Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΣΠΙΤΙ.....ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ

.......ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ , ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ , ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΥΠΝΗ .............

ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 19 ΜΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΕΩΣ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ( ΜΠΑΝΙΟ - ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΚΙ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ) ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΑΣ . ΤΟ ΕΚΑΝΑ 2-3 ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ........ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ .

ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΑΡΚΕΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥΣ

HELP TI EKANA ΛΑΘΟΣ .......

HELP ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ....

HELP ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ .......1)ΑΣΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΝ 2) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΝ ......ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΩ ΠΤΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΕ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ .......ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ

SOS ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ........ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ

Διαφημίσεις

το λαθος που εκανες ειναι οτι τα πηρες στο κρεβατι σας.στο λεω ως ομοιοπαθουσα.το εκανα κ στα 2 απο 1 φορα κ κολλησαν.η κορη απο 2 χρονων ξυπναει καθε ξημερωματα κ ερχεται μεσα.ο γιος πριν εναμισι μηνα ξυπνησε ενα βραδυ κ εκανα το λαθος να τον παρω μαζι μας κ απο τοτε δεν θελει να κοιμαται στο κρεβατι του με αποτελεσμα να τον κοιμιζω αγκαλια κ να τον βαζω στο κρεβατι του μετα!να σου πω οτι ο μικρος απο τη μερα που γεννηθηκε τον ειχα μαθει να κοιμαται στο κρεβατακι χωρις κουνηματα κ περα δωθε.κ ξαφνικα σε μια νυχτα ανατραπικαν ολα!τι να κανεις?ελα ντε?ακομα το ψαχνω!εχω δοκιμασει ενα σωρο κολπα αλλα τιποτα...

Αλλη μια ομοιοπαθουσα στην παρεα. Εχει 1 μηνα που μετακομισαμε σε καινουριο σπιτι και ενω ο μικρος μου που ειναι 1 ετους κοιμοτανε μια χαρα στο κρεβατακι του τωρα ξυπναμε το βραδυ κ καθε βραδυ κ δε μπορει να κοιμηθει αν δεν τον παρω αγκαλια ή αν δεν κοιμηθω μαζι του δε ξερω αν υπαρχει λυση περιμενω με αγωνια να ακουσω..

ειχα αναπτυξει το θεμα εδω.http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=51203 καποιες κοπελες προτειναν λυσεις τις οποιες δοκιμασα αλλα απετυχαν.διαβαστε ισως παρετε καποια ιδεα κ ισως πετυχει σε εσας