως όχι.

Ελπίζω να κατάλαβες,γιατί σαν μπερδεμένα να τα είπα

Συμφωνώ απόλυτα με την mariantinos...

Ότι και να γίνεται μεταξύ τους, αν έρθει η στιγμή και τα ξαναβρούν, ΕΣΥ θα είσαι η κακιά που κάποτε μίλησες άσχημα ή απότομα ή με ύφος ή με ότι άλλο στη μαμά του...Μείνε μακριά, κράτα απόσταση ασφαλείας από αυτή και κοίτα να είσαι καλά με τον άντρα σου γιατί μόνο η σχέση σας μετράει και η οικογένεια που πάτε να φτιάξετε μόνοι σας..

Διαφημίσεις

Δεν έχω σκοπό να πάρω τηλέφωνο εγώ. Αλλά το περιμένω το τηλεφωνάκι απο την πεθερά μου σίγουρα για να μου ζητήσει εξηγήσεις, για ένα θέμα που δεν τους αφορά έτσι.....

QUOTE]

ακριβως. δεν τους αφορα. αυτο πες μονο κ οτι δε θες να το συζητησεις παρα μονο με τον αντρα σου γιατι αυτο ειναι το φυσιολογικο κ αλλαξε κουβεντα. θα ξαφνιαστουν αλλα δεν θα εχουν κατι να πουν αν δεν προχωρας εσυ την κουβεντα

Δεν ξέρω αν η γνώμη μου θα αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία...

AΠO προσωπική πείρα θα σου πω μείνε μακριά.

Πέρασαμε φάσεις που η μάνα του ντίνου δεν ήθελε ούτε να ξέρει για τον ντίνο.κ όταν εμφανιζόταν ήταν για να δημιουργεί προβλήματα μόνο.δεν θα μπω σε λεπτομέριες αλλά τώρα που του άνοιξε την αγκαλιά της,ο ντίνος φαίρετε σαν να MHN έγιναν πότε τα άσχημα.κ βγαίνω εγώ η κακιά που κατηγορώ την μάνα του.γιατί αυτός τα ξέχασε όλα.εγώ όμως όχι.

Ελπίζω να κατάλαβες,γιατί σαν μπερδεμένα να τα είπα

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Μία από τα ίδια! Τελικά μου φαίνεται ότι πάντα εμείς φαινόμαστε οι κακές!!!! :evil:

Κι εγώ θα σου πρότεινα να μείνεις ουδέτερη και να στηρίζεις τον άντρα σου. ΠΟΤΕ όμως μην κακολογήσεις την πεθερά σου γιατί όπως είπαμε, εσύ θα φανείς η κακιά της παρέας

81332fc420.png

ad017ac402.png

Καλά η κακιά της παρέας είμαι έτσι κι αλλιώς γιατί μόνο κακίες μου βγαίνουν πια για αυτή τη γυναίκα!!!

Τουλαχιστον ο καλός μου ξέρει οτι έχω δίκιο και συμφωνεί μαζί μου στα περισσότερα..

sj3dp3.png

Καλά η κακιά της παρέας είμαι έτσι κι αλλιώς γιατί μόνο κακίες μου βγαίνουν πια για αυτή τη γυναίκα!!!

Τουλαχιστον ο καλός μου ξέρει οτι έχω δίκιο και συμφωνεί μαζί μου στα περισσότερα..

KI εμένα συμφωνούσε γλυκιά μου.να το εξηγήσω καλύτερα.αυτός τους έβριζε κ έλεγε τα χειρότερα κ εγώ απλά έλεγα ότι δεν το χωράει το μυαλό μου πως μια μάνα δεν νοιάζετε κ φαίρετε έτσι στο παιδί της.σ αυτό τον αγώνα είσαι μόνη σου.να το ξέρεις.δηλαδή μπορεί τώρα να του στεκεσε αλλά αύριο μεθαύριο ΠOY θα τα ξαναβρούν ξέρεις τι θα μείνει ΜΌΝΟ;τα δικα σου άσχημα λόγια για την μάνα του.γιαυτό ουδέτερη όσο μπορείς,χωρίς πικρα λόγια.μείνε δίπλα του,βοήθησε τον αλλά ως εκεί.

