Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ

Recommended Posts

ΓΚΑΛΟΠ

υποβαλω ενα ερωτημα εδω,γιατι αν δεν παρω τη γνωμη σας,ισως γινω παγοκολωνα....

εχω ξαναπει πως φτιαχνω limoncello και το πουλαω σε ενα δυο μαγαζια και μεμονομενα σε φιλους και γνωστους,ή και στο ιντερνετ.

Φετος λογω αυξημενων εξοδων σκεφτομαι να στηθω εγω και τα χσριστουγεννιατικα στολισμενα μπουκαλακια μου εξω απο ενα μαγαζι φιλου στην αραχωβα,και πιο συγκεκριμενα στο λιβαδι,και να τα πουλησω.....εκει εχει ηδη 30 ποντους χιονι και ερχομαστε στο σημειο που θελω τη βοηθεια σας....θα αγοραζατε ενα μπουκαλακι αν το βρησκατε μπροστα σας ή θα γινω παγωκολωνα και θα γυρισω σπιτι χωρις λεφτουδακια και με ενα ωραιοτατο κρυωμα?????

Διαφημίσεις

Κρίμα που θα μεινουμε Αθήνα για γιορτές αλλιώς θα ερχόμασταν Αράχωβα να σε ενυσχίσουμε !!! Εμεις τρελενόμαστε για όλα τα λεμονοειδή και θα πέρναμε σίγουρα !!! Καλή επιτυχία και περιμένουμε νέα οκ ?

α valeri το limoncello ειναι πoλύ χωνευτικό ποτό απο λεμόνι και αλκοολ , κάτι σαν λεμονάδα αλκοολούχα δηλ.

Για να είμαι ειλικρινής δεν το γνωρίζω ούτε κι εγώ γι'αυτό θα προτειμούσα να αγοράσω κάποια παραδοσιακά εδέσματα, γλυκά, κρασί κτλ. Αν όμως το ήξερα και μου άρεσε σίγουρα θα το έπαιρνα και ας το έβρισκα και στο περίπτερο της γειτονιάς μου. Θέλω να πω οτι αν είναι κάτι που μου αρέσει το αγοράζω όπου το βρω.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Διαφημίσεις

Κι εγώ θα αγόραζα! Τρελλαίνομαι για λιμοντσέλο , πόσο μάλλον για σπιτικό. Καλές δουλειές λοιπόν και καλές γιορτές!!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

και εγω θα αγοραζα φτανει να μου εκανα ενα "κλικ" κ ο πάγκος που θα τα πουλουσε.δηλ το στήσιμο του κ η όλη εικόνα του.

ολα καλα να σου πανε!

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Εγω είμαι λάτρης του limoncello! Το αγοράζω πάντα, και το φτιάχνω και μόνη μου και τα κοπανάω τα ποτηράκια μου το βράδυ με τρίμμα πάγου (και μετά αναρωτιέμαι γιατί δε χάνω τα ρημαδια τα 3 κιλά που θέλω)!!!!

Παρολα αυτά θα συμφωνήσω με το Pasoumaki οτι ένας όμορφος παγκος και ένα περιποιημένο μπουκαλάκι μπορεί ευκολότερα να προσελκύσει τον κόσμο.

Καλές δουλειές!

Διαφημίσεις

κοριτσια ευχαριστω πολυ....ΗΔΗ εδω και δυο μηνες το πουλαω σε δυο -τρια μαγαζια που εισβαλω και αφηνω ενα μπουκαλακι στο τραπεζι της παρεας.

αλλα να στηθω εξω απο ενα μαγαζι δε το εχω ξανακανει....και με τετοιες θερμοκρασιες....αν και απο το αγχος μου θα ιδρωνω τωρα που το καλοσκεφτομαι.....

• 3 εβδομάδες μετά...

Γεια σας, χρόνια πολλά σε όλους. Ελπίζω η φίλη polinaki να είναι ήδη στην Αράχωβα και στην επιστροφή της να μας πει πώς πήγαν οι πωλήσεις, καθώς κι εγώ θα αγόρασα λιμοντσέλο κι εφόσον θα ήταν χριστουγεννιάτικα στολισμένο θα το έκανα και δώρο, ειδικά αν έγραφε το μπουκάλι κάτι σαν "με αγάπη από την Αράχωβα" ή "Αράχωβα 2009 ή 2010". Εύχομαι πολλά κέρδη.

1457745k8p286od3g.gif

ΚΟΡΙΤΣΙΑ γυρισα!!!!!!

χιονι δεν ειχαμε...κρυο συγκριτικα με αλλες χρονιες δεν ειχαμε....κοσμο ομως ειχαμε πολυ στην αραχωβα.....

οι δουλειες πηγαν τοσο καλα,που εβγαλα 6 δοσεις στεγαστικου δανειου!!!!!!!

αυτο δε σημαινει οτι απο εδω και περα καθομαι....ισα-ισα που γλυκαθηκα!!!!

να σας πω,στην αρχη ενιωσα μια καποια αμηχανια,αλλα οταν με πλησιαζαν παρεες και με ρωταγαν για το λεμοντσελο πηρα θαρρος και μετα δε με βασταγε τπτ...

επερνα τα μπουκαλακια μου παραμασχαλα και αφηνα ενα μπουκαλι σε καθε τραπεζι..οταν γυρναγα οι κυριες μου ζηταγαν οχι μονο αυτο το ενα,αλλα περισσοτερα!!!!!!!

ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυ για τις συμβουλες και το κουραγιο που μου δωσατε.....να εχουμε μια καλη χρονια!!!!!!!

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ γυρισα!!!!!!

χιονι δεν ειχαμε...κρυο συγκριτικα με αλλες χρονιες δεν ειχαμε....κοσμο ομως ειχαμε πολυ στην αραχωβα.....

οι δουλειες πηγαν τοσο καλα,που εβγαλα 6 δοσεις στεγαστικου δανειου!!!!!!!

αυτο δε σημαινει οτι απο εδω και περα καθομαι....ισα-ισα που γλυκαθηκα!!!!

να σας πω,στην αρχη ενιωσα μια καποια αμηχανια,αλλα οταν με πλησιαζαν παρεες και με ρωταγαν για το λεμοντσελο πηρα θαρρος και μετα δε με βασταγε τπτ...

επερνα τα μπουκαλακια μου παραμασχαλα και αφηνα ενα μπουκαλι σε καθε τραπεζι..οταν γυρναγα οι κυριες μου ζηταγαν οχι μονο αυτο το ενα,αλλα περισσοτερα!!!!!!!

ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυ για τις συμβουλες και το κουραγιο που μου δωσατε.....να εχουμε μια καλη χρονια!!!!!!!

Παρόλο που δεν έχουμε ξαναμιλήσει και γνωριστεί, χάρηκα κι εγώ μαζί σου

για την πορεία των πωλήσεων. Συνέχισε έτσι και σου εύχομαι πάντα καλές δουλειές και γρήγορη αποπληρωμή του δανείου.

1457745k8p286od3g.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...