Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ειμαι πολυ στεναχωρημενη...

maspir

Recommended Posts

....και στα 2 παιδια εχουμε απο 2 νονους.με ολους τα παμε καλα.το θεμα ειναι το εξης:ο νονος του σπυρου ειναι,ηταν δηλαδη,κολλητος φιλος του αντρα μου 20 χρονια σχεδον.εγιναν καποια πραγματα,ειναι μεγαλη ιστορια,για για μενα δικιο εχει περισοοτερο ο αντρας μου και δεν το λεω για να τον δικαιολογησω.αποτελεσμα εδω και 3-4 μηνες να μην εχει ερθει ο ονονος να δει τον μικρο,ενω ηταν τοσο καλα μαζι,παιζανε μαζι,αγαπουσαν ο ενας τον αλλον τοσο πολυ :cry: προσπαθησα να τους φερβ κοντα,τον αντρα μου και τον νονο(μας εχει παντρεψει κιολας ,αλλα ματαια) :cry: .αντρας μου ειναι ανενδοτος.πριν ενα μηνα περιπου που πεθανε ο πεθερος μου,ηρθε ο νονος στην κηδεια,αλλα ουτε και εκει τα ξαναβρηκαν.και πειτε μου τωρα εγω τι να κανω?? :cry:

Διαφημίσεις

Μην πιεζεις τον αντρα σου.....

αν το θεμα εχει να κανει με τον αντρα σου και τον νονο

δωστου χρονο μην τον πιεζεις .....

αν το θεμα ειναι σοβαρο και εχει δικιο ο αντρας σου να σε μαζι του

απλα στεναχωριεμαι για τον μικρο :( τα πηγαιναν καλα μαζι.με την αλλη νονα εχουμε πολυ καλες σχεσεις.να πω την αληθεια ο μικρος μου τον εχει ζητησει κανα δυο φορες,οχι παραπανω.

θα βρεις τροπο με τον μικρο :wink:

υπομονη και μπορει σε λιγο καιρο να αλλαξουν τα πραγματα.

να εισαι με το μερος του αντρα σου και αν δεν ειναι κατι πολυ συμαντικο θα βρεις τροπο να τους φερεις κοντα :wink:

απλα αστον να ειναι δικια του αποφαση....

Πολύ δύσκολη κατάσταση.....Λυπάμαι πολύ... :cry:

Και γίνεται ακόμα πιο δύσκολο όταν έχει δεθεί το παιδί και αισθάνεται την έλλειψη του νονού του!

Αν νομίζεις οτι κάτι μπορεί και πρέπει να γίνει, αν πραγματικά αξίζει και κυρίως για το παιδί νομίζω οτι αξίζει να γίνει μια προσπάθεια, τότε, στη θέση σου θα μιλαγα στον νονό, αφού πιστεύεις οτι ο άντρας σου έχει το περισσότερο δίκιο. Ίσως αν του μιλήσεις εσύ του νονού να δει πιο ξεκάθαρα τα πράγματα και κυρίως να του δώσεις να καταλάβει οτι η σχέση σας είναι σημαντική και κυρίως η σχέση με το παιδί. Αφού δεις οτι γίνεσαι κατανοητή μίλα και στον άντρα σου και τόνισε του το θέμα παιδί-νονός και κυρίως αν και εκείνος ή εσύ δεν έχετε καλή σχέση με τους νονούς σας φέρτο σαν παράδειγμα θα το καταλάβει καλύτερα. Αν δωθεί μια ευκαιρία και ένα περιθώριο χρόνου και από τις δύο πλευρές πιστεύω οτι με τον καιρό θα επανέλθουν τα πράγματα! Καλή επιτυχία και εύχομαι να διορθωθούν όλα και μπορεί να γίνει αν υπάρχει αμφίπλευρη διάθεση.

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

το θεμα ειναι οτι εχεει ξαναδωθει ευκαιρια και μυαλο κουκουτσι.λοιπον,η ιστορια ειναι η εξης:ο νονος μας ειναι πολυ καλο παιδι,για μενα τουλαχιστον,εχουμε πειραστει πολλα μαζι,ποσα ο αντρας μου φανταστειτε τοσα χρονια..μπορω να σας πω οτι ειναι ο δευτερος καλυτερος μου φιλος.αλλα πινει πολυ,παρα πολυ... :oops: δεν κανει κατι κακο οταν πινει,εχουμε προσπαθισει να τον βοηθησουμε,αλλα τιποτα.επειδη στην ουσια σεν ειχε αλλο τοσο κοντινους φιλους,βγαιναμε μαζι με παρεες κλπ.μαζι.τελευταια το ειχε παραξιλωσει.του ειπαμε οτι θα βγουμε αλλα δεν θα ξαναπιει ενα σωρο,αυτος οταν πινει λεει βλακειες.δεν υποφερεται.και για να πω και την αληθεια,δεν θελουμε να τον βλεπουν ετσι τα παιδια. :roll: ο ντρας μου τα εχει παρει για ολα αυτα και γιατι ειναι αχαριστος,τον εχουμε βοηθησει και συναισθηματικα και οικονομικα και αυτος λεει οτι δεν του εχουμε προσφεριε τιποτα. :(

Τώρα που διάβασα την αιτιολογία, νομίζω οτι ο άντρας σου έχει απόλυτο δίκιο! Δεν είναι αυτό πρότυπο για παιδί, ίσως αν τον απομακρύνεται και νιώσει την έλλειψη και την απόρριψη να συνειδητοποιήσει πόσο λάθος είναι και να συνέλθει. Αν όχι, κακό δικό του! Θα αγοράζεται λαμπάδα και δωράκια στο παιδί και θα τα δίνεται στον νονό του άλλου απιδιού να του τα δίνει του Σπυράκου, για να μην νιώθει μειονεκτικά και όλα μια χαρά! Εγώ αυτό θα έκανα. Αναιρώ λοιπόν το προηγούμενο μου πόστ. Μην του μιλήσεις, τέτοιου είδους εξαρτήσεις δεν παίρνουν από λόγια χρειάζονται έργα.

