Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ , Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΣ 18 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 2 ΕΤΩΝ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΑΠΛΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΕΙΧΕ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.

ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΠΥΡΕΤΟ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΘΕ 2-3 ΩΡΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΡΙΓΟΣ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΠΕΡΝΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΩ ΑΦΟΥ ΗΘΕΛΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ.

ΟΜΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΙΖΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣ ΜΑΖΙ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙ 4-5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣ.

ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΤΗΝ ΑΦΗΝΑ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ , ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.

ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΝΑ ΚΛΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΜΑΜΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ.

ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΧΟΑΜ6897

LOAE.jpg.png

Διαφημίσεις

xoam6897 αν δοκίμαζες να την βάλεις στην κούνια και να είσαι δίπλα της μέχρι να κοιμηθεί και να την χαιδεύεις να νιώθει την παρουσία σου.

έχει και κανένα αγαπημένο αντικείμενο να κοιμάται μαζί του;

maraki32 αρχικα σε ευχαριστω για την απαντηση. εχω λοιπον να σου πω οτι απο τοτε που ξεκινησε το ολο το θεμα, με το που την βαζω στο κρεβατι σπαραζει να κλαιει οποτε δεν μπορω να το κανω αυτο.

το θεμα ειναι οτι στεναχωριεμαι γιατι μεχρι πριν ενα μηνα περηφανευομουν οτι το παιδι μου κοιμαται μονο του και τωρα εχει κανει στροφη 180 μοιρες. δεν ξερω τι να κανω.

Επισης αν το τικερακι σου ειναι σωστο ο μικρος εχει γενεθλια σημερα. η δικια μου εχει γεννηθει 18 του μηνος οποτε εχουμε 1 εβδομαδα διαφορα. αν ισχυει, να χαιρεσαι τον μικρο σου, γεματος υγεια και να τον δεις οπως εσυ επιθυμεις.

LOAE.jpg.png

Koυκλα μου,σου ευχομαι καλη τυχη!

Εγω για τον ιδιο λογο με σενα πηρα την μεγαλη μου κορη στο κρεβατι 3 μηνων.

Εκτοτε,οοοοοοοο,τι και αν εκανα,με βιβλια,με συμβουλη παιδοψυχολογου στο φορουμ,με χιλιες δυο τεχνικες,δεν καταφερα να την βγαλω.

Και κοντευει τα τρια :?:???::?:???:.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Τελικα ολες οι μανουλες αντιμετοπιζουν το ιδιο προβλημα,ολα τα παιδακια (ζωη και χρονια να εχουν τα μαναρακια μου )περνουν απο το κρεβατι της μαμας και του μπαμπα.Δεν νομιζω οτι εισαι μονη.Ολες τις μανουλες πουξερω εγω το εχουν περασει επομενως περιμανω να το δω κι εγω καποια στιγμη.Παντως εχω την εντυπωση πως ειναι μια φαση που περναει.Ειναι ομως σωστο να αφηνουμε τα παιδακια μας να σφαλαζουν στο κλαμα επειδη μας χρειαζοντε?Υποθετω πως δεν αντεχετε και τελικα ειναι χαμενος κοπος.Καμια πιο εμπειρη μαμα Μηπως γνωριζει καμια πονηρια ωστε να μην θελουν το κρεβατι μας τα μωρα μας?Ειναι αποριας αξιο που μερικες μανες το καταφεραν χωρις κοπο και κλαματα.Τις θαυμαζω ειλικρινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα να κοιμαται το κοριτσακι μου μαζι μου.Απλα,τωρα αρχιζει και ζηλευει η μικρη.Και αντε πες,τον εκτοπιζουμε τον μπαμπα,γιατι 4 δεν χωραμε,δυο φορες που την εβαλα στην μεση,αναμεσα σε μενα και στην Σοφια,δεν ξερω πως τα καταφερε,αλλα εδωσε,εδωσε και επεσε απο το κρεβατι,παρολο που ειχα και προστατευτηκα.

