Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΧΑΠΙ ΜΟΥ!!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΜΑΝΟΥΛΑ...ΜΟΝΟ 16 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΦΥΛΙΚΟ ΟΞΥ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ??ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ?:roll::roll::roll::roll:

line_m123_beg_micky_time_1248408000_text_d4ef20f0e1e9e4df20eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Βρε κοπελα μου, μην παθαινεις αμοκ για μια φορα που ξεχασες. Ξερω κοπελες που δεν πηραν καθολου χαπια κατα τι διαρκεια την εγκ/νης και τα μωρακια τους ειναι μια χαρα. Αλλωστε το φολικο χρειαζεται μεχρι την 12 εβ. Παντως βλεπω πολλες κοπελες να πιστευουν οτι η εκβαση μιας καλης κυησης οφειλετε μονο στα χαπια. Νομιζω οτι αυτο ειναι λαθος διοτι οι μαμαδες μας , γιαγιαδες μας (τουλαχιστων η δικη μου) δεν πηραν ποτε συμπληρωματα και οπως βλεπεις ο κοσμος συνεχιζει να υπαρχει.

Η πρωτη γιατρος που ειχα μου ειχε πει οτι τα συμπληρωματα ειναι για τη μητερα, για να ειναι αυτή καλα μετα τη γεννα, διοτι το παιδί θα παρει αυτα ειναι να παρει απο το οργανισμό της μαμας χωρις να σκεφτει αν τα χρειαζεται αυτή. Οποτε ηρεμησε και δεν χρειαζεται πανικος.

εμενα μου ειπε μεχρι την 13η βδομαδα να το παιρνω...το επαιρνα απο τον Μαρτη που ειπαμε να κανουμε μωρακι...αλλα ναι μια φορα να το ξεχασεις δεν τρεχει κ τιποτα

Διαφημίσεις

καλα για να μην αγχωνεσαι σου λεω οτι δεν πηρα κανενα χαπι στο 2ο μου παιδι γιατι μου εφερναν αναγουλα! στο 1ο οντας οπως λες φρεσκια τα επαιρνα ολα αλλα τα εκανα ΟΛΑ εμετο. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ .....

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png