Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


DaF

Recommended Posts

Συνήθως δεν δυσκολεύομαι αλλά με την αυτή την αστυνομία έχω μπερδευτεί πραγματικά!!! Δεν μπορώ να ξεχωρήσω τους "κλέφτες" απο τους "αστυνόμους"......!!! Δεν ξέρω αν έχει και άλλος αυτο το πρόβλημα! Γιατί ποιά η διαφορά ανάμεσα σε έναν αστυνομικό που σκοτώνει στο ξύλο αλλοδαπούς και πυροβολεί ανήλικους εν ψυχρώ και σε έναν όχι αστυνομικό που σκοτώνει στο ξύλο αλλοδαπούς και πυροβολεί ανήλικους εν ψυχρώ;;;;;;;;;;;;;;;(Πολλά ερωτηματικά!!!!!!!!) Α! το βρήκα!!!! Η στολή βρε κουτά....

Πέρα απο την πλάκα, νομίζω οτι είναι θέμα νοοτροπίας! Τους φοβόμαστε γιατί ξέρουμε οτι το σύστημα είναι τέτοιο που κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με αστυνομικό και φυσικά το ξέρουν και το εκμεταλεύονται! Για σκεφτείτε να σε πειράξει αστυνομικός στον δρόμο και να τον βρίσεις όπως θα έκανες με κανέναν αλήτη;;;;; Στο λεπτό θα μαζευτούν 100 και θα σε κλαίει η μάνα σου! Κάτι σαν τις συμμορίες στις Αμερικάνικες ταινίες δηλαδή. Για εμένα αυτό είναι η αστυνομία: η Συμμορία του κράτους (όχι του λαού).

[I][B][COLOR=Magenta]Οι αγάπες μου, η Ζωή μου όλη!!!![/COLOR][/B][/I]
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 71
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συνήθως δεν δυσκολεύομαι αλλά με την αυτή την αστυνομία έχω μπερδευτεί πραγματικά!!! Δεν μπορώ να ξεχωρήσω τους "κλέφτες" απο τους "αστυνόμους"......!!!

 

διαβαζοντας το θεμα για την εκκληση για βοηθεια στην χηρα και το μωρακι του αδικοχαμενου Νικολα, θυμηθηκα οτι ηθελα να το γραψω εδω αυτο....η marmar το εγραφε πριν εναμισυ μηνα μεταφορικα, τελικα ειναι κυριολεκτικο πως, αλλοι εκαναν τη ληστεια και αλλοι το εγκλημα....καθε φορα που συμβαινει κατι τετοιο (την κοπελα, που νομιζω ηταν κ εγκυος, στη ληστεια του ΄γερμανου' τη θυμαστε; ) επανερχεται τραγικα, φριχτα, επικαιρο το αιτημα για αφοπλισμο.....

 

(για οσους θελουν να δουν το γιατι κ το πως ...περι αφοπλισμου ....απο αφιερωμα γραμμενο περσι:)http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=07.02.2009,id=82609756,88600540,1120156,8944924,23118492,31139868,45330844,53085980

παραθετω 2 παραγραφους:

 

Επίσης, οι περιπολίες στους αστικούς ιστούς να γίνονται από δημοτικούς άοπλους υπαλλήλους. Οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες έχουν λύσει προ πολλού αυτά τα ζητήματα με ξεκάθαρους διακριτούς ρόλους και χαρακτήρες. Ηρθε πρακτικά το τέλος αυτού του διοικητικού αχταρμά που λέγεται ΕΛ.ΑΣ. και χρειάζονται μοντέρνες πολιτικές πρωτοβουλίες και όχι κομματικές σκιαμαχίες.

Αυτές οι λύσεις μπορεί να φαντάζουν πολυτελείς και να απαιτούν τομές επώδυνες για το αγκυλωμένο ελληνικό κράτος, αλλά όσο εφαρμόζονται πρόχειρα και αποσπασματικά ημίμετρα θα ανακυκλώνονται παθογένειες που θα αναπαράγουν και θα πολλαπλασιάζουν φαινόμενα βίας, αυθαιρεσιών και γκαφών.
ας ξεφευγαν λοιπον οι ...σεσημασμενοι με μερικα ευρω παραπανω....το μωρο θα ειχε πατερα και η κοπελα τον αντρα της....τοσο απλο για το δικο μου το απλο μυαλο.:-(
Link to comment
Share on other sites

  • 3 εβδομάδες μετά...

