Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΕ ΦΥΛΛΑ

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΟΥΡΤΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΧΤΙΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΑΙ ΜΙΝΙΜΑΛ ΟΠΟΤΕ ΨΑΧΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΜΟΥ. ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΥ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΕ ΦΥΛΛΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΑΝΕΛ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΕΡΓΑ ΙΝΟΧ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ;ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ;ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΕΥΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ.

ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ!

Διαφημίσεις

Υπαρχουν στο ικεα που τις συναρμολογεις εσυ και επίσης ειχα δει πέρσυ σε μεγαλο καταστημα κατασκευης κουρτινων περιοχη δουκισσης πλακεντιας χαλανδρι- συνορα με γερακα, και με πολυ ωραιο ασπρομαυρο πανι. Αν σε ενδειαφερει να σου πω που ειναι και ποιο μαγαζι ειναι.

0b8bfa6eaf.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑ. ΣΤΗΝ ΙΚΕΑ ΠΗΓΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΛΙΓΟ. ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΩ ΣΤΗ ΓΥΨΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΥ.ΤΟ ΨΑΧΝΩ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΟΥΡΤΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΧΤΙΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΑΙ ΜΙΝΙΜΑΛ ΟΠΟΤΕ ΨΑΧΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΜΟΥ. ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΥ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΕ ΦΥΛΛΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΑΝΕΛ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΕΡΓΑ ΙΝΟΧ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ;ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ;ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΕΥΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ.

εχω ακριβως τετοια κουρτινα στο σαλονι μου

την εχω αγορασει απο το ελληνικο σε καποιο μαγαζι ( αν θες λεπτομερειες στειλε μου πμ )

νε ξερεις οτι ο μηχανισμος δεν στοιχιζει πολλα χρηματα ( ειχα δωσει γυρω στα 300 ευρω πριν 5 χρονια )

η τιμη ανεβαινει αναλογα με το υφασμα που θα διαλεξεις και τα ραφτικα ηταν αν θυμαμαι καλα 70 ευρω ( νομιζω ) το καθε κομματι

παει αρκετα αν σκεφτεις οτι ειναι 4 κομματια

πληρωσα συνολικα 1400 ευρω αλλα αξιζει τα λεφτα του !!!!

(δεν μου ζηταγαν και λιγοτερα για κουρτινα αλλου στυλ )

οταν την ειχαμε βαλει εμεις ...δεν την ηξερε ο κοσμος και οποιος την εβλεπε παθαινε πλακα !

αυτες του ικεα ( πηραν πολλες γνωστες μου ) ειναι σαφως πολυ οικονομικες , εχει ωραια σχεδια , αλλα ειναι συγκεκριμενα μετρα και δεν ειναι και η καλυτερη ποιοτητα

αν θες να τις βαλεις με σκοπο σε κανα χρονο να τις αλλαξεις ( με τα παιδια να τις τραβολογανε περα δωθε , αν ειχα του ικεα θα ειχαν διαλυθει ) ....βαλε του ικεα , αλλα αν εχεις σκοπο να τις κρατησεις χρονια .....προτιμησε κατι καλυτερο (γνωμη μου παντα )

φιλικα

μαρια

ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟ 8-5-07 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 5-12-08 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ !!!!!!!!!

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΜΑΡΑΚΙ. ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙΚΕΑ ΤΗΝ ΕΧΩ. ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ. ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟ; ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΝΟΣ ΧΟΝΤΡΟΥ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΥΛΛΑ ΣΕ ΛΕΠΤΟ(ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ). ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΠΤΑ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΤΟΥΜΠΛΑΡΙΣΜΑ;

Διαφημίσεις

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΜΑΡΑΚΙ. ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙΚΕΑ ΤΗΝ ΕΧΩ. ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ. ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟ; ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΝΟΣ ΧΟΝΤΡΟΥ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΥΛΛΑ ΣΕ ΛΕΠΤΟ(ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ). ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΠΤΑ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΤΟΥΜΠΛΑΡΙΣΜΑ;

τα 2 φυλλα τα εχουμε με λεπτο υφασμα μπεζχρυσο και εχει κυκλους σε 3 διαφορετικες αποχρωσεις του καφε (σαν οργατζα για να καταλαβεις ) και ναι θελει ντουμπλαρισμα

ειναι σε ιδιο χρωμα το μεσα , οποτε δεν χανει το σχεδιο του εξω

τα αλλα δυο κομματια ειναι σκληρο υφασμα (καραβοπανο το λενε ) το ενα σκουρο καφε και το αλλο σοκολατι ( τα χρωματα των κυκλων που εχει το λεπτο υφασμα )

να βγαλω να σου στιελω φωτο αν καταφερω ?

ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟ 8-5-07 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 5-12-08 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ !!!!!!!!!

Ναι, αν μπορέσεις στείλε μου καμια φωτο να τη δείξω και σ'αυτή που θα μου τη ράψει γιατί σήμερα μου έλεγε ότι μίλησε με την εταιρία που πλασάρει τους μηχανισμούς πάνελ και της είπαν ότι τα υφάσματα τα στέλνουν αυτοί γιατί είναι και καλά ειδικά και ότι δε θα φαίνεται ωραίο αν τελικά κάνουμε αυτό το στυλ(το κάνουν σε γραφεία) και θα ήταν καλύτερο να επιλέξω πακέτο. Είναι η δεύτερη που δε μπορεί να αναλάβει να τις ράψει. Πάντως το πακέτο δε μου αρέσει ιδιαίτερα και νομίζω πως δεν ταιριάζει στις μπαλκονόπορτές μου που ειναι 3μετρες.