Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΟΥΡΑΚΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Πριν 4 χρονια η καλυτερη μου φιλη εμεινε εγκυος με προβληματικη περιοδο και πολυκυστικες και στην αυχενικη διαφανεια φανηκε οτι το παιδι ειχε διπλη σπονδυλικη στηλη. Δηλαδη ειχε σπασει στα δυο λογω ελλειψης φυλικου οξεος. Η Τζενη της ειπε απλα οτι ηταν τυχαιο χωρις φυσικα να αναφερει οτι αν της ειχε δωσει filicin απο την αρχη της εγκυμοσυνης πιθανοτατα δεν θα ειχε συμβει αυτο. Ενω την ειχε ρωτησει μηπως επρεπε να παρει βιταμινες δεν της εδωσε κατι.

Δεν μπορω να ειμαι σιγουρη αν θα ηταν καλυτερα τα πραγματα αν της ειχε δωσει βιταμινες,σημασια εχει ομως οτι δεν της ειπε κατι τοσο απλο. Εμεινε εγκυος ξανα πριν λιγους μηνες ενω παρακολουθηται απο αλλον γιατρο πλεον.

Διαφημίσεις

με παρακολουθει εδω και μια δεκαετια,ειμαι 30 και αποφασισα να μπω στη διαδικασια για μπεμπε.δεν εχω καποιο συγκεκριμενο παραπονο η προβλημα.ηθελα απλα να μαθω αν καποια κοπελα τη γνωριζει και εχει καποια εμπειρια θετικη η αρνητικη με τη συγκεκριμενη γιατρο.ευχαριστω για τις απαντησεις σας!θεωρω οτι ειναι σημαντικο να σε παρακολουθει καλος γυναικολογος,ειδικα στη φαση της εγκυμοσυνης...

ptDip3.png

Καλησπέρα! Η Κουράκου είναι η γιατρός που βοήθησε να φέρω στον κόσμο τον γιο μου το 2005, στο Λητώ. Οι εντυπώσεις μου από εκείνη είναι εξαιρετικές.

Πρέπει να πω ότι είχε προηγηθεί μια αποβολή (για την οποία με είχε σχεδόν προϊδεάσει, που σημαίνει ότι δεν "μασάει" τα λόγια της αν δει κάτι στραβό) λόγω ενός πολύποδα που είχα και μου φέρθηκε εξαιρετικά καλά κατά τη διάρκεια της απόξεσης κλπ. Ακολούθησα μια "θεραπεία" με αντισυλληπτικά για 1 μήνα κι αμέσως μετά έμεινα ευκολότατα και φθσιολογικότατα έγκυος στον γιο μου. Ήμουν τότε 41,5 ετών κι επομένως "υψηλού κινδύνου" λόγω ηλικίας και της προηγούμενης αποβολής. Με πρόσεξε πάρα πολύ, μου μετέδιδε ηρεμία και σιγουριά, της έχω μεγάλη εμπιστοσύνη, όπως καταλαβαίνεις.

Γέννησα με καισαρική λόγω υψηλής μυωπίας και με φρόντισε πάρα πολύ, 2 φορές την ημέρα επίσκεψη, τηλέφωνο να δει πως είμαι, σκέψου ότι η διπλανή μου στο δωμάτιο νόμιζε ότι ήταν ξαδέρφη μου, ο δικός της γιατρός , σωστός χασάπης 4 ώρες μετά το χειρουργείο τους ειδοποίησε να τον πληρώσουν για να φύγει Σβκ!

Δεν πιστεύω πως η φροντίδα που έδειξε σε μένα ήταν μόνο λόγω της ηλικίας μου, γιατί θυμάμαι ότι όλες στην αίθουσα αναμονής του ιατρείου της συμφωνούσαν ότι είναι εξαιρετική. Ασφαλώς και θα υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που θα έχει σφάλει, δυστυχώς η ιατρική δεν είναι απλά επιστήμη, είναι και τέχνη!