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 27χρονος Μάριος Ζ., ο οποίος συνελήφθη στην πορεία της Πέμπτης 11/03 και κατηγορείται για ρίψη και κατοχή μολότοφ, διατάραξη της κοινής ειρήνης και σκόπιμη σωματική βλάβη. Στον εισαγγελέα προσήλθαν ακόμη τέσσερις συλληφθέντες, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Σημειώνεται ότι ο Μάριος Ζ. κρίθηκε προφυλακιστέος χωρίς να εξεταστούν όλοι οι μάρτυρες. Ο ανακριτής αποφάσισε με την κατάθεση μόνο ενός μάρτυρα.

Η σύλληψη του Μάριου Ζ. πραγματοποιήθηκε στην Πανεπιστημίου μπροστά από το κτίριο της Αγροτικής Τράπεζας. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 27χρονος δεν είχε καμία συμμετοχή στα επεισόδια, τα οποία είχαν σημειωθεί νωρίτερα στην περιοχή και την ώρα της σύλληψής του προσπαθούσε να προσεγγίσει το μπλοκ, στο οποίο ήθελε να ενταχθεί.

Χθες το πρωί, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου βρισκόταν ο Μάριος Ζ. Περίπου 100 άτομα -μεταξύ των οποίων και η οικογένεια του Μάριου- διαμαρτύρονταν ειρηνικά για τη σύλληψή του, υποστηρίζοντας ότι οι κατηγορίες που του προσάπτουν δεν ευσταθούν. Η αστυνομία, κάνοντας χρήση γκλομπς, απώθησε βίαια τους συγκεντρωμένους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο. Δείτε το βίντεο.http://vimeo.com/10208368

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων είχε προσέλθει ως μάρτυρας υπεράσπισης ενός εκ των συλληφθέντων και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας. Ο εν λόγω συλληφθείς κατηγορείται με κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες, οι οποίες επιβαρύνονται και με τις γνωστές διατάξεις του «κουκουλονόμου».

Κατά την έξοδό του ο κ. Δρίτσας δήλωσε: «Απεργός εργαζόμενος στο Τ.Ε.Ε. διώκεται και ταλαιπωρείται πέντε μέρες τώρα, γιατί απλά συμμετείχε στην απεργία και στη μεγαλειώδη διαδήλωση της 11/03 εναντίον των κυβερνητικών μέτρων. Στοιχεία υψηλής αξιοπιστίας, όπως φωτογραφίες, video, καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων ισχυροποιούν αυτήν την εκδοχή για την αλήθεια ως προς τα γεγονότα».

Επιπλέον πρόσθεσε ότι «εκείνη την ημέρα έγινα αυτόπτης μάρτυς αρκετών απρόκλητων επιθέσεων από την πλευρά της Αστυνομίας οι οποίες δημιούργησαν εντάσεις που συνοδεύτηκαν από ρίψεις δακρυγόνων, ξυλοδαρμούς και συλλήψεις επί δικαίων και αδίκων. Οι αδικαιολόγητες αυτές αστυνομικές επιχειρήσεις ταλαιπώρησαν εκατοντάδες διαδηλωτές και εμπόδισαν την πορεία να εξελιχθεί ομαλά και ενιαία κόβοντάς την σε δύο και τρία τμήματα».

«Όλα δείχνουν πως ο κατηγορούμενος απεργός, εργαζόμενος στο ΤΕΕ, είναι θύμα αυτής της επιλογής των αστυνομικών επιχειρήσεων και πιθανότατα δεν είναι το μόνο θύμα, αφού ανάλογες μαρτυρίες υπάρχουν και για τις περισσότερες από τις υπόλοιπες συλλήψεις. Η άποψή μου αυτή άλλωστε επιβεβαιώνεται πανηγυρικά από το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος αφέθηκε τελικά ελεύθερος και μάλιστα χωρίς περιοριστικούς όρους», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Καταλήγοντας δήλωσε: «Καταγγέλλω την επιμονή των Αρχών να συντηρούν και να ενεργοποιούν τις διατάξεις του "κουκουλονόμου". Είναι επίσημη κυβερνητική δέσμευση της Κυβέρνησης ότι θα τον καταργήσει. Τι περιμένουν επιτέλους ο κ.Υπουργός και η Κυβέρνηση για να δείξουν συνέπεια στις εξαγγελίες τους;».

http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B6

 

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Link to comment
Share on other sites

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΥΛΙΞΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ 28ΧΡΟΝΟ ΑΠΛΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ... ΑΡΕΣΕ

Ράστα... μολότοφ

 

 

Της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΤΗ

Οι αστυνομικοί τον «είδαν» με «καλυμμένο το πρόσωπο να ρίχνει μολότοφ»... Ο ίδιος -ο φερόμενος ως δράστης- προσκόμισε μια σειρά φωτογραφίες από τη στιγμή της σύλληψής του, που είναι με γυμνό το πρόσωπο, εν μέσω ήρεμων διαδηλωτών, και με ένα σακ-βουαγιάζ στον ώμο, το οποίο περιείχε τα... εργαλεία της δουλειάς του.

44-3-thumb-medium.jpg Ούτε επεισόδια ούτε καλυμμένο πρόσωπο. Αλλά τα μαλλιά είναι... ράστα και το πληρώνει Μια φόρμα γυμναστικής, ένας ζευγάρι αθλητικά παπούτσια κι ένα σαμπουάν, καθώς επρόκειτο να πάει στο κολυμβητήριο όπου εργάζεται ως εκπαιδευτής νηπίων.

Οι μαρτυρίες όμως των αστυνομικών βάρυναν, ως είθισται, περισσότερο στη ζυγαριά του ανακριτή, ο οποίος χθες, με σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα, αποφάσισε την προσωρινή κράτηση του 28χρονου άντρα, ο οποίος απολογήθηκε ενώπιόν του για τις τρεις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν, και μάλιστα με βάση τις επιβαρυντικές διατάξεις του «κουκουλονόμου».

Κι έτσι από την πορεία κατά των νέων κυβερνητικών μέτρων της περασμένης Πέμπτης, ο νεαρός άντρας που διαρρηγνύει τα ιμάτια του ότι όχι μόνο δεν έριξε μολότοφ αλλά δεν συμμετείχε καν σε επεισόδια, βρέθηκε από τη ΓΑΔΑ στην Εισαγγελία, κι από το ανακριτικό γραφείο στον Κορυδαλλό.

Ενοχος... κόμμωση

Η Ιωάννα Κούρτοβικ, συνήγορος του 28χρονου, δήλωσε στην «Ε» για την αντιμετώπιση του νεαρού διαδηλωτή από τη Δικαιοσύνη:

«Μακριά η "υπαρκτή Δικαιοσύνη" από την κοινωνία και τις νομοθετικές ελίξεις που φαίνονται να την αφήνουν παγερά αδιάφορη, προφυλάκισε σήμερα ένα νέο παιδί, με βάση μια μόνη κατάθεση αστυνομικού, που διαψεύδεται κραυγαλέα από σειρά από φωτογραφίες που καταθέσαμε στην ανάκριση και από δεκάδες μαρτυρίες παρόντων στη σύλληψη πολιτών, που ήρθαν αυθόρμητα και ζήτησαν να καταθέσουν.

»Η πρόσφατη τροποποίηση της διάταξης για την προφυλάκιση (άρθρο 282 ΚΠΔ ) με τον νόμο 3811/2009, που αυστηροποίησε αποφασιστικά τις προϋποθέσεις, απαιτεί για να θεμελιωθεί τέτοια απόφαση "προηγούμενες αμετάκλητες καταδίκες για ομοειδείς αξιόποινες πράξεις" είτε "συγκεκριμένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης" από τα οποία να συνάγεται κίνδυνος για διάπραξη άλλων εγκλημάτων.

»Πώς να παρηγορήσουμε ένα νέο άνθρωπο που θα πάει φυλακή γιατί είχε τα μαλλιά του ράστα και κουβάλαγε στον σάκο του τα ρούχα της δουλειάς του;».

Ξύλο με τη λαβή

Η είδηση της προφυλάκισής του (σ.σ. οι υπόλοιποι τέσσερις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι) προκάλεσε την έντονη αποδοκιμασία των παρευρισκομένων χθες στα δικαστήρια, σε ένδειξη συμπαράστασης, νεαρών, τους οποίους έσπευσαν να βάλουν «σε τάξη», και με τη χρήση κλομπ, διμοιρίες των ΜΑΤ. Ενδεικτικές είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η «Ε», τόσο της σύλληψης του 28χρονου όσο και της βιαιότητας ανδρών των ΜΑΤ, χθες στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου ένας εξ αυτών φαίνεται να χτύπα νεαρό στο κεφάλι με τη λαβή του κλομπ. Το θύμα, που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα υγείας, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ολες οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από αυτόπτες μάρτυρες και των δύο περιστατικών. *

 

 

 

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=141663

 

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Link to comment
Share on other sites

