Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

καινουρια μανουλα αυχενικη

Recommended Posts

γεια σας κοριτσαρες μου ειμαι καινουρια κ τωρα ανακαλυψα το πολυ ωραιο forum σας ,ειμαι στην 12 εβδομαδα κυησης στο πρωτο μου παιδακι μετα απο εξωσωματικη .αυριο ειναι να κανω την αυχενικη και εχω παρα πολυ ανχος ειμαι 29 ετων και μεχρι τωρα ολα καλα ,την τελευταια φορα που ειδα το μωρο μου ημουν στην 10 εβδομαδα και ολα ηταν ενταξει .οσες εχετε κανει την εξεταση ας μου δωσετε κουραγιο το εχω τοσο αναγκη αυτη τη στιγμη ,ευχαριστω εκ των προτερων για τις συμβουλες σας και ειμαι πολυ χαρουμενη που ειμαι κοντα σας:-D

S1Snp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου κοριτσάκι. Με το καλό το μωράκι σου, να έχεις μια υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Καταλαβαίνω το άγχος σου και εγώ μανούλα απο εξωσωματική ειμαι αλλά μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε αφού μέχρι τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα.

Είσαι και μικρή οπότε δεν έχεις πρόβλημα με αυξημένες πιθανότητες λόγω ηλικίας για σύνδρομο down κλπ.

Σαν εξέταση δεν είναι τίποτε το ιδιαίτερο υπέρηχος οπως κάνεις συνήθως όμως πιο εξειδικευμένος για να δουν αν όλα είναι καλά και να κάνουν τις μετρήσεις που πρέπει.

Προσπάθησε να είσαι ήρεμη και να ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη σου μέχρι το τέλος. Είναι υπέροχες στιγμές. Φιλιά πολλά και να μας ενημερώνεις.

ποπη καλως ηρθες!!!

μην ανησυχεις ειναι μια απλη εξεταση και θα δεις αρκετα αναλυτικα το μωρακι σου...

δες και εδω...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=51098

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20494

καλα αποτελεσματα!!!

ps...καλο ειναι να πηγαινεις στην αναζητηση και να ψαχνεις αυτο που θελεις πριν ανοιξεις νεο θεμα,για να ειναι ολα συγκεντρωμενα και να μην μπερδευομαστε και ψαχνουμε σε διαφορα topic για το ιδιο θεμα...

φιλικα

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png