Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ Ή ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ;

Lia

Recommended Posts

Την περασμένη Πέμπτη είχε τα πρώτα του γενέθλια το μωράκι φίλων μας. Όταν φτάσαμε έξω από την πόρτα τους η μικρή έβαλε τα κλάματα και έλεγε "βο, βο (βόλτα)". [ή έχει ένστικτο ή ήταν ήταν εντελώς συμπωματικό]

Χαμογελάσαμε όλοι, φίλησα τους γονείς του εορτάζοντα, τους ευχήθηκα και την περισσότερη ώρα -στο 2ωρο που μείναμε- είμουνα απασχολημένη με τη δικιά μου. Όλα κύλησαν σχετικά καλά, αν εξαιρέσεις που στο τέλος μάλωσε η δικιά μου για κάτι μπαλίτσες που τις ήθελε καλά και σώνει... :)

Ετοιμαστήκαμε να αποχωρήσουμε και έκανα πάλι την κίνηση να τους φιλήσω και να τους ξαναευχηθώ.... (κλασικά). Και τι μου λέει ο μπαμπάς του παιδιού:

- Άσε μη με φιλάς καλύτερα γιατί δεν είμαι και πολύ καλά.

Η αλήθεια είναι ότι ακούστηκε κάπως αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία γιατί σκέφτηκα ότι αν ήταν κάτι σοβαρό θα μας το έλεγε από πριν... Μπαίνοντας στο αυτοκίνητο ρώτησα τον άντρα μου μήπως και έγινε κάτι που δεν έπεσε στην αντίληψή μου.

- Ήταν άρρωστος με πυρετό... μου λέει...

Κόκκαλο εγώ... Τι άρρωστος; Πότε αρρώστησε; Και γιατί μας κάλεσαν με μικρό παιδί; Γιατί δεν μας ενημέρωσαν;

Αποτέλεσμα; Η δικιά μου από το Σάββατο το πρωί με πυρετό 38,5. Περάσαμε -και ακόμα περνάμε δηλ.- ένα δύσκολο Σ/Κ, με το παιδί να ψήνεται στον πυρετό, να μην τρώει απολύτως τίποτε, να μην ξεκολλάει στην κυριολεξία από πάνω μου (είμαι σαν έγκυος μόνο που έχω το μωρό γατζωμένο από πάνω από την κοιλιά μου και όχι μέσα) και σήμερα να παιδεύομαι να της πάρω ούρα για καλλιέργεια. Σήμερα ευτυχώς δεν έχει πυρετό αλλά δεν έχει και διάθεση ούτε όρεξη για φαγητό.

Τελικά το πάρτι γενεθλίων μας κόστισε πολύ ακριβά. Και ακόμα αναρωτιέμαι. Τόσο δύσκολο ήταν να μας ενημερώσουν ότι ήταν άρρωστοι και να μην πάμε; Εγώ γιατί όταν έχω συνάχι μόνο ενημερώνω όσους θέλουν να μας επισκεφθούν και ξέρω ότι έχουν παιδιά; Τι φταίει το μωρό μου να τραβάει όλο αυτό το βάσανο; Και τι έφταιγα και εγώ να χρυσοπληρώσω και τον παιδίατρο που ήρθε Σαββατιάτικα σπίτι και να τρέχω επίσης σήμερα για καλλιέργειες.

Ας ελπίσουμε ότι αύριο θα είναι το παιδί καλά...

\ sL7ap2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου έχεις απόλυτο δίκιο να νευριάζεις. Εγώ λέω πάντως πως ήταν γαιδουριά από μέρους τους και κανονικά πρέπει να μιλήσεις μαζί τους και να τους πεις όλη την περιπέτεια του παιδιού και τη δική σου. :?:?

Περαστικά, καταρχήν Λία μου! Όπως έγραψα ΜΟΛΙΣ και σε άλλο ποστ "θράσσος που έχουν μερικοί...". Ναι, δεν μπορώ να καταλάβω πώς σκέφτονται (ή μάλλον ΔΕΝ σκέφτονται). Οι ίδιοι με τα παιδιά τους το αντιμετωπίζουν τοσο χαλαρά σε αντίστοιχη περίπτωση; Και γιατί να μην ενημερώσουν, όπως λες, και ας αποφασίσει ο καθένας απο εκεί και πέρα αν τολμάει ή όχι...;!

Lia μου γρήγορα περαστικά στην κουκλίτσα σου.

Γνώμη μου… δεν είναι απλή γαϊδουριά αλλά κάτι παραπάνω.

Ντροπή τους που σας έβαλαν σε περιπέτειες άδικα…έχουν και παιδιά φαντάσου δηλαδή να μην είχαν. :evil::evil::evil:

710098v8hjzr6z6r.gif

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Διαφημίσεις

Περαστικα κατ' αρχην!

Κατα δευτερον ειναι μαλλον και τα δυο και εγω προσωπικα θα τους το ελεγα τουλαχιστον την επομενη φορα οταν καποιος ειναι αρρωστος να ειδοποιησουν. :evil:

Λια πανω απο ολα περαστηκα και ξου ξου ξου....να μην ξανασυμβει...

θα σου πω αυτο που κανω εγω απο πριν για να μην παθω....

στηνοικογεννεια υπαρχουν αρκετα παιδακια και σαφως ενηλικες.Κατανοω το οτι ο αλλος στην καθημερηνοτητα του μπορει να μην με θυμηθει ή να ξεχασει το οτι εγω εχω μωρακι , να ξεχασει και τους απλους κανονες υγειηνης, ....κατανοητο...