Επιτέλους πρέπει να σταματήσει αυτό το "αστείο"! Έχω δυο μικρά παιδιά και κάθε φορά που πρέπει να βγώ έξω απο το σπίτι μου είτε για να τα πάω στο σχολείο είτε για να τα πάω στην παιδική χαρά είτε απλά για να παίξουν στην αυλή τρέμω για τις ζωές μας. Φοβάμαι μην μου τα αρπάξει κανείς, μην μου πετάξει κανείς χλωρίνη, μην "φάω" καμιά "αδέσποτη" σφαίρα απο πουθενά. Γενικά μη βρεθώ σε λάθος σημείο λάθος στιγμή. Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό βρε παιδιά. Βγαίνω Σάββατο μεσημέρι στις 12 να παίξω με τα παιδιά μου στην αυλή και βλέπω αναβάτη σε διερχόμενο μηχανάκι να αρπάζει την τσάντα ανυπεράσπιστης ηλικιωμένης που κουβαλάει με καρότσι τα ψώνια απο το super.Είναι δυνατόν;;;;; Πότε και πώς θα τιμωρηθούν όλοι αυτοί;; Πότε θα σταματήσουν να ταλαιπωρούν τον αθώο κόσμο και θα μας προστατέψουν; Είμαι πραγματικά έξαλλη με όλο αυτό που γίνεται και, ειλικρινά, έχω αρχίσει να πιστεύω ή οτι τους ξέρουν και τους φοβούνται ή όλα αυτά που λέγονται περί γνωστών αγνώστων και συνωμοσιών.....!! Πείτε μου εσείς που τα ψάχνετε τόσο πολύ τι να πιστέψω; Τι συμβαίνει τελικά με αυτούς; Μας δουλεύουνε; Πιάσανε μια θέση και βολέψανε τους πισινούς τους κι εμείς να πάμε να πνιγούμε; Μπορεί δηλαδή να με συλλάβουνε κι εμένα παρέα με τα καρότσια με τα μωρά επειδή πήγα να ψωνίσω στον ZARA λάθος μέρα;;; Ή πρέπει να έχεις ράστα για να πληρείς τις προϋποθέσεις;;;;

Η αστυνομία να μην κάνει τίποτα γενικώς ή να κάνει αυτό που πρέπει; Να οπλοφορούν κι όποιον πάρει ο χάρος; Γιατί εμείς στη γειτονιά μας ξέρουμε όλοι ποιος είναι αυτός που αρπάζει τα παιδιά απο τα καρότσια αλλά η αστυνομία κάθε φορά το ακούει για πρώτη φορά! Γιατί εμείς στη γειτονιά ξέρουμε πολύ καλά ποιοι μαζεύονται κάθε βράδι στις πλατείες και μας "αρωματίζουνε" με διάφορες μυρωδιές αλλά το περιπολικό τους κάνει σήμα απο την γωνία με την σειρήνα και διαλύονται ησύχως! Τελικά εμείς σε ποιόν πρέπει να τα πούμε;; Και αν διαμαρτυρηθούμε θα μας συλλάβουν; Πείτε μου βρε παιδιά βλέπετε καμιά λύση; Εγώ δεν την βλέπω!

[I][B][COLOR=Magenta]Οι αγάπες μου, η Ζωή μου όλη!!!![/COLOR][/B][/I]
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ και περαιτέρω ενημέρωση από τους αρμόδιους της Ελληνικής Αστυνομίας έχει ζητήσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για την υπόθεση του νεαρού δάσκαλου κολύμβησης, ο οποίος συνελήφθη κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, την περασμένη εβδομάδα.

 

Για τον νεαρό δάσκαλο έχουν σταλεί μηνύματα συμπαράστασης, ενώ σε ανοικτή επιστολή προς τον υπουργό, ο επίκουρος καθηγητής Χημείας Τροφίμων Ιωάννης Ζαμπετάκης καταγγέλλει την «προφυλάκιση ενός αθώου» και τονίζει ότι η σύλληψη και προφυλάκισή του έγινε με μοναδική κατηγορία την κατάθεση τριών ανδρών των ΜΑΤ. Στο σακίδιό του, συμπληρώνει, είχε τα ρούχα για το κολυμβητήριο.

 

Σε δηλώσεις του για την υπόθεση, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τονίζει ανάμεσα στα άλλα ότι «εδώ και λίγες ημέρες, ορισμένοι προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα έντασης και αμφισβήτησης γύρω από τη σύλληψη ενός νεαρού που φέρεται να επιτέθηκε σε αστυνομικές δυνάμεις...» και προσθέτει: «Αυτή η κυβέρνηση δεν κατασκευάζει ούτε επινοεί κατηγορητήρια».

 

πηγη: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4565478&ct=1

 

 

ξερω οτι το θεμα θα μπορουσε να παει στο θεμα αστυνομια. αλλα δεν θελω να χαθει σαν ειδηση......επισης θα κολλουσε και στο θεμα για το ασυλο.....αλλα παλι δεν θελω να χαθει....

 

απο οτι ακουσα στο ραδιο (και στο σκαι σημερα και στο κοκκινο) το "εγκλημα" του νεαρου ηταν τα ραστα μαλλια του!!

 

Δεν ξερω αν ειναι αθωος ή οχι....ξερω ομως οτι

συλλαμβανουν καποιον μονο και μονο επειδη εχει πρασινα παπουτσια.

συλλαμβανουν καποιον με τις πυτζαμες και του βαζουν διαφορα στην τσαντα του για να κατηγορηθει

η ζαρτινερες πεφτουν πανω σε καποιος επειδη της ειχε κοψει ενα λουλουδι παλια χωρις να την ρωτηση

και τωρα ποινικοποιειται το ραστα μαλλι....!!!!

 

μπορει στο αρθρο των νεων να ζηταει τα ρεστα ο χρυσοχοϊδης αλλα δεν ξερω για σας.....εγω δεν πειθομαι!!!

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

 

Link to comment
Share on other sites

Ενας 27χρονος ο Μάριος Ζ. από την Λιβαδειά, συνελήφθη στην μεγάλη πορεία της περασμένης Πέμπτης και αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες επειδή διαδήλωνε κατά των κυβερνητικών μέτρων.

 

 

Υπογράφουμε για την άμεση αποφυλάκιση του Μάριου Ζ. εδώ: http://petitiononline.com/mariosz/petition.html

 

και υπάρχει σελίδα http://www.facebook.com/group.php?gid=365222243007#!

 

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Link to comment
Share on other sites

Ωχ αμάν, τη πάτησα!, λέτε να με πάνε μέσα; :mrgreen:

 

Τι να πώ βρε παιδιά, ας πιάσουνε και ας δικάσουνε πρώτα έναν απο τα μεγάλα εθνικά μας λαμόγια, και μετά να δείς εγώ...

 

Κούρεμα, ξύρισμα, στολή, κούκλος θα σου γίνω μάνα μου!

 

Μα γιατί δεν σας αρέσουν οι Rasta;

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

Link to comment
Share on other sites

Προς Rasta

Ευτυχώς είδα πως γράφεις αλλιώς θα πίστευα πως θα σε είχαν συλλάβει ήδη:lol::lol:

 

Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010

 

Και το Παρατήριο Αστυνομικής αυθαιρεσίας ζητά την αποφυλάκιση του Μάριου Ζ.!

 

MARIOS.jpg

«Την άμεση παύση της δίωξης και την αποφυλάκιση του Μάριου Ζ», «την κατάργηση του νόμου για την «κουκούλα»» και «την παραδειγματική τιμωρία όσων αστυνομικών βιαιοπράγησαν κατά

πολιτών» ζητεί το Παρατηρητήριο Αστυνομικής Αυθαιρεσίας.

Με ανακοίνωσή του το Παρατηρητήριο Αστυνομικής Αυθαιρεσίας καταγγέλλει «την αδικαιολόγητη ποινική ...

δίωξη και προφυλάκιση του 28χρονου δάσκαλου κολύμβησης Μ.Ζ., ο οποίος συνελήφθη στην πανεργατική διαδήλωση της Πέμπτης 11 Μαρτίου» με βάση τη μαρτυρία αστυνομικού που «υποστήριξε

ότι ο Μ.Ζ., έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, του επιτέθηκε με βόμβα "μολότοφ" η οποία προκάλεσε φωτιά στα πόδια του, την οποία, αφού έσβησε, συνέλαβε τον Μ.Ζ.».

 

 

Το Παρατηρητήριο αναφέρεται στο φωτογραφικό υλικό από τη στιγμή της σύλληψής του, που αποδεικνύει ότι δεν έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και πως ούτε φωτιά υπήρχε ούτε

επεισόδια.

«Η απόφαση της προφυλάκισης στερείται βάσης καθώς, σύμφωνα με την πρόσφατα αναθεωρηθείσα νομοθεσία, κανένας δεν είναι δυνατόν να προφυλακιστεί εάν δεν είναι ύποπτος φυγής ή αν δεν

βαρύνεται με σοβαρό ποινικό ιστορικό. Την ίδια στιγμή ο νόμος για την "κουκούλα" παραμένει σε ισχύ παρά τις επανειλημμένες δεσμεύσεις κορυφαίων υπουργών ότι θα καταργηθεί», τονίζεται

μεταξύ άλλων. Τέλος, γίνεται αναφορά «στα πολλά περιστατικά αδικαιολόγητης αστυνομικής βίας τα οποία σημάδεψαν την πορεία της 11ης Μαρτίου» και επισημαίνεται: «Η ποινική δίωξη και

προφυλάκιση του Μ.Ζ. συνιστά ευθεία προσβολή του δικαιώματος του συνέρχεσθαι και προσπάθεια "παραδειγματισμού" και τρομοκράτησης όσων από εδώ και πέρα θα διαδηλώνουν».

 

 

πηγή τροκτικό

 

Υ.Σ δεν έχω προλάβει να διασταυρώσω την είδηση:?

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Αααπ όλα κι όλα εμένα μ' αρέσετε!!!

 

 

αλητες....εσεις με τα ραστα...αναρχικοι...ουουουουο τρομοκρατες ουουουυου 666:evil::twisted:!!! ουουου

 

 

(καπως ετσι δεν φωναζει η λουκα??μαζι της και εγω):P:D

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

 

Link to comment
Share on other sites

Τα μοϊκάνια που τα πάς; Εκεί να δείς εγκληματίες.....!!!!! Άσε οι "σκουλαρικάδες"......! Τα φρύδια τί σχήμα πρέπει να έχουνε;;;;

Θα "κουφαθώ" τελείως Θεέ μου!!!!!!!!

[I][B][COLOR=Magenta]Οι αγάπες μου, η Ζωή μου όλη!!!![/COLOR][/B][/I]
Link to comment
Share on other sites

Οταν θα δω οργανα της ταξης να κυκλοφορουν με μεζουρα να μετρανε το μηκος της φουστας......τοτε μονο θα ησυχασω για την πορεια αυτης της χωρας!!!!!

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

 

Link to comment
Share on other sites

Λες να μας μοιράσουνε στολές όπως στο "Demolition man"; Κάπως έτσι φαντάζεσαι το μέλλον; Τέλεια θα περνάμε!!!!! Εμένα με συμφέρει γιατί έχω δυο κόρες και μη μου γίνουν....."Τζούλιες" φοβάμαι.......

[I][B][COLOR=Magenta]Οι αγάπες μου, η Ζωή μου όλη!!!![/COLOR][/B][/I]
Link to comment
Share on other sites

Επιστολή του προφυλακισμένου γυμναστή από τον Κορυδαλλό

 

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010, 20:08

 

gumnastis-korudallos-maketo-mesa.jpg

 

Για τις συνθήκες κράτησής του, καθώς και το κατηγορητήριο που του έχει απαγγελθεί, κάνει λόγο σε επιστολή του ο Μάριος Ζ. από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου βρίσκεται προφυλακισμένος.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάριος Ζ. συνελλήφθη στις 11 Μαρτίου, σε πορεία κατά την διάρκεια της 24ωρης απεργίας, και κατηγορήθηκε για σωρεία αδικημάτων σε βαθμό κακουργήματος.

 

Ωστόσο, εξαρχής προέκυψαν πολλά ερωτήματα σχετικά με τις συνθήκες σύλληψής του και με το εάν το κατηγορητήριο αντιστοιχεί σε πραγματικά γεγονότα.

 

Ο Μάριος Ζ. χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις καταγγέλλει τους μηχανισμούς του κράτους, που «ζητά την ανυπαρξία μας και φοβάται την ύπαρξή μας», όπως γράφει χαρακτηριστικά.

 

Ολόκληρη η επιστολή του Μάριου Ζ.

 

sadgasdgasdga.jpg

 

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=116044&cid=4

Πρωτη φορα θαυμασα μια επιστολη τοσο

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ουφ, ξέρεις γιατί στεναχωριέμαι? Γιατί η είδηση των τελευταίων ημερών είναι η Τζούλια. Λιγοι είναι αυτοί που θα διαβάσουν την επιστολή, μπράβο Ελένικ που την παραθέτεις.

(οφ τόπικ, όλα καλά? Φιλιά στα αντράκια σου!)

Link to comment
Share on other sites

Ελευθεροτυπία, Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

 

Αστυνομικοί έδιναν για «αμοιβή» κοκαΐνη

 

 

Ποινική δίωξη για «κατοχή» και «διάθεση» ναρκωτικών ουσιών άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των δύο αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. που φέρονται ότι «πλήρωσαν» με κοκαΐνη 43χρονο πληροφοριοδότη τους, ο οποίος κατηγορείται επίσης για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Οι τρεις κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν στον Δ' ειδικό ανακριτή, απ' όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Τετάρτη και μέχρι τότε θα παραμείνουν κρατούμενοι.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βόρειας Ελλάδας, στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας που παρήγγειλε ο εποπτεύων εισαγγελέας, πέρασαν χειροπέδες στον 33χρονο υπαστυνόμο και στον 44χρονο αστυνομικό υποδιευθυντή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, το περασμένο Σάββατο. Στο γραφείο του τελευταίου βρέθηκε ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 200 ευρώ και ποσότητα ηρωίνης χωρίς να υπάρχει σχετική δικογραφία και πρωτόκολλο κατάσχεσης πειστηρίων.

Η υπόθεση άρχισε να ερευνάται ύστερα από πληροφορία που έφτασε πριν από ένα μήνα στις Εσωτερικές Υποθέσεις ότι οι δύο αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. διέθεταν σε τοξικομανείς πληροφοριοδότες τους ναρκωτικά που είχαν κατασχεθεί, με αντάλλαγμα την παροχή πληροφοριών για διακινητές ναρκωτικών ουσιών. Από τις άρσεις των τηλεφωνικών απορρήτων προέκυψε ότι ο 33χρονος υπαστυνόμος έδωσε 37 γραμμάρια κοκαΐνης ως «αμοιβή» στον 43χρονο πληροφοριοδότη, για τις πληροφορίες που οδήγησαν στη σύλληψη 36χρονου αλλοδαπού. Η ναρκωτική ουσία βρέθηκε κρυμμένη μέσα στον χώρο της ΔΕΘ.

 

 

 

πηγή Ελευθεροτυπία

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=144402

9Af0p2.png
Link to comment
Share on other sites

Αφηστε παιδια, στα εξαρχεια μενω, τα εχω δει ολα.. Ευτυχως υπαρχει κινηση των κατοικων των εξαρχειων που αντιδρα οταν μαζευονται τα ματ. Εξω οι αστυνομικες δυναμεις απο τη γειτονια μας!!!

Πολλες φορες οταν μαζευονται και ο αντρας μου ειναι στη δουλεια, δεν μπορει να ερθει σπιτι μετα ,γιατι φοβαται μη τον συλλαβουν. Με αυτους δεν μπορεις να εισαι ποτε σιγουρος.Καμμια φορα παμε στο αυτοσχεδιο παρκακι που εχουν φτιαξει οι κατοικοι των εξαρχειων και λοιπες οργανωσεις( παλι καλα που ειναι και αυτοι να δουμε λιγο πρασινο σε αυτην την πολη) εγω εγκυος και η φιλεναδα μου με το καροτσι και το μωρο της και κοιταμε δεξια και αριστερα μην μας κανουνε ντου τα ματ, ελεος πια!!

Ουστ!

:rolleyes:

 

9oO7p3.png?Slkbe76M

Link to comment
Share on other sites

Αφηστε παιδια, στα εξαρχεια μενω, τα εχω δει ολα.. Ευτυχως υπαρχει κινηση των κατοικων των εξαρχειων που αντιδρα οταν μαζευονται τα ματ. Εξω οι αστυνομικες δυναμεις απο τη γειτονια μας!!!

Πολλες φορες οταν μαζευονται και ο αντρας μου ειναι στη δουλεια, δεν μπορει να ερθει σπιτι μετα ,γιατι φοβαται μη τον συλλαβουν. Με αυτους δεν μπορεις να εισαι ποτε σιγουρος.Πολλες παμε στο αυτοσχεδιο παρκακι που εχουν φτιαξει οι κατοικοι των εξαρχειων και λοιπες οργανωσεις( παλι καλα που ειναι και αυτοι να δουμε λιγο πρασινο σε αυτην την πολη) εγω εγκυος και η φιλεναδα μου με το καροτσι και το μωρο της και κοιταμε δεξια και αριστερα μην μας κανουνε ντου τα ματ, ελεος πια!!

Ουστ!

 

αααααχ....παρομοιως....:rolleyes: και που να τρεξω με το καροτσι αμα γινει κανενα πεσιμο.....

στο παρκακι ναυαρινου πατε, ε;μπορει να συναντηθουμε καμια φορα , που ξερεις!;)

Link to comment
Share on other sites

Ναι!! Στην Ναυαρινου! Χεχε, τοπος συγκεντρωσης για τα μωρα εχει γινει αυτο το παρκακι. Και ευτυχως γιατι που να πας η μαυρη? Στην πλατεια με τα πρεζακια? Οταν ερθει το μωρακι μου με το καλο σε λιγες μερες, και γω στο παρκακι θα τη βγαζω, οποτε μπορει να σε πετυχουμε!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:rolleyes:

 

9oO7p3.png?Slkbe76M

Link to comment
Share on other sites

αααααχ....παρομοιως....:rolleyes: και που να τρεξω με το καροτσι αμα γινει κανενα πεσιμο.....