Καλησπέρα. Συγνώμη αλλά εγώ έχω τελείως διαφορετική γνώμη για αυτή τη ‘’γιατρό’’. Πριν 3 χρόνια μου δημιούργησε τρομερό πρόβλημα. Πήγα να κάνω το συνηθισμένο ετήσιο έλεγχο. Αφού έφαγα ένα στήσιμο 3ων ωρών, μου είπε ή ότι είμαι έγκυος ή ότι έχω κύστη και πρέπει να κάνω επέμβαση. Με ταλαιπώρησε για 2 εβδομάδες. Έβγαλε την β – χορειακή λανθασμένη η οποία εξέταση δεν μπορεί να βγει λάθος. Αδιαθέτησα και συνέχισε να υποστηρίζει ότι είμαι έγκυος ή έχω κύστη. Μου είπε πως μόλις τελειώσω με το αίμα να την πάρω τηλέφωνο για να με δει. Μου απαγόρευσε να πιω οποιοδήποτε φάρμακο για να μου περάσουν οι πόνοι στην κοιλιά μου. Όταν την πήρα τηλέφωνο για να με δει (που και καλά είχε τελειώσει η αιμορραγία), μου είπε ότι είναι κλειστό το γραφείο της (ήταν Παρασκευή), λες και είναι τράπεζα. Άσε που δεν μπορούσα να τη βρω στο τηλέφωνο. Να είναι καλά η αδερφούλα μου που μου σύστησε τη τωρινή μου γιατρό και η οποία αφού με βοήθησε να ξεπεράσω τα προβλήματα που μου είχε δημιουργήσει η ‘’κα. Τζένη’’, αυτή τη στιγμή παρακολουθεί τη τωρινή μου εγκυμοσύνη. Κούκλα μου ένα πράγμα θα σου πω. Μακριά και αν θες μια καλή γιατρό πες μου να σου συστήσω τη γιατρό μου.

ΛΙΑ

Καλησπέρα. Συγνώμη αλλά εγώ έχω τελείως διαφορετική γνώμη για αυτή τη ‘’γιατρό’’. Πριν 3 χρόνια μου δημιούργησε τρομερό πρόβλημα. Πήγα να κάνω το συνηθισμένο ετήσιο έλεγχο. Αφού έφαγα ένα στήσιμο 3ων ωρών, μου είπε ή ότι είμαι έγκυος ή ότι έχω κύστη και πρέπει να κάνω επέμβαση. Με ταλαιπώρησε για 2 εβδομάδες. Έβγαλε την β – χορειακή λανθασμένη η οποία εξέταση δεν μπορεί να βγει λάθος. Αδιαθέτησα και συνέχισε να υποστηρίζει ότι είμαι έγκυος ή έχω κύστη. Μου είπε πως μόλις τελειώσω με το αίμα να την πάρω τηλέφωνο για να με δει. Μου απαγόρευσε να πιω οποιοδήποτε φάρμακο για να μου περάσουν οι πόνοι στην κοιλιά μου. Όταν την πήρα τηλέφωνο για να με δει (που και καλά είχε τελειώσει η αιμορραγία), μου είπε ότι είναι κλειστό το γραφείο της (ήταν Παρασκευή), λες και είναι τράπεζα. Άσε που δεν μπορούσα να τη βρω στο τηλέφωνο. Να είναι καλά η αδερφούλα μου που μου σύστησε τη τωρινή μου γιατρό και η οποία αφού με βοήθησε να ξεπεράσω τα προβλήματα που μου είχε δημιουργήσει η ‘’κα. Τζένη’’, αυτή τη στιγμή παρακολουθεί τη τωρινή μου εγκυμοσύνη. Κούκλα μου ένα πράγμα θα σου πω. Μακριά και αν θες μια καλή γιατρό πες μου να σου συστήσω τη γιατρό μου.

ΘΕΛΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!:!:

αν μπορεις στειλε μου τα στοιχεια της γιατρου σου,ευχαριστω!

ptDip3.png

Τη γιατρό μου τη λένε Στέλλα Παλέξα. Έχει το ιατρείο της στο Π. Φάληρο, Αχιλλέως 30 και το τηλέφωνο του ιατρείου της είναι το 2109880900. Έχει αναλάβει την εγκυμοσύνη μιας φίλης, τις αδερφές μου (η μια αδερφή μου γέννησε τον Αύγουστο φυσιολογικά), τη μητέρα μου για έλεγχο γυναικολογικό και τώρα εμένα. Θα ήθελα να σου πω ότι αντιμετωπίζω και ένα μικρό πρόβλημα όσον αφορά την εγκυμοσύνη μου. Έχω μονήρη ομφαλική αρτηρία (δηλαδή αντί για 2 αγγεία και 1 φλέβα, ο ομφάλιος λώρος μου έχει 1 αγγείο και 1 φλέβα). Στην αρχή είχα φρικάρει τρελά, αλλά με τη βοήθειά της και της διατροφικές τσυμβουλές της ο μικρούλης μου παίρνει κανονικά και χωρίς φάρμακα τα γραμμάριά του. Αν χρειαστείς οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μη διστάσεις να στείλεις μήνυμα.

ΛΙΑ

Διαφημίσεις

Τη γιατρό μου τη λένε Στέλλα Παλέξα. Έχει το ιατρείο της στο Π. Φάληρο, Αχιλλέως 30 και το τηλέφωνο του ιατρείου της είναι το 2109880900. Έχει αναλάβει την εγκυμοσύνη μιας φίλης, τις αδερφές μου (η μια αδερφή μου γέννησε τον Αύγουστο φυσιολογικά), τη μητέρα μου για έλεγχο γυναικολογικό και τώρα εμένα. Θα ήθελα να σου πω ότι αντιμετωπίζω και ένα μικρό πρόβλημα όσον αφορά την εγκυμοσύνη μου. Έχω μονήρη ομφαλική αρτηρία (δηλαδή αντί για 2 αγγεία και 1 φλέβα, ο ομφάλιος λώρος μου έχει 1 αγγείο και 1 φλέβα). Στην αρχή είχα φρικάρει τρελά, αλλά με τη βοήθειά της και της διατροφικές τσυμβουλές της ο μικρούλης μου παίρνει κανονικά και χωρίς φάρμακα τα γραμμάριά του. Αν χρειαστείς οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μη διστάσεις να στείλεις μήνυμα.

