Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τσακωμοί

BILL

Recommended Posts

Διαφημίσεις

δε τσακωνομαστε συχνα αλλα οταν μαλωνουμε ειναι παντα για χαζομαρες.πραγματικα μου φαινονται εντελως αστεια οταν περασουν τα νευρα μου:rolleyes:

Ετσι γινεται παντα μαλωνουμε για τα απλα καθημερινα ενω στα δυσκολα ειμαστε ενα και μιλαμε και λυσεις βρισκουμε!

Τι να πεις φταιει η καθημερινοτητα φταιει η ατμοσφαιρα φταιει το συμπαν...................!

6Eujp3.png svAfp3.png

φταιει ο αναδρομος ερμης?:lol::lol: δεν υπαρχει ζευγαρι που δεν τσακωνεται.εστω κ σπανια.το θεμα ειναι να μην ειναι κατι σοβαρο αλλα κ να μην υπαρχουν υπερβολικες αντιδρασεις

καθε μέρα! μόνο έτσι τελειώνει καλά η εβοδμάδα :)

Οι λόγοι χαζοί, σίγουρα θα είναι για το παιδί του γκρινιάζω να με βοηθήσει κτλπ. Βασικά με αφήνει να τσακώνομαι μόνη μου και αυτό είναι το χειρότερο

Διαφημίσεις

καθε μέρα! μόνο έτσι τελειώνει καλά η εβοδμάδα :)

Οι λόγοι χαζοί, σίγουρα θα είναι για το παιδί του γκρινιάζω να με βοηθήσει κτλπ. Βασικά με αφήνει να τσακώνομαι μόνη μου και αυτό είναι το χειρότερο

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

αυτο!!!!!

κοριτσια γιατι το κανουν αυτο???ο δικος μου πρωτα λεει κατι με φουντωνει κ μετα εγω λεω λεω κ αυτος στην κοσμαρα του!!!παω απο πανω του κ του λεω ''γιατι δε μιλααααας μιλα!!!''

εγώ από τότε που γέννησα πλην των πρώτων 10 ημερών τσακώνομαι για τα πάντα, νομίζω δεν αντέχω άλλο. Θέλω να είμαι συνέχεια μόνη μου με το παιδί και δεν έχω καμία βοήθεια από πουθενά. Έχω πάθει αποστροφή από τους πάντες όλα με ενοχλούν. Θέλω μόνο ηρεμία και το παιδί μου όλοι με ζαλίζουν με αυτά που δεν ξέρω, άσε που όλοι θέλουν να παίρνουν αγκαλιά το παιδί και δεν γουστάρω καθόλου... Βοήθειαααααααααααααααααααα..........

εγώ από τότε που γέννησα πλην των πρώτων 10 ημερών τσακώνομαι για τα πάντα, νομίζω δεν αντέχω άλλο. Θέλω να είμαι συνέχεια μόνη μου με το παιδί και δεν έχω καμία βοήθεια από πουθενά. Έχω πάθει αποστροφή από τους πάντες όλα με ενοχλούν. Θέλω μόνο ηρεμία και το παιδί μου όλοι με ζαλίζουν με αυτά που δεν ξέρω, άσε που όλοι θέλουν να παίρνουν αγκαλιά το παιδί και δεν γουστάρω καθόλου... Βοήθειαααααααααααααααααααα..........

ποσο ειναι το μωρακι σου gwgw?

οπως ειπανε και τα κοριτσια ,δεν υπαρχει ζευγαρι που να μη μαλωνει...

ποσο ειναι το μωρακι σου gwgw?

οπως ειπανε και τα κοριτσια ,δεν υπαρχει ζευγαρι που να μη μαλωνει...

ειναι 3 μηνων, λες να εχω επιλόχειο καταθλιψη? και εγω το έχω σκεφτει αλλα δεν νομίζω γιατι με την μπεμπα μου δεν εχω πρόβλημα με τους υπόλοιπους εχω...