Την δευτερη με το κεφαλι μαλιστα :-(.

Φαση,τι φαση,ποσο κραταει αυτη η φαση?

Πειτε κανενα κολπο,κοριτσια γιατι χανομαστε (αν και τα εχω δοκιμασει ολα,αλλα λεμε τωρα).

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Kορίτσια διαβασα τις ανυσηχίες σας και να είστε σίγουρες ότι όλες έχουμε περάσει τις ίδιες καταστάσεις .Η προσωπική μου εμπειρία μετά από 4 παιδία είναι ότι είναι μία φάση που κάποτε θα σταματήσει από μόνη της και ότι κάθε παιδί το αντιμετωπίζει διαφορετικά.Δεν υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή αλλά υπάρχουν κόλπα που αλλωτε ποιάνουν και άλλωτε όχι.Σας παραθέτω μερικά από αυτά που τα έχω εφαρμόσει και η ίδια (αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα).....Τα μωρά μας νιώθουν ασφάλεια όταν μας μυρίζουν...εγώ έβαζα στο μαξιλάρι των παιδιών μου δικια μου μαξιλαροθήκη(ελαφρως χρησιμοποιημένη από εμένα) λίγο τραβηγμένο έτσι????Ε σας πληροφορώ ότι κατί έκανε γιατί υπήρχε η μυρωδιά μου και μες στην νύχτα και με λίγο κούνημα .......Ακολούθησα και την μέθοδο"θα κλάψει και κάποια στιγμή και θα το πάρει απόφαση......"λίγο σκληρό αλλά ..... Εγώ προσωπικά παραιτήθηκα από τις προσπάθειες και έφτασαν μόνα τους σε κάποια ηλικία που δεν με ήθελαν ποιά σνιφ!σνίφ!Πέρασα κάποια χρόνια από την ζωή μου να κοιμάμε και έγω και ο αντρας αγκαλιά με ένα παιδί.Τώρα που μεγάλωσαν ούτε να ακούσουν για ύπνο μαζί μας και μας κακοφαίνεται αλλά έχω τον μπέμπη μου που τώρα είναι 4 μηνών και δεν με πειράζει καθόλου να τον έχω μαζί μου!!!! αυτό θα κρατήσει για λίγα χρόνια γιατί να μην το ΄χαρώ???????Είναι τόσο γλυκό να νιώθεις την ανασούλα τους δίπλα σου και να τα βλέπεις να νιώθουν σιγουριά και ασφάλεια ......Κορίτσια ας χαρούμε τα παιδιά μας όσο είναι μικρά και μας χρειάζονται δίπλα τους κάποια στιγμή δεν θα μας έχουν ανάγκη.............Πίστέψε με .....είναι ωραία αίσθηση....

Τα μεγάλα μου τώρα είναι 10 χρονων η τρίτη μου είνα 8 και δεν το μετάνιωσα καθόλου.... έτσι κάνω και στον μπέμπη μου..........

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ:

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!

ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΘΕΛΩ!!!!!!!!!!!

ΑΠΛΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ.

CHRISTIANA08, ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ 2 ΠΑΙΔΙΑ.

ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΔΥΟ!!!!

ΚΛΑΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΧΛΩΜΟ, ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

