Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΡΑΨΙΜΟ ΕΜΒΟΛΙΩΝ (τεβε)

Άννα Δ.

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Είμαι ασφαλισμένη στο ΤΕΒΕ και το ίδιο και το μωρό μου και τον παρακολουθεί ιδιωτικός παιδίατρος. Είναι υποχρεωμένος ο παιδίατρος του ΤΕΒΕ να μου γράψει στο συνταγολόγιο τα εμβόλια του μωρού, απ'τη στιγμή που πηγαίνω σε ιδιωτικό παιδίατρο; Ευχαριστώ!

eNortjK1UjIxMjEwVrIGXDASjgKZ27.pnga%3E

Διαφημίσεις

Αννα Καλημέρα!!

Δεν μπορώ να σου απαντήσω με ακρίβεια στο ερώτημα σου, ίσως κάποια άλλη κοπέλα γνωρίζει συγκεκριμένα.

Αυτό που ήθελα να σου πω όμως, είναι ότι στις εγκυμοσύνες μου, ενώ με παρακολουθούσε ιδιωτικός γιατρός, πήγαινα στον γιατρό του ΤΕΒΕ και μου έγραφε τις εξετάσεις και τα φάρμακα χωρίς να με παρακολουθεί ή να με εξετάσει ποτέ. (συγκεκριμένα μου τα έγραφε η γραμματέας του). Ή ο πατέρας μου, που του γράφει εξετάσεις ή φάρμακα ο ιδιωτικός του καρδιολόγος, πηγαίνει μετά στον καρδιολόγο του ΤΕΒΕ και τα "γράφει".

Έχοντας αυτά υπόψη λοιπόν, βγάζω το συμπέρασμα ότι το αντίστοιχο θα γίνεται και με τα εμβόλια.

Σίγουρα κάποια άλλη κοπέλα θα ξέρει συγκεκριμένα.:wink:

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

φυσικα!!!!!! και εγω ειμαι στο δημοσιο, και τα φαρμακα τα γραφει η γιατρος στο συνταγολογιο των παιδιων, και δεν τα πληρωνω τα εμβολια, εκτος απο καποια που δεν καλυπτονται απο κανενα ταμειο.

Κορίτσια, ευχαριστώ πολύ!!! Θα πάρω και το ΤΕΒΕ να ρωτήσω... Γιατί μου φαίνεται ότι θα πάω στο ιατρείο του και θα του φέρω το συνταγολόγιο στο κεφάλι....Απ'ό,τι κατάλαβα...ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να μου γράψει τα εμβόλια, γιατί δεν παρακολουθεί αυτός το μωρό.... Ετσι άφησε να εννοηθεί... Αν είναι έτσι.........γκρρρ...γκρρρ...:evil::mad::evil:

Πάντως, σας ευχαριστώ πολύ!

eNortjK1UjIxMjEwVrIGXDASjgKZ27.pnga%3E

Καλημέρα σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Είμαι ασφαλισμένη στο ΤΕΒΕ και το ίδιο και το μωρό μου και τον παρακολουθεί ιδιωτικός παιδίατρος. Είναι υποχρεωμένος ο παιδίατρος του ΤΕΒΕ να μου γράψει στο συνταγολόγιο τα εμβόλια του μωρού, απ'τη στιγμή που πηγαίνω σε ιδιωτικό παιδίατρο; Ευχαριστώ!

Φυσικα και ειναι.

Και εγω ειμαι αμεσα ασφαλισμενη στο τεβε και η αδερφη μου .Εγω πηγαινω το παιδι στην παιδιατρο του τεβε ενω η αδερφη μου σε ιδιωτικο γιατρο και σε αυτον του τεβε απλά γραφει τα εμβολια και τα φαρμακα.

Το μονο που χρειαζετε ειναι ο γιατρος σου να σου τα γραφει σε χαρτι με την σφραγιδα του ετσι ωστε ο γιατρος του τεβε να ειναι σιγουρος για την συνταγη που εκδιδει.

Και εκτος αυτου οι γιατροι αλλαζουν και εμεις δεν μπορουμε καθε χρονο να αλλαζουμε και τον παιδιατρο ειδικα αν εχει και καλη σχεση με το παιδι μας......

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...