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου το θεμα μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ναι τσακονομαστε ποτε-ποτε κι εμεις σαν ζευγαρι αλλα πως γινεται?????Ερχετε απο τη δουλεια πεταει μια και μοναδικη κουβεντα γινομαι πυραυλος!!!Ξερεις τι ειναι να ειμαι ηρεμοτατη και να ερχεται να με κανει μπουρλοτο και να φευγει για την δευτερη δουλεια και μαλιστα να εχει το θρασος να απορει πως νευριαζω τοσο και ποσο πολυ οξυθημη ειμαι τον τελευταιο καιρο!!!!!!!!!!!!!!!!Και τωρα τι του λες??????????Βεβαια δεν καθεται να μαλωσουμε φευγει και με αφηνει να βραζω στο ζουμι μου!!!!!!!!!!Κατσε να βριστουμε να ξελαφρωσω κι εγω και φευγεις μετα!Οταν επιστρεψει δεν ξερω τι παθαινω βρε κοριτσια και δεν μπορω να θυμηθω γιατι νευριασα!Ασφαλως μερικες φορες τον καλοπιανω και του λεω ''μα γιατι βρε αγαπη μου αυτο ,μα γιατι βρε μαναρι μου εκεινο και οπως φανταζεστε νιαουριζουμε και ορκιζομαστε οτι δεν θα ξαναμαλωσουμε!!!!!!!!!!!!!!!!Κι οποτε εχω πει θα του κρατησω μουτρα παντα κατι κανει το αγορακι μου και αλλαζω γνωμη στο πιτς φιτιλι!!!!!!! Την επομενη εβδομαδα σαφως εχουμε παλι τα ιδια και παει λεγοντας. . . . . . !!!!!!!!!Αλλα επιτρεψτε μου να ρωτησω κατι αδιακριτο . . . .ΟΤΑΝ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΦΩΝΑΖΕΤΕ Η ΜΙΛΑΤΕ ΧΑΜΗΛΟΦΩΝΑ????////

ειναι 3 μηνων, λες να εχω επιλόχειο καταθλιψη? και εγω το έχω σκεφτει αλλα δεν νομίζω γιατι με την μπεμπα μου δεν εχω πρόβλημα με τους υπόλοιπους εχω...

να σου ζησει κοριτσι μου.δεν ειναι απαραιτητο να χεις προβλημα με την μπεμπα σου κι εδω που τα λεμε αυτο ειναι καλο!

εισαι υπερπροστατευτικη απο οτι καταλαβα.απλα ειναι φυσιολογικο να χεις νευρα.

προσπαθησε να εισαι ηρεμη για την μπεμπουλα σου και μην δινεις και πολυ σημασια στο καθε τι!

Σε κάποια φάση πιο παλιά είχαμε φτάσει σε σημείο να τσακωνόμαστε συνέχεια μεχρις οτου συνειδητοποιήσα ότι για τους 90 απο τους 100 τσακωμούς που κάναμε εφταιγα καθαρά εγώ.

Ε και τελικά άλλαξα αντιμετώπιση!!!!!!!!!

Το θέμα ήταν απλό αφού ξέρω τι θα ακολουθήση σε κάθε του λέξη.

Είμαστε πολλά χρόνια μαζί και ξέρω τι θα μου πει τι θα του πω και ότι θα τσακωθούμε ...

ε τελικά μου λέει κατι και γω δεν του απαντάω για να τσακωθούμε του λέω αλλα πράγματα........

Πρίν λίγους μήνες και εμείς τσακωνόμασταν συνέχεια...μα συνέχεια.Ασπρο αυτός ,μαύρο εγώ.Δεν με καταλαβαίνεις εγώ,δεν με αφήνεις καθόλου ήρεμο αυτός.Δεν ξέρω ρε κορίτσια τώρα που τα σκέφτομαι ήρεμα οι λόγοι ήταν αστείοι!Θές οι δικές μου ορμόνες κ το άγχος της νέας μαμάς που με έιχαν όληηηηηηηηηη την μέρα στην τσίτα(μόνο με τον μπέμπη ήμουν ήρεμη),θές αυτός που του'ρθε ξαφνικό το τρίπτυχο γυναίκα-παιδί-υποχρεώσεις,ανέλαβε και καινούργια δουλειά και μπλόκαρε,πάντως για να πώ την αλήθεια πιό πολύ εγώ του τά πρηζα:lol:,τώρα το καταλαβαίνω.Τώρα είναι εντελώς διαφορετικά τα πραγματα.Ωριμάζουμε σαν σύζυγοι κ γονείς,δεν ξέρω.Είναι αυτό που έλεγαν κάποιες σοφές εδώ ότι στον πρώτο χρόνο με το παιδί είναι κάπως δύσκολα τα πράγματα αλλά μετά ηρεμεί το θέμα.Εντάξει και τώρα αρπαζόμαστε αλλά τουλάχιστον ξέρουμε το λόγο!!!!Υπομονή κ ήρεμία θέλει...όσο εφικτό τουλάχιστον μπορεί να είναι αυτό!

