Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ-ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ

Recommended Posts

λεμε να φτιαξουμε δωματιο στη μικρη την ανοιξη..στο βρεφικο εχει να κοιμηθει ενα χρονο.λεμε να την παμε τουλαχιστον στο παιδικο εκει..

θα ηθελα προτασεις και ιδεες για οικονομικα καταστηματα!να ζημειωσω οτι μενω μυτιληνη οποτε θα πρεπει να τα μεταφερω εδω.αραγε υπαρχουν μαγαζια που να μην χρεωνουν μεταφορικα?αντε βρε κοριτσια βοηθηστε.δεν εχω ιδεα τι θα ηθελα !:(

Διαφημίσεις

Ελενη μου δε νομιζω να βρεις μαγαζι που να μη σου χρεωση μεταφορικα.Αν μπορεις να πας Αθηνα στα ΙΚΕΑ θα βρεις ωραια πραματακια και σε καλες τιμες.Τι ακριβως θελεις επιπλα?Να βαψεις τους τοιχους?

6Eujp3.png svAfp3.png

Επειδή και εγώ θα φτιάξω το δωμάτιο του μικρού μου την άνοιξη, για τα έπιπλα έχω σκεφτεί να επισκεφτώ έναν επιπλοποιό (όχι απλό μαραγκό) ώστε να μου φτιάξει έπιπλα σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες μου. Καθώς το σπίτι μου είναι μικρό και σκέφτομαι για άλλο ένα παιδάκι κάποια στιγμή, θεωρώ ότι πρέπει να εκμεταλευτώ και το τελευταίο εκατοστό. Δυστυχώς δεν τον έχω επισκεφτεί ακόμα ώστε να σου δώσω κάποια ιδέα ως προς τις τιμές. Αλλά στα υπόλοιπα έπιπλα (κρεβατια, καναπέδες κτλ) είχα βρει μεγάλη διαφορά στις τιμές απο τα καταστήματα.

Σε κατάστημα που ρώτησα για κουκέτα με 3 κρεβάτια και μια μεγάλη ντουλάπα το ποσό έφτανε στα 5.000ευρώ:mad::mad::(

Μήπως να ρωτήσεις για κανέναν καλό μαραγκό στην Μυτιλήνη?

Είσαι όλη μου η ζωή!!!!!

line_m122_beg_17_time_1168750800_text_cf20c1ebe5eee1ede4f1dceaeff220eceff520e5dfede1e9.gif

• 2 weeks later...

δεν έχει υποκατάστημα ΝΕΟΣΕΤ στη Μυτιλήνη;

Αλλιώς, πιστεύω ότι μπορεί να σου βγεί και πιο οικονομικό να δεις τον κατάλογο του ΙΚΕΑ, να μπεις στο πλοίο, να φορτώσεις αυτοκίνητο και να γυρίσεις.

Διαφημίσεις

δες τον κατάλογο. Γιατί να φτιάξεις ολοκληρωμένο δωμάτιο; Πάρε ένα κρεβατάκι, πάρε ένα παλιό τραπέζι για αλλαξιέρα, και σε 2-3 χρόνια που θα πρέπει να το βάλεις σε κανονικό κρεβάτι τότε του φτιάχνεις ολοκληρωμένο δωμάτιο

επειδή είμαι FUN του ΙΚΕΑ, πιστεύω ότι έχει καλές ιδέες. Δες όμως και τη ΝΕΟΣΕΤ.

Βέβαια εμενα το όνειρό μου είναι τα ξυλόγλυπτα έπιπλα που φτιάχνουν οι Αγιασώτες

Διαφημίσεις