Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θέλω τη γνώμη σας!

sternchen

Recommended Posts

Καλησπέρα!!! Θα ήθελα την ειλικρινή γνώμη σας . Εαν ήσασταν εκπαιδευτικοί και σας ζητούσαν να κάνετε κάθε Σάββατο μάθημα στο παιδάκι του αδερφού σας , θα ζητούσατε χρήματα ;

Με τον μπαμπά της κόρης μου δεν είμαστε μαζί , έχω ξανά παντρευτεί και έχω κάνει και άλλο ένα παιδάκι . Αντικειμενικά μπορώ να πω ότι το σόι του μπαμπά της κόρης μου είναι από τα πιο αδιάφορα που υπάρχουν απέναντι σε ένα παιδί , ακόμη και ο ίδιος ο πάτέρας της . Λυπάμαι πολύ για το παιδί μου , γιατί ξέρω πόσο σημαντικό και ιδανικό είναι να έχεις την προσοχή , την στοργή , την αγάπη και την φροντίδα και των δυο γονιών . Τέλοσπάντων η μικρή μου ευτυχώς μεγάλωσε και μεγαλώνει σε ένα σπίτι με πολλή αγάπη και τους δικούς μου πλάι της .

Σας γράφω γιατί ο θείος της θα της κάνει κάθε Σάββατο μια ώρα φυσική φροντιστήριο , και αυτό το πρότεινε η μικρή και αυτός δέχτηκε .

Στην αρχή δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα ήθελε χρήματα , αλλά όταν είπε η γιαγιά της στη μικρή μου ότι θα ήταν καλό για εκείνη να βρει και ένα άλλο παιδάκι , τότε κατάλαβα ότι είχε άλλη σκοπιμότητα και ότι είχε να κάνει με τα χρήματα . Να σας πω ότι είναι μια χαρά ευκατάστατη οικογένεια και δεν έχουν προσφέρει σχεδόν τίποτα στο παιδί μου , το οποίο όταν το έκανα ήμουν φοιτήτρια και τα πάντα τα ανέλαβαν οι γονείς μου .

Ο πατέρας της δεν της δίνει τίποτε περισσότερο απο 160 ευρώ διατροφή και ούτε ένα δώρο και είναι και αυτός μια χαρά ευκατάστατος .

Δεν ξέρω μήπως είμαι εγώ παράλογη και μου κακοφάνηκε , γι'αυτό και θέλω τη γνώμη σας . Μια φορά τους χρειάστηκε το παιδί μου στην πράξη (είχαμε ρωτήσει και άλλους καθηγητές και δεν βρήκαμε κάποιο εύκαιρο καθηγητή) και ζήτησαν χρήματα ..........δεν το χωράει το μυαλό μου ή είμαι εντελώς στον κόσμο μου . Μη με περάσετε για καμία που λύπαται να πληρώνει , αλλά μιλάμε για τον αδερφό του πατέρα της και για ένα παιδί που μεγάλωσε χωρίς πατέρα και για το οποίο ποτέ δεν έχουν κάνει κάτι .

Και εγω είμαι εκπαιδευτικός και δεν μπορώ με τίποτα να με φανταστώ να βοηθούσα το ανηψάκι μου μια φορά την εβδομάδα και να ζητόυσα χρήματα . Ελπίζω να μη σας κούρασα και δεν έχω πρόβλημα να μου πείτε , ότι κάνω λάθος .

Διαφημίσεις

Αν οι άλλοι σκεφτονταν όπως εμεις ή εκαναν εκείνο που θα κάναμε θα ζούσαμε σε εναν άλλο κόσμο και όχι αυτον στον οποίο ζουμε... Η γνώμη μου αγαπητη αρχοντούλα είναι πως σε κάθε περιπτωση πρεπει να τον ρωτήσεις για το ποία θα είναι η αμοιβή του, έαν απλά παρεξήγησες με ενα χαμόγελο (λίγο αμήχανο μάλλον) όλα θα τελειώσουν εκεί, έαν πάλι όχι δες τον σαν αυτό που θέλει να είναι, ένας καθήγητης που κάνει ιδιαιτερα και βρήκε έναν ακόμη πελάτη. Κοίτα, αν κατάλαβα καλά, ο πατερας μαλλόν απέχει γενικώς, οπότε νομίζω ότι καλύτερα να φερθεις σαν να μην έγινε και τιποτα σπουδαιο για να μη βάλεις την κορή σου στην διαδικασία να σκεφτει (η μάλλον να δωσει βαρυτητα, γιατι θα το σκεφτει) ότι η

'αδιαφορια' είναι γενικότερη. Αυτά είναι μόνο η αποψή μου, συγγνώμη αν σε κάποιες εκτιμήσεις έκανα λάθος.

Η μικρή μου καραμέλα μεγαλώνει κάθε μέρα!!

..........δεν το χωράει το μυαλό μου ή είμαι εντελώς στον κόσμο μου . Μη με περάσετε για καμία που λύπαται να πληρώνει.

Έμ, καλή μου, γι' αυτό δεν θα γίνεις ποτέ κι εσύ "ευκατάστατη" ή σε ελεύθερη μετάφραση φρίγκο-φρίγκο τύπος (join the club :)). Γιατί αφενός δεν είσαι τσιγκούνα και αφετέρου θα θεωρούσες τουλάχιστον ξεφτίλα να πάρεις χρήματα από την ανηψιά σου για να της κάνεις μάθημα.

εγω γενικα θα επελεγα καποιον αλλο καθηγητη για να μην εχω τετοια προβληματα και να μην τους εχω υποχρεωση. τωρα τι να σου πω...ειπες οτι το ζητησε η ιδια η μικρη αλλα καλυτερα και πιο ανετα θα αισθανοσασταν ολοι αν ηταν ουδετερα τα πραγματα.

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Διαφημίσεις

εγω γενικα θα επελεγα καποιον αλλο καθηγητη για να μην εχω τετοια προβληματα και να μην τους εχω υποχρεωση. τωρα τι να σου πω...ειπες οτι το ζητησε η ιδια η μικρη αλλα καλυτερα και πιο ανετα θα αισθανοσασταν ολοι αν ηταν ουδετερα τα πραγματα.

Συμφωνώ και επαυξάνω!

Τώρα χαζομάρα που θα το πω επειδή η μικρή μου είναι βρεφος ακόμη αλλά έχω ήδη κάνει συμφωνία με την μητέρα μου να της κάνει γαλλικά όταν αρχισει το σχολείο-ειναι γαλλικής φιλολογίας η μαμά μου- και της προτεινα από μονη μου να της πληρώνω το κομμωτήριο κάθε Σάββατο που θελει να πηγαίνει και τώρα δεν το κάνει! Βεβαια όταν της το είπα μου ειπε οχι και σου μουτου αλλά εγώ επέμενα για να μην μου το χτυπήσει μετά οτι το έκανε αφιλοκερδός κτλπ....

Συμφωνώ και επαυξάνω!

Τώρα χαζομάρα που θα το πω επειδή η μικρή μου είναι βρεφος ακόμη αλλά έχω ήδη κάνει συμφωνία με την μητέρα μου να της κάνει γαλλικά όταν αρχισει το σχολείο-ειναι γαλλικής φιλολογίας η μαμά μου- και της προτεινα από μονη μου να της πληρώνω το κομμωτήριο κάθε Σάββατο που θελει να πηγαίνει και τώρα δεν το κάνει! Βεβαια όταν της το είπα μου ειπε οχι και σου μουτου αλλά εγώ επέμενα για να μην μου το χτυπήσει μετά οτι το έκανε αφιλοκερδός κτλπ....

ε! καλα ειπαμε τωρα οχι και απο τη μαμα σου! αποκλειεται να το δεχτει αυτο.ισα ισα που θα ειναι περηφανη που θα μαθαινει στην εγγονη της γαλλικα και ας εχει και αχτενιστο κεφαλι....χα!χα!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

αρχοντουλα σε αυτο που λες δεν εισαι αδικη αλλα ποτε δεν ξερεις τι σκεφτεται και πως θα λαβει καποιος καποιες καταστασης για εμενα καλητερα να του πεις για την αμοιβη του παρα να πιστεψει οτι τον εκμεταλεβεσαι κιολας λογο συγγενιας .ασχετο αυτο που κανει εκεινος ειναι απαραδεχτο για εμενα .

οσο για εσενα καραμελακι θα σου πω οτι εσυ ξερεις καλητερα την μητερα σου ,αν και παλι το θεωρω ειναι πολυ ασχημο αν ηταν η δικια μου η μαμα δεν θα το συζηταγα αλλα θα της το απετουσα να το μαθει γιατι για εκεινη τα παιδια μου ειναι 100 φορες παιδια της

Jenia μου ειλικρινά δεν έχει να κάνει ότι είναι μαμά μου

απλά όταν παίρνεις κάτι τζάμπα ό άλλος μετά αυτόματα αποκτά δικαίωμα να επεμβαίνει ή να λεει την γνώμη του κάποιες φορές και επειδή δεν μου αρέσει να με κουμαντάρουν ούτε να με υποχρεώνουν να κα΄νω κατι που δεν θελω για αυτο και θα της το επιβάλλω το κομμωτήριο...!

Δεν θελω να γυρίσει κανεις να μου πει πάνω σε θυμό "εγώ έκανα αυτό για σενα κτλπ είσαι αχάριστη...!!"

Φυλάγομαι για να έχω λόγο!

Διαφημίσεις

Συμφωνω απολυτως.

οχι οχι ....ξέρω τι λεω..!

Επειδή ότι σου κάνουν τζάμπα το λούζεσαι μετά...

θα της κάνω το κομμωτήριο που το έχει καημό!Σιγά 30ευρώ την εβδομάδα είναι

Πάντως, λίγο ακριβά θα σας βγούν τα Γαλλικά, kalamaraki μου!!! :mrgreen::P:p:p

Εμείς στα Αγγλικά, πληρώνουμε 50 ευρώ ΤΟ ΜΗΝΑ!!!!

(έτσι όπως το υπολογίζεις εσύ, θα της κάνει μάθημα η μαμά σου και θα πληρώνεις 120 ευρώ το μήνα!!!!:shock:)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

καλο μου καραμελακι δεν ξερω αν ηταν η παθερα μπορρει να το εκανα αλλα για την μαμα μου ,γιατι αμα ηταν τωρα μου κραταει τα μωρα μου θα μου ζηταγε μηνιατικο αλλα η μανουλα μου η καλη που της βγαζω λιγο λιγουλακι το λαδι ειναι ενας υπεροχος ανθρωπος μια φορα ειπα να πληρωσω κατι για τα παιδια που πηγενουν στο σπιτι απο αυτα που τρωνε και μου αγριεψε .

ασχημο ειναι να παρει λεφτά ο θείος κ ειδικά με τη κατάσταση που περιγράφεις, αλλά φαντάζομαι πως θα είναι μέσα στο πλαίσιο της γενικότερης αδιαφορίας τους. αφού τόσα χρόνια δεν εχουν ασχοληθεί κ πολύ με τη μικρή κ για πιο σημαντικά θέματα όπωε η στοργή κ η αγάπη που χρειάζεται ένα παιδι, δεν νομίζω οτι θα σκεφτόντουσαν τώρα οτι θα έπρεπε να βοηθηθεί η μικρή χωρίς χρέωση.

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Διαφημίσεις

Ε οχι ρε παιδια να βγαλει λεφτα και απο το αιμα του!! Ελεος! Κι εμεις εκπαιδευτικοι που καναμε ιδιαιτερα ειμαστε κι ειχαμε αναγκη το χρημα αλλα οχι κι ετσι! Βεβαια θα μου πεις αφου οικογενειακως δεν εχουν ενδιαφερθει τοσα χρονια, γιατι να αλλαξει κατι τωρα? Ομως κι εγω ειμαι της αποψης, καλυτερα εναν καθηγητη-τρια ουδετερο, παρα να ξερει το παιδι οτι πληρωνεις τον θειο του για να της προσφερει γνωσεις. Το οτι στο ζητησε μπορει να ηταν για να δοκιμασει και να επιβεβαιωσει το αν θα την αποδεχονταν, ισως εχει αναγκη αποδοχης και επιβεβαιωσης απο την μερια του πατερα.

LQvip2.png

ο αντρας μου ειναι καθηγητης και εχει κανει πολλες μαθηματα σε παιδακια χωρις να παρει τπτ απλα για να βοηθηση εαν ειναι ο κυριος να γινει πλουσιος απο εσενα τι να πω μην του χαλας την δυνατοτητα εγω παλι θα σταματουσα μαζι του και θα επερνα ενα ξενο καμια φορα οι συγγενοις και οι φιλοι γινοντε χειροτεροι απο τους ξενους να ξες οτι ο ανθρωπος ειναι πολυ ασυνειδιτος τι να πω ..

Αρχοντουλα απο οτι καταλαβα για να κανει μαθημα στην κορη σου το εχει συζητησει μαζι της ετσι δεν ειναι??

Τα μαθηματα που θα τα κανει στο σπιτι σας ή στο δικο του?

Εγω ειμαι της αποψης κανε το κοροιδο ε καπου καπου καντον και κανενα δωρακι να τωρα ειναι και γιορτες για το καλο.

Παντως εγω αν ποτε κανω μαθημα στα παιδια της αδερφης μου οχι μονο λεφτα δεν θα της ζητησω αλλα θα ειναι μεγαλη μου χαρα. Εδω σε ξενους κανουμε και δεν παιρνουμε τιποτα τωρα στα ανηψια θα παρουμε?

Κορίτσια σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση !!! Δυστυχώς πριν απευθυνθεί η μικρή στο θείο της ρωτήσαμε παντού και δεν βρήκαμε κανέναν διαθέσιμο καθηγητή , δεν έχουμε πολλές επιλογές , καθώς μένουμε σε μια κωμόπολη και δεν υπάρχουν πολλοί καθηγητές .

Η μικρή ρώτησε τον θείο της ως τελευταία λύση , ο ίδιος είναι διορισμένος και έρχεται τα Σαββατοκύριακα στους γονείς του . Φυσικά και δεν έρχεται στο σπίτι μας , το μάθημα γίνεται στο σπίτι των παππούδων της μικρής . Θα μπορούσα να σας γράψω σελίδες για το επίπεδο αυτών των ανθρώπων, αλλά δεν αξίζει καθόλου .

Είχα ανάγκη κάπου να το πω ή να το γράψω , γιατί ντρέπομαι να το πω αλλού . Το περιβάλλον μου τους έχει έτσι και αλλιώς καταδικάσει , που αν τους πω και αυτό , θα φρικάρουν ακόμη περισσότερο . Δεν πρόκειται κορίτσια για τα χρήματα , αλλά για την χειρονομία και την καλή διάθεση που τουλάχιστον πρέπει να νιώθουμε για τους δικούς μας ανθρώπους . Η πρώην πέθερα ξέρει ότι έχω πολλά παράπονα εξαιτίας της αδιαφορίας τους , θα μπορούσε να πει στον μπαμπά της μικρής για την πληρωμή του αδερφού του και να το κανονίσουν μεταξύ τους , αλλά είναι τόσο ελλεινοί όλοι τους , που σιγά μην είχαν την ευαισθησία να σκεφτούν πως θα νιώσει η μικρή μου . Η οποία έχει δει πως λειτουργούμε στην οικογένεια μου , που ο ένας βοηθάει τον άλλον και γενικά δεν προσκυνάμε τα χρήματα , προχθες μου είπε πως μάλλον την νιώθουν ξένη και γι'αυτό ζήτησε χρήματα , φυσικά προσπάθησα να τα μπαλώσω , αλλά είναι 15 χρονών και έχει πια δική της κρίση . Και να σκεφτείτε πως όταν μου είπε όλο χαρά ότι θα της κάνει ο θείος της μάθημα , επειδή δεν βρίσκαμε , σκέφτομασταν τι δώρο θα του κάναμε για να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του . Τέλοσπάντων προσωπικά στενοχωριέμαι για την κόρη μου , που ακόμη και τώρα καταφέρνουν ακόμη και έτσι να την πληγώνουν . Ευτυχώς που η τωρινή πέθερα μου είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει και την κόρη μου την υπεραγαπάει και της φέρεται σαν να ήταν κανονικό της εγγόνι και έτσι παίρνουμε από εκεί κάποια χαρά . Θα συνέχισω να ψάχνω για καθηγητή και αν βρω , θα πω στην μικρή να βρει μια δικαιολογία για να σταματήσει με τον θείο της .

Μπορείς να πεις του πρώην άντρα σου ότι τώρα με τα ιδιαίτερα που κάνει η κόρη σας η διατροφή δε φτάνει. Να μιλήσει αυτός με τον αδελφό του και να το κανονίσει.

(Απορία: Μα καλά, σας έβγαλε το δικαστήριο διατροφή για 15χρ. παιδί ΜΟΝΟ 160 Ε το μήνα! Είναι δυνατόν; )

Κοριτσάκι μου γλυκό κι εγώ αν ήμουν εσύ θα αναρωτιόμουν . Το δικαστήριο είχε ορίσει το 1996 40.000 δραχμές ανατροφή και τώρα έχουμε 2009 και δίνει 160 ευρώ . Ευτυχώς που δεν τον έχουμε άναγκη , αλλιώς θα είχαμε πεθάνει από την πείνα . Στο παρελθόν είχα μιλήσει πολύ πολιτισμένα για αύξηση , αλλά ενώ έλεγε ναι στο τέλος τίποτα . Πλέον επειδή ξέρω την κατάληξη δεν ασχολούμαι πια , είμαι σίγουρη πως όταν θα γίνει η μικρή 18 ,θα πάψει να δίνει και αυτά .

Μα λέω και ΄γω! Τέσπα, μακάρι να είστε γερές και να μην τον έχετε ποτέ ανάγκη. Πάντως εδώ υπάρχει ένας αδιάφορος μπαμπάς, τι περιμένεις να σου κάνει ο θειος δωρεάν μαθήματα; Δε νομίζω! Πάντως δε χάνεις και τίποτα να κάνεις αυτό που σου έγραψα πριν.

Καλησπέρα!!! Θα ήθελα την ειλικρινή γνώμη σας . Εαν ήσασταν εκπαιδευτικοί και σας ζητούσαν να κάνετε κάθε Σάββατο μάθημα στο παιδάκι του αδερφού σας , θα ζητούσατε χρήματα ;

Με τον μπαμπά της κόρης μου δεν είμαστε μαζί , έχω ξανά παντρευτεί και έχω κάνει και άλλο ένα παιδάκι . Αντικειμενικά μπορώ να πω ότι το σόι του μπαμπά της κόρης μου είναι από τα πιο αδιάφορα που υπάρχουν απέναντι σε ένα παιδί , ακόμη και ο ίδιος ο πάτέρας της . Λυπάμαι πολύ για το παιδί μου , γιατί ξέρω πόσο σημαντικό και ιδανικό είναι να έχεις την προσοχή , την στοργή , την αγάπη και την φροντίδα και των δυο γονιών . Τέλοσπάντων η μικρή μου ευτυχώς μεγάλωσε και μεγαλώνει σε ένα σπίτι με πολλή αγάπη και τους δικούς μου πλάι της .

Σας γράφω γιατί ο θείος της θα της κάνει κάθε Σάββατο μια ώρα φυσική φροντιστήριο , και αυτό το πρότεινε η μικρή και αυτός δέχτηκε .

Στην αρχή δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα ήθελε χρήματα , αλλά όταν είπε η γιαγιά της στη μικρή μου ότι θα ήταν καλό για εκείνη να βρει και ένα άλλο παιδάκι , τότε κατάλαβα ότι είχε άλλη σκοπιμότητα και ότι είχε να κάνει με τα χρήματα . Να σας πω ότι είναι μια χαρά ευκατάστατη οικογένεια και δεν έχουν προσφέρει σχεδόν τίποτα στο παιδί μου , το οποίο όταν το έκανα ήμουν φοιτήτρια και τα πάντα τα ανέλαβαν οι γονείς μου .

Ο πατέρας της δεν της δίνει τίποτε περισσότερο απο 160 ευρώ διατροφή και ούτε ένα δώρο και είναι και αυτός μια χαρά ευκατάστατος .

Δεν ξέρω μήπως είμαι εγώ παράλογη και μου κακοφάνηκε , γι'αυτό και θέλω τη γνώμη σας . Μια φορά τους χρειάστηκε το παιδί μου στην πράξη (είχαμε ρωτήσει και άλλους καθηγητές και δεν βρήκαμε κάποιο εύκαιρο καθηγητή) και ζήτησαν χρήματα ..........δεν το χωράει το μυαλό μου ή είμαι εντελώς στον κόσμο μου . Μη με περάσετε για καμία που λύπαται να πληρώνει , αλλά μιλάμε για τον αδερφό του πατέρα της και για ένα παιδί που μεγάλωσε χωρίς πατέρα και για το οποίο ποτέ δεν έχουν κάνει κάτι .

