Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

λάστιχα πλυντηρίου

BILL

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Η μούχλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν βγαινει με τίποτα. Δοκίμασα τα πάντα αλλά τζίφος. Το μόνο που θα κάνεις είναι να αλλάξεις λάστιχα και όταν βάζεις πλυντήριο θα αφήνεις την πόρτα ανοιχτή μια μέρα και θα σκουπίζεις τα νερά από την πόρτα και τα λάστιχα. Θα κλείνεις την πόρτα του πλυντηρίου σου την επόμενη μέρα. Μου το είπε ο τενχικός της συγκεκριμένης εταιρίας - πολύ επώνυμη - που ήρθε να μου αλλάξει το λάστιχο του πλυντηρίου που έχω.

kopitsia kalimera to lastixo bgainei kai plenete kata protimisi me glorini.mporeite na bazete soda mageiriki 1 fora tin ebdomada sti thiki toy aporupantikou 2 koutalies tis soupas kai na bazete se leitourgia xoris royxa stous 90 bathmous kai na afinete panta tin porta anoixti.kai bebaios opos eipe i fili prin na skoupizete ta nera apo to lastixo.elpizo na boithisa .dokimaste to....

:-D

Διαφημίσεις

Επίσης να σας πω ότι εγώ προσπάθησα με χλωρίνη και τίποτα. Μου είπε επίσης ο τεχνικός για φορά στον ένα με ενάμιση μήνα να βάζετε ένα πλυντήριο στους 90 βαθμούς γιατί έτσι σκοτώνωνται κάποια μικρόβια που αναπτύσσονται μέσα στο πλυντήριο από τι πλύσεις και παραμένουν μέσα. Και κυρίως πόρτα ανοιχτή και όχι νερά στα λάστιχα

• 7 months later...

καλησπερα!!

Εχει αλλαξει καποια το λαστιχο της πορτας του πλυντηριου?πηρα καινουργιο και θελω να το αλλαξω μονη μου...εχει δει καποια την διαδικασια ή το χει αλλαξει μονη της?

Ευχαριστω

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...