 

Αυτό ακριβώς είναι και το δικό μου άγχος... Και πώς να κλείσεις τα στόματα μετά, όταν σου πουν "τι ήθελες να πας με το παιδί εκεί;"

8R4Vp3.png
Link to comment
Share on other sites

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

 

 

ξερω οτι το θεμα θα μπορουσε να παει στο θεμα αστυνομια. αλλα δεν θελω να χαθει σαν ειδηση......επισης θα κολλουσε και στο θεμα για το ασυλο.....αλλα παλι δεν θελω να χαθει....

 

απο οτι ακουσα στο ραδιο (και στο σκαι σημερα και στο κοκκινο) το "εγκλημα" του νεαρου ηταν τα ραστα μαλλια του!!

 

Δεν ξερω αν ειναι αθωος ή οχι....ξερω ομως οτι

συλλαμβανουν καποιον μονο και μονο επειδη εχει πρασινα παπουτσια.

συλλαμβανουν καποιον με τις πυτζαμες και του βαζουν διαφορα στην τσαντα του για να κατηγορηθει

η ζαρτινερες πεφτουν πανω σε καποιος επειδη της ειχε κοψει ενα λουλουδι παλια χωρις να την ρωτηση

και τωρα ποινικοποιειται το ραστα μαλλι....!!!!

 

μπορει στο αρθρο των νεων να ζηταει τα ρεστα ο χρυσοχοϊδης αλλα δεν ξερω για σας.....εγω δεν πειθομαι!!!

http://freemariosz.wordpress.com/ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙς ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ και να υπογραφετε ,οσες περισσοτερες υπογραφες τοσο καλυτερα

vouraikos οντως εδω χανεται σαν ειδηση

επειδη χρειαζεται η κατακραυγη του κοσμου και μεγαλυτερη κινητοποιηση εαν ηταν ξεχωριστο το θεμα οι υπογραφες θα ηταν περισσοτερες

 

ναι εσυ δεν ξερεις αν ειναι αθωος εγω στο λεω με σιγουρια οτι ειναι αθωος γιατι τον ξερω προσωπικα και ειμαι σιγουρη για αυτο που μου λενε η Χρυσα η φιλη του και ο ιδιος

 

τα παιδια συχνα συμμετεχουν σε πορειες αλλα δεν εχουν την ταση να επιτιθενται

 

πραγματικα με στενοχωρει ολη η υποθεση γιατι τιποτα απο οσα του καταλογιζονται δεν ισχυει

 

ο μονος λογος προφυλακισης του που μπορω να φανταστω ειναι να αποτραπει η συμμετοχη του κοσμου στις πορειες

Link to comment
Share on other sites

Αυτό ακριβώς είναι και το δικό μου άγχος... Και πώς να κλείσεις τα στόματα μετά, όταν σου πουν "τι ήθελες να πας με το παιδί εκεί;"

 

μαλιστα να τους πεις....να καθομαστε σπιτια μας δλδ γιατι αλλιως κινδυνευουμε....αυτο ειναι το νοημα της εποχης νομιζω!!

 

http://freemariosz.wordpress.com/ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙς ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ και να υπογραφετε ,οσες περισσοτερες υπογραφες τοσο καλυτερα

vouraikos οντως εδω χανεται σαν ειδηση

επειδη χρειαζεται η κατακραυγη του κοσμου και μεγαλυτερη κινητοποιηση εαν ηταν ξεχωριστο το θεμα οι υπογραφες θα ηταν περισσοτερες

 

ναι εσυ δεν ξερεις αν ειναι αθωος εγω στο λεω με σιγουρια οτι ειναι αθωος γιατι τον ξερω προσωπικα και ειμαι σιγουρη για αυτο που μου λενε η Χρυσα η φιλη του και ο ιδιος

 

τα παιδια συχνα συμμετεχουν σε πορειες αλλα δεν εχουν την ταση να επιτιθενται

 

πραγματικα με στενοχωρει ολη η υποθεση γιατι τιποτα απο οσα του καταλογιζονται δεν ισχυει

 

ο μονος λογος προφυλακισης του που μπορω να φανταστω ειναι να αποτραπει η συμμετοχη του κοσμου στις πορειες

 

 

ακριβως αυτο βαλερι, μα ακριβως αυτο!!!!!!!

επισης να του δωσεις τη συμπαρασταση μας!!!

Link to comment
Share on other sites

daf

 

θα του δωσω, ευχαριστω

ο Μαριος ειναι ψυχουλα

δεν ξερω αν παρακολουθεις τηλεοραση ,εχει αναφερθει κανεις στη συλληψη του εκτος απο τον Λαζοπουλο?

Χτες επιτελους ο ανακριτης δεχτηκε αλλους 4 μαρτυρες υπερασπισης, περιμενουμε τα αποτελεσματα.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...