για αυτο κι εγω -γιατι την εχω πατησει πολλες φορες- κανω το εξης....ετοιμαζω επισκεψη...

οκ?

ρωτω : ειναι κανεις συναχωμενος ?

λιγο άρρωστος?

καμια αδιαθεσια βρε αδερφε?

και τοτε συνηθως ως διαμαγειας "το θυμουνται" και ακυρωνω την επισκεψη ή την βολτα.....

μην περημενεις να σε θυμηθουν αυτοι.....

και στην περιπτωση που αποκρηψουν ασθαινεια ενω εχεις ρωτησει......ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΣ ΠΟΤΕ.....

Την περασμένη Πέμπτη είχε τα πρώτα του γενέθλια το μωράκι φίλων μας. Όταν φτάσαμε έξω από την πόρτα τους η μικρή έβαλε τα κλάματα και έλεγε "βο, βο (βόλτα)". [ή έχει ένστικτο ή ήταν ήταν εντελώς συμπωματικό]

Χαμογελάσαμε όλοι, φίλησα τους γονείς του εορτάζοντα, τους ευχήθηκα και την περισσότερη ώρα -στο 2ωρο που μείναμε- είμουνα απασχολημένη με τη δικιά μου. Όλα κύλησαν σχετικά καλά, αν εξαιρέσεις που στο τέλος μάλωσε η δικιά μου για κάτι μπαλίτσες που τις ήθελε καλά και σώνει... :)

Ετοιμαστήκαμε να αποχωρήσουμε και έκανα πάλι την κίνηση να τους φιλήσω και να τους ξαναευχηθώ.... (κλασικά). Και τι μου λέει ο μπαμπάς του παιδιού:

- Άσε μη με φιλάς καλύτερα γιατί δεν είμαι και πολύ καλά.

Η αλήθεια είναι ότι ακούστηκε κάπως αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία γιατί σκέφτηκα ότι αν ήταν κάτι σοβαρό θα μας το έλεγε από πριν... Μπαίνοντας στο αυτοκίνητο ρώτησα τον άντρα μου μήπως και έγινε κάτι που δεν έπεσε στην αντίληψή μου.

- Ήταν άρρωστος με πυρετό... μου λέει...

Κόκκαλο εγώ... Τι άρρωστος; Πότε αρρώστησε; Και γιατί μας κάλεσαν με μικρό παιδί; Γιατί δεν μας ενημέρωσαν;

Αποτέλεσμα; Η δικιά μου από το Σάββατο το πρωί με πυρετό 38,5. Περάσαμε -και ακόμα περνάμε δηλ.- ένα δύσκολο Σ/Κ, με το παιδί να ψήνεται στον πυρετό, να μην τρώει απολύτως τίποτε, να μην ξεκολλάει στην κυριολεξία από πάνω μου (είμαι σαν έγκυος μόνο που έχω το μωρό γατζωμένο από πάνω από την κοιλιά μου και όχι μέσα) και σήμερα να παιδεύομαι να της πάρω ούρα για καλλιέργεια. Σήμερα ευτυχώς δεν έχει πυρετό αλλά δεν έχει και διάθεση ούτε όρεξη για φαγητό.

Τελικά το πάρτι γενεθλίων μας κόστισε πολύ ακριβά. Και ακόμα αναρωτιέμαι. Τόσο δύσκολο ήταν να μας ενημερώσουν ότι ήταν άρρωστοι και να μην πάμε; Εγώ γιατί όταν έχω συνάχι μόνο ενημερώνω όσους θέλουν να μας επισκεφθούν και ξέρω ότι έχουν παιδιά; Τι φταίει το μωρό μου να τραβάει όλο αυτό το βάσανο; Και τι έφταιγα και εγώ να χρυσοπληρώσω και τον παιδίατρο που ήρθε Σαββατιάτικα σπίτι και να τρέχω επίσης σήμερα για καλλιέργειες.

Ας ελπίσουμε ότι αύριο θα είναι το παιδί καλά...

ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ...εχω περασει μια παρομοια κατασταση οταν ηρθε επισκεψη φιλη μας με την κορη της αρρωστη με πυρετο κ μου λεει το εξης θεικο εγω στην ηλικια του μπεμπη σου οταν ειχα την δικη μου δεν αφηνα κανεναν να ερχεται σπιτι,εννοειται πως την σκυλοβρισα κ κλειστηκα στο δωματιο με το παιδι γιατι δεν εφευγε...τι να πεις????

my baby was my reborn...

ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ...εχω περασει μια παρομοια κατασταση οταν ηρθε επισκεψη φιλη μας με την κορη της αρρωστη με πυρετο κ μου λεει το εξης θεικο εγω στην ηλικια του μπεμπη σου οταν ειχα την δικη μου δεν αφηνα κανεναν να ερχεται σπιτι,εννοειται πως την σκυλοβρισα κ κλειστηκα στο δωματιο με το παιδι γιατι δεν εφευγε...τι να πεις????

Eλενα κια τη σκυλοβρισες, και κλειστηκες στο δωματιο και στρογγυλοκαθησε η μουλαρα?????????????

Μπραβο γαιδουρια............!

Διαφημίσεις

απαραδεκτο βεβαια,εμεις παντως αμα ειναι να παμε καπου,οσο απιστευτο και αν ακουγεται ,ρωταμε αν ειναι καλα ολοι :lol: ουτε το παιδι θελω να κολλησει κατι,ουτε εγω τωρα πρεπει να αρρωστησω,οποτε φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα! :D

ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ !!!!!!! ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ!!!!

Ακούστε γεγονότα,

είμαι έγκυος 11 εβδομάδων και μου έρχεