Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χάσαμε την προθεσμία εμβολίου λόγω αντιβίωσης

casperαki

Recommended Posts

Ta φωτα σας κοριτσια.\

Ο μικρος τελευταια φορα που πηγε παιδιατρο ηταν τελος Ιουλιου...ηταν δηλαδη 4 μηνων παρα 10 μερε (γεννηθηκε 10-4)...εκανε το εμβολιο ειχε κανει και αλλο ενα τον ιουνιο.ΤΛπ/

Κανονικα καθε μηνα μου ειπε εμβολιο.Τον αυγουστο ομως ηταν΄κλειστος.ανοιξε 15 σεπτεμβριου ο γιατρος.Οποτε σαν να χασαμε τον αυγουστο .....Εκλεισα ραντεβου για την περασμενη βδομαδα αλλα δεν μπορεσα να παω την ημερα που επρεπε...Τωρα μου κλεισε ραντεβου 26 οκτωβριου...

Δηλαδη εχασα αυγουστο κ σεπτεμβριο.2 εμβολια...το παιδι 26 οκρωβριου θα πηγαινει 7 μηνων...και εχει να κανει απο 4 μηνων.....Να παω σε αλλον για το εμβολλιο η να περιμενω.?

Ειμαι πολυ ικανοποιημενη με τον συγκικριμενο.ΑΠλα σκεφτομαι αν υπαρξει προβλημα.Εχω αγχωθει παλι

Διαφημίσεις

Κοιτα προβλημα δε θα υπαρξει ..αλλα αν εχεις κανεναν αλλο παιδιατρο και ξερεις τι εμβολιο ειναι να κανετε τωρα γιατι δεν πας να του το κανεις?

Στο λεω γιατι το χειμωνα ποτε δε ξερεις τι γινεται με ιωσουλς κτλ και αν φτασει η ημερομηνια στο τελος Οκτωβριου και εχετε τιποτα μυξουλες ή κατι αλλο παλι θα αναβληθει οποτε αν το παιδι ειναι καλα,καλυτερα να του το κανεις τωρα.

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

Τωρα καλα ειναι...

Σκεφτομουν οτι θα επρεπε να τρωει φρουτοκρεμες απο 6 μηνων...Εγω του δινω απο τωρα,αλλα ο γιατρος δεν το ξερει...αλλα ηθελα να μου εξηγουσε καποια πραγματα,,,,

Τωρα θα παει κοντα 7 μηνων...

\επισης το γαλα που πινει το φρισολακ κομφορτ αλλαζει στον 6ο μηνα?Δηλαδη σε λιγες μερες????καταλαβες...ο 6ος μου φενετε πολυ σημαντικος.

ΑΠο την αλλη αν παω σε αλλο γιατρο ειναι σαν να πουλαω τον δικο μυο ο οποιος με βοηθησε ΠΑΡΑ πολυ σε θεμα βαρους του μικρου...

Ριτα αν το παιδι ειναι κρυωμενο δεν κανει εμβολιο???επισης ειναι οκ που εχει κανει μονο 2 συνολικα ????

γλυκειά μου κοπέλα καταρχήν οταν είναι κρυωμένο το παιδάκι αποφευγεται το εμβόλιο.

Κατα δευτερον μην ανυσηχείς δεν θα πάθει τιποτα αν δεν αλλαξει γαλα τώρα αλλα σε λιγες μερες.

Τώρα για τα εμβόλια αφούδεν θέλεις να αλλαξεις το γιατρό σου καλύτερα περίμενε.

Και εμείς για λόγους υγείας(δικής μου) χάσαμε 3 εμβόλια αλλά τώρα που πηγα στον γιατρό μου είπε ότι δεν πειράζει και θα τα βαλουμε τωρα στο πρόγραμμα.

dhtZp3.png

Δεν θα γινει πιστευω κατι να καθυστερησεις..

Εγω απλα σου λεω οτι αν τυχει και το παιδακι τοτε που θα ειναι το ραντεβου ειναι για παραδειγμα αρρωστο, παλι θα το χασετε?

Γιατι σε αφηνει για τοσο μακρια?Παρε τηλεφωνο και ζητησε να τον δεις νωριτερα.απο οτι γραφεις εχεις και αλλα θεματα να συζητησεις μαζι του.

Εχετε την εισαγωγη των στερεων και πρεπει να σου δωσει μια σειρα ..τι απο μονη σου θα αποφασιζεις?

Εγω παντως θα πηγαινα αλλου αν δεν ανταποκρινοταν ο γιατρος μου

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Μην αγχώνεσαι marron, δεν έγινε και κάτι το φοβερό. Απλά θα πάει πιο πίσω το εμβόλιο. Βέβαια, καλό είναι να μιλήσεις με την/τον παιδίατρό σου.

Εμείς όσες φορές ήπιαμε αντιβίωση κάναμε το εμβόλιο 10 ημέρες μετά το τελείωμά της. Τα εμβόλια συνεχίστηκαν κανονικά μόνο που άλλαξε η ημερομηνία επίσκεψης στην γιατρό.

εγω της χρωσταω ενα απο τον αυγουστο αλλα δε συνηλθαμε απο ιωσεις...δεν αγχωνομαι ομως με το νεο ετος θα της το κανω(για να καταλαβεις 8α της το εκανα χθες και την εχω παλι αρρωστη με μπουκωμα-βηχα δεκατα) :-( η γιατρος μας ομως ειπε αν ειναι αρρωστη να μην το κανουμε...οποτε ολο κ το καθυστερουμε....

1kOup2.pngTxJmp3.png

ευχαριστουμε marron...η αληθεια ειναι οτιμου αρρωστησε ετσι "καλα" απο τον ατιμο τον βρεφικο...βεβαια τον βρεφικο τον κοψαμε αλλα απο τοτε δεν συνηλθε πληρως......:-(:-( περιμενουμε την ανοιξη.....

1kOup2.pngTxJmp3.png

Διαφημίσεις