Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

AEROLIN ΣΕ 6ΜΗΝΩΝ ΠΑΙΔΙ???????????????? βοηθεια!

Recommended Posts

Βοήθηστε με σας παρακαλώ! Εδώ και 3μέρες το μωρό μου βήχει όλο και πιο έντονα. Μόλις τώρα πήρα τηλέφωνο τον γιατρό επειδή είμαι στην δουλειά και μου είπε να του δώσω 3φρές την ημέρα ανά 8ωρο 1cc Aerolin. Με ρώτησε για το βάρος του μωρου και μετά μου το πρότεινε! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????????????? Επιτρέπεται απο τώρα το aerolin . Σας παρακαλώ βοήθηστε με!

Διαφημίσεις

Καταρχας περαστικά στο μωρό σου!

Σχετικα με το αερολιν εμεις του διναμε 2,5 μηνων που ειχε παθει βρογχιολιτιδα , μας το ειχαν δωσει στο παιδων, οπότε δεν τιθεται θεμα ηλικιας. Και αγορασαμε και μια μασκα γιατι αλλιως δεν γινοταν φυσικα..

Α κατσε μισο λεπτο, τωρα το ειδα, εισπνοες σου ειπε η σιροπι??Γιατι εγω μιλαω για εισπνοες..

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

μην αγχωνεσε κοπελα μου!

και εμεις απο 2μηνων παιρνουμε αερολιν...

επιτρεπονται και το σιροπι και οι μασκουλες... απλα η μασκουλα δρα πιο γρηγορα...

περαστικα σας!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Σωτηρια μου...θα το βοηθησει πολυ το μωρακι σας...εμενα ειναι το μονο που τον βοηθαει οταν μας πιανει ο ριμαδης ο βηχας...

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Κορίτσια γλυκα χίλια χρονια να ζήσετε μαζί με τα παιδάκια σας. Το πως με καθησυχάσατε δεν λέγετα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φοβήθηκα πολυ. Τώρα αυτός δεν μου είπε αν είναι σιρόπι... φαντάζομαι σιρόπι θα είναι για να μου λέει 3 φο΄ρες την ημέρα ανα 8ωρο.... ΕΥχαριστώ κορίτσια πάρα πολυ. Δηλαδή σημαίνει οτί το παιδί ίσως έχει καμιά βρογχίτιδα ? Διάγνωση απο το τηλέφωνο πάλι γίνται? Αλλά τον άνθρωπο τον ψιλοπίεσα να μου πει τι να του δώσω επειδή δουλεύω και δεν μπορούσα σήμερα και αύριο να παω απο το ιατρείο του.

Διαφημίσεις

Νομιζω οτι το προτιμοτερο ειναι να τον πας απο κει να τον δει...διαγνωσεις πο το τηλ δε ξερω κατα ποσο ειναι εγκυρες...βεβαια εξαρταται και απο τον γιατρο και το κατα ποσο ξερει το μωρο σου.Περαστικα σας!

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Κορίτσια γλυκα χίλια χρονια να ζήσετε μαζί με τα παιδάκια σας. Το πως με καθησυχάσατε δεν λέγετα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φοβήθηκα πολυ. Τώρα αυτός δεν μου είπε αν είναι σιρόπι... φαντάζομαι σιρόπι θα είναι για να μου λέει 3 φο΄ρες την ημέρα ανα 8ωρο....

Γιατί μπερδεύεσαι? Δεν σου είπε πόσα ml να του δώσεις? Γιατί το σπρευ θέλει και μάσκα οπωσδήποτε, πιστεύω ότι θα σου το έλεγε. Μην ανησυχεις για το φάρμακο, είναι θαυματουργό, εμείς το έχουμε μονίμως κοντά μας. Περαστικά!!!

Καλύτερα θα ήταν όμως να τον δει και ο γιατρός. Το aerolin είναι το πιο συχνό φάρμακο που παίρνουν για τον βήχα τα μωρα απλά έχε και λίγο το νου σου γιατί ο δικός μου όταν πήρε αerolin για πρώτη φορά τρέχαμε στα νοσοκομεία επειδή του δημιούργησε ταχυκαρδία και ασταμάτητο κλάμα. Συμβαίνει σε ορισμένα παιδιά, χωρίς να θέλω να σε ανησυχήσω. Περαστικούλια και μην πανικοβάλλεσαι, θα περάσει ο παλιοβήχας.