Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μπάνιο όρθιος

Recommended Posts

ο μικρός μου είναι 13 μηνών και πλέον δε θέλει να κάθεται να κάνει μπάνιο, αλλά όρθιος. δεν περπατάει ακόμα. είναι φυσιολογικό? μπορώ να κάνω κάτι για αυτό?

Διαφημίσεις

α μη στεναχωριεσαι οδικος μου απο 9 μηνων ηθελε ορθιος κ δε περπατουσε ακομα.12 μηνων περπατησε.εκλαιγε κ σπαραζε μεσα στη λεκανη!!ηθελε ορθιος στην μπανιερα!εβαλα απαυτο τοαντιγληστρικο πατακι μεσα στην μπανιερα κ δεν εχει προβλημα

εγω κατηργησα το μπανακι απο 12 μηνων,στεκοταν ορθιος και μια φορα τουμπαρε το μπανακι και παραλιγο να χτυπησει στη μπανιερα.

του αρεσει ορθιος και μαλιστα εχει μαθει και στερεωνεται κιολας.

ο μικρος σε καθοδηγει απλα ακολουθησε τον

Αυτο το εργο το ξεκινησε και ο δικος μου αλλα προσπαθω να τον βαλω να κατσει κλαιει στην αρχη ομως ειναι επικινδυνο γλυστραει το μπανιο με τα σαμπουαν κλπ.

Ελπιζω να του περασει προσπαθω να του αποσπασω την προσοχη και να κατσει μεχρι στιγμης τα καταφερνω..... θα δουμε στην πορεια!!!!

9newp3.png8dIOp3.png

και μένα τα ίδια κάνει εδώ και αρκετό καιρό. Έχω αντιολισθητικό πατάκι στη μπανιέρα και όλα καλά. Απλά της κάνω γρήγορο ντουζάκι και δε γεμίζω τη μπανιέρα. Αυτό που κάνει τελυταία και δε θέλω είναι ότι πάει και πειράζει σαμπουάν κλπ και όλο την παίρνω από κει. Της έχω και παπάκια αλλά ασχολείται πολύ λίγο.

Διαφημίσεις

Εμενα 9 μηνων με το ζορι καθεται καθιστος και οχι παντα. Με τον αντρα μου που τον κανει συνηθως μπάνιο δεν καθεται καθόλου. Μαλιστα χθες τον εκανε μπανιο ορθιο χωρις μπανιερα.. Υπαρχουν και χειροτερα.. Εχουμε παπακια αλλα δεν πολυασχολειται μαζι τους.

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

κι εμείς στο μπάνιο δεν καθόμαστε από 10 μηνών περίπου...ήθελε όρθιος...οπότε το μπανάκι το κάνουμε εκτοτε όρθιοι!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

μη σε ανησυχει καθολου..η μικρη μου απο 12 μηνων ηθελε ορθια και δεν ειχε περπατησει ακομη....ακομη και τωρα αν τη βαλω να κατσει δε θελει...

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png