Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΙΚΑ ΑΘΗΝΩΝ

Recommended Posts

Βιολέτα θα σου γράψει μία έκθεση ο γιατρός που σε χειρούργησε και θα είσαι οκ! Να σκεφτείς εμένα ήταν χειρόγραφη απλα ειχε βάλει κατω τη σφραγίδα του αλλά και τη σφραγίδα του νοσοκομείου. Καλή επιτυχία!

τελεια σε ευχαριστω πολυ;)

Διαφημίσεις

Πότε την έκανες κ που; Εγω που την ειχα κανει στο Λευκό Σταυρό πήγα κ την πήρα. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, απαραιτήτως να έχει σφραγίδα κ υπογραφή! Επίςης, την ημέρα που θα σου οριςει η επιτροπή να καταθεςεις τα δικαιολογητικά, πας την ώρα που σου έχουν πει, βγαίνει έξω απο την αίθουσα ένας της επιτροπής, μαζεύει όλους τους φακέλους(την ίδια ώρα με εσένα έχουν κλειςει κ σε άλλους ρβ) κ μετα απο λιγο θα σας φωνάξουν έναν έναν για την έγκριση ή την απόρριψη. Καλή επιτυχία!

jTRQp2.png KPxIp3.png

Πότε την έκανες κ που; Εγω που την ειχα κανει στο Λευκό Σταυρό πήγα κ την πήρα. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, απαραιτήτως να έχει σφραγίδα κ υπογραφή! Επίςης, την ημέρα που θα σου οριςει η επιτροπή να καταθεςεις τα δικαιολογητικά, πας την ώρα που σου έχουν πει, βγαίνει έξω απο την αίθουσα ένας της επιτροπής, μαζεύει όλους τους φακέλους(την ίδια ώρα με εσένα έχουν κλειςει κ σε άλλους ρβ) κ μετα απο λιγο θα σας φωνάξουν έναν έναν για την έγκριση ή την απόρριψη. Καλή επιτυχία!

Στην Αθηνα αυτο???

αν παει σε εμενα η ερωτηση, στο νοσοκομειο μητερα πριν 2εβδομαδες

σε ευχαριστουμε

θυμασε ποση ωρα σου πηρε;

κατι που δεν εχω καταλαβει ο γιατρος μου πρεπει να εχει γραψει τα φαρμακα απο πριν η μετα την επιτροπη;

Διαφημίσεις

αν παει σε εμενα η ερωτηση, στο νοσοκομειο μητερα πριν 2εβδομαδες

σε ευχαριστουμε

θυμασε ποση ωρα σου πηρε;

κατι που δεν εχω καταλαβει ο γιατρος μου πρεπει να εχει γραψει τα φαρμακα απο πριν η μετα την επιτροπη;

Τα ρβ κλείνονται ανα μισάωρο πάνω κατω κ υπολογίζω οτι στο κάθε γκρουπ παίρνουν 15-20 περιπτώσεις. Τουλαχιςτον το Μάρτη που πέρασα εγω ετςι εγινε. Η επιτροπή σου εγκρίνει Χ μονάδες φαρμάκων, πας στο γιατρό σου κ σου γράφει τα φάρμακα που θα πάρεις κ μετα πας σε ένα απο τα φαρμακεία του εοππυ κ τα παραλαμβάνεις.Το κεντρικό φαρμακείο του εοππυ βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου που θα περάσεις επιτροπή. Επιςης τα φάρμακα αυτα διατηρούνται στο ψυγείο οποτε τη μερα που θα πας να τα παραλάβεις φρόντισε να ειςαι οργανωμένη. Σε συμβουλεύω οτι απορίες εχεις να τις εκφράζεις στο γιατρο σου...(γράψε σε ένα χαρτί τις απορίες σου, ακομα κ τις πιο "χαζές" κ ρωτα τον) εχεις που εχεις το άγχος να μην εχεις κ απορίες...

υγ: το 2ωρο πρεπει να το φάγαμε...

jTRQp2.png KPxIp3.png

Γεια σας! εμεις ειχαμε ραντεβου στις 7.1 κλεισει απο τον Οκτωβρη κ μας το αλλαξαν τις προαλλες για 13.1...Δεν πειραζει...Να ρωτησω κατι λιγο πιο.... ;) Μας εχουν κλεισει ραντεβου για τις 10...Θα μας παρουν τοτε ή περιμενεις ουρα??? Το χω κι αυτο μια εννοια! Ουφ καλη επιτυχια σε ολες μας!

Στην Αθήνα εγώ περίμενα 1,5 ώρα δίνεις τον φάκελο σου και όχι δεν φεύγεις γιατι κάποιες κοπέλες τις φώναζαν μέσα για διευκρινίσεις.

Τα ρβ κλείνονται ανα μισάωρο πάνω κατω κ υπολογίζω οτι στο κάθε γκρουπ παίρνουν 15-20 περιπτώσεις. Τουλαχιςτον το Μάρτη που πέρασα εγω ετςι εγινε. Η επιτροπή σου εγκρίνει Χ μονάδες φαρμάκων, πας στο γιατρό σου κ σου γράφει τα φάρμακα που θα πάρεις κ μετα πας σε ένα απο τα φαρμακεία του εοππυ κ τα παραλαμβάνεις.Το κεντρικό φαρμακείο του εοππυ βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου που θα περάσεις επιτροπή. Επιςης τα φάρμακα αυτα διατηρούνται στο ψυγείο οποτε τη μερα που θα πας να τα παραλάβεις φρόντισε να ειςαι οργανωμένη. Σε συμβουλεύω οτι απορίες εχεις να τις εκφράζεις στο γιατρο σου...(γράψε σε ένα χαρτί τις απορίες σου, ακομα κ τις πιο "χαζές" κ ρωτα τον) εχεις που εχεις το άγχος να μην εχεις κ απορίες...

υγ: το 2ωρο πρεπει να το φάγαμε...

σε ευχαριστω πολυ για τη διευκρίνηση sunrise;)

• 3 εβδομάδες μετά...

Περάσαμε σήμερα επιτροπή, όλα καλά με μια μικρή εκκρεμότητα. Πολύ σχολα΄στικός ο κύριος εκεί, από τις 10 κοπέλες που ήμασταν 3 νομίζω περάσαμε..Οι άλλες κόπηκαν ή χρειάζονταν κι άλλα χαρτιά να φέρουν,σφραγίδες κλπ. Γι αυτό να είστε πολύ προσεχτικές!

Ερώτηση γιατί έφυγα κ δε ρώτησα τίποτα!!

Εγώ χρειάζεται να ξαναπάω για ένα συμπληρωματικό χαρτί. Δε μου έδωσαν κάτι που να φαίνεται ότι εγκριθήκαμε.Έπρεπε; Ποια είναι η διαδικασία;;

Διαφημίσεις

Περάσαμε σήμερα επιτροπή, όλα καλά με μια μικρή εκκρεμότητα. Πολύ σχολα΄στικός ο κύριος εκεί, από τις 10 κοπέλες που ήμασταν 3 νομίζω περάσαμε..Οι άλλες κόπηκαν ή χρειάζονταν κι άλλα χαρτιά να φέρουν,σφραγίδες κλπ. Γι αυτό να είστε πολύ προσεχτικές!

Ερώτηση γιατί έφυγα κ δε ρώτησα τίποτα!!

Εγώ χρειάζεται να ξαναπάω για ένα συμπληρωματικό χαρτί. Δε μου έδωσαν κάτι που να φαίνεται ότι εγκριθήκαμε.Έπρεπε; Ποια είναι η διαδικασία;;

Καλησπέρα ναι έπρεπε να σου δώσει για να μπορείς να πάρεις τα φάρμακα οπότε μάλλον όταν τους πας το χαρτί θα στο δώσουν αυτόν βέβαια τρία χρόνια πριν που είχα περάσει κ γω δεν ξέρω εάν έχει αλλάξει κάτι αλλά νομίζω πως όχι θεωρώ ότι θα απαντήσουν κ κοπέλες που πέρασαν πρόσφατα:!::!::!:

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 2 εβδομάδες μετά...
Χαριζω gonal που μου περισσεψανε. Οποιος ενδιαφερεται ας αφησει ενα mail η το τηλ του να επικοινωνηω μαζι του

καλησπερα,αν εχεις ακομα gonal,ενα κουτι θελω, [email protected]

• 1 month later...

Καλησπερα κοριτσια!

Σε εναν μηνα περναμε και εμεις επιτροπη και εχω καποιες ερωτησουλες να σας κανω, αν καποια κοπελα εχει το χρονο να μου απαντησει, να προσθεσει κατι, θα της ημουν ευγνωμων.

Αναφορικα με τα δικαιολογητικα, εχουμε:

1. Σαλπιγγογραφια -- τελευταιας 5ετιας

2. 2 σπερμοδιαγραμματα με διαστημα 75 ημερων το ενα απο το αλλο. Ερωτηση---> μπορουν να ειναι και τα 2 απο εργαστηριο συμβεβλημενο του εοπυυ? οχι ομως απο το ιδιο, σωστα;;;

3. Γνωματευση απο ουρολογο για προσπαθεια βελτιωσης σπερματος

4. Υπερηχογραφημα ενδομητριου και ωοθηκων απο με αδεια εκτελεσης απο το ΚΕΣΥ

5. HIV-1, HIV-2, ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ B, C, ΣΥΦΙΛΗ, HbsAg, VDRL, τελευταιου εξαμηνου και για τους 2 μας

6. Ορμονικος ελεγχος τελευταιου τριμηνου απο εργαστηριο συμβεβλημενο με εοπυυ ( FSH, LH, PRL, T3. T4, TSH, E2) Ερωτηση---> συμπεριλαμβανεται και η ΑΜΗ στις ορμονικες; Οι ορμονικες αφορουν μονο τη συζυγο;;;;;;;

7. Εξεταση β χοριακης ως και 15 μερες προ επιτροπης.

Καλησπερα κοριτσια!

Σε εναν μηνα περναμε και εμεις επιτροπη και εχω καποιες ερωτησουλες να σας κανω, αν καποια κοπελα εχει το χρονο να μου απαντησει, να προσθεσει κατι, θα της ημουν ευγνωμων.

Αναφορικα με τα δικαιολογητικα, εχουμε:

1. Σαλπιγγογραφια -- τελευταιας 5ετιας

2. 2 σπερμοδιαγραμματα με διαστημα 75 ημερων το ενα απο το αλλο. Ερωτηση---> μπορουν να ειναι και τα 2 απο εργαστηριο συμβεβλημενο του εοπυυ? οχι ομως απο το ιδιο, σωστα;;;

3. Γνωματευση απο ουρολογο για προσπαθεια βελτιωσης σπερματος

4. Υπερηχογραφημα ενδομητριου και ωοθηκων απο με αδεια εκτελεσης απο το ΚΕΣΥ

5. HIV-1, HIV-2, ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ B, C, ΣΥΦΙΛΗ, HbsAg, VDRL, τελευταιου εξαμηνου και για τους 2 μας

6. Ορμονικος ελεγχος τελευταιου τριμηνου απο εργαστηριο συμβεβλημενο με εοπυυ ( FSH, LH, PRL, T3. T4, TSH, E2) Ερωτηση---> συμπεριλαμβανεται και η ΑΜΗ στις ορμονικες; Οι ορμονικες αφορουν μονο τη συζυγο;;;;;;;

7. Εξεταση β χοριακης ως και 15 μερες προ επιτροπης.

Καλησπέρα κορίτσι. Στην επιτροπή στη Θεσσαλονίκη δε θέλουν την ΑΜΗ, οι ορμονικες είναι μόνο για τη γυναίκα. Αυτό το υπερηχογραφημα που λες με άδεια ΚΕΣΥ δε ξέρω τι είναι. Εγώ ξέρω ότι θέλουν έναν υπέρηχο από εκεί που θα κάνεις την εξωσωματική που να λέει για το ενδομητριο μέγεθος και τις ωοθηκες. Οι ορμονικες θέλουν σφραγίδα από συμβεβλημενο και θέλει και ένα χαρτί που να λέει μέχρι πότε ισχύει η ασφαλιστική ικανότητα σας, το βγάζεις από το ίντερνετ. Όλα τα άλλα σωστά τα λες. Καλή επιτυχία.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσι. Στην επιτροπή στη Θεσσαλονίκη δε θέλουν την ΑΜΗ, οι ορμονικες είναι μόνο για τη γυναίκα. Αυτό το υπερηχογραφημα που λες με άδεια ΚΕΣΥ δε ξέρω τι είναι. Εγώ ξέρω ότι θέλουν έναν υπέρηχο από εκεί που θα κάνεις την εξωσωματική που να λέει για το ενδομητριο μέγεθος και τις ωοθηκες. Οι ορμονικες θέλουν σφραγίδα από συμβεβλημενο και θέλει και ένα χαρτί που να λέει μέχρι πότε ισχύει η ασφαλιστική ικανότητα σας, το βγάζεις από το ίντερνετ. Όλα τα άλλα σωστά τα λες. Καλή επιτυχία.

oly75, ναι, τον υπερηχο εκει θα τον κανω, στο κεντρο εξωσωματικης.

Οι ορμονικες ειναι μονο για την γυναικα, σωστα, αν και το εμαθα προσφατως.

Αυτο με την ασφαλιστικη ικανοτητα δεν το γνωριζω, ξερω ομως οτι κλεινοντας το ραντεβου, η κυρια στο τηλ μου ειπε να εχω μαζι μου ληξιαρχικη πραξη γαμου και ολα τα βιβλιαρια υγειας μας κατεστραμμενα και μη.

Αυτα, δε νομιζω να ξεχασα κατι.

Σε ευχαριστω πολυ, και σε σενα ευχομαι ο,τι καλυτερο!

oly75, ναι, τον υπερηχο εκει θα τον κανω, στο κεντρο εξωσωματικης.

Οι ορμονικες ειναι μονο για την γυναικα, σωστα, αν και το εμαθα προσφατως.

Αυτο με την ασφαλιστικη ικανοτητα δεν το γνωριζω, ξερω ομως οτι κλεινοντας το ραντεβου, η κυρια στο τηλ μου ειπε να εχω μαζι μου ληξιαρχικη πραξη γαμου και ολα τα βιβλιαρια υγειας μας κατεστραμμενα και μη.

Αυτα, δε νομιζω να ξεχασα κατι.

Σε ευχαριστω πολυ, και σε σενα ευχομαι ο,τι καλυτερο!

Η ΑΜΗ δεν χρειάζεται. Αν εισαι ασφαλισμένη στο ΙΚΑ στη βγάζουν αυτοι την ασφαλιστική ικανότητα απο το internet. Aν οχι πρεπει να την προσκομίσεις εσυ. Τα βιβλάρια του συζύγου χρειάζεταο μόνο αν σε έχει ασφαλισμένη

Η ΑΜΗ δεν χρειάζεται. Αν εισαι ασφαλισμένη στο ΙΚΑ στη βγάζουν αυτοι την ασφαλιστική ικανότητα απο το internet. Aν οχι πρεπει να την προσκομίσεις εσυ. Τα βιβλάρια του συζύγου χρειάζεταο μόνο αν σε έχει ασφαλισμένη

lizaki σε ευχαριστω πολυ.