Για το καλό σου τα λεω.

Εμπειρια κουκλα δεν εχω , ομως αυτο που θα ελεγα εγω ειναι να συζητησεις με τον αντρα σου ηρεμα το τι συμβαινει και απο κοινου να αποφασησετε να μιλησετε στους γονεις του ή στη μητερα του . Βασικα ποιο ειναι το προβλημα θα θελες να πεις πανω κατω...

Διαφημίσεις

Ότι και να γίνεται μεταξύ τους, αν έρθει η στιγμή και τα ξαναβρούν, ΕΣΥ θα είσαι η κακιά που κάποτε μίλησες άσχημα ή απότομα ή με ύφος ή με ότι άλλο στη μαμά του...Μείνε μακριά, κράτα απόσταση ασφαλείας

Ayto μου το λεει και ο αντρας μου

πριν τσακωθω με καποιον απο τους γονεις του και πριν πω αυτο που πραγματικα πιστευω μου λεει οτι αν εκεινος τσακωθει ειναι γιος τους και δεν θα το θυμουνται αργοτερα αμα τους πει και μια κουβεντα παραπανω

αν ομως πω εγω κατι στην μανα του η τον πατερα του για την συμπεριφορα τους προς εκεινον αργοτερα οταν τα ξαναβρουν εγω θα ειμαι η bitch της υποθεσης:twisted:

και εμενα ο ρολος μου πρεπει να ειναι πυροσβεστικος δηλαδη ακομα και αν θελω να τον υπερασπιστω να κανω τα αδυνατα δυνατα και να υπερασπιστω τους δικους τους η εστω να μην βγαλω αχνα:!:

ετσι οταν τα ξαναβρουν θα ειμαι λεει μια θεση πιο πανω στα ματια τους

ωρες ωρες το θυμαμαι και αλλες φορες το ξεχναω και ξεσπαθωνω ασχετα που οντως επειδη το εχω κανει ειμαι πλεον το μαλακισμενο της υποθεσης:cool:

προσπαθησε οχι να τους υπερασπιστεις αλλα απλα να μην ανακατευτεις μεχρι οπου αντεξεις;)

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Αχχχχχ κορίτσια είμαι ειλικρινά στα όρια μου. Το θέμα μας ξεκίνησε απο το οτι δεν τους αναφέραμε οικονομικές κινήσεις που έκανε ο άντρας μου πριν τον γνωρίσω και τώρα έφτασε να έχει μερικά χρέη παραπάνω σε τράπεζες. Όμως εμείς τα αποπληρώνουμε μια χαρά, τα έχουμε βάλει σε τάξη και δεν έχουμε πρόβλημα ούτε ζούμε ζωή στερημένη. Απλά τους εννοχλεί που δεν το ξέρανε γιατί θέλουν να τα ξέρουν και να τα ελέχνουν όλα. Το τι του είπανε δεν λέγεται!!!! Κουρέλι μου τον κάνανε!!!!

sj3dp3.png

Εγω παλι ρε κοριτσια ειμαι αλλης φιλοσοφιας , οτι το ζευγαρι πρεπει να τα συζηταει αυτα μεταξυ του , αμα απο κατι ενοχλειτε ο ενας ή ο αλλος θα πρεπει να το 3ερει το ετερον ημιση , δεν ξερω αλλα εγω ετσι κανω . Και εγω ειχα καποια εστω μικρα προβληματα με τη μητερα του αντρα μου οσο αφορα το μεγαλο μου γιο , δεν πηγα να τα πω σε εκεινη γιατι δεν θα θελα να τη φερω σε δυσκολη θεση πρωτα απο ολα , το συζητησα μαζι του και εκεινος της μιλησε , αλλα θα μπορουσαμε να της μιλησουμε και μαζι . Εντα3ει δεν χρειαζεται παντα να ειναι κακια η πεθερα και η νυφη η καιμενη το θυμα , μπορει να ειναι καλες και οι 2 ή και κακιες και οι 2 . Ουσιαστικα λεμε στην κοπελα να το κρατησει μεσα της και να μην μιλησει , γιατι ?για να την ενοχλει περισσοτερο ? ή να το συζηταει με φιλες τα του σπιτιου της ? γιατι να μην μιλησει με τον αντρα της ? γιατι πρεπει παντα ολοι οι αντρες να περνουνε το μερος της μαμας τους , στην τελικη με την κοπελα ειναιθ παντρεμενος και ζει οχι με τη μητερα του αρα υποχρεωση του ειναι να βαζει τα θελω και τις αναγκες της γυναικας του πανω απο ολα . Και κατι αλλο , οταν παντρευομαστε και κανουμε και παιδια , μια οικογενεια εχουμε , τη δικια μας , οι αλλοι ειναι απλα πατρικη οικογενεια και φυσικα και δεν τους πεταμε και παντα ειμαστε διπλα τους αλλα πανω απο ολα ειναι η δικια μας οικογενεια .

