Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Κορίτσια τα φώτα σας , σήμερα πήγαμε στο γιατρό γιατί η μικρή μου απο την Τετάρτη έχει βγάλει σπυράκια για την ακρίβεια Τρίτη έκανε 38πυρετό (μονο)και το βράδυ άρχισε να βγάζει κοκκινίλες , το επόμενο πρωί γέμισαν τα μαγουλάκια της λες και είχε βάλει ρουζ και τα αυτάκια της και στην συνέχει μέρα με τη μέρα μέχρι και σήμερα Παρασκευή γέμισε σπυράκια (σπιθούρακια για την ακρίβεια )σε όλο της το κορμί ακόμα και στις πατούσες .Παίρνουμε Atarax απο την Τετάρτη γιατί θεωρήσαμε ότι ηταν αλλεργία σε augmentin Που έπινε για ωτίτιδα και το πρόσωπο έχει αρχίσει να καλυτερευει και αρχίζουν να σβύνουν με την σειρά που βγήκα.Ο γιατρός λοιπόν είπε ότι αυτό είναι μια ίωση και ευελπιστεί ότι σε 2-3 μέρες θα φύγουν .Σας έχει τύχει?Δεν μου είπε αν είναι μεταδοτικό αν πρέπει να προσέξω κάτι μόνο οδήγιες σε περίπτωση πυρετού μου έδωσε για εισαγωγή σε νοσοκομείο και εξετάσεις .Η μικρή έχει δεκατάκια σήμερα απο το πρωί και δεν μπορώ να βγάλω άκρη .

Βοηθήστε με αν ξέρετε κάτι.:roll:

Διαφημίσεις

κάτι παρόμοιο είχε περάσει και η κόρη μου 10 μηνών περίπου.αιφνίδιο εξάνθημα μας είχε πει η γιατρός,κράτησε 3 μέρες και μετα εξαφανίστηκαν όπως είχαν βγεί.δεν θυμάμαι τι της δώσαμε,νομίζω ενα σιροπάκι για να μην την τρώνε αλλα δεν είμαι σίγουρη.για δες και εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=46757 περαστικά σας εύχομαι

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

το έπαθε και η μικρή μου όταν ήταν 2,5 χρονών. ήταν ίωση που η ίωση προκάλεσε αλλεργία και με atarax πέρασε. Είχε βγάλει πολλά εξανθήματα είχαμε πάει και στο Παίδων να φανταστείς. Ο γιατρός εκεί μας είχε πεί ότι η αλλεργία ήταν καθαρά σύμπτωμα της ίωσης να μην το ψάξουμε παραπάνω αλλά το καλοκαίρι ξαναέβγαλε αλλεργία χωρίς να μπορέσουμε να προσδιορήσουμε σε τί οφείλετε!

5KRfp2.png

Καλημέρα, ο μικρούλης μου το πέρασε πριν δυο μήνες περίπου. Δύο -τρεις μέρες υψηλό πυρετό, τον πήγαμε στην Ευρωκλινική όπου οι εξετάσεις του ήταν καλές και μας είπαν μάλλον ίωση. Μόλις του έπεσε ο πυρετός, γέμισε σπιθουράκια...η παιδίατρός του μας είπε ότι σίγουρα ήταν ίωση και ονομάζεται ἁιφνίδιο εξάνθημα....δεν πήρε τίποτα και έφυγαν μόνα τους μετά από τρεις μέρες!!

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο γιος μου ξαφνικά άρχισε να μην περπατάει και να υποφέρει από πόνο. Άρχισε να βγάζει σπινθουράκια και τον πήγαμε στο νοσοκομείο. Αλλά σε νοσοκομείο της επαρχίας... ασ'τα να πάνε. Δεν βρήκαν τίποτα. Λίγες ώρες μετά τα σπιράκια γίναν τεράστια, και άπλωσαν σε όλο του το κορμί, και μετά μετατράπηκαν σαν σε τσιμπίματα τσουκνίδας. Έκανε και πυρετό γύρω στο 38. Επειδή δεν περπατούσε του έδωσαν κορτιζόνες, αντιβίωση για τον πυρετό και αντιαλλεργικά για το εξάνθημα. Μας είπαν ότι είχε κνίδωση με αγγειοοίδημα που οφείλονταν σε ιογενή αλλεργία. Ο ιος όμως ανεξιχνίαστος... Πάντως με τα αντιισταμινικά το παιδί συνήλθε σε 4 μέρες.

ISGLp2.pngilpPp3.png

εχουμε περασει και αιφνιδιο εξανθημα και ιο coxaky νομιζω λεγεται που κανει εξανθηματα πατουσες, παλαμες σιγουρα και δε θυμαμαι που αλλου.

Κάτι τέτοιο πέρασε και η μικρή μου κόρη σε ηλικία 1,5 ετων.Αιφιδιο εξανθημα μου το είπε ο γιατρός είναι η 6η λοιμώδης νόσος.Την τοποθετεί μαζί με τις άλλες παιδικές αρρώστιες(ιλάρά ,ανεμοβλογιά κτλ.)απλως εμφανίζεται πολύ σπάνια στα παιδάκια.

Ναι και μας ο πιτσιριικας εβγαλε 2 φορες , αιφνιφιο εξανθημα το ονομασε και η δικια μας γιατρος , και ερχεται μετα απο 2-3 μερες υψηλο πυρετο χωρις αλλα συμπτωματα . Ξυπνησε δηλαδη μια μερα ο μικρος με 38,6 ασυμπτωματικος , χωρις βηχα , μυξες κτλ .Επεφτε με ντεπον ευτυχως και ανεβαινε παλι μετα απο 5-6 ωρες οπου και περνουσε η επιδραση του αντιπυρετικου , εφτασε σχεδον 40 την πρωτη μερα το βραδυ . 2,5 μερες κρατησε ο πυρετος αυτος , μετα την 3η μερα το βραδυ εκανε λιγο βηχα και το πρωι ξυπνησε γεματος εξανθηματα σε κοιλια στηθος και πλατυ ,επειδη ειδα οτι δεν τον ενοχλουσανε και ηξερα οτι υπαρχει περιπτωση να βγαλει ( ειχε ξαναπερασει την ιδια ιωση χωρισ τα σπυρακια ομως , με υψηλο πυρετο ομως ) , την πηρα ομως το απογευμα και δε μου εδωσε και τιποτα μιας και δεν τον τρωγανε απλβς ειπε οτι θα κρατησουνε 3 μερες και ετσι εγινε . Επισης μια ακομα φορα ειχε βγαλει αιφνιδιο εξανθημα χωρις ομως να προηγειτε πυρετος .