Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΑ?

Recommended Posts

Καλημερα.

Οπως βλεπεται απο το τικερακι μου εχω μπει στο μηνα μου.Ειμαι 37+2 κ μου εχουν

δωσει τελικη ημερομηνια 31/12.Το παιδι εχει παρει θεση απο τον προηγουμενο μηνα

απλα περιμενουμε να εμπεδωθει.Εχω καλη εγκυμοσυνη{να φανταστητετε δουλευω ακομα }

τις τελευταιες μερες νιωθω κατι πονακια στην μεση αλλα περισσοτερο μετα απο κουραση το βραδυ,σημερα ομως το ξημερωμα κατα τις 6:30 ξυπνησα απο εντονους πονους περιοδου που χτυπαγαν κ στην μεση.κρατησαν κανα 10λεπτο κ κοπασαν.πηγα 3-4 φορες τουαλετα γιατι ενιωθα την μικρη να μου πιεζει την κυστη κ ηρεμισα.μετα απο κανα 40λεπτο με ξαναπιασε το ιδιο.Νομιζα οτι αρχισαν οι πονοι.τελικα ηρεμισα παλι κ κοιμηθηκα.οταν ξυπνησα

δεν ποναγα καθολου.Θεωρητε οτι ηταν τυχαιο η να περιμενω τις επομενες μερες την αφιξη?

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!με το καλο το νινακι σου!!!μπορει οντως να ειναι τα προεορτια της γεννας...συσπασεις ειχες μαλλον...μην ξαφνιαστεις εαν κανουν διαλλειμμα και ξαναεμφανιστουν σημερα η αυριο!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

ναι, πολυ πιθανο να εχεις συσπασεις καθημερινα αλλα οχι γεννας...οπως και να εχει πρεπει να χρονομετρεις διαρκεια των συσπασεων και καθε ποτε εχεις....εγω ειχα κανονικες στον 8ο και νοσηλευτηκα 3 μερες για να μη γεννησω και απο τοτε μεχρι και τον 9ο που γεννησα (37+4) ειχα καθημερινα συσπασεις....ασε που μου εσπασαν τα νερα και δεν ειχα καθολου συσπασεις εκεινη τη μερα!!!!οπως και να εχει εισαι κοντα στη γεννα, οποτε αρχισε να ετοιμαζεσαι για το ομορφοτερο δωρο της ζωης σου!!!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.η αληθεια ειναι οτι εχω ενα προαισθημα οτι θα γεννησω κοντα στα χριστουγεννα αλλα θα δειξει.Σου ευχομαι καλη εγκυμοσυνη.

Διαφημίσεις

οντως εχεις συσπασεις που προετοιμαζουν το σωμα.αν νιωσεις εντονο πονο περιοδου σαν δυσμηνορια καπως να κοιταξεις την ωρα.αν οι πονοι ερχονται στην ιδια συχνοτητα ειναι σημαδι οτι γεννας.πχ αν ερχονται καθε 20 λεπτα η καθε 10.

μπορει επισης να σου σπασουν κ τα νερα οποτε θα το καταλαβεις αμεσως!!ευχομαι με το καλο!!!:-D

Σου ευχομαι κι εγω με την σειρα μου, με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου, να πανε ολα καλα!!!!!!!! Εγω ενοιωσα ακριβως οτι κι εσυ ημερα Κυριακη και Πεμπτη βραδυ με πιασαν οι πονοι και Παρασκευη πρωι γεννησα...... Εισαι πολυ κοντα στο ονειρο.......

fmpG.jpgaurPp2.png?UGOrssO8

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω κοριτσια.Δεν πετρωσε η κοιλια μου οταν ποναγα.αυτη την αισθηση την εχω σε ασχετες ωρες οταν σκυβω η κουραζομαι.εχω ξανανιωσει τις τελευταιες μερες πονακια αλλα σημερα ηταν διαφορετικα γιατι ηταν πιο εντονα κ εγινε 2 φορες με διαφορα μιας ωρας.ελπιζω να περιμενει μεχρι τα χριστουγεννα εχω ακομα κατι δουλιτσες να τακτοποιησω!

:-) :-) :-)

Ενημερωσε τον γυναικολογο σου οπως και να χει για να σου πει σιγουρα και σημειωνε τις ωρες που γινονται οι συσπασεις. Απο προσωπικη πειρα σου λεω οτι μπορει να συνεχιστουν οοολο το μηνα(αν ειναι μικρες και αραιες) και να γεννησεις κοντα στην ημερομηνια σου! οπως προαναφερθηκε ειναι συσπασεις προπαρασκευαστικες. Θα σου προτεινα να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις περισσοτερο! Ευχομαι να πανε ολα καλα και να χεις την καινουρια χρονια το καλυτερο γουρι....το μικρο σου:)

Σας ευχαριστω κοριτσια.Δεν πετρωσε η κοιλια μου οταν ποναγα.αυτη την αισθηση την εχω σε ασχετες ωρες οταν σκυβω η κουραζομαι.εχω ξανανιωσει τις τελευταιες μερες πονακια αλλα σημερα ηταν διαφορετικα γιατι ηταν πιο εντονα κ εγινε 2 φορες με διαφορα μιας ωρας.ελπιζω να περιμενει μεχρι τα χριστουγεννα εχω ακομα κατι δουλιτσες να τακτοποιησω!

