Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΡΚΑ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ

Recommended Posts

Γειά σας!!!

Επειδή ήρθε η ώρα να αγοράσουμε ένα πάρκο για τη μικρή μας κορούλα, ψάχνουμε και ψάχνουμε στο ίντερνετ και έχουμε δει διάφορα. Κάποια είναι μεγαλύτερα από τα άλλα, κάποια έχουν παραπάνω πράγματα;;; Για πείτε μου τι να προσέξουμε, τι λέτε για τα δικά σας και ποια είναι. Μου έχει κολλήσει το Magic Carpet της Chicco, το έχει κανένας και είναι ευχαριστιμένος;;;;

Διαφημίσεις

έχει ωραιότατα το τζαμπο με λιγότερα χρήματα από το κίκο (?130;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!). εμείς έχουμε 2. το ενα ειναι το κλασικό του ΗΡΑ, με το αφρολεξ στα χείλη, με τους κρίκους στις γωνίες για να σηκωθέι και με δίχτυ γυρω γυρω. μεγάλο, ευρύχωρο και εχει ρίξει κάτι ύπνους.... βέβαια φτιάξαμε στρώμα για τον ύπνο. ωρες ατελείωτες μέσα σε αυτό το πάρκο.

και το κλασικό ορθογώνιο παρκοκρέβατο με υφασμα και δίχτυ. ακόμη κάθεται και κοιμάται. αντοχής και τα δύο.

age.png

έχει ωραιότατα το τζαμπο με λιγότερα χρήματα από το κίκο (?130;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!). εμείς έχουμε 2. το ενα ειναι το κλασικό του ΗΡΑ, με το αφρολεξ στα χείλη, με τους κρίκους στις γωνίες για να σηκωθέι και με δίχτυ γυρω γυρω. μεγάλο, ευρύχωρο και εχει ρίξει κάτι ύπνους.... βέβαια φτιάξαμε στρώμα για τον ύπνο. ωρες ατελείωτες μέσα σε αυτό το πάρκο.

και το κλασικό ορθογώνιο παρκοκρέβατο με υφασμα και δίχτυ. ακόμη κάθεται και κοιμάται. αντοχής και τα δύο.

Κι εμείς έχουμε κ τα δύο.Το κλασικο με τα φρολέξ όμως και το δίχτυ τον βολεύει καλύτερα γιατί μπορεί να πιαστεί κ να σηκωθεί.

Ενώ το παρκοκρέβατο δεν τον βολεύει καθόλου.Το χρησιμοποιούμε μόνο σαν κρεβατάκι όταν πάμε κάπου.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

εγω ειχα παρει απο τα ηρα.ενα που ειχε 2 οροφους.οταν μεγαλωσει βγαζεις τον εναν και το εχεις για να κοιμαται κιολας!επισης μπαινουν απο πανω κατι καμαρες με παιχνιδακια!αυτα ειναι εξτρα!εχει φορερο υφασμα οχι ναυλον!ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟ γκρι.ειχε και μπλε πορτοκαλι.και μπλε πρασινο

Διαφημίσεις

σας ευχαριστώ πολύ!!! Βλέπω τα πάρκα ΗΡΑ και μου φαίνονται μια χαρά, απλώς δεν γράφει τι διαστάσεις έχουν κι εμείς έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα χώρου... Μήπως τις ξέρετε;

Επίσης δε βλέπω να έχουν λαβές και τέτοια, πωλούνται ανεξάρτητα;

Εμείς πήραμε πάρκο από τα ΛΗΤΩ ,new baby νομιζω λέγεται η μάρκα (δεν το γράφει πάνω) με στρωματάκι μας βγήκε 90-100 Ευρώ νομίζω. Είναι μεγάλο και έχει μισό μίσο δίχτυ, λεπτό κάτω και μεγάλο πάνω. Η κοπέλα μας συμβούλευσε ότι είναι τα καλύτερα και πιο ασφαλή γιατί εαν έχουν μόνο λεπτό δίχτυ ζαλίζονται τα ματάκια του μωρού και δεν μπορεί να πιαστεί για να σηκωθεί. Ενώ αυτά με το μεγάλο δίχτυ όταν μεγαλώσει λίγο, αν είναι και λιγάκι ζιζάνια μπορούν και βάζουν τα ποδαράκια τους στο δίχτυ και σκαρφαλώνουν. Έτσι το μισό μισό είναι και πιο ασφαλές και μπορεί και πιάνεται και βλέπει καλύετρα. Ο μικρός μου το έχει καταευχαριστηθεί!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

• 6 months later...
Διαστασεις δεν γνωριζω αλλα λαβες μπορεις να παρεις οσες θελεις ανεξαρτητες

Ξέρεις που μπορώ να βρω;Γιατί στο Ίντερνετ δεν μπόρεσα να βρω λαβές σκέτες και έχουμε ψιλό δίχτυ και δεν έχει από που να πιαστεί η καημένη η δική μου ενώ θέλει πολύ να σηκωθεί και παλεύει και γλιστράει...

39of6754xr8myz8h.png

Ξέρεις που μπορώ να βρω;Γιατί στο Ίντερνετ δεν μπόρεσα να βρω λαβές σκέτες και έχουμε ψιλό δίχτυ και δεν έχει από που να πιαστεί η καημένη η δική μου ενώ θέλει πολύ να σηκωθεί και παλεύει και γλιστράει...

Στα jumbo έχει με 5 ευρώ οι δύο λαβές αν θυμάμαι καλά.

Διαφημίσεις

• 2 months later...
  • 3 εβδομάδες μετά...

α,γιατι στο site δεν δειχνει τιποτα...

θυμασαι τιμη?

πανω απο 150€

θα ειναι δωρο και ψαχνω απεγνωσμενα.............:rolleyes:

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

ουτε εγω βλεπω ξυλινο στο σαιτ του Λητω!!

Αντιθετως παιζει πολυ ξυλινο παρκο σε σαιτ του εξωτερικου!

Εδω Ελλαδα δεν εχω δει κατι κι ειναι πολυ ωραια λυση.Εχει καγκελακια κι ειναι πολυ πιο ομορφο για ενα σαλονι πχ.

Κατα τα αλλα,καλυτερο ειναι να εχει χαμηλα διχτυ ψιλης πλεξης και πανω αραιης?????Δηλαδη αν ειναι ολο λεπτο τι προβλημα υπαρχει??Ο,τι κουραζονται τα ματακια τους??

γιατι μου αρεσε της chicco αλλα ειναι ολο λεπτο διχτακι κι εχει λαβες!!!τι να αποφασισουμε τελικα???:confused::confused:

marsolan υπαρχει παρκο με διπλη πλεξη?

δεν νομιζω....

οσο για την ερωτηση σου νομιζω η λεπτη πλεξη ειναι πιο βολικη για να πιανεται το παιδι και να σηκωνεται με τα μικρα του δαχτυλακια...

απλα εγω το θεωρω ολο αυτο λιγο ταλαιπωρια...

πιστευω πως το ξυλινο λογω του οτι ειναι σταθερο ειναι και πιο ευκολο σε ενα παιδι να στηριχτει και να σηκωθει...

βεβαια ειναι λιγο επικινδυνο στα πεσιματα αλλα κι αυτο θετικο το θεωρω...

θα μαθει να προσεχει!

τωρα που θα βρω παρκο να δω...:confused:

pasxalitsa v

kALOp3.png

Διαφημίσεις

marsolan υπαρχει παρκο με διπλη πλεξη?

δεν νομιζω....

οσο για την ερωτηση σου νομιζω η λεπτη πλεξη ειναι πιο βολικη για να πιανεται το παιδι και να σηκωνεται με τα μικρα του δαχτυλακια...

απλα εγω το θεωρω ολο αυτο λιγο ταλαιπωρια...

πιστευω πως το ξυλινο λογω του οτι ειναι σταθερο ειναι και πιο ευκολο σε ενα παιδι να στηριχτει και να σηκωθει...

βεβαια ειναι λιγο επικινδυνο στα πεσιματα αλλα κι αυτο θετικο το θεωρω...

θα μαθει να προσεχει!

τωρα που θα βρω παρκο να δω...:confused:

ναι,υπαρχει.Αν δεις στα Λητω στο σαιτ,ειναι ενα της newbaby αν δεν κανω λαθος!!

ριξε μια ματια στο http://www.myToys.de,εχει μπολικα και οχι πολυ ακριβα,μεταφορικα για Ελλαδα 15 ευρω.Laufgitter λεγεται στα Γερμανικα.Εχουν επιπεδα και ροδακια και στρωματακι.

Υπάρχει κάποιο πάρκο που να κάνει και για ύπνο σε τυχόν ταξίδι(να μεταφέρετε εύκολα δηλαδή),αλλά και να έχει μεγάλο δίχτυ για να μπορεί αργότερα ο μικρός να σηκώνετε?

Για να κοιμηθεί πρέπει να αγοράσουμε άλλο στρωματάκι ή υπάρχουν πάρκα που έχουν?

QqmLp3.png

• 4 months later...
Στα jumbo έχει με 5 ευρώ οι δύο λαβές αν θυμάμαι καλά.

εχω παρει στις μικρες μου παρκοκρεβατο με πολυ ψιλο διχτυ (ειναι πιο ασφαλες) οπου δεν μπαινουν ουτε τα δαχτυλακια τους. τωρα ομως που ειναι 9 μηνων κ θελουν να σηκωνονται χρειαζομαι λαβες. αυτες του jumbo πού μπαινουν? πιανονται με γαντζακι απο τις γωνιες κ κρεμονται για να τις φτασουν?

8I4zp2.png

εχω παρει στις μικρες μου παρκοκρεβατο με πολυ ψιλο διχτυ (ειναι πιο ασφαλες) οπου δεν μπαινουν ουτε τα δαχτυλακια τους. τωρα ομως που ειναι 9 μηνων κ θελουν να σηκωνονται χρειαζομαι λαβες. αυτες του jumbo πού μπαινουν? πιανονται με γαντζακι απο τις γωνιες κ κρεμονται για να τις φτασουν?

οχι δεν ειναι για τις γωνιες του jumbo...μπαινουν κανονικα στην μπαρα του παρκου σε οποιο σημειο επιλεξεις εσυ

pasxalitsa v

kALOp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...
οχι δεν ειναι για τις γωνιες του jumbo...μπαινουν κανονικα στην μπαρα του παρκου σε οποιο σημειο επιλεξεις εσυ

ΤΙΣ ΒΡΗΚΑ ΤΙΣ ΛΑΒΕΣ ΚΙ ΕΒΑΛΑ 4 ΣΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ 4 ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ. Η ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΑ, ΤΙΣ ΠΙΑΝΕΙ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΚΙ ΘΑΛΑΣΣΗΣ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΙΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

8I4zp2.png

καλα,θα εχουν πολυ πλακα...

εμενα ακομα δεν σηκωνεται.................

τα μωρακια μας εχουν 8 μερες διαφορα? τις γεννησα 12/5/10

δεν σηκωνονται μονες τους, απλα η Δαναη προσπαθει να πιασει τις λαβες αλλα δεν τις φτανει καλα. εγω τη σηκωνω και γραπωνεται, δεν τις αφηνει με τιποτα. Η Νεφελη περναει πιο ηρεμη φαση τον τελευταιο καιρο, αφου για αρκετους μηνες ηταν το ζωηρο μου κ την φωναζα "ζιζανιο".

περνανε τωρα την καλυτερη φαση, δεν συμφωνεις? εγω ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ, ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ :-D

8I4zp2.png

το παρκο οχι απλα δυναμωνει τα ποδαρακια και βοηθα αλλα κανει το παιδι να μπει στη διαδικασια της προσπαθειας να γινει πιο κινητικο.

Δεν εχω μετνιωσει στιγμη για το παρκο που πηρα με το διπλο διχτυ...χαλαλι του!!η μικρη απο την πρωτη στιγμη που μπηκε μεσα και μιλαμε γυρω στους 7 μηνες...αρχισε να πιανεται και να προσπαθει να σκαρφαλωσει...

Τωρα 10 μηνων πλεον....το φερνει βολτα ολο...

σηκωνεται μονη της,πιανεται αλλα επειδη το μισο κατω μερος ειναι ψιλο δεν μπορει να σκαρφαλωσει...

Οσο μεγαλωνει..καθεται και περισσοτερο!!

Ειμαι σουπερ ευχαριστημενη!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...