Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

"Κόλπο" για επιλογή φύλου υπάρχει?

korina.v

Recommended Posts

:D:D:D:D να μαι κι εγω :D:D (λεμε τωρα)

5/4/2004 1ο

7/11/2008 2ο

Αν κανω τριτο? (σιγα μην απλα να ξερω αν θα κρατησω τα μωρουδιακα;))

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

ΑΓΟΡΙ

ΑΓΟΡΙ

ΑΓΟΡΙ

...κρατα τα φιλεναδα...θα σου χρειαστουνε!!!!!!!!!!!!!!!:P

Mωρ' λες να εχει αλλαξει η μοδα μεχρι τοτε? Εγω παω ανα τετραετια σαν τις εκλογες :D. Εναν πρωθυπουργο θα τον βγαλω χεχε

Διαφημίσεις

to akousa stin tileorasi apo gunaikologo....prepei na er8eis se epafi treis meres prin apo tin wori3ia sou giati ta 8ulika spermatozwaria einai pio arga kai pio an8ektika apo ta arsenika. mexri na ftasoun ta 8ulika, ta arsenika exoun "psofisei"...

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

:D:D:D:D να μαι κι εγω :D:D (λεμε τωρα)

5/4/2004 1ο

7/11/2008 2ο

Αν κανω τριτο? (σιγα μην απλα να ξερω αν θα κρατησω τα μωρουδιακα;))

elenik mou, το 3ο (χαράς το κουράγιο σου αν το αποφασίσεις) ... θα είναι ίδιο φύλο με το 2ο παιδάκι σου!!!!

Εύχομαι το 2009 να είναι γεμάτο μωράκια!!!

Γεια σας κι από μένα! Φρεσκότατη μαμά που πριν μείνω έγκυος έλεγα ότι αν είναι αγόρι θα πέσω να πεθάνω. Μόλις έμεινα έγκυος αμέσως ένιωσα με το αλάνθαστο ένστικτο της μάνας ότι έχω γιο κι ευχήθηκα ο Θεός να μην "άκουγε" τις βλακείες που έλεγα πριν και να μου στείλει ένα γερό μωράκι ότι κι αν ήταν. Τώρα είμαι τρελαμένη με τον μπέμπη μου και δεν τον αλλάζω με τπτ στον κόσμο! Δεν μπορώ να διανοηθώ πώς θα ήταν να είχα κορίτσι και δε με χαλάει να κάνω και 2ο γιο σε αντίθεση με τη μάνα μου που είχε συνηθίσει τα πρώτα παιδιά να είναι κορίτσια.

Και επειδή επιμένει ότι αν το 1ο είναι αγόρι κάνεις μετά και πάλι αγόρι έχω μια περιέργεια... για βοηθήστε... 14/08/2009 γεννήθηκε ο θησαυρός μου! Ευχαριστώ! ;)

Διαφημίσεις

daskala πες την μαμα σου οτι μαλλον θα χασει...κοριτσακι το δευτερο..να σου ζησει ο θυσαυρος!!!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ-πολύ κι εσύ να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!! Θα της το βάλω στοίχημα λοιπόν... μόνο να σκεφτώ κάτι καλό να της ζητήσω... :lol:

Για πειτε μου και εμενα κοριτσια που ειμαι ηδη εγκυος 8.02.2008 γεννηθηκε ο γιος μου ο γιατρος στην αυχενικη μας ειπε μαλλον κοριτσι αλλα περιμενω το βέπιπεδου να το επιβεβαιωσω εγω δεν εχω αποφασισει ακομα τι θελω και τα δυο καλα μου φαινονται γερο να ειναι πανω απο ολα!

Για να πείτε τι πρόκειται να είναι το 2ο πρέπει να έχει προηγηθεί εγκυμοσύνη και να ξέρετε την ημερομηνία αν κατάλαβα καλά? (Δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλο το θέμα!) Εμένα ο γιος μου γεννήθηκε 6/7/08 φυσιολογικά αφού έσπασαν τα νερά και δεν είχα κάποια αποβολή. Τώρα είμαι πάλι έγκυος και μου λένε μάλλον κοριτσάκι! Για πείτε...

θα μου πειτε και εμενα που θελω να κανω και τεταρτο αν γινεται κοριτσια?(αν και μεσα μου ξερω τι θα ειναι)

6-8-2004 ο πρωτος γος

23-9-2005 ο δευτερος

2-2-2009 ο τριτος

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ 6/8/04 ΝΙΚΟΛΑΣ 23/9/05

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

Διαφημίσεις

Mapolif pali koritsaki sou bgazei.Koritsia mpeite sto site http://www.olafree.com sto thema astrologia,mpeite stis planitikes theseis kai sto planitis selini se zodia deite otan einai se fasi na gemizei i selini kaneis to idio fylo me to proigoumeno paidi,otan einai se fasi na adeiazei kaneis to antitheto filo..Xoris auto na simainei oti prepei na stirizomaste se tetoia.Apla koubenta na ginetai...Filia!

Λοιπόν ένας επιστημονικά τεκμηριωμένος τρόπος για να κάνεις κορίτσι είναι ο εξής. Έρχεσαι σε επαφή με το σύζυγο 3 μέρες πριν την ωορηξία και μετά όχι ξανά μέχρι 4 μέρες μετά την ωορηξία. Αντίστοιχα για το αγόρι η επαφή πρέπει να γίνει ακριβώς τη μέρα της ωορηξίας. Αυτά έχουν να κάνουν με τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στα χ-σπερματοζωάρια και τα y-σπερματοζωάρια. Τα χ ζούνε περισσότερο ενώ τα y είναι πιο γρήγορα. Η μέθοδος λένε πως είναι κατά 80% σίγουρη, αλλά πρέπει η γυναίκα να έχει σταθερό κύκλο.

Για μένα πάντως, όπως πιστεύω και για τους περισσότερους γονείς, ισχύει το "γερά νάναι και ό,τι νάναι!".

Καλές προσπάθειες!;)

eOSyp3.png BwuCp3.png

Mapolif pali koritsaki sou bgazei.Koritsia mpeite sto site www.olafree.com sto thema astrologia,mpeite stis planitikes theseis kai sto planitis selini se zodia deite otan einai se fasi na gemizei i selini kaneis to idio fylo me to proigoumeno paidi,otan einai se fasi na adeiazei kaneis to antitheto filo..Xoris auto na simainei oti prepei na stirizomaste se tetoia.Apla koubenta na ginetai...Filia!

Ποτε αδειαζει και ποτε γεμιζει ?:oops::oops:

Bre koritsia kati asxeto thelo na rotiso ki an mporeite boithiste me giati exo meinei me tin aporia..Emena i periodos mou erxetai kathe mina stis 15..Ante kammia fora na erthei stis 14..Exo kyklo 28 imeron?Episis i periodos pianetai apo tin imera pou exeis kanoniko aima i apo prin pou den exo kanoniko aima alla se kafe apoxrosi?Euxaristo!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...