Λια καλησπερα και σ ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!

ευχομαι καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου και σε λιγο καιρο να κρατας στην αγκαλια σου ενα στρουμπουλο και ομορφο μωρακι!:)

ptDip3.png

• 5 εβδομάδες μετά...

η τζενη νομιζω οτι ειναι καλη γιατρος εχω γεννησει με καισαρικη πριν 8 μηνες μαζι της με αρκετα προβληματα σημερα θα την ξαναδω και αν αυτα που μου πει δεν με ικανοποιησουν σε σχεση με το τι αισθανομαι θα ζητησω για πρωτη φορα και δευτερη αποψη. ολοι οι γιατροι κανουν και σφαλματα κανενας δεν ειναι θεος απλα πρεπει να τα ελαχιστοποιουν οσο γινεται για να ειμαστε εμεις καλα.εχει παρα πολυ κοσμο στο ιατρειο και μεγαλη αναμονη καλο ειναι να προηγειται τηλεφωνο καμια ωρα πριν το ραντεβου για να μην περιμενεις.

• 3 months later...

Επειδή έτυχε κι εγώ να πάω πέρυσι στη συγκεκριμένη γιατρό για τεστ Παπ κτλ, δεν έχω να πω κάτι αρνητικό όσον αφορά την εξέταση που έγινε, ωστόσο κάποια πράγματα μ'ενόχλησαν πολύ. Πρώτον, πρέπει να κλείνεις ραντεβού 2-3 βδομάδες πριν και δεύτερον, υπάρχει τεράστια αναμονή στο ιατρείο. Στους περισσότερους ιατρούς υπάρχει αναμονή, δεν αντιλέγω, ωστόσο, δεν μπορείς σαν ιατρός να κλείνεις ραντεβού με απόσταση 1 τετάρτου μεταξύ τους όταν ξέρεις ότι καμία εξέταση δεν διαρκεί μόνο ένα τέταρτο. Ως αποτέλεσμα, η αναμονή ήταν γύρω στις 2,5 ώρες.

Κι αν υποθέσουμε ότι αυτό "καταπίνεται", αυτό που δεν μπορώ να ανεχτώ είναι ένας γιατρός που με βλέπειι μόνο σαν πορτοφόλι. Όταν πήγα να πληρώσω, η γραμματέας με πληροφόρησε ότι η τιμή είναι χ ευρώ χωρίς απόδειξη και ψ ευρώ με απόδειξη! Αν είναι δυνατόν! Ούτως η άλλως και η τιμή χωρίς απόδειξη ήταν εξωφρενική κατ'εμέ, αλλά δεν ντρέπεται καθόλου?

Phoebe Buffay θα συμφωνήσω μαζί σου σε όλα όσα ανέφερες και θα σου πω επίσης επειδή έχω πάει σε πολλά ιατρεία, ότι τα μηχανήματα και το τεστ παπ δεν κάνουν ένα γιατρό καλό. Το γιατρό τον βλέπεις στο πρόβλημα. Η συγκεκριμένη γιατρός για εμένα προσωπικά, έχει ανοίξει ένα ιατρείο και για το μόνο που είναι καλή είναι να πάρει δείγμα για καλλιέργεια και να το δώσει στους ειδικούς να το εξετάσουν και να αποφανθούν αν υπάρχει πρόβλημα (ειδικούς: βλέπε μικροβιολόγους). Αν είσαι τυχερή και όλα είναι φυσιολογικά τότε δεν έχεις πρόβλημα. Αν όμως έχεις έστω και μύκητες είναι ικανή να σου χορηγήσει όλο το φαρμακείο σε φάρμακα. Σχετικά με την αμοιβή της (για να μιλάμε και με χρήματα) χωρίς απόδειξη για απλή εξέταση και τεστ παπ 150€, πριν από 3 χρόνια. Συγνώμη αλλά δεν θα πάρω. Νομίζουν επειδή είναι γιατροί θα μας πιάνουν και τον κ…. και θα μας αρέσει…

Συγνώμη για το έντονο ύφος, αλλά τα πήρα με τη κάθε καβαλημένη…Κατά τ’ άλλα είμαι καλό κορίτσι…

ΛΙΑ

• 2 months later...

Συμφωνώ και επαυξάνω....χωρίς περαιτέρω σχόλια..:-(

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...