Και εγω είμαι εκπαιδευτικός και δεν μπορώ με τίποτα να με φανταστώ να βοηθούσα το ανηψάκι μου μια φορά την εβδομάδα και να ζητόυσα χρήματα . Ελπίζω να μη σας κούρασα και δεν έχω πρόβλημα να μου πείτε , ότι κάνω λάθος .

η κατάσταση είναι ιδιαίτερη και προσωπικά κι εγώ δεν θα επέλεγα αυτόν τον άνθρωπο ως καθηγητή της κόρης μου και οι λόγοι είναι προφανείς...επιπλέον ο κύριος είναι διορισμένοσ και θα μπορούσε να βοηθήσει χωρίς λεφτά..

θα ήθελα όμως να δείτε και την άλλη πλευρά του νομίσματος...εγώ κάνω ιδιαίτερα(φιλόλογος) και αυτή είναι η μοναδική πηγή εσόδων μου..έχω κάνει μάθημα εκτός από μη συγγενικά παιδάκια στην κόρη του αδερφού της μητέρας μου(γ' λυκείου), σε δυο ανιψιές μου από δυο πρώτους μου ξαδέλφους, στα παιδιά δυο κολλητών φίλων κ.τ.λ. φανταστείτε λίγο να μην πάρω λεφτά από κανέναν από αυτούς.προσπαθώ βέβαια και κάνω καλύτερη τιμή και πρέπει να σας πω ότι είμαι πολύ αγαπημένη με όλους αυτούς τους συγγενείς...επιπλέον και οι ίδιοι θεώρησαν αυτονόητο ότι θα πληρώνουν!δεν ξέρω μήπως τελικά είμαι πιο παραδόπιστη απ' ότι νόμιζα;

Λατρεύω τα παιδάκια μου!!

Γλύκα αυτό που περιγράφεις εσύ εντελώς φυσιολογικό , δεν υπάρχει τίποτε κατακριτέο . Το δικό μου ερώτημα ήταν ξεκάθαρο , αφορούσε θείο πρώτου βαθμού για μια φορά τη βδομάδα κι άμα , γιατί δεν θα έρχεται και κάθε Σαββατοκύριακο εδώ........κτλ που έχω γράψει . Εσύ αν θα έκανες μια στο τόσο ένα μάθημα στο παιδί των αδερφών σου (εκτός κι αν είσαι μοναχοπαίδι ),κι αυτό το παιδί είχε μεγαλώσει χωρίς να είχε κάνει ποτέ κάτι ουσιαστικό η οικογενειά σου γι'αυτό, θα ζητούσες χρήματα γι'αυτό το μάθημα ; Αυτή ήταν η δική μου απορία.

Γλύκα αυτό που περιγράφεις εσύ εντελώς φυσιολογικό , δεν υπάρχει τίποτε κατακριτέο . Το δικό μου ερώτημα ήταν ξεκάθαρο , αφορούσε θείο πρώτου βαθμού για μια φορά τη βδομάδα κι άμα , γιατί δεν θα έρχεται και κάθε Σαββατοκύριακο εδώ........κτλ που έχω γράψει . Εσύ αν θα έκανες μια στο τόσο ένα μάθημα στο παιδί των αδερφών σου (εκτός κι αν είσαι μοναχοπαίδι ),κι αυτό το παιδί είχε μεγαλώσει χωρίς να είχε κάνει ποτέ κάτι ουσιαστικό η οικογενειά σου γι'αυτό, θα ζητούσες χρήματα γι'αυτό το μάθημα ; Αυτή ήταν η δική μου απορία.

με συγχωρείς δεν ξέρω να σου πω...δεν ήμουν μοναχοπαίδι αλλά ο αδερφός μου "έφυγε" πριν αρκετά χρόνια, οπότε ουσιαστικά αυτοί που σου ανέφερα είναι οι πιο στενοί μου συγγενείς...αν όμως ο αδερφός του άντρα μου είχε παιδί για μια-δυο φορές δε θα ζητούσα χρήματα αλλά αν ήταν συστηματικά δεν ξέρω...μάλλον ναι

βέβαια να σου πω ότι σε νιώθω, νιώθω και την πίκρα σου και την απογοήτευσή σου..σε φιλώ και συγγνώμη για τη διαφορετική άποψη!!!

Λατρεύω τα παιδάκια μου!!