Καλημερα κοριτσια.

Να σας κανω μια ερωτηση;

Απο την επιτροπη που περναμε, παιρνουμε μονο την εγκριση, ε? Διχως να γνωριζει η επιτροπη ποιες ενεσεις θα χρησιμοποιησουμε.

Γιατι απο το κεντρο μου ειπαν οτι πρωτα περναμε απο την επιτροπη και μετα γινεται η συνταγογραφηση.

Είμαι στη διαδικασια συλλογης δικαιολογητικων και δε θελω να μου ξεφυγει κατι.

Επισης εμαθα και το εξης: με το που μαζεψω τα δικαιολογητικα θα πρεπει να τα παω στο κεντρο ωστε να μου φτιαξουν μια βεβαιωση και ετσι να ολοκληρωθει ο φακελος μου.

Καλησπέρα κορίτσια.,

Δυστυχώς δεν μπορώ να περάσω επιτροπή για να μου χορηγηθούν τα φάρμακα για εξωσωματική προς το παρόν τουλάχιστον.. Υπάρχει περίπτωση να έχετε κάποια φάρμακα; goal ή menopour;

• 1 month later...

Καλησπέρα κορίτσια!

Θα ήθελα να μοιραστώ και εγώ την εμπειρία μου σχετικά με την επιτροπή εξωσωματικής στην Αθήνα, η οποία ήταν πολύ πρόσφατη και είχε αίσιο τέλος.

Η όλη διαδικασία κρατάει γύρω στις 2 ώρες. Μία υπάλληλος στην αίθουσα αναμονής κρατάει και ελέγχει όλα τα δικαιολογητικά από όλα τα κορίτσια που έχουν ραντεβού εκείνη την ημέρα με την επιτροπή. Κατόπιν τα πηγαίνει στην επιτροπή που βρίσκεται σε άλλο χώρο και μετά ξεκινάει η αγωνία. Από ότι κατάλαβα, κοιτούν 4-5 περιπτώσεις κάθε φορά και μετά φωνάζουν ονόματα. Μπορεί να φωνάξουν μέσα να σε δει η επιτροπή ή μπορεί και όχι. Εξαρτάται την περίπτωση...

Προσοχή να έχετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε πρωτότυπη μορφή και τα βιβλιάρια υγείας. Στο παραπεμπτικό που σας δίνει ο γιατρός σας πρέπει να αναγράφεται η αιτιολογία παραπομπής καθώς και η επωνυμία και η περιοχή του κέντρου εξωσωματικής.

Οπλιστείτε με υπομονή, κουράγιο και χαμόγελο!

Καλή επιτυχία σε όλες τις μέλλουσες μανούλες !!!

καλησπερα,θα ηθελα αν ξερετε να μου πειτε αν οι εξετασεις HbsAg, VDRL χρειαζονται για την επιτροπη της εξωσωματικης.στην ιστοσελιδα του εοπυυ δεν το λεει αλλα το ανεφερε μια κοπελα παρακατω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

I'm in LOVE with two babies I haven't yet met...

καλησπερα,θα ηθελα αν ξερετε να μου πειτε αν οι εξετασεις HbsAg, VDRL χρειαζονται για την επιτροπη της εξωσωματικης.στην ιστοσελιδα του εοπυυ δεν το λεει αλλα το ανεφερε μια κοπελα παρακατω...

Καλησπέρα κορίτσι. Ναι χρειάζονται μαζί με κανα δυο ακόμα.

Kορίτσια η β χοριακή μπορεί να γινει οπουδήποτε,μέχρι 15 μέρες πριν το ραντεβού όπως λέει το έντυπο?

Ναι! Εγω την ειχα κανει σε ιδιωτικό πολυιατρείο απλα ειχε μια υπογραφή κ σφραγίδα βιοπαθολόγου όπως όλες οι εξετασεις των διαγνωστικών άλλωστε!

I 'm a happy twin mom

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...