Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αποστειρωτη ποιον να διαλέξω?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εμείς έχουμε της Αvent και χρησιμοποιούμε τα μπιμπερό της NUK τα FIRST CHOISE, τα οποία είναι αρκετά μεγάλα.

Χωράει μέσα 6 μπιμπερό και έχει καλάθι για τις ρώγες και τα καπάκια.

Ευχαριστω πολυ!

Ολυμπια μου δηλ. στον αποστειρωτη avent βαζεις κ μπουκάλια άλλης μάρκας? Κλεινω προς το avent αλλα σε δυο φαρμακεια που ρώτησα δεν ειχαν μπουκαλια avent κ δεν ηξερα οτι παιρνει κ άλλες μάρκες.

Διαφημίσεις

Από ότι θυμάμαι γιατί το είχα ψάξει τότε, η AVENT έχει μόνο πλαστικά μπουκάλια και όλα τα πλαστικά μπουκάλια έχουν πρόβλημα με τη θερμοκρασία, απελευθερώνουν μια επικύνδυνη χημική ουσία (αν ρίξεις μέσα καυτό νερό και μετά το γάλα). Κι εγώ δεν το ήξερα και όταν το έμαθα, παρόλο που με βόλευαν μια χαρά, τα άλλαξα με τα γυάλινα της chicco...

Αποστειρωτή είχα chicco και μια χαρά με βόλεψε, αλλά ήταν λίγο αργός, δες και σύγκρινε και τους χρόνους λειτουργίας γιατί ο δικός μου ήταν και πριν από 2 χρόνια...

Από ότι θυμάμαι γιατί το είχα ψάξει τότε, η AVENT έχει μόνο πλαστικά μπουκάλια και όλα τα πλαστικά μπουκάλια έχουν πρόβλημα με τη θερμοκρασία, απελευθερώνουν μια επικύνδυνη χημική ουσία (αν ρίξεις μέσα καυτό νερό και μετά το γάλα). Κι εγώ δεν το ήξερα και όταν το έμαθα, παρόλο που με βόλευαν μια χαρά, τα άλλαξα με τα γυάλινα της chicco...

Αποστειρωτή είχα chicco και μια χαρά με βόλεψε, αλλά ήταν λίγο αργός, δες και σύγκρινε και τους χρόνους λειτουργίας γιατί ο δικός μου ήταν και πριν από 2 χρόνια...

Κορίτσια προσοχή μην μεταδίδουμε μεταξύ μας λάθη.

Σήμερα υπάρχουν μπουκάλια BPA free και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.....

ΥΓ. Παρόλα αυτά ο αποστειρωτής της Chicco είναι μια χαρά, τον έχουν φίλες μου χωρίς κανένα πρόβλημα και είναι και σε ανθρώπινη τιμή : Η Avent δαγκώνει λίγο...

Κορίτσια προσοχή μην μεταδίδουμε μεταξύ μας λάθη.

Σήμερα υπάρχουν μπουκάλια BPA free και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.....

ΥΓ. Παρόλα αυτά ο αποστειρωτής της Chicco είναι μια χαρά, τον έχουν φίλες μου χωρίς κανένα πρόβλημα και είναι και σε ανθρώπινη τιμή : Η Avent δαγκώνει λίγο...

Εγώ έτσι το διάβασα στα άρθρα των εφημερίδων και έτσι το μεταφέρω...Οι κοπέλες που τα χρησιμοποιούν σήμερα ας το ψάξουν περισσότερο...

Ευχαριστω πολυ!

Ολυμπια μου δηλ. στον αποστειρωτη avent βαζεις κ μπουκάλια άλλης μάρκας? Κλεινω προς το avent αλλα σε δυο φαρμακεια που ρώτησα δεν ειχαν μπουκαλια avent κ δεν ηξερα οτι παιρνει κ άλλες μάρκες.

Και βεβαια μπορεις να βαλεις μπιμπερο απο αλλη μαρκα, ολα χωρανε.

Αν θελεις να παρεις Avent να ζητησεις τα καινουρια ειναι BPA free, θα τα καταλαβεις απο το χρωμα παει λιγο προς το κιτρινο.

Εμεις εχουμε τα γυαλινα FIRST CHOISE της Nuk.

Διαφημίσεις

εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη με τον αποστειρωτη της nuk

Κι εμείς αυτόν έχουμε, αλλά αν και εχει 5 θηκες για μπιμπερό, εμενα δεν μου χωραει 5 μεγαλα, με τις πιπιλες τους και τα καπακια τους. Έτσι βάζω 4. Και έχω αποκλειστικά NUK μπιμπερό, όχι άλλης μάρκας

CYaip2.png

• 4 weeks later...

