Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ειναι καλη η χοριακη μου?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερα robenula και σου ευχομαι με το καλο να δεχτεις το μπεμπε σου.Γιατι πηγες ξανα για χοριακη και δεν περιμενεις μεχρι δευτερα τριτη για το δεις το σπορακι στον υπερυχο???

dev176pr___.png

Διαφημίσεις

να ηρεμησεις καλύτερα!ξέρω ποσο δυσκόλο είναι πιστεψε με αλλά το μονο που κανεις ειναι κακο!

χαλάρωσε και όλα θα είναι μια χαρά!!ξεχνα την παλλινδρομη αυτη ειναι μια αλλη τελειως διαφορετική εγκυμοσυνη!

και νομιζω οτι ανεβαινει μαι χαρα η χοριακη!

καλα νεα!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

κοριτσια μου τελευταια περιοδο ειχε στις 8/10.στις 9/11 εκανα χοριακη 415 και σημερα πηγε 1461.ειναι καλη?φοβαμαι τοσο λογω προηγουμενησ παλλινδρομης

Σε καταλαβαίνω απόλυτα για τις φοβίες που έχεις!!!

Πιστεύω τελικά οτι δεν παίζει ρόλο αυτό και θα σου πω το γιατί:Εγω έπαθα δύο αποβολές μέχρι τώρα.

Στην πρώτη εγκυμοσύνη μου, είχε βγεί θετικό το οτι είμαι έγκυος αλλά με πολύ χαμηλές μοναδες (115) και φυσικά μετά απο λίγες ημέρες αδιαθέτησα (σαν να μην είχε συμβεί τίποτα)

Μετά απο λίγους μήνες Δώξα τω Θεώ, έκανα την κοράκλα μου, που έχω τώρα!

Και πριν απο λίγο καιρό που αποφασίσαμε για δεύτερο παιδί, ξαναμένω έγκυος, κάνω την χωριακή και βγάζει 2500 μονάδες!! Τρελλάθηκα απο την χαρά μου!! Έκανα μετά και μία δεύτερη για να σιγουρευτώ οτι εξελίσεται η κατάσταση (7500 μονάδες!!)

Πετούσα!!! Θα γίνω έλεγα δεύτερη φορά μανούλα κλπ κλπ!!...

Και εκεί που όλα πήγαιναν ρολόι (είχαμε δει την καρδούλα του, είχα τις αναγουλίτσες μου κλπ) λίγο πριν την αυχενική, ήρθε η κεραμίδα στο κεφάλι: Παλλίνδρομη κύηση!!! :-(:sad::-(:sad::-(:sad::-( Είχε σταματήσει δυστυχώς η καρδούλα του. Έτσι απλά......

Δυστυχώς ένιωσα τόσο άσχημα, που τώρα και να ξαναμείνω έγκυος, θα νιώσω σίγουρη μόνο όταν το κρατήσω στην αγκαλιά μου!!! (και πάλι θα τρέμει η ψυχή μου μέχρι να μεγαλώσει λίγο!!!)

βρε κοριτσια ελεος μη λετε τετοια πραγματα στο forum ειδικα στο πρωτο τριμηνο που διανυουμε ολες μας εδωωω!!!Αγχωνομαστε περισσοτερο και δεν υπαρχει και νοημα!!!

dev176pr___.png

βρε κοριτσια ελεος μη λετε τετοια πραγματα στο forum ειδικα στο πρωτο τριμηνο που διανυουμε ολες μας εδωωω!!!Αγχωνομαστε περισσοτερο και δεν υπαρχει και νοημα!!!

Συγνώμη εάν σας άγχωσα :|:-|:|, αλλά εχω πάθει τέτοιες φοβίες όπως και η robenula !!

Ο γιατρός μου έλεγε πάντως οτι καμία εγκυμοσύνη δεν είναι ίδια με την άλλη!! Δεν σημαίνει οτι επειδή το έπαθα εγώ θα το πάθετε κι εσείς!!

Απλά ένιωσα ό,τι ακριβώς η κοπελιά πάνω...:-(

καλο ειναι αυτα ομως να μη λεγονται.Δεν λεω οτι δεν συμβαινουν αλλα υπαρχουν αλλα τοπικ για τετοια θεματα!!!το αγχος ειναι ηδη κυριαρχο μη το κανουμε πιο εντονο.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ.

dev176pr___.png

Διαφημίσεις

καλο ειναι αυτα ομως να μη λεγονται.Δεν λεω οτι δεν συμβαινουν αλλα υπαρχουν αλλα τοπικ για τετοια θεματα!!!το αγχος ειναι ηδη κυριαρχο μη το κανουμε πιο εντονο.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ.

Μην κοιτάς μόνο τα άσχημα που είπα!

Το οτι έχω μια απίθανη κόρη τώρα στην αγκαλιά μου δεν σας λέει κάτι;;

Ολα καλά πήγαν τελικά !!

Και σε εσάς το ίδιο καλά θα πάνε!!!

Και όταν θα κρατήσετε αγκαλιά τα μωρά σας, θα δείτε πως θα νιώσετε!

Άλλο είναι ο δικός μου οργανισμός και άλλο ο δικός σας!!

Απλά είμαι πολύ φοβιτσιάρα κι απο την φύση μου...

Συμφωνώ απόλυτα!

xO4Kp2.png

Σ' αγαπώ, καρδιά μου!!!

Κορίτσια, εγώ πιστεύω οτι ΤΣΑΜΠΑ αγχώνεστε! Ό,τι είναι να συμβεί, θα συμβεί.

Δεν υπάρχει περίπτωση να αποβάλει καμιά κοπέλα, μόνο και μόνο απο άγχος, ή απο γρουσουζιά (επειδή ακούει τον πόνο μιας άλλης κοπέλας!!!!):roll:

Εάν είναι απο τη φύση της να πάει καλά η εγκυμοσύνη θα πάει, ό,τι μα ό,τι και να κάνετε εσείς και ό,τι και να σας λένε οι άλλοι!!

Σας το λέω εγώ, που είμαι πολύ φοβιτσιάρα στη ζωή μου, και έβγαλα στο κόσμο μια υπέροχη κόρη (παρόλο το ατελείείείείωτο άγχος που είχα λόγω προηγούμενων περιπετειών)

Εμένα όμως μου άρεσε να ακούω άλλες εμπειρίες έστω και δυσάρεστες, γιατί με έκαναν να νιώθω ΤΟΣΟ ΤΥΧΕΡΗ που σε εμένα πάνε όλα καλά!

Έτσι να νιώσετε κι εσείς, οτι είστε τυχερές και οτι δεν θα συμβούν ποτέ σε εσάς!!