Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΣΠΑΣΕ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ!!!!ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑ?????

Recommended Posts

Ειλικρινά δεν ήξερα σε ποια ενότητα να αναρτήσω το θέμα μου και σας ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων αν σας φανεί άσχετο.

Σήμερα το πρωί έσπασε ο καθρέφτης του μπάνιου μου και έγινε θρύψαλλα.Αντί να χαίρομαι που δε μου έκοψε το χέρι εγώ έκλαιγα με λυγμούς γιατί έχω ακούσει ότι είναι μεγάλη γρουσουζιά να συμβεί αυτό.

Εσείς το πιστεύετε αυτό;;;;

Κκλαίω συνέχεια από το πρωί, είμαι και έγκυος και φοβάμαι..........

• Thank you! 1

Διαφημίσεις

κοπελαρα μου κοιταξε να ηρεμησεις! τιποτα δεν θα συμβει! κ εμενα μου ειχε σπασει καποια στιγμη καθρεφτης κ τιποτε δεν συνεβη! ηρεμησε κ μην βασανιζεις το μυαλουδακι σου με κακες σκεψεις! το μωρακι σου πρεπει να ειναι ηρεμο! ολα καλα θα πανε... μην πιστευεις σε προληψεις...

Ποτέ δεν μας δίνεται κάτι που δεν μπορούμε να αντέξουμε...

Α,ΚΑΛΑ ...Μην στεναχωριεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.....και μην τα πιστευεις αυτα...

θα σου πω το εξης...οταν αρραβωνιαστηκα φορουσα ενα καταλευκο συνολο θεικο μιλαμε...αφου τελειωνε η δεξιωση καποιος μου εριξε κατα λαθος μια καραφα ολοκληρη με κοκκινο κρασι.........

το τι εγινε δεν το συζητω.....φοβερη γρουσουζια φωναζαν ολοι και η μανουλα μου με ετριβε με αλατι για να φυγει η γρουσουζια(και η χαζη νομιζα πως το εκανε για τον λεκε)

στον γαμο ενας καλεσμενος εριξε παλι την καραφα με το κρασι μολις το ειχε διαβασει ο παπας και ειχαμε πιει απο το ποτηρι...

ασε εκει ολοι ουρλιαζαν....ΤΡΟΜΕΡΗ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑ ........

Δοξα τον Παναγαθο εχω μια πολυ ομορφη οικογενεια που πρωτα ο Θεος σε λιγους μηνες θα συμπληρωθει με μια ζουζουνιτσα..

δεν συνεβει τιποτα τρομερο..

χαλαρωσε και απολαυσε την κοιλιτσα σου...

και ο συζυγος γρηγορα να τρεξει να τον αντικαταστησει...

Παλιά οι καθρέφτες ήταν είδος πολυτελείας γιαυτό και έπρεπε να κρατήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο! Εξ'ου και η πρόληψη. Τώρα η μόνη γρουσουζιά θα ήταν να πέσει πάνω σου και να κοπείς. Αφού αυτό δε συναίβει, ηρέμησε!!!

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Διαφημίσεις

Α,ΚΑΛΑ ...Μην στεναχωριεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.....και μην τα πιστευεις αυτα...

θα σου πω το εξης...οταν αρραβωνιαστηκα φορουσα ενα καταλευκο συνολο θεικο μιλαμε...αφου τελειωνε η δεξιωση καποιος μου εριξε κατα λαθος μια καραφα ολοκληρη με κοκκινο κρασι.........

το τι εγινε δεν το συζητω.....φοβερη γρουσουζια φωναζαν ολοι και η μανουλα μου με ετριβε με αλατι για να φυγει η γρουσουζια(και η χαζη νομιζα πως το εκανε για τον λεκε)

στον γαμο ενας καλεσμενος εριξε παλι την καραφα με το κρασι μολις το ειχε διαβασει ο παπας και ειχαμε πιει απο το ποτηρι...

ασε εκει ολοι ουρλιαζαν....ΤΡΟΜΕΡΗ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑ ........

Δοξα τον Παναγαθο εχω μια πολυ ομορφη οικογενεια που πρωτα ο Θεος σε λιγους μηνες θα συμπληρωθει με μια ζουζουνιτσα..

δεν συνεβει τιποτα τρομερο..

χαλαρωσε και απολαυσε την κοιλιτσα σου...

και ο συζυγος γρηγορα να τρεξει να τον αντικαταστησει...

Α καλά εμένα του κουμπάρου του γλίστραγε συνεχώς το στέφανο απο το κεφάλι μου στον Ισαία και όλοι έσπευσαν να πουν γρουσουζία μη σας πω ότι η πεθερά μου ίσως να χαμογέλασε κιόλας .¨ΟΜως ακόμα τον αγαπάω και με αγαπάει και η μικρή μας σε ΄λιγο θα γίνει 2χρονών και στα εύκολα και στα δύσκολα ο ένας έιναι δίπλα στον άλλο.

Οπότε διάλεξε ενα καινούριο ζουζουνιάρικο και πάμε για άλλα .