Ρε κορίτσια πήρα αποστειρωτή AVENT kai μπουκάλια γυάλινα CHICCO(250ml) αλλά δεν χωράνε! τι από τα δύο να επιστρέψω? είμαι υπέρ των γυάλινων. Πείτε τη γνώμη σας.

0eqUp2.png

Αποστειρωτή είχα chicco και μια χαρά με βόλεψε, αλλά ήταν λίγο αργός............

πρεπει να καθαριζουμε τον αποστειρωτη μια φορα την εβδομαδα απο τα αλατα γιατι αλλιως δεν λειτουργει σωστα... παντως και εγω της chicco εχω δεν μου παρουσιασε κανενα προβλημα

• 1 year later...

Επαναφέρω το θέμα μιας και έχει περάσει καιρός από την τελευταία απάντηση.

Τί αποστειρωτή να πάρω; Γεννάω τον Ιούνιο και πρέπει σιγά σογά να πάρω τα απαραίτητα. Δηλαδή μπουκάλια και αποστειρωτή

εγω εχω τις chicco το μακροστενο όχι τον στρογγυλο.Ο στρογγυλος δεν με βολευει καθόλου ενω ο μακροστενος εχει καλαθακι και ρίχνω μεσα τις θηλες,πιπιλες κ.α. πολυ ευκολα.ειμαι πολυ ευχαριστημενη

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

οταν λέτε τον μακρόστενο, αυτόν ενοείτε ?

8897_067289_2.jpg

Αν ειναι αυτός γιατον οποίομιλάτε , ξερετε επίσης ποση ωρα κανει να αποστειρώσει ?

Ευχαριστώ πολύ

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Εγώ πήρα της ΑVENT-PHILIPS.

κ εγω αυτον εχω απο το πρωτο παιδι αλλα το μετανοιωσα εκτος οτι ειναι πιο ακριβος τα μεγαλα μπουκαλια δεν τα χωραει ορθια και τα εβαζα ανα 3 μεσα και λιγο πλαγιαστα. ετσι κι αλλιως εκτος απο τα πρωτα μπουκαλακι που τα ειχε μαζι με τον αποστειρωτη (ειχε 3 πλαστικα των 125 ml) μεtα που επινε περισσοτερο γαλα αγοραζα τα chicco των 250 ml απο το φαρμακειο

• 8 months later...

σε τι ακριβως μπερδευτηκες βρε κοριτσι; ρωτα μας ο,τι θες.

εγω πηρα αποστειρωτη κικο και ειμαι απολυτα ευχαριστημενη. επισης καποιες κοπελες απο το φορουμ πηραν τον τζαμπο τον αποστειρωτη και επισης εμειναν ευχαριστημενες.

ο κικο χωραει και αλλες μαρκες μπιμπερο εκτοις απο κικο. εγω εχω μπιμπερο κικο γιστι με αυτα βολευτηκε το μωρο. αλλα εχω και ενα νουκ και ενα πρεναταλ. παιρνει και πιπιλες και επισης εβαζα και ολα τα συνεργα απο το θηλαστρο της μεντελα και τα μπιμπερακια της μεντελα. τωρα τον κατεβασα, θα του κανω τη σχετικη συντηρηση με το ξυδι και θα τον εχω ετοιμο.

Μετα απο 2 παιδια και περιμενοντας το 3ο , εχοντας πετα3ει τα παντα και να πρεπει να τα 3αναπαρω απο την αρχη αποστειρωτη δεν θα παρω , μια τεραστια κατσαρολα , βρασιμο μια φορα τη μερα , μεσα στο ψυγειο και τελος . Το θεωρω πλεον εντελως μα εντελως περιττο ε3οδο και ειναι μεχρι τον 3ο βαρια βαρια 4ο μηνα .

σας ευχαριστω κ τις 2! πηγα σε ενα πολυκαταστημα κ πηρα της κικο τελικα αλλα μπουκαλια πηρα 4 διαφορετικα 1 κικο, 1 νουκ, 1 δρ μπραουν κ 1 μεντελα. τα πηρα ολα πλαστικα γτ μου ειπε η πωλητρια οτι ειναι καλυτερα.

zljk4fh.jpgzljkp2.png

καλ εκανες και πηρες διαφορετικα για να δεις ποιο θα προτιμησει το μωρο. εξαλλου μπορει αν μη σου χρειαστουν και ιδιαιτερα αμα θηλασεις κανονικα. να σου χρειαστουν καπως αργοτερα.

εχετε υποψιν το κουτι που μπαινει στον φουρνο μικροκυματων και αποστειρωνεις εκει μεσα τα μπουκαλια???το εχει καμμια??????

ειναι καλο???ειναι φθηνο????