Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

proluton ενεσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ειχα κανει εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη που ομως δεν ευδοκιμησε..

Η φαρμακοποιος μου ειχε πει καλυτερα να την κανω σε νοσοκομειο λογω της ιδιαιτεροτητας της καταστασης και ειχα παει στο ιασω ..

για να μην σε τρομαξω ...

καμια περιπτωση δεν ειναι ιδια

εγω ειχα αρκετα μεγαλη αιμοραγγια και η εγκυμοσυνη μικρη μολις στην 8η εβδομαδα ...

Ευχομαι να πανε ολα καλα :)

Διαφημίσεις

• 2 years later...

και εγω εχω κανει αυτες τις ενέσεις και πονεσα παρα πολυ γιατι καίνε καθως εισχωρει το υγρο στο σωμα απο τον πόνο ουρλιαζα ασε που κοντεψα να λιποθυμησω, δε θελω να το θυμαμαι

Εγώ τις έκανα στην 8η εβδομάδα λόγω μεγάλης αποκολλησης με έντονη αιμμορια. Έκανα 6. Μια μέρα παρά μέρα. Όλα καλά όμως. Ήτανε πεισματαρης ο μπεμπης. Α και την τετάρτη ΓΕΝΝΑΩ!!!!όλα θα πανε καλα και για σένα κοριτσάκι μου. Να είσαι αισιόδοξη και να κανείς ξαπλες.

Και εγω εκανα 2 μαζι (ενω επαιρνα κ ουτροτζεσταν)κ μετα απο μια εβδομαδα αλλες 2....δεν πονεσα ιδιαιτερα....πρεπει να εγχυθει πολυυυυ αργα γιατι ειναι ελαιωδης.

Ημουν 8η κ 9η εβδ.....τωρα εφτασα αισιως την 13η και ολα καλα!!!!!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο μενα εκανα 3 ενεσεις μια καθε 5 ημερες πριν λιγες βδομαδες λογω μικρης αποκολλησης. δεν πονεσα καθολου. τελικα ειναι θεμα οργανισμου και ισως και αυτου που τις κανει... ευχομαι ολα καλα!!!

dev198pfs__.png

Γειά σας κορίτσια...άρχισα ενέσεις proluton απο την εμβρυομεταφορά μια κάθε τρεις μέρες δεν μπορώ να πω οτι πονάω ιδιαίτερα...κ στο ενδιάμεσο παίρνω utrogestan...Τώρα είμαι στην 5η εβδομάδα κ περιμένω πως κ πως να κάνω τον 1ο υπέρηχο!!!

Όλα θα πάνε κάλα efi μου...

line_m123_beg_micky_time_1207368000_text_d4ef20ecf9f1fc20eceff520e5dfede1e9.gif

Αχ σημερα εκανα την πρωτη ενεση και μπορω να πω οτι απο τις 08:30 το πρωι που την εκανα ακομα με ψιλοποναει το σημειο εκεινο ....με προειδοποιησε ο φαρμακοποιος που μου την εκανε οτι θα με τσουζει γιατι ειναι λαδιου

Ελπιζω να μην χρειαστει να κανω και τις αλλες 2 που εχει το κουτακι και μαζι με τα χαπια να περασει αυτο το αιματακι που εκανε την εμφανηση του

Κι εγώ έκανα προλουτόν στην αποκόλληση. Έκανα 2 αμπούλες κάθε 1 εβδομάδα για 4 εβδομάδες. Συνολικά με τρύπησαν 4 φορές. Δεν πόνεσε πολύ γιατί με έκανε η πεθερά μου και πρόσεχε (!!!!). Το θέλει σαν τρελη η καιμένη το εγγόνι της και είχε το νου της. Μου τις έκανε στον πωπό ψηλά. Δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά σε άλλα μέρη.

Διαφημίσεις

• 8 months later...

κορίτσια ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει σε καμία σας να έχει γίνει ένα τεράστιο κουβάρι σκληρό εκεί που μπήκε η ένεση.τρελάθηκα απο τον πόνο.έχουν περάσει 6 μέρες και το κουβάρι είναι εκεί,μου έδωσε μια αλοιφή να βάζω που είναι για μώλωπες.δεν θέλω να την ξαναβάλω.προληπτικά μου την έδωσε.δεν είδα αίμα, αλλά βάζω αντιπηκτικές.είχε καμία τέτοια αντίδραση στην ένεση proluton;δεν μπορώ να κάτσω, να περπατήσω καλά και να ξαπλώσω σε εκείνη την πλευρά.

σας ευχαριστώ

2mS6p3.png?t9H6Yah7

1ZAOp2.png?n6Kui1AR