Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Ξεκινησα φέτος να στελνω τα μικρουλια μου στο λαγουδακι .Καποια πραγματα μου δημιουργουν ερωτηματικα και θα ηθελα επικοινωνια και με αλλους γονεις που στελνουν τα παιδια τους εκει.

• 2 months later...

Διαφημίσεις

Επειδη λεμε κ εμεις να στειλουμε τη μικρη μας εκει, τι ακριβως εχετε παρατηρησει που σας προβληματισε. Αν κ φαινομενικα μας αρεσε εχω ακουσει απο εδω κ απο εκει διαφορα σχολια που με εχουν λιγο προβληματισει... Αν μπορειτε να μας βοηθησετε...

Σε όλο το site δεν βρήκα κάτι θετικό για το συγκεκριμένο παιδικό. Αυτό που έχω να σχολιάσων είναι ότι στέλνω και τα δύο μου παιδιά τα τελευταία δύο χρόνια και δεν έχω καταλάβει κάτι άσχημο, αντίθετα όλα είναι καλά και τα παιδιά έρχονται με χαμόγελο καθημερινά από το παιδικό τώρα αν γνωρίζεται κάτι διαφορετικό πολύ θα ήθελα να το μάθω γιατί μιλάμε για τα παιδιά μας.

Κ εγω γιαυτο εχω λιγο παραξενευτει, γιατι οταν πηγαμε κ ειδαμε το σταθμο μας εκανε πολυ καλη εντυπωση. Δηλαδη εσυ που εχεις ιδια πειρα εισαι ευχαριστημενη? Τι ηλικιες ειστε? Εισαι ικανοποιημενη με το διδακτικο προγραμμα, τις δασκαλες, το προσωπικο, τον τροπο που αντιμετωπιζουν τους γονεις? Μας ειπαν οτι κανουν αγγλικα κ γερμανικα, γιογκα.. Ισχυει αυτο? Το επιπεδο των παιδιων ειναι ικανοποιητικο πιστευεις?

Συγνωμη αν σε κουραζω, αλλα οτι πληροφορια μπορω να μαζεψω ειναι σημαντικη...

• 1 month later...

θέλω και εγω να πάω την μικρή στο βιολαγουδακι.....αλλά επειδη εχω περασει μια ασχημη εμπειρια απο παιδικο σταθμο....εχω τους ενδιασμους μου....οποιος μπορει ας με διαφωτισει ...μπας και αποφασίσω σύντομα.

U80ep3?r=1271337460

Διαφημίσεις

Κ εγω γιαυτο εχω λιγο παραξενευτει, γιατι οταν πηγαμε κ ειδαμε το σταθμο μας εκανε πολυ καλη εντυπωση. Δηλαδη εσυ που εχεις ιδια πειρα εισαι ευχαριστημενη? Τι ηλικιες ειστε? Εισαι ικανοποιημενη με το διδακτικο προγραμμα, τις δασκαλες, το προσωπικο, τον τροπο που αντιμετωπιζουν τους γονεις? Μας ειπαν οτι κανουν αγγλικα κ γερμανικα, γιογκα.. Ισχυει αυτο? Το επιπεδο των παιδιων ειναι ικανοποιητικο πιστευεις?

Συγνωμη αν σε κουραζω, αλλα οτι πληροφορια μπορω να μαζεψω ειναι σημαντικη...

θελω και εγω να μαθω ακριβως τα ιδια....

U80ep3?r=1271337460

• 4 weeks later...

Γεια σας, ρωτώντας αρχικά και κατόπιν από προσωπική εμπειρία μπορώ να σας πω πως πρόκειται για άριστο σταθμό υψηλότατης ποιότητας.

Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη και από μέρους μου τον προτείνω, βέβαια εάν κάποιος φίλος/φίλη έχει αντίθετη άποψη παρακαλώ να μας ενημερώσει για να έχουμε ακόμα πιο σφαιρική άποψη, εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει το παραμικρό και ούτε βρήκα κάτι κακό σ'αυτό το site.

Κάποιο σχόλιο από τους χρήστες που πηγαίνουν τα παιδιά τους εκεί έως τώρα;

• 3 months later...

Διαφημίσεις

Είμαστα κ εμείς σε αναζήτηση παιδικού κ μας πρότειναν κ το βιολαγουδάκι.

Πάει εκει μία γνωστή το μωράκι της κ αίναι πολύ ευχαριστημένη, ειδικά με το θέμα της διατροφής κ είναι κ πολύ οικονομικός σταθμός. Πήγαμε σήμερα στο Playland κ περιμέναμε πολλά παραπάνω...ειδικά για τα 6200 ετησίως!

uzFzp2.png?18utfIlc

• 3 weeks later...
θελω και εγω να μαθω ακριβως τα ιδια....

Καλημερα,

Αν καταλαβα καλα στειλατε το παιδακι

σας στο βιο λαγουδακι.και εγω εκει εγραψα τα δικα μου!εχετε παρατηρησει κατι που σας

προβληματισε;σε ποια ταξη ειστε εσεις;

Ανυσηχω γιατι υπαρχουν κατι αναφορες

περιεργες στο site Ξερετε κατι;

Σας ευχαριστω πολυ:?

Διαφημίσεις

Καλημερα,

Αν καταλαβα καλα στειλατε το παιδακι

σας στο βιο λαγουδακι.και εγω εκει εγραψα τα δικα μου!εχετε παρατηρησει κατι που σας

προβληματισε;σε ποια ταξη ειστε εσεις;

Ανυσηχω γιατι υπαρχουν κατι αναφορες

περιεργες στο site Ξερετε κατι;

Σας ευχαριστω πολυ:?

Eγώ δυστυχώς λόγω απόστασης αποφάσισα να γράψω την μικρή αλλού...

Τι εννοείς λέγοντας "υπάρχουν αναφορές περίεργες" ???

Εσύ τι έχεις ακούσει?

• 1 year later...

καλησπερα!:) επειδη ψαχνουμε κι ειμεις σε ποιο σταθμο θα στειλουμε τη μικρη μας απο Σεπτεμβρη σκεφτομασταν το βιο λαγουδακι αναμεσα σε αλλα! θα ηθελα σας παρακαλω να μου πειτε τις εντυπωσεις σας απο αυτο το σταθμο μιας που απο οτι βλεπω ειχατε στειλει εκει τα παιδια σας! αν υπαρχει κατι αρνητικο ή κατι που θα επρεπε να ξερω πριν παρω μια οριστικη αποφαση θα σας παρακαλουσα να μου το πειτε ή να μου στειλετε προσωπικο μηνυμα! ευχαριστω!

• 10 months later...

καλημερα εγω ημουν ενημερος για το λαγουδακι απο φιλη που εστελνε τα παιδια εκει.Φετος ειχα το δικο μου.Τα πραγματα εχουν αλλαξει ριζικα.παρα πολυ καλες παροχες εκπαιδευσης,θερμοκηπια κ καλλιεργειες,βιολογικη διατροφη,πολλες δραστηριοτητες με πολυ χαμηλες τιμες,το προσωπικο αξιο εμπιστοσυνης κ μαλιστα εχουν ανδρα νηπιαγωγο με εκπληκτικες ιδεες,εκπαιδευση κ αγαπη στο παιδι.ο γιος μου ειναι ξετρελαμενος αφου στις διακοπες του πασχα με ρωτουσε ποτε θα ξαναπαει.απο τα καλυτερα κτηρια(ολο ξυλο καθολου τσιμεντο-μπετο)κ καταπρασινος χωρος.για την φιλη μου ελενη στο συνιστω ανεπιφυλαχτα.