LOAE.jpg.png

Kορίτσια, πιστέψτε με! Ο καιρός περνά τρελά γρήγορα...πότε ούρλιαζα για τη μεγάλη μου κόρη που δεν κοιμόταν μόνη της...πότε σκοτωνόμουν με τον άντρα μου γιατί είχαμε διαφορετική άποψη για το πώς θα το χειριστούμε...πότε τα σκάγαμε κανονικά σε παιδοψυχολόγο καθώς ανησυχούσα ότι δε θα μπορέσει ποτέ να κοιμηθεί μόνη της και πώςθα σπουδάσει κ.λ.π. κ.λ.π.....πότε όλα αυτα;;;; Στην εφηβεία τώρα την παρακαλώ να κοιμηθούμε αγκαλίτσα, όταν λείπει ο μπαμπάς της αλλά πού;;;;; Θέλει την ησυχία και την ηρεμία της πλέον...Τρέχει ο άτιμος ο καιρός...σε λίγο μπορεί να μην την έχω καν κοντά μου, αν περάσει σε επαρχία..ευτυχώς έχω την τετράχρονη αλλά κάθε παιδί μας είναι μοναδικό και...ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Ας τα κρατήσουμε κοντά μας τώρα που είναι μικρά και μας χρειάζονται γιατί αργότερα πρέπει να τα αφήσουμε για το δικό τους καλό....υπομονή, λοιπόν, κορίτσια. Ίσως αργότερα να νοσταλγείτε αυτές τις στιγμές...

ΚΛΑΡΑ, ΙΣΩΣ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 16 ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!!

Διαφημίσεις

tidekpe να σου ζήσουν τα παιδάκια σου αλλά μην σκεφτεσαι το οικονομικό αν θέλεις να κάνεις και τρίτο παιδάκι.Εγω οταν έκανα την τρίτη μου σε άθλια οικονομική κατάσταση με μόνο τον άντρα μου να εργάζεται, δεν λέω ζοριστίκαμε πολύ αλλά όλα πήγαν καλά και τώρα είμαι διορισμένη στο δημόσιο και με 4 παιδιά............και πολύ ευτυχισμένη!!!!!!!

Μανουλες τελικά ολες το εχουμε το " ΠΡΟΒΛΗΜΑ" που για μενα δεν ειναι και τοσο προβλημα! Θα ηθελα βέβαια να κοιμάται στο κρεβατι του ολο το βραδυ και εχω προσπαθησει για αυτο... αλλα τζιφος! Αφου ετσι θελει και νιωθει καλα γιατι να μην του το προσφερω. θελει να κοιμηθει στην αγκαλια μου και να του τραγουδαω, να του λεω παραμυθια (το αγαπημενο του ειναι τα τρια γουρουνακια). Να του το στερησω και να του επιβαλω να κοιμηθει ντε και καλά στο κρεβατι του; ΟΧΙ! ΟΧΙ! ΟΧΙ! Εχω διαβασει για βαρβαρους για μενα τροπους, του στυλ να τα αφηνουμε να κλαινε μεχρι να τα παρει ο υπνος και τετοια, με συγχωρειτε αλλα δεν προκειται ποτε να το κανω αυτο στο παιδι μου, τιμωρια ειναι ο υπνος; Να με φωναζει να χρειαζεται την μαμα του και να να κανω οτι δεν ακουω !!! Με τιποτα.

Προτιμω να ξεβολευτω εγω για λιγο καιρο, οσο παρει τελος παντων, ξερωντας οτι το παιδακι μου το μονακριβο μου νιωθει ασφαλεια, χαρα και ευτυχια στην αγκαλια μου! Αχ!!! τα ειπα!

5om2p2.png

sCPfp2.png

Μανουλες τελικά ολες το εχουμε το " ΠΡΟΒΛΗΜΑ" που για μενα δεν ειναι και τοσο προβλημα! Θα ηθελα βέβαια να κοιμάται στο κρεβατι του ολο το βραδυ και εχω προσπαθησει για αυτο... αλλα τζιφος! Αφου ετσι θελει και νιωθει καλα γιατι να μην του το προσφερω. θελει να κοιμηθει στην αγκαλια μου και να του τραγουδαω, να του λεω παραμυθια (το αγαπημενο του ειναι τα τρια γουρουνακια). Να του το στερησω και να του επιβαλω να κοιμηθει ντε και καλά στο κρεβατι του; ΟΧΙ! ΟΧΙ! ΟΧΙ! Εχω διαβασει για βαρβαρους για μενα τροπους, του στυλ να τα αφηνουμε να κλαινε μεχρι να τα παρει ο υπνος και τετοια, με συγχωρειτε αλλα δεν προκειται ποτε να το κανω αυτο στο παιδι μου, τιμωρια ειναι ο υπνος;

Προτιμω να ξεβολευτω εγω για λιγο καιρο, οσο παρει τελος παντων, ξεροντα οτι το παιδακι μου το μονακριβο μου νιωθει ασφαλεια, χαρα και ευτυχια στην αγκαλια μου! Αχ!!! τα ειπα!

