Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Διακοσμηση τραπεζιου

Recommended Posts

Καλησπερα.Αγορασα προσφατα μια γυαλινη ορθογωνια τραπεζαρια με βεγκε ποδια.Θα ηθελα ιδεες διακοσμησης(πανωστο τραπεζι).Δε μου πολυαρεσει το κρυσταλλο.Τι θα μπορουσα να βαλω για ενα μοντερνο αποτελεσμα΄;

Διαφημίσεις

Καλησπερα.Αγορασα προσφατα μια γυαλινη ορθογωνια τραπεζαρια με βεγκε ποδια.Θα ηθελα ιδεες διακοσμησης(πανωστο τραπεζι).Δε μου πολυαρεσει το κρυσταλλο.Τι θα μπορουσα να βαλω για ενα μοντερνο αποτελεσμα΄;

Φίλη Μαρία,

Δώσε περισσότερες πληροφορίες για να σε βοηθήσουμε.... τι στυλ είναι το σπίτι σου? Τι διακόσμηση σου αρέσει? Μοντέρνα, κλασική? Τα χρώματα που κυριαρχούν στο σαλόνι σου???

Καλησπερα.Το σαλονι μου ειναι στους γηινους τονους.Μου αρεσει η μοντερνα διακοσμηση αλλα οχι κιδιαιτερα μινιμαλ. Τα πιο πολλα επιπλα ειναι βεγκε. Θα ηθελα να δωσω λιγο χρωμα στο σπιτι.

Καλημέρα Μαράκι.

Γήινοι τόνοι, οι αγαπημένοι μου!!!

Το χρώμα μπορείς να το δώσεις με το χρώμα που θα επιλέξεις να βάλεις στα μαξιλάρια των καναπέδων, τα οποία θα είναι σούπερ αν τα συνδυάσεις με τα σεμεδάκια που θα στρώσεις…. Μπορείς δηλαδή η τραβέρσα που θα επιλέξεις για την τραπεζαρία σου να είναι σε κοντινούς τόνους με τα μαξιλάρια ώστε να δίνεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα και όχι εκ του ασφαλούς.

Επάνω στην τραπεζαρία σου μπορείς να πάρεις 3 κομμάτια όπως π.χ. 2 κηροπήγια σε διαφορετικό μέγεθος, στα οποία να βάλεις κεριά σε γήινους τόνους και μια πιατέλα μεγάλη σε μέγεθος, επιβλητική. Θα προτιμούσα να είσαι σετ αυτά τα κομμάτια ώστε να μην χρειαστεί να βάλεις τίποτα άλλο επάνω. Και θα προτιμούσα να είναι σε χρυσούς τόνους ώστε να δέσουν με την βέγκε απόχρωση των επίπλων σου.... Περίπου αυτό το στυλ είναι και το δικό μου... :wink: Η γνώμη μου είναι πως το απλό είναι πάντα πιο φίνο. Τι λες? :-D

Διαφημίσεις

Καλησπερα.Το σαλονι μου ειναι στους γηινους τονους.Μου αρεσει η μοντερνα διακοσμηση αλλα οχι κιδιαιτερα μινιμαλ. Τα πιο πολλα επιπλα ειναι βεγκε. Θα ηθελα να δωσω λιγο χρωμα στο σπιτι.

Εμένα μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός καφέ σκούρο - τυρκουάζ ή καφέ σκούρο - λαχανί (αυτό το έντονο το φωσφοριζέ όχι το παλ). Σε ένα χώρο που επικρατεί το καφέ σκούρο και οι γήινοι τόνοι μπορείς να προσθέσεις λεπτομέρειες από τυρκουάζ ή λαχανί βάζοντας για παράδειγμα κάποια λεπτομέρεια ίδιου χρώματος στην κουρτίνα, σε κάποιο κάντρο, σε διάφορα διακοσμητικά.

Σ' αυτή την περίπτωση μπορείς να παίξεις με καφέ και τυρκουάζ στα διακοσμητικά της τραπεζαρίας. Ένα πολύ μοντέρνο βάζο με αρκετό όγκο σε τυρκουάζ χρώμα ή μια τετράγωνη πιατέλα με κεριά όπου θα παίζεις με το καφέ και το τυρκουάζ.

.....δε νομίζω τάκη....