Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΩΡΟ ΝΟΥΝΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΑΧ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ 17 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ 24!ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΟΛΟΥΣ!

ΑΧ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ 17 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ 24!ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΟΛΟΥΣ!

Εγω ΣΤΑΜΙΩΝ... Σετακια κασκολ, σκουφακια & γαντακια για ολη την οικογενεια (ειναι & επικαιρο τωρα που εβγαλε κρυο!!!) !!!

Διαφημίσεις

Νονά και νονός από ένα άρωμα από fragrancex και fragrancedirect. Τα παιδιά τους -3 τον αριθμό- παιχνίδια.Σύνολο: άνω των 200 ευρώ.Αν προσθέσεις και κανα κρασί και κανα γλυκό θα τα χώσουμε τα 250.Η βλακεία είναι ότι πριν κάνω παιδιά είχα συνηθίσει να κάνει καλά δωράκια στα παιδιά οπότε και τώρα πρέπει να τα συνεχίσω θέλω δε θέλω. Η αλήθεια είναι ότι κι η κουμπάρα μου παίρνει ακριβά παιχνίδια στα παιδιά μου,αλλά θα προτιμούσα να μειώναμε το budget και οι δυο ώστε να μπορώ να διαθέσω και για άλλους ανθρώπους που τώρα δυσκολεύομαι. Αχ, ξέχασα. θα πρεπει να δώσω και για τα κάλαντα.Αχ....Έχουμε κι εμείς βαφτιστικό,στέλνω λεφτά και ποτέ μα ποτέ δεν έχω πάρει τίποτα ως νονά. Ας όψεται....

Αναρωτιέμαι, μένει τίποτα να πάρετε για τον εαυτό σας;;;

Εσεις ειστε καλες!!!!!Εμενα οχι χριστουγεννα δεν μου παιρνουν τιποτα,εννοειτε ουτε στα παιδια μου,αλλα ουτε οταν τους παντρεψα δεν μου πηρανε αλλα ουτε και οταν βαφτησα την μικρη!!!!!!ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ!ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ!ΑΝ!

με συγχωρειται αλλα δε βρισκω λογο να τους παρω δωρο...εδω δε παιρνω σε κοντινους μου (αδερφια γονεις κλπ )ουτε και αυτοι...αμα ειναι να κατσω να διαθεσω λεφτα για δωρα ζητω που καηκα...περσυ η μικρη ζωγραφισε απο μια ζωγραφια στο νονο και νονα και την εχουν ακομη ενθυμιο και θα την εχουν...την ειχαν βαλει και στο δεντρο....φετος κατι παλι θα κατασκευασουμε ή θα φτιαξουμε .....γιατι να τους παρω δωρο??εμενα μου φερνουνε???αυτη η νοοτροπια των χριστουγενων παιρνουμε δωρα για ολους μονο για να χχαιρονται οι καταστηματαρχες ειναι.....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Lioula μου!!!Τι κανεις κοριτσακι μου?????Χαθηκαμε!!!Βλεπω κοντευεις...με το καλο γλυκια μου!!!!!:-D:grin::-D:grin:

Τωρα για τα δωρα.Θα μπορουσες στους κουμπαρους να παρεις κατι συμβολικο χριστουγενιατικο(μια μπισκοτερια...πιατελα με χριστουγενιατικα κερια.....ενα καλαθι ομορφο με καποια περιεργα στολιδια για το δεντρο....)

Στα παιδια,μιας και ειναι μεγαλα..καποιο βιβλιο...και το κασκολ-γαντια ωραια ιδεα!

Διαφημίσεις

ΚΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?ΣΒΗΣΑΝΕ ΤΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ!ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΩΡΑ,ΤΙ ΒΙΒΛΙΑ ΑΦΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ!ΚΑΣΚΟΛ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!ΑΛΛΑ ΤΙ???

ΚΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?ΣΒΗΣΑΝΕ ΤΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ!ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΩΡΑ,ΤΙ ΒΙΒΛΙΑ ΑΦΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ!ΚΑΣΚΟΛ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!ΑΛΛΑ ΤΙ???

Εχει ανοιχτει καινουργιο σαιτ στο parents cafe -κοριτσια απο τα παλια που ειστε??Εκει βρισκομαστε που και που και τα λεμε!

Αν θελεις τωρα δωρο ενα για ολη την οικογενεια τι να πω....μια καλη εικονα ισως??Δεν ξερω και τι χρηματα θελεις να διαθεσεις.Για βοηθα λιγο περισσοτερο

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΑΓΟΡΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ!ΓΥΡΩ ΣΤΑ 25 ΜΕ 30 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.