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Συμφωνώ και εγώ με τη ΒΙΚΥ. Είχα και εγώ ένα φίλο ο οποίος όταν έπινε έκανε πράγματα απερίγραπτα (μερικές φορές) αλλά ξεμέθυστος ήταν για όλους το καλύτερο παιδί. Αυτή η κακή συνήθεια αν δεν διορθωθεί ίσως να στιγματίσει και το παιδί σου. Δεν ξέρεις πότε και που θα τον πετύχει σε παρόμοια κατάσταση. Ακόμα και σε μια απλή κοινωνική εκδήλωση. Οι άνθρωποι με αυτή την αδυναμία δεν ξεχωρίζουν αν είναι μέρα ή νύχτα.

Το σίγουρο είναι ότι ο άνθρωπος αυτός χρειάζεται στίριξη από Ειδικό. Κάποιο κατάλειπο υπάρχει μέσα του και επειδή δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει μόνος του το ρίχνει στο ποτό. Αυτό που θα σου πρότεινα εγώ είναι αν πιστεύεται και οι δύο σας (μαζί με τον άντρα σου) ότι αξίζει σαν άνθρωπος, να τον πείσετε να απευθυνθεί σε κάποιον ψυχολόγο ή ακομα και στους Ανώνυμους Αλκοολικούς. Κάνει κακκό στον εαυτό του αλλά και στους γύρω του χωρίς να το καταλαβαίνει. Εσείς που τον ξέρετε καλά έχετε άλλη άποψη. Οι άσχετοι όμως?

Τώρα στο παιδί αν εξηγήσετε ότι ο νονός είναι λίγο άρρωστος και μόλις γίνει καλά θα έρθει να τον δει, θα μπορέσεις λίγο να το τρενάρεις.

Αυτό πιστεύω ότι θα ήταν το πιό σωστό.

7adb2868d6.png

Συμφωνώ και εγώ με τη ΒΙΚΥ. Είχα και εγώ ένα φίλο ο οποίος όταν έπινε έκανε πράγματα απερίγραπτα (μερικές φορές) αλλά ξεμέθυστος ήταν για όλους το καλύτερο παιδί. Αυτή η κακή συνήθεια αν δεν διορθωθεί ίσως να στιγματίσει και το παιδί σου. Δεν ξέρεις πότε και που θα τον πετύχει σε παρόμοια κατάσταση. Ακόμα και σε μια απλή κοινωνική εκδήλωση. Οι άνθρωποι με αυτή την αδυναμία δεν ξεχωρίζουν αν είναι μέρα ή νύχτα.

Το σίγουρο είναι ότι ο άνθρωπος αυτός χρειάζεται στίριξη από Ειδικό. Κάποιο κατάλειπο υπάρχει μέσα του και επειδή δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει μόνος του το ρίχνει στο ποτό. Αυτό που θα σου πρότεινα εγώ είναι αν πιστεύεται και οι δύο σας (μαζί με τον άντρα σου) ότι αξίζει σαν άνθρωπος, να τον πείσετε να απευθυνθεί σε κάποιον ψυχολόγο ή ακομα και στους Ανώνυμους Αλκοολικούς. Κάνει κακκό στον εαυτό του αλλά και στους γύρω του χωρίς να το καταλαβαίνει. Εσείς που τον ξέρετε καλά έχετε άλλη άποψη. Οι άσχετοι όμως?

Τώρα στο παιδί αν εξηγήσετε ότι ο νονός είναι λίγο άρρωστος και μόλις γίνει καλά θα έρθει να τον δει, θα μπορέσεις λίγο να το τρενάρεις.

Αυτό πιστεύω ότι θα ήταν το πιό σωστό.

εχεις δικιο.ασε,το ποσες φορες του εχουμε πει να τον παμε εμεις σε εναν ειδικο,να του δωσουμε εμεις τα χρη,ατα,αλλα τιποτα.και οπως λες,εμεις τον ξερουμε ,οι αλλοι??

συμφωνω με οσα σου παν τα κοριτσια,

ο ανθρωπος ειναι αρρωστος....

δεν τον πεταμε σε καμια περιτωση (αν αξιζει ως ανθρωπος οταν ειναι ξεμεθυστος) αλλα δεν θα θελα να χει επαφες με το παιδι μου.

Διαφημίσεις

Κοριτσακια εχω κι εγω τον παιδικο μου αγαπημενο κολλητο φιλο με το ιδιο προβλημα... Οντως οι ανθρωποι αυτοι ειναι αρρωστοι... χρειαζονται βοηθεια και αγαπη αλλα δυστυχως και αυστηροτητα !!!

Γμτ... κριμα για το παιδακι σας... δεν το ξερατε απο πριν ??? Κι εγω για αυτο τον λογο, δυστυχως εχω κοψει αρκετα, αν και τον λατρευω !!! :(:oops: