Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

θηλασμος μονο το βραδυ

Recommended Posts

καλησπερα σας,

ο μικροσ ειναι 11 μηνων και θηλαζει μονο το βραδυ.Πηγαινει παιδικο και τα γευματα του ειναι τα εξης.....

9:00- φρουτοκρεμα

12,30 φαγητο

5 φρουτοκρεμα

8 θηλασμος πινει αρκετη ποσοτητα γαλατος

και μετα ενασ συνεχης θηλασμος....θα ξυπνησει στισ 11 θα θηλασει στις 1 θα ξαναθηλασει στισ 5

το θεμα ειναι οτι βλεπω οτι το παιδι μετα τον θηλασμο στις 11 δεν χορταινει και κλαιει συνεχεια

πολλες φορες του δινουμε φαγητο στις 8 αλλα δεν το θελει παντα

ξεκινησα και παιρνω μαγια μπυρας να αυξησω το γαλα αλλα δεν βλεπω βελτιωση

μηπως να ξεκινησω παλι με το θηλαστρο ?

Διαφημίσεις

Αυγό και γιαουρτάκι δεν τρώει. Θα μπορούσες να τα βάλεις το απόγευμα αυτά μαζί με κανα φρουτάκι ή χυμό.

Όσον αφορά το γάλα, από δική μου εμπειρία όσο πιο πολύ θηλάζεις τόσο προσαρμόζεται και η παραγωγή. Για παράδειγμα πριν καμια εβδομάδα η δική μου είχε αρρωστήσει και δεν έτρωγε τίποτα άλλο εκτός από γάλα. Έτσι για 4 μέρες αφού την είχα συνέχεια στο στήθος αυξήθηκε το γάλα και κάλυψε την ανάγκη. Τώρα που άρχισε να τρώει λίγο, είχα στην αρχή λίγο παραπάνω γάλα αλλά όσο πάει και μειώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες του παιδιού.

Βέβαια το βράδυ και η δικιά μου θηλάζει από τις 10 για να κοιμηθεί έως τις 7 ανα 2,5 ώρες περίπου. Μήπως το βράδι κλαίει για κάποιο άλλο λόγο π.χ. δοντάκια?

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

ο μικρος εχει αλλεργια στο ξενο γαλα (καναμε εξετασεις και ειναι επιβεβαιωμενο)

οπως και η δικια σου ετσι και ο δικοσ μου μετα τισ 8 το βραδυ σχεδον καθε 2-3 ωρες θελει θηλασμο και δνε ειναι θεμα δοντιων η ανυσηχιας ..τον βλεπω οτι θελει γαλα αλλα δεν το βρισκει

την ημερα δεν υπαρχει δυνατοτητα να τον θηλασω γιατι ειναι στον παιδικο μεχρι τισ 4,30 και μετα εγω παω για δουλεια

δεν ξερω πωσ να αυξησω την παραγωγη να εχω γαλα μονο το βραδυ

αυτο που σκεφτομαι ειναι να κανω παλι αντλησεις και οτι γαλα βγαζω να του δινω το βραδυ

αλλα εχω κουραστει με το θηλαστρο:(

Η μαγιά μπύρας θα έχει αποτέλεσμα (αν έχει δεν έχει σε όλους) αν αυξηθούν λίγο η θηλασμοί. Χωράει στην ρουτίνα σου να θηλάσει πρωί πριν φύγει για παιδικό? Ποιές ώρες είστε μαζί μήπως χωράει κανένας θηλασμός ακόμα?. Μπορείς να δοκιμάσεις και τριγωνέλλα. Μια οικονομική και αποτελεσματική λύση είναι να πάρεις σπόρους τριγωνέλλας τα βρίσκεις στα καταστήματα με μπαχαρικά, βάζεις 1 κουταλάκι σπόρους για ένα φλιτζάνι τσαγιού, βράζεις για 5-8 λεπτά αφήνεις να κρυώσει και πίνεις. Θέλει 4-5 φλιτζάνια την ημέρα, η μαγιά μπύρας αλλάζει τη γεύση του γάλακτος και τα μωρά μερικές φορές αντιδρούν