Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΑΨΟΓΑ

Recommended Posts

Καλησπερα.....σας γραφω για να σας δωσω κουραγιο και να σας πω μη μασατε .

Θηλαζουμε αποκλειστικα 3μιση μηνες τωρα και κοιμομαστε ολο το βραδυ 20 μερες τωρα ...10 με 6, 7 το πρωι

ειχα ολες τις γνωστες γκρινιες απο γιαγιαδες , γνωστους ...μα δωσε λιγο μπουκαλι να ξερεις τι κανεις....

Για να σας πω την αληθεια τς εδωσε ενα μεσημερι η μανα μου ...το απογευμα μου το ξερασε ολο ...και το ληξαμε εκει !!!!!

αν με ρωτατε το μυστικο μου .....το βραδυ δινω και τα 2 στηθη ..την αφηνω και το ευχαριστιεται ..καθεται κανα 20λεπτο σε καθε στηθος...

Οι θηλασμοι μεσα στη μερα ειναι μαξιμουμ 15 λεπτα ..και φυσικα δινω οποτε θελησει συνηθως στο 2ωρο μερικες φορες ομως και καθε 1 ωρα .

οι πρωτες 40 μερες ειναι δυσκολες .....μετα ολα φαινονται πιο ευκολα !!!!!!

Διαφημίσεις

Κι εγω σημερα κλεινω 5 μηνες θηλασμου, τους 4 αποκλειστικου. Τις 4 πρωτες μερες στο μαιευτηριο πηρε μπουκαλι γιατι το γαλα μου ηρθε την 5η μερα. Δεν περιμενα οτι θα θηλασω αφου με ειχαν αποθαρρυνει οι νοσοκομες και η μαια. Αφου δεν ηρθε ακομα μαλλον δεν εχεις γαλα μου ελεγαν. Μονο η παιδιατρος ηταν κατηγορηματικη οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην μου ερθει γαλα και σ αυτην οφειλω το γεγονος οτι θηλαζω ακομα και θα θηλασω οσο μπορω περισσοτερο. Πραγματι οι πρωτες 40-50 μερες ειναι δυσκολες μετα γινεται ρουτινα. Εχω κολησει και την κουνια χωρις καγκελο στο κρεββατι μας και εχουμε ευχαριστηθει υπνο κι εγω κι ο μπεμπης. Το ρυζαλευρο ουτε να το δει δεν θελει. :lol:

lcWup3.png

Καλημερα και απο εμενα γεννησα 18/11 την τριτη μερα που ηρθε το γαλα αρχισα να θηλαζω αποκλειστικα δηλαδη περιπου 10 μερες τωρα .Εδω και 2 μερες ομως ο μπεμπης σφιγκετε και τεντωνετε παρα πολυ αφου εχει φαει τον βαζω στο στηθος τιποτα.Μαλλον πονακια εχει υποθετω ...τι να του κανω για να τον ηρεμω?να του δωσω χαμομηλι ?η μηπως οχι?

Διαφημίσεις

Επειδή ο δικός μου είχε πολλούς κολικούς, εκείνο που τον ανακούφιζε περισσότερο ήταν το "κούνημα" είτε στα χέρια είτε στο καρότσι. Ειδικά το απόγευμα, που οι πόνοι του ήταν μάλλον πιο έντονοι, τον έβαζα αμέσως στο καρότσι και τον πήγαινα βόλτα.

Το χαμομήλι καλύτερα να το αποφύγεις. Άσε που πιστεύω ότι και ο μπέμπης σου θα το αποφύγει!

Δεν ξερω μπορει να ειναι και αυτο θα προσπαθησω σημερα να ρευτει να δω οτι το ξανακανει.Του εδινες καθολου χαμομηλι του δικου σου?

Δεν εκανε καθολου κολικους ευτυχως.

lcWup3.png

Που σαι βρε Κατερινιω????? Πολυ χαιρομαι για τα νεα σας!!!! Κι εμεις θηλαζουμε αποκλειστικα, κι ας ειχαμε κι εμεις τα μυρια θεματα στις 40 μερες....κι ας εχουμε ΓΟΠ, κι ας εχουμε αλλεργιες. Αμε!!! Οσες νεες μητερες το διαβαζουν, μη μασατε! Ο επιμενων νικα!

(τις πρωτες μερες στο μαιευτηριο ειχα ζητησει αποκλειστικο θηλασμο και με κοιτουσαν οι μαιες σαν εξωγηινη, το λιγοτερο χαζη, σαν να λενε "αυτη ειναι η τρελη που θελει ΑΘ, ε, νεα ειναι θα αλλαξει γνωμη..." Μου το ταισαν και κρυφα 2-3 φορες ξενο, ειδα μετα γουλιτσες...γκρρρ...)

Οσο ακομα τραβηξει, θα συνεχισω.

Διαφημίσεις

ο θηλασμος ειναι πανω απο ολα ευκολια για τη μαμα....αφου βεβαια αποφασισει οτι θα γινει αυτοκολλητη με το μωρο της ...

κραταει τα παιδια ηρεμα..υγιει και πανω απο ολα χαρουμενα ...

και τωρα θα σας γραψω και την ηλιθιοτοτηα που εκανα ....πριν 1 μηνα εδωσε γιαγια ενα μπουκαλι ξενο γαλα στη μπεμπα ..γιατι δεν προλαβαινα να βγαλω και επρεπε να λειψω ....το ξερασε ολο ...

σημερα εδωσε και η χαζη μαμα 50 μλ αλλο γαλα ..για δοκιμη ...το ξαναξερασε ολο !!!!!

συμπερασμα .....πλενω και σφπυγγαριζω ολη τη μερα , ψαχνω το γιατρο και η μπεμπα ειναι ανησυχη !!!!!

ο γιατρος μου ειπε οτι μαλλον ειναι αλλεργικη !!!σωπα !!!!!

α...και εγω μικρη δεν επινα το γαλα με τιποτα απο μωρο !!!μεχρι και γαστρνετριτιδα στο μητρικο ειχα παθει ..και ακομα και τωρα με τα γαλακτομικα δεν εχω καλη σχεση

με το γαλα εκανα στανταρ εμετο στην εγκυμοσυνη !!!!ποτε ξανα το ιδιο λαθος !!!!