Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ ΣΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ

Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας . Το μωράκι εμφάνισε μια έντονη κοκινίλα που είχε ξεκινήσει σαν μικρούλικα σπυράκια κοκινωπά κοντά στο πουλάκι του. Μετά απο 2μέρες εξαπλώθηκε και έγινε μια έντωνη κοκινίλα. Πήρα τον γιατρό τηλέφωνο και μου είπε ότι είναι δερματίτιδα -μύκητες και να του βάζω την dactarin για καμιά εβδομάδα. Όντως χθες ξεκίνησα με θεαματικά μπορώ να πω αποτελέσματα. Η ερώτησή μου είναι η εξής αν ξέρετε γιατί ξέχασα να τον ρωτήσω. Που οφείλεται αυτή η δερματίτιδα? μύκητες σε μωρό παιδί? Μου φάνηκε παράξενο. Επίσης επειδή βλέπω να υποχωρεί παρόλο αυτά να την συνεχίσω την αλοιφή να του την βάζω όπως μου είπε?

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας . Το μωράκι εμφάνισε μια έντονη κοκινίλα που είχε ξεκινήσει σαν μικρούλικα σπυράκια κοκινωπά κοντά στο πουλάκι του. Μετά απο 2μέρες εξαπλώθηκε και έγινε μια έντωνη κοκινίλα. Πήρα τον γιατρό τηλέφωνο και μου είπε ότι είναι δερματίτιδα -μύκητες και να του βάζω την dactarin για καμιά εβδομάδα. Όντως χθες ξεκίνησα με θεαματικά μπορώ να πω αποτελέσματα. Η ερώτησή μου είναι η εξής αν ξέρετε γιατί ξέχασα να τον ρωτήσω. Που οφείλεται αυτή η δερματίτιδα? μύκητες σε μωρό παιδί? Μου φάνηκε παράξενο. Επίσης επειδή βλέπω να υποχωρεί παρόλο αυτά να την συνεχίσω την αλοιφή να του την βάζω όπως μου είπε?

Σωτηρια μου πιστευω οτι οφειλεται μαλλον σε συγκαμα απο την πανα. και εμενα ειχε κανει κοκκινιλα με μικρα μικρα σπυρακια οταν του χρησιμοποιησα συγκεκριμενη μαρκα μπειμπιλινο. του περασε με την flogo. κανε του τοπικο πλυσιμο οποτε τον αλλαζεις και αστο λιγακι χωρις πανα, να αεριστει το δερματακι του.

καλησπερα και σε εμενα το ειχε κανει ακριβως αυτο αλλα ο γιατρος δεν μου ειπε τιποτα για μυκητες μου ειπε οτι ειναι πολυ καυστικα τα τσισα του μου εδωσε μια κρεμα απο το φαρμακειο να του βαζω σε ολη εκει την περιοχη και να αλλαξω πανες μηπως του το εκαναν αυτες χρησιμοποιουσα τα παμπερς νιου μπορν του αλλαξα με λιμπερο αλλα δεν τον κραταγαν καθολου ηταν πολυ μεγαλες για εκεινον και καθολου αποροφητικες και ετσι αφου ειδα οτι ηταν μια χαρα πηγαμε παλι στα παμπερς βεβαια αντι για μια κεινη κρεμα σε αυτη την περιοχη συνεχιζω την κρεμα απο το φαρμακειο αμα θες πες μου να στην πω!:lol:

Σ' ευχαριστώ πολύ! Βασικά περάσε , έφυγε με την dactarin που μου είπε. Απλά θα ήθελα να σε ρωτήσω αν ξέρεις επειδή έχει βγάλει και λίγο στο μαγουλάκι του χαμηλά κάτι κοκκινίλες , τις έχεις μήνες τώρα τι θα πρέπει να βάλω εκεί.

Διαφημίσεις

Αχ γι αυτο θα σε γελασω εμενα μου εχει βγαλει μονο ενα μικρο σπυρακι και ειναι απο την πιπιλα που του ειχα τωρα για τις κοκκινιλες θα σε γελασω,μηπως εχει καμια αλλεργια στο γαλα που πινει και για αυτο εχει βγαλει κοκκινιλες?κατι τετοιο διαβασα για εξανθηματα κοκκινηλες στην περιοχη του προσωπου οτι μπορει να το κανει το γαλα!ο παιδιατρος τι σου ειπε για το προσωπακι του????

Σ' ευχαριστώ πολύ! Βασικά περάσε , έφυγε με την dactarin που μου είπε. Απλά θα ήθελα να σε ρωτήσω αν ξέρεις επειδή έχει βγάλει και λίγο στο μαγουλάκι του χαμηλά κάτι κοκκινίλες , τις έχεις μήνες τώρα τι θα πρέπει να βάλω εκεί.

παντως οχι daktarin γιατι εχει κορτιζονη και καλο ειναι να την αποφευγεις. κατα καιρους τα παιδακια βγαζουν κοκκινιλες εμενα ο γιος μου εβγαζε το χειμωνα απο το κρυο οποτε βαζαμε λιγη ενυδατικη παιδικη κρεμουλα η frezyderm κιτρινη αν θες.:cool:

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png