Δεν ξερω τι προβλημα εχει η κοπελα με την πεθερα της , υπαρχουνε και πολυ σοβαρα θεματα και το 3ερω με οντως πολυ λαλακισμενες πεθερες , κακιες και σκυλες αλλα δεν ειναι ολες ετσι ρε παιδια , οι μισες εχουμε γιους θελουμε αυριο μεθαυριο να εχουμε τετοια σχεση με τη νυφη μας ? εγω θα προτιμουσα να πεσω απο τον 3ο παρα να με μισει η νυφη μου ή να κανω κατι που θα ενοχλησει τα παιδια . Θελω να πω οτι ισως σε καποιες περιπτωσεις η συζητηση λυνει πολλες παρεξηγησεις .

Αχχχχχ κορίτσια είμαι ειλικρινά στα όρια μου. Το θέμα μας ξεκίνησε απο το οτι δεν τους αναφέραμε οικονομικές κινήσεις που έκανε ο άντρας μου πριν τον γνωρίσω και τώρα έφτασε να έχει μερικά χρέη παραπάνω σε τράπεζες. Όμως εμείς τα αποπληρώνουμε μια χαρά, τα έχουμε βάλει σε τάξη και δεν έχουμε πρόβλημα ούτε ζούμε ζωή στερημένη. Απλά τους εννοχλεί που δεν το ξέρανε γιατί θέλουν να τα ξέρουν και να τα ελέχνουν όλα. Το τι του είπανε δεν λέγεται!!!! Κουρέλι μου τον κάνανε!!!!

δεν το θεωρω κ μεγαλω ανακατεμα αυτο.παθανε καποιο σοκ οι ανθρωποι.γινεται να μην το δειξουν;πες αν χρειαστει οτι ευτυχως τωρα παει καλα το πραγμα κ τελειωσε το κει

Το λες γιατί απλό σου φαίνεται. Κάθε μέρα έχουμε κι απο ένα θεματάκι μαζί τους. Παίρνουν ένα τηλέφωνο, ρίχνουν τη βόμβα και φεύγουν. Εχτέ ανακάτεψαν την κουνιάδα μου, κάτι φίλους τους..... άστα......

sj3dp3.png

Διαφημίσεις

Αφού έχεις πρόβλημα πρέπει να το πεις καθαρά και αν μπορείς και ήρεμα θα βγεις πιο κερδισμένη. Εγώ ακολούθησα πολιτική μη σύγκρουσης για χρόνια για χάρη του άντρα μου, μου την έλεγαν και πιο μουλωχτά και τελικά τα προβλήματα και οι πικρίες συσσωρεύθηκαν και μία φορά που η πεθερά μου μου ζήτησε το λόγο στο τηλέφωνο, έκανα μπαμ και γλύτωσα.

Φαντάσου που η δικιά σου έχει το θράσος να σε πάρει από τώρα, κακό σημάδι, πόσο θα ανακατεύεται γενικότερα. Ενώ μία ξαδέρφη μου που είχε πρόβλημα από την αρχή τους το ξεκαθάρισε ότι δε σηκώνει πολλά πολλά, της έκαναν άλλα τόσα, ψυχράνθηκαν για χρόνια και τώρα είναι μέλι γάλα γιατί καθένας κατάλαβε τη θέση του.