:-) :-) :-)

αν σε εχει πιασει μανια καθαριοτητας κ τακτοποιησης τοτε γεννας πολυ συντομα :P:p:p

να ηταν μονο η καθαριοτητα!εκτος οτι εχω γλυψει το σπιτι δουλευω ολη μερα ωραριο καταστηματων!οποτε βιτρινες σκυψιματα ορθοστασια κτλ!το κακομηρο το κοριτσακι μου θα βγει κ θα με βριζει!

Διαφημίσεις

να ηταν μονο η καθαριοτητα!εκτος οτι εχω γλυψει το σπιτι δουλευω ολη μερα ωραριο καταστηματων!οποτε βιτρινες σκυψιματα ορθοστασια κτλ!το κακομηρο το κοριτσακι μου θα βγει κ θα με βριζει!

Και εγω ετσι ημουν.

Καλο ειναι αυτο, θα εχεις ευκολη γεννα.

Μεσα σε 3,5 ωρες τον εβγαλα, 3500γρ. και 50εκ.

οκ σε μια βδομαδα το πολυ κατι μου λεει οτι γεννας :-D:grin: καλο ειναι που κανεις δουλειες.κ γω την πρωτη σε 2 ωρες.3340 51 εκ..τον δευτερο που ετρεχα ολη μερα οταν ημουν εγκυος γιατι ειχα κ την κορη μου 2 χρονων οταν γεννησα ηταν.στιγμη δε σταματουσα!μεχρι κ επιπλα μετακινησα με την κοιλια μεχρι περα!ουτε ενα τεταρτο δεν κρατησε η 2η γεννα κ βγηκε 3060 51 εκ.αυτες τις μερες να ανεβαινεις σκαλες να δεις πως θα το ξεπεταξεις!!!

και μενα κατι μου λεει οτι ειναι θεμα εβδομαδας.το κεφαλι της το ωιωθω εντονα χαμηλα αλλα ας κανει υπομονη γιατι η μανουλα πρεπει να δουλεψει μεχρι τα χριστουγεννα!:-) :-)

και μενα κατι μου λεει οτι ειναι θεμα εβδομαδας.το κεφαλι της το ωιωθω εντονα χαμηλα αλλα ας κανει υπομονη γιατι η μανουλα πρεπει να δουλεψει μεχρι τα χριστουγεννα!:-) :-)

Αφου αντεχεις και δουλευεις και λες και στην μπεμπα να κανει υπομονη, τι να πω, πολλα μπραβο σου αξιζουνε, εγω δεν εβλεπα την ωρα να γεννησω.....

fmpG.jpgaurPp2.png?UGOrssO8

Αφου αντεχεις και δουλευεις και λες και στην μπεμπα να κανει υπομονη, τι να πω, πολλα μπραβο σου αξιζουνε, εγω δεν εβλεπα την ωρα να γεννησω.....

απο μερια αγωνιας κ κουρασης σιγουρα θα ηθελα να γεννησω ΧΤΕς αλλα επειδη οι υποχρεωσεις ειναι πολλες κ για την δουλεια μου ειναι βασικες μερες αυτες που διανυουμε

ειμαι υποχρεωμενη να αντεξω οσο παει.τι να κανουμε δεν γινετε να τα εχουμε ολα οπως τα θελουμε!

Σημερα ξυπνησα παλι με πονακια.αλλα ακανονιστα κ δεν κρατησαν πολυ.κ η κοιλια μου εχει κατεβει αρκετα.επιτελους αναπνεω πιο ανετα.νομιζω οτι ειμαστε κοντα.

• 2 εβδομάδες μετά...

E λοιπον δεν γεννησα ακομα.Εχω βαρυνει κ κουραστει πολυ κυριως εχω αρχισει να αγχωνομαι.την περασμενη τεταρτη εκανα υπερυχο.το μωρο μου ειναι μια χαρα 3600γρ.τα αμνιακα υγρα καλα κ η μετρηση πλακουντα 2 προς 3.μου ειπαν οτι εχει κατεβει παρα πολυ χαμηλα αλλα το κεφαλακι της {τουλαχιστον την ωρα του υπερυχου }ηταν χωμενο ελφρως δεξια πισω απο το ηβικο οστο.και αυτο με αγχωνει.μηπως αυτο ειναι που καθυστερει την γεννα?εχει τυχει σε καμια.ο γιατρος μου ειπε οτι αφου εχουμε μια εβδομαδα ακομα μπορει να μετακινηθει.σιγουρα δεν ειναι λογοσ καισαρικης εκτοσ κ αν σπασουν η μου τα σπασουν τα νερα και δεν καταφερει να ξεκολλησει μεσα σε ενα επιτρεπτο οριο.συμπτωμα δεν εχω κανενα.την τεταρτη θα παω για εξεταση απο κατω αν δεν εχει γινει κατι.προσ το παρον η κοιλια μου ειναι τσιτα.δεν κοιμαμαι πλεον.αν εχετε παρομοια εμπειρια θα ηθελα να την ακουσω να παρηγορηθω.

Παρηγορησου γιατι ετσι ειναι στο τελος τα πραγματα.

Μην τα βιαζεις, ολα καλα ειναι. Και εισαι και τυχερη που εχει κατεβει τοσο κατω.Καταλαβαινω το αγχος σου, ολες το ιδιο ειχαμε, σε βεβαιω.

Υπομονη λιγο ακομα και με το καλο:D

k9Tap3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...