Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πτώση χοριακής, γιατί?

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες & όλους,

Θα σας πω & εγώ την ιστορία μου να μου πείτε την απόψή σας.

Ξεκίνησα & εγώ την προηγούμενη Δευτέρα 14/12 με χοριακή 1610, την Τετάρτη 16/12 με 4325, την Δευτέρα 21/12 με 6933 & χτες 22/12 ήταν 4955.

Βέβαια την τελευταία χοριακή, την χτεσινή, δεν την έκανα στο ίδιο εργαστήριο που είχα κάνει τις υπόλοιπες γιατί έπρεπε να τις πάρω την ίδια μέρα & το εργαστήριο που πήγαινα δεν βγάζει αποτελέσματα την ίδια μέρα. Ήδη ο γιατρός μου με την τιμή της χοριακής τις Δευτέρας 21/12 δεν ήταν πολύ ικανοποιημένος δεδομένου ότι διπλασιάζεται ανά 48 ώρες & γιαυτό μου ζήτησε να επαναλάβω χτες τη χοριακή.

Από όσο έψαξα & διάβασα στο forum & στο internet γενικά, όταν ξεκινάει η πτώση της χοριακής δεν είναι πολύ καλό.

Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό μου το απόγευμα να κάνουμε υπέρηχο & να δούμε τι γίνεται. Έχω πολύ αγωνία & έχω αρχίσει να απογοητεύομαι. Είναι η πρώτη μας προσπάθεια & θα μας επηρεάσει σίγουρα αρνητικά για κάποιο καιρό.

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες & όλους,

Θα σας πω & εγώ την ιστορία μου να μου πείτε την απόψή σας.

Ξεκίνησα & εγώ την προηγούμενη Δευτέρα 14/12 με χοριακή 1610, την Τετάρτη 16/12 με 4325, την Δευτέρα 21/12 με 6933 & χτες 22/12 ήταν 4955.

Βέβαια την τελευταία χοριακή, την χτεσινή, δεν την έκανα στο ίδιο εργαστήριο που είχα κάνει τις υπόλοιπες γιατί έπρεπε να τις πάρω την ίδια μέρα & το εργαστήριο που πήγαινα δεν βγάζει αποτελέσματα την ίδια μέρα. Ήδη ο γιατρός μου με την τιμή της χοριακής τις Δευτέρας 21/12 δεν ήταν πολύ ικανοποιημένος δεδομένου ότι διπλασιάζεται ανά 48 ώρες & γιαυτό μου ζήτησε να επαναλάβω χτες τη χοριακή.

Από όσο έψαξα & διάβασα στο forum & στο internet γενικά, όταν ξεκινάει η πτώση της χοριακής δεν είναι πολύ καλό.

Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό μου το απόγευμα να κάνουμε υπέρηχο & να δούμε τι γίνεται. Έχω πολύ αγωνία & έχω αρχίσει να απογοητεύομαι. Είναι η πρώτη μας προσπάθεια & θα μας επηρεάσει σίγουρα αρνητικά για κάποιο καιρό.

Τι έγινε τελικά? Τι σου είπε ο γιατρός σου?

4iqfp2.png?nAtPrUav

Δυστυχώς το σποράκι μας δεν τα κατάφερε. Δεν καταφέραμε να δούμε έμβρυο στον υπέρηχο. Μόνο ο σάκος είχε δημιουργηθεί. Ο γιατρός μου μας είπε ότι μάλλον λόγω κάποιας χρωμοσωματικής ανωμαλίας δεν αναπτύχθηκε σωστά η εγκυμοσύνη. Θα πάω τη Δευτέρα να κάνω πάλι χοριακή για να δούμε ότι συνεχίζει η πτώση & με φαρμακευτική αγωγή θα βοηθήσουμε την αποβολή έτσι ώστε να αποφύγουμε την απόξεση.

Επίσης μου είπε ότι μόνο αν η χοριακή ανέβει πάνω από 10.000 μονάδες έχει αρχίσει να αναπτύσσεται το έμβρυο & φαίνεται στον υπέρηχο.

Η αλήθεια είναι ότι είχα αρχίσει ήδη από τη Δευτέρα να προετοιμάζομαι ψυχολογικά για τέτοια έκβαση των πραγμάτων & τελικά όταν το μάθαμε δεν μας ήρθε τόσο ξαφνικό. Την επόμενη φορά (η οποία θα πρέπει να είναι μετά από 3 μήνες) ελπίζω να είμαστε πιο τυχεροί & το εμβρυάκι μας να τα καταφέρει.

Αυτό που επίσης ανακαλύψαμε με το σύζυγό μου μετά από συζητήσεις με ανθρώπους που έχουν ήδη παιδιά από το φιλικό & οικογενειακό μας περιβάλλον, είναι ότι τελικά αυτό που μας έτυχε δεν είναι κάτι τόσο ασυνήθιστο όπως νομίζαμε. Σχεδόν όλες οι γυναίκες έχουν περάσει κάτι αντίστοιχο είτε ήταν στο πρώτο είτε ήταν στο δεύτερο παιδί τους. Έτσι πήραμε ακόμα περισσότερη δύναμη για να το ξεπεράσουμε. Αυτό συμβουλεύω & όποια κοπέλα είναι ή έχει βρεθεί σε αντίστοιχη θέση με τη δική μου. Σκεφτείτε ότι έχετε τον άντρα σας & ο άντρας σας εσάς & αντλήστε θετική ενέργεια από την αγάπη σας. Εφόσον έχετε ο ένας τον άλλον θα είστε μια χαρά. Το παιδάκι θα έρθει όταν είναι η ώρα του να έρθει & όχι όταν έχετε κυριευθεί από άγχος. Καλή τύχη σε όλες & προπαντώς όχι στεναχώρια. Οι άσχημες στιγμές καλό είναι να μην συμβαίνουν αλλά ακόμα & αν συμβούν μη το βάζεται κάτω. Το καλό πάντα υπερνικά & αργά ή γρήγορα όλες θα έχουμε στην αγκαλιά μας το παιδάκι που τόσο πολύ λαχταράμε.

Καλή χρονιά σε όλες & όλους & με πολλά πολλά γεννητούρια :)

Καλή χρονιά, yiotaz!

Ο γιατρός μου λέει ότι "Η φύση ξέρει". Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά, είναι προτιμότερο να συμβεί αυτό που έγινε και σε σένα, παρά μια εγκυμοσύνη με ένα έμβρυο το οποίο δεν είναι υγιές και ότι αυτό συνεπάγεται. ;)

Επίσης, μου έχει πει ότι όλες οι γυναίκες, περνάμε τέτοιες αποβολές και οι περισσότερες (είτε λόγω άστατου κύκλου είτε για άλλους λόγους) δεν το καταλαβαίνουμε καν και πιστεύουμε ότι απλά μας ήρθε τελικά η περίοδος.

Δεν είναι καθόλου σπάνιο, ίσα ίσα πολύ σύνηθες. Μην πτοείστε καθόλου. Σας εύχομαι την επόμενη φορά, όλα να πάνε καλά και να αποκτήσετε το πολυπόθητο μωράκι σας!!!:D

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!