Do it now και ξεκαθάρισε τη θέση σου γιατί θα το κάνεις έτσι κι αλλιώς αργότερα. Είχα και το αντιπαράδειγμα της μάνας μου που τα είπε στα πενήντα και λέω εγώ τόσα χρόνια δεν περιμένω, θα πάω από σύγχυση.

δεν της λεμε να το κρατησει μεσα της απλα

της λεμε οτι εχει 2 εκδοχες η δεν θα πει τιποτα και θα μεινει μακρια αποπεθερικα και οταν τα ξαναβρουν σαν πατρικη οικογενεια θα ειναιθ ενα κλικ πιο πανω στην υποληψη τους και ακομα περισοτερα αν τους υπερασπιστει σε συνεννοηση με τον αντρα της παντα η θα ξεσπαθωσει και οταν τα ξαναβρουν σαν γονοις με παιδι εκεινη θ8α ειναι υπο και μιασμα στα ματια τους

Αν πιστευει οτι δεν την ενδιαφερει καθολου οτι μετα για τους γονοις του αντρα της θα ειναι η κακια η σκυλα η η δεν ξερω και γω τι αλλο να ξεσπαθωσει

μιλαω και εκ πειρας εγω δεν μπορω να συγκρατρηθω πολλες φορεςς και γινομαστε μπιλιες

στην αρχη που κρατουσα μια πιο ουδετερη σταση ειμασταν ολοι υπεροχα και εγω ημουν η Ελενιτσα τους η καλη τους

οταν αρχισα να παιρνω αναποδες και ελεπα οτι μου τον μειωναν και ξεσπασα εγινα η νυφη του;ς και η κακια τ6ης υποθεσης

εγω ομως ειμαι και χοντροπετση και χεστηκα:twisted:

παρε το και αλλιως θα σου αρεσε ο αντυρας σου να τσακωθει με τη μαμα σου η τον πατερα σου???

οχι

Εσυ τσακωνεσαι με τους δικους σου και εκεινος με τους δικους του

προσπαθω μεχρι ενος σημειου να το τηρω και εγω

328e.jpg328ep3.png

εγω με την κυρα βαγγελια (η μανα μου) τσακωνωμαι καθε μερα σχεδον

δεν θα ηθελα να τσακωθει ο αντρας μου ομως μαζι της εστω και για να με υπερασπιστει

dont do it faidon:)

328e.jpg328ep3.png

Στην πραγματικότητα εγώ χέ.......... για το τι θα λένε για μένα. Και τώρα που δε μιλάω και τα καταπίνω τα χειρότερα λένε. Πάντα εκείνοι είναι οι τέλειοι σε όλα όχι μόνο οτι αφορά εμάς. Οτι αφορά όλους και όλα. Τα παιδιά τους, φίλους, γνωστούς. Βρίζουν και κατηγορούν τους πάντες. Δε με απασχολεί λοιπόν ακόμη κι αν δεν μου ξαναμιλήσουν. Αν έχω τη χρυσή ευκαιρία να μην τους ξαναδώ, θα την εκμεταλλευτώ. 3 χρόνια που είμαι με τον άντρα μου ακούω....... τα χίλια μίρια.....Και όταν δε είπαμε παντρευόμαστε....εκεί άρχισε το τρελό γλέντι.

Και δεν έχουν να πουν τίποτα γιατί ποτέ ούτε ο γιος του ούτε εγώ τους ζήτησε τίποτα, ούτε και μας προσέφεραν ποτέ βοήθεια σε κάτι.

Ας το βουλώσουν λοιπόν με κάποιο τρόπο να συνεχίσουμε κι εμείς τη ζωούλα μας ήσυχοι.

sj3dp3.png

Κι εγώ τσακόνωμαι με τη μάνα μου αλλά ποτέ δεν της έχω επιτρέψει, και απο μόνη της όμως δεν το έχει κάνει, να μπλεχτεί μέσα στο σπίτι μου και να πιάσει στο στόμα της τον άντρα μου.