Μα ρωτάς σοβαρά τώρα;;

Αν πιστεύεις σε γρουσουζιές, προλήψεις, δεισιδαιμονίες και δεν ξέρω τι άλλο, όλη μέρα θα είσαι μέσα στο άγχος, τη νευρικότητα και τις φοβίες και στο τέλος θα προκαλέσεις μόνη σου τις όποιες "ατυχίες"

εχω δυο μπουμπουκακια

Παλιά οι καθρέφτες ήταν είδος πολυτελείας γιαυτό και έπρεπε να κρατήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο! Εξ'ου και η πρόληψη. Τώρα η μόνη γρουσουζιά θα ήταν να πέσει πάνω σου και να κοπείς. Αφού αυτό δε συναίβει, ηρέμησε!!!

Συμφωνω απολυτα!!!!!!!!Μην πιστευεις σε διαφορα τετοια γιατι το μονο που μπορουν να σου προκαλεσουν ειναι συγχιση!!!!!Για ολα αυτα που εχουμε ακουσει κατα καιρους οτι ειναι γρουσουζια,οοολα εχουν μια λογικη εξηγηση απο πισω!!!!Δεν θα ξεχασω την αναστατωση που μου ειχαν προκαλεσει τα πεθερικα μου και το σοι τους(πιστευουν πααααρα πολυ σε προκαταληψεις!!!) οταν ειχαμε βγαλει ημερομηνια γαμου!!!!Επρεπε να εχει περασει 1 χρονος απο τον γαμο την κουνιαδας μου γιατι.....θα ηταν γρουσουζια να παντρευτουν δυο αδελφια στον ιδιο χρονο!!!!Αν ειναι δυνατον!!!!Γρουσουζια το μεγα μυστηριο του γαμου....που μονο ευχες και ευλογια περνεις!!!!Η λογικη εξηγηση ποια ειναι????Παλια οταν τα ζευγαρια κανανε 10 και 12 παιδια(εχω και σαν παραδειγμα τους παπουδες μου!)και ειχαν αρκετα κοριτσια ,για να τα παντρεψουν επρεπε να δωσουν και προικα!!!Οποτε για φαντασου τι γινοταν εαν 2-3 θελανε να παντρευτουνε στην ιδια χρονια!!!!Αρα δεν υπηρχε τιποτα πιο ευκολο για να το αποτρεψουν αυτο,λεγοντας και φοβεριζοντας δηθεν με γρουσουζια και κακοτυχια!!!!Με ολα αυτα θελω απλα να σου πω οτι ολα τα εχει δημιουργησει το μυαλο του ανθρωπου!!!!!!

Ευκαιρια να αλλαξεις και καθρεπτη!!!!!:mrgreen:

Διαφημίσεις

Έτσι μπράβο! :-) Ηρέμησε και σκέψου ότι αν απαριθμήσουμε όλες τις υποτιθέμενες γρουσουζιές (που έιναι ατελείωτες), θα έπρεπε να ζούμε μέσα στη δυστυχία και την απόγνωση γιατί όλο και κάτι από όλα αυτά που λένε θα συνέβαινε κάθε μέρα...

Μιας που ανέφεραν κάποιες κοπέλες τον γάμο τους, εγώ είχα βάλει μια φίλη μου να μοιράζει μπομπονιέρες και μου είπε κάποιος ότι είναι γρουσουζία, γιατί λέει ο μπαμπάς της δεν βρίσκεται στη ζωή... Ντόινγκ...????@@@@!!!!....... Ευτυχώς που δεν είπε κανείς τίποτα στην ίδια. Μα είναι δυνατόν??? Κάποιοι άνθρωποι την βρίσκουν με το να γίνονται κασσάνδρες και να βλέπουν "γρουσουζιές" παντού. Δεν ξέρω τι είδους ανωμαλία είναι αυτή...

Οπότε Ελισσάβετ, χαλάρωσε και να νιώθεις τυχερή που δεν κόπηκες. Και να μην αφήνεις να σε επηρεάζει κανένας και να σου ρίχνει την ψυχολογία ή να σε φοβίζει γιατί υπάρχει πολύς κόσμος που την βρίσκει κατάυτόν τον τρόπο.

εχω δυο μπουμπουκακια

Έτσι μπράβο! :-)

Οπότε Ελισσάβετ, χαλάρωσε και να νιώθεις τυχερή που δεν κόπηκες. Και να μην αφήνεις να σε επηρεάζει κανένας και να σου ρίχνει την ψυχολογία ή να σε φοβίζει γιατί υπάρχει πολύς κόσμος που την βρίσκει κατάυτόν τον τρόπο.

Kαλά δεν το συζητώ, Εγώ εκείνη την ώρα έβγαζα τα φρύδια μου στην άκρη του νιπτήρα. Αν ήμουνα στη μέση το λιγότερο το χέρι θα μου έκοβε....

Διαφημίσεις

Έγω πάλι ξέρω το ακριβώς αντίθετο... Ότι όταν σπάει ο καθρέφτης φεύγει η γρουσουζιά απο το σπίτι!!!! μαζί με τα κομμάτια του καθρέφτη.

Οπότε ή έτσι ή αλλιώς ... τίποτα δεν πρόκειται να γίνει!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...