Διαφημίσεις

Aυτα.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

με το συζηγο ειναι ελαχιστες οι φορες που θυμαμαι να εχω τσακωθει-ολα αυτα πριν την εγκυμοσυνη κ τη γεννα.τους τελευταιους 5 μηνες τσακωνομαστε σχεδον σε καθημερινη βαση-κυριως για μικροπραγματα-τα σοβαρα εχουμε μαθει μετα κοπων κ βασανων να τα συζηταμε-αφου βριστουμε μεταξυ μας για να ξεσπασουμε.οι τσακωμοι ειναι της ταξης των 5 λεπτων-μισης ωρας αναλογα με τη σοβαροτητα του προβληματος.εκεινο που μ εχει ανησυχησει ειναι οτι τωρα χανει ευκολα τη ψυχραιμια του(εχουν αντιστραφει τελειως οι οροι) κ πραγματικα δε ξερω τι να κανω.

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

our little girl 11/10/2014 we love you all♥

Οταν ηταν εδω τσακωνομασταν αλλα οχι πολυ συχνα. Μου πετουσε κατι και φουντωνα αλλα που να κρατηθω και να μην ανοιξω το στομα μου, οποτε ελεγα, ελεγα και ελεγα και μου απαντουσε "πω πω τι γκρινια ειναι αυτη?". Α αυτος μετα δεν ειχε προβλημα κοιμοταν ή εφευγε για την δουλεια και την γλυτωνε ο κυριος. Τωρα που ειναι μακρυα και μιλαμε στο τηλεφωνο αμα του πω κατι το οποιο δεν του αρεσει μου λεει "θελω να κοιμηθω, αυριο ή μετα δουλευω". Οποτε με γειωνει ευγενικα και εγω μετα τον ξαναπερνω και αρχιζουμε......

Απλα τωρα με το παιδι ειναι πολυ πιο δυσκολα γιατι δεν μπορεις να μιλησεις και να πεις αυτα που πρεπει την ωρα που πρεπει (βεβαια ειναι και θετικο γιατι ετσι πολλες φορες γλυτωνεις μεγαλυτερους καυγαδες)

Α και το ωραιο τα ριχνει ολα στο οτι ειμαι "γκρινιαρα" και οτι πολλες φορες επαναλαμβανω καποια πραγματα ξανα και ξανα οπως λεει. Αλλα αναρωτιεμαι και του λεω "εσυ δηλ εισαι τελειος?" και οταν του λεω και εγω που κανει λαθος κοβει την συζητηση και δεν παραδεχεται ετσι τιποτα.

Τελικα ειχα και εγω αυτη την απορια υπαρχουν ζευγαρια που δεν μαλωνουν? οεο?

Οταν ηταν εδω τσακωνομασταν αλλα οχι πολυ συχνα. Μου πετουσε κατι και φουντωνα αλλα που να κρατηθω και να μην ανοιξω το στομα μου, οποτε ελεγα, ελεγα και ελεγα και μου απαντουσε "πω πω τι γκρινια ειναι αυτη?". Α αυτος μετα δεν ειχε προβλημα κοιμοταν ή εφευγε για την δουλεια και την γλυτωνε ο κυριος. Τωρα που ειναι μακρυα και μιλαμε στο τηλεφωνο αμα του πω κατι το οποιο δεν του αρεσει μου λεει "θελω να κοιμηθω, αυριο ή μετα δουλευω". Οποτε με γειωνει ευγενικα και εγω μετα τον ξαναπερνω και αρχιζουμε......

Απλα τωρα με το παιδι ειναι πολυ πιο δυσκολα γιατι δεν μπορεις να μιλησεις και να πεις αυτα που πρεπει την ωρα που πρεπει (βεβαια ειναι και θετικο γιατι ετσι πολλες φορες γλυτωνεις μεγαλυτερους καυγαδες)

Α και το ωραιο τα ριχνει ολα στο οτι ειμαι "γκρινιαρα" και οτι πολλες φορες επαναλαμβανω καποια πραγματα ξανα και ξανα οπως λεει. Αλλα αναρωτιεμαι και του λεω "εσυ δηλ εισαι τελειος?" και οταν του λεω και εγω που κανει λαθος κοβει την συζητηση και δεν παραδεχεται ετσι τιποτα.

Τελικα ειχα και εγω αυτη την απορια υπαρχουν ζευγαρια που δεν μαλωνουν? οεο?

δεν νομιζω να υπαρχουν . Σε ολους τους γαμους θα υπαρχει λιγος σαματας :rolleyes:

Χωρίς καυγά δεν ζούμε!!

Εγώ από τη φύση μου νευρική, ο άντρας μου από τη φύση του πειραχτήρι... συνδυασμός που σκοτώνει.

Για το αν φωνάζουμε τώρα... Παλιά μας άκουγε όλο το τετράγωνο, τώρα δεν θέλω για έναν και μοναδικό λόγο: Όχι μόνο γιατί υπάρχει το παιδί, αλλά γιατί δεν θέλω να νομίζει ο γιος μου ότι οι γυναίκες επιβάλλονται πάντα στους άντρες!!!

Προσπαθώ να τσακωνόμαστε όταν κοιμάται!!

Λόγοι: Άπειροι: Ο υπολογιστής, το παιδί, το ότι αφήνει φώτα/βρύσες/πόρτες ανοιχτά, το ότι δεν πλένει χέρια και τα λιγδώνει όλα, τα πειράγματα που κάνει κλπ...

Το έχουμε μέσα μας...

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Μα δεν πιστεύω ότι υπάρχουν ζευγάρια που δεν μαλώνουν. Έτσι και εμείς γιατί να κάνουμε την εξαίρεση του κανόνα??? Συνήθως για τις δουλειές στο σπίτι και για την μέθοδο διαπαιδαγώγησης (με θεωρεί πολύ μαλακιά και ότι την κακομαθαίνω τη μικρή μας, εγώ πάλι λέω ότι το παιδί θέλει χάδι και αγάπη για να μεγαλώσει σωστά τέλος πάντων άλλο θέμα αυτό). Αυτοί οι δύο λόγοι μας κάνουν πολλές φορές να σκοτωνόμαστε. Προσπαθούμε να μη φωνάζουμε μπροστά στο παιδί (δεν το καταφέρνουμε πάντα) συνήθως τα κρατάμε και εμείς για όταν κοιμάται αλλά το ξαναλέω όχι πάντα δυστυχώς... Πάντως σε σχέση με τα πρώτα 2 χρόνια του γάμου μας έχουμε βελτιωθεί αισθητά. :P

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή

Eμείς από τότε που συγκατοικήσαμε ( 2 χρόννια πριν το γάμο ) μαλώνουμε σπάνια και όταν μαλώνουμε θα είναι για χαζομάρα...

2-3 φορές στα 12 χρόνια που είμαστε μαζί μαλώσαμε πολύ σοβαρά.

τις περισσότερες φορές που μαλώνουμε είναι ότι με κατηγορή σα σπάταλη:(:(

Εμεις τσακωνομαστε ΚΥΡΙΩΣ! για τον υπολογιστη! Οσο χαρουμενη και να ειμαι με οτιδηποτε, οταν τον βλεπω να παιζει ανεβαζω θερμοκρασια!!!:evil:

Κατα τ αλλα λιγα πραγματα...για να μαι ειλικρινης καποιες φορες τον τσιγκλαω εγω και ξεκιναμε...:rolleyes:

να τους προσέχετε τους υπολογιστές!!!!!! γιατί μερικοί ψιλοφλερτάρουν!!!! :-(

εμείς δε μαλλώνουμε σχεδόν ποτέ. Εγώ μεγάλωσα με φωνές και μαλλώματα μέσα στο σπίτι. Οι γονείς μου φώναζαν συνέχεια και δε θέλω με τίποτα τις φωνές!

Διαφωνούμε μόνο για τους γονείς του!!!! Εμένα μου τη δίνουν κάποια πράγματα, του τα λέω και δε τα παραδέχεται σχεδόν ποτέ... :wink:.

Αλλά πολύ ήρεμα πράγματα...απλά διαφωνίες!

q8SSp3.png