Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

kalispera..

Recommended Posts

..και καλώς σας βρήκα. Μπαίνω κατ'ευθείαν στο θέμα, γιατί είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σ'ενα foroum και η αλήθεια είναι πως δεν τα πάω και πολύ καλά μ'αυτά.. Είμαι 25 χρονών. Ανά αραιά διαστήματα χρησιμοποιούσα αντισυλληπτικά, επειδή το άγχος μου δημιουργούσε προβλήματα στον κύκλο μου. Έτσι έγινε και αυτή τη φορά..μόνο που την 5η μέρα του κύκλου μου και 3η μέρα των αντισυλληπτικών έγινε το "ατύχημα". Έχουν περάσει 5 μέρες.. Ύπάρχει πιθανότητα..? Τη Δευτέρα θα πάω σε γυναικολόγο. Απλώς το σαβ/κο μου φαίνεται αιώνας και.. είπα να το μοιραστώ μαζί σας. :roll: ουφφφ.. Αυτά.

Διαφημίσεις

..και καλώς σας βρήκα. Μπαίνω κατ'ευθείαν στο θέμα' date=' γιατί είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σ'ενα foroum και η αλήθεια είναι πως δεν τα πάω και πολύ καλά μ'αυτά.. Είμαι 25 χρονών. Ανά αραιά διαστήματα χρησιμοποιούσα αντισυλληπτικά, επειδή το άγχος μου δημιουργούσε προβλήματα στον κύκλο μου. Έτσι έγινε και αυτή τη φορά..μόνο που την 5η μέρα του κύκλου μου και 3η μέρα των αντισυλληπτικών έγινε το "ατύχημα". Έχουν περάσει 5 μέρες.. Ύπάρχει πιθανότητα..? Τη Δευτέρα θα πάω σε γυναικολόγο. Απλώς το σαβ/κο μου φαίνεται αιώνας και.. είπα να το μοιραστώ μαζί σας. :roll: ουφφφ.. Αυτά.[/color']

Καλησπερα...:P

Αν περνεις τα αντισυλληπτικα σου στην ωρα τους καθημερινα και δεν εχεις παραλειψει κανενα,τοτε δεν νομιζω να εχει συμβει κατι.

Αυτο βεβαια,δεν μπορει να το πει κανεις με σιγουρια,αλλα υποτιθεται πως ο ρολος των αντισυλληπτικων ειναι να σε προστατευουν απο ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη.

Αλλα και στο γυναικολογο σου να πας,δεν θα μπορει να δει αν υπαρχει γονιμοποιημενο ωαριο απο τωρα,πρεπει να περιμενεις μεχρι την επομενη σου περιοδο,ετσι ωστε να κρινει με σιγουρια.

Αν νιωθεις σιγουρια με την επισκεψη,καντο,για να εισαι πιο ηρεμη ψυχολογικα!

Ευχομαι να πανε οπως τα θες τα πραγματα και περιμενω νεα σου,αν επιθυμεις!!!

Φιλικα...:P

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

δεν γνωριζω το θεμα μιας και δεν επαιρνα ποτε αντισυλληπτικα αλλα ευχομαι ολα να ειναι καλα...που λογικα θα ειναι...

χαλαρωσε και μην το σκεφτεσαι γιατι κριμα ειναι να εισαι αγχωμενη οοοοολοοοοοοοοοο το σ/κ...

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

ta antisiliptika ta perneis kairo i itan to proto kouti pou eixes ksekinisei???an ta pairneis kairo ola ok!!! an itan to proto kouti mexri 7 meres 8a eprepe na isoun prosektiki. to xapi tis epomenis meras to ksereis? 8a mporouses na eixes parei auto. min anisixeis. 7 meres kanonika prepei na prosexeis an ta arxises tora alla kai pali i pi8anotites einai mikres eos midamines.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κι απο εμενα, νομιζω πως τωρα που σου γραφω θα ξερεις ηδη τι συμβαινει, απλα ηθελα να πω κι εγω τη γνωμη μου!

Θα συμφωνησω με την κοπελα που ειπε πως αν τα επαιρνες για αρκετο καιρο τα χαπια, λογικα θα σε προστατευσαν στο ατυχημα, αλλα αν ηταν το πρωτο κουτι θα επρεπε να περασουν τουλαχιστον εφτα μερες.

Οσο για το χαπι της επομενης μερας, ειναι μεθοδος αντισυλληψης για εξαιρετικα επειγουσες καταστασεις (δηλαδη δεν μπορεις να το παιρνεις συστηματικα), θα πρεπει να το παρεις το αργοτερο 72 ωρες απο το "ατυχημα" οπως λες ΑΛΛΑ να ξερεις πως υπαρχει και η πιθανοτητα (πολυ μικρη βεβαια, αλλα το γραφει και στο κουτι του μεσα, οποτε δεν ειναι δικες μου εικασιες, μπορεις να το εξακριβωσεις) να μην δρασει και να προκαλεσει καποιο προβλημα στην υγεια του μωρου (γιατι σκοπος της δρασης του ειναι να εμποδισει την συλληψη, οποτε αν αποτυχει και οι συγκυριες ευνοουν, --> αναφερομαι στις γονιμες μερες λεγοντας συγκυριες, τοτε η συλληψη γινεται κανονικα).

Για ολα αυτα βεβαια αρμοδιος να σε συμβουλευσει ειναι ο γυναικολογος σου, εγω απλα παραθετω αυτα που ξερω (και φυσικα δεν ξερω οσα ξερει ενας γυναικολογος).

Ευχομαι να ειναι ολα καλα!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

• 4 weeks later...
Τελικά όλα είναι μια χαρά.. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον που δείξατε. Καλή συνέχεια σε ό' date='τι κι αν κάνετε! ;) [/b']

ΚΑι σε σενα ευχομαι ο,τι καλυτερο.....ΠΟλλα φιλια κοπελα μου..!

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...