5om2p2.png

sCPfp2.png

• 1 month later...

Εμείς έχουμε διδυμάκια, 3 ετών. Η Μάγδα κοιμόταν εξαρχής στο κρεβάτι της. Και στο δικό μας να την παίρναμε τη μια μέρα, γιατί τη λυπόμασταν, την άλλη μέρα δεν είναι κανένα πρόβλημα να κοιμηθεί στο δικό της.

Ο Νικόλας από μωράκι κοιμόταν στο κρεβάτι μας (θέλει να πιάνει και τα μαλλιά μου). Λίγο πριν τα 2, είπαμε να προσπαθήσουμε να τον βάλουμε στο δικό του κρεβάτι. Το κοίμιζα αγκαλιά και τον άφηνα. Ξυπνούσε ή αμέσως ή μισή ώρα μετά και έκλαιγε σαν τρελός. Τον ξαναέπαιρνα, τον ξανακοίμιζα και ούτω το κάθε εξής. Του λέγαμε συνεχώς: "Κοίτα η Μάγδα", "κοίτα το ωραίο σου κρεβάτι ή δωμάτιο" κτλ. Μια μέρα ξάπλωσε μόνος του για να κοιμηθεί αλλά ήθελε να μου πιάνει τα μαλλιά. Τον άφησα. Μετά από λίγες μέρες ήθελε να πιάνει το χέρι μου. Μετά καθόμουν δίπλα του στην καρέκλα. Στο τέλος τους έλεγα παραμύθι και τους καληνυχτούσα και κοιμόντουσαν μόνοι τους (και οι 2). (Αυτό κράτησε λιγότερο από 3 βδομάδες) Έτσι γίνεται μέχρι τώρα. Όταν αρρωσταίνουν και ξυπνάνε συνεχώς, τα παίρνουμε στο κρεβάτι μας. Όταν όμως γίνονται καλά φεύγουν από μόνα τους. Πάντα πίστευα ότι ο Νικόλας μας θα κοιμόταν σε εμάς για πολλά ακόμα χρόνια. Όμως επειδή επιμέναμε συνεχώς, έστω και για λίγο, το καταφέραμε. Άρα όλα γίνονται.

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...

kalispera kai apo mena

diavazontas ola ta parapanw siniditopoiw oti eimai kai go mia mama pou den thelo na afinw to paidi mou na sparazei sto klama gia na koimithei sto krevati tou...opos leei kai mia fili o ypnos den einai efialtis einai kati pou to paidi exei anagi kai prepei na tou aresei...

emena o mikros tora einai 21 minwn kai mena kathe vradi koimatai sto krevati mas...kapoies stigmes vevaia mou zitaei kai apo monos tou mesa ston ypno tou na ton pao sto krevataki tou ennoeitai na meno dipla tou kai na tou kratao to xeraki tou.

exo apla mia erotisi na kanw ...ti ginete otan o mikros menei ston papou kai stin giagia to vradi ? auto vevaia den ginetai sistimatika alla mia stis toses...tin teleutaia fora pou ton afisa den koimithike olo to vradi kai me anazitouse sinexeia? eniosa prgmatika polles tipsis pou ton afisa...tha mou peite einai mexri na to sinithisei ...alla vlepeis den eimai apo autes tis mamades pou afinw sistimatika ton mikro stin giagia kai sto papou gia na vgoume exo..

filika

konstantina