Για την πεθερά μου δεν ισχύει αυτό.

sj3dp3.png

Αν υπάρχει πρόβλημα και οι άνθρωποι ανακατεύονται θα ανακατεύονται πάντα. Δεν έχει σημασία αν τώρα δεν μιλήσεις και τα βρουν μετά γονείς-γιος, πως θα δουν τη νύφη τους. Σε ένα μήνα θα προκύψει κάτι άλλο γιατί οι άνθρωποι δε σέβονται την καινούρια οικογένεια, θέλουν εκπαίδευση Και αυτό μπορεί να κρατήσει για δεκαετίες. Πρέπει να μπουν τα όρια από την αρχή.

Manoulina, αν δεν τους βρίσεις και τους το πεις με ήρεμο τρόπο θα βγεις πολύ κερδισμένη ιδίως με τον άντρα σου.

oyte kai h dikia moy εχει πει κατι για τον αντρα μου

τωρα οσο για τα δικα σου πεθερικα αν η σχεση σας ειναι τοσο χαλια συζητησε το με τον αντρα σου πρωτα και μετα ξεσπασε

να δεις τι θα σου πει και εκεινος

δοξα το θεο τα δικα μου πεθερικα ειναι καλοι ανθρωποι αλλα ωρες ωρες ειναι αδιαλακτοι και ξερολες

α΄λλα οσες φορες ετυχε και τον υπερασπιστικα εχουν ψυχρανθει πολυ οι σχεσεις μας

βεβαια δεν καθομαστε να βγαζουμε μαχαιρια

328e.jpg328ep3.png

Εγώ πάντως μιλάω ως παθούσα από τη μεριά του άντρα σου...Και λέω ότι ο,τι και αν γίνεται μεταξύ του άντρα σου και των γονιών του, καλύτερα εσύ να κρατάς ουδέτερη στάση...Αυτά που λέει και η Μαριρενα..Σε μας ήταν το ανάποδο, εγώ ήμουν χάλια με γονείς και τώρα που τα πράγματα φτιάξαν, θυμάμαι αυτά που έλεγε τότε ο άντρας μου και ακόμα με πληγώνουν...απλά έχω αποφασίσει και τους κρατάω όλους από έξω και κοιτάω μόνο τον άντρα μου και το παιδί μου.

ΤΟ καλύτερο δυστυχώς είναι να τα κρατάς για τον ευατό σου και απλά με πολύ ηρεμία να κάνεις μια συζήτηση και να δείξεις την ενόχληση σου .Προσπάθησε δε να τα συζητάς όλα με τον άντρα σου και αυτό θα είναι πάντα ή καλύτερη λύση .Στο λέω εγώ που γενικά έχω τραβήξει και ανεχτέι πολλά αλλά είναι οι γονείς του άντρα σου και αυτοί ευθύνονται για την υπάρξη του.:(Οπότε κράτας όσο το δυνατόν πιο τυπικές σχέσεις και κάνεις υπομονή για να μπορείς να συμβιώνεις αρμονικά.:wink:

Και εγω ειμαι υπερ της υπομονετικής στάσης. (αν και σαν ανθρωπος δεν ειμαι καθολου έτσι). Τα δικά μου πεθερικά πάλι πληγωσανε τον αντρα μου με τη σταση τους ως προς το μωρό (χεσμένο το έχουν), δεν το έχουν δει καν! Τους είπαμε να σταματησουν τα τσιγάρα για καμια ώρα και να τις επισκέψεις, και ο πεθερος πατησε κάτι γκαρίδες άλλο πραγμα... Τώρα δε θα έρθουν στη βάφτιση (εχουν προβλημα αναπηρίας και δυσκολευονται) και ο αντρας μου έχει γίνει κουρελι. Και το κορυφαιο: έκαναν και παράπονα στους γονεις μου! Και βρεθηκα να προσπαθω να τους υπερασπιστώ στον άντρα μου! (εγώ που μου την έδιναν στα νεύρα με τη στάση τους!)

Σκεφτομαι αυτό που είπαν τα κορίτσια παραπάνω: οι γονεις του θα είναι πάντα γονεις, εμεις έχουμε να κερδίσουμε κρατωντας ουδετερότητα (την οποία κρατάω με πολύ κοπο βεβαια). Απλά προσπάθησε να κρατηθείτε λίγο μακριά τους, μερικές φορές κάνει καλό η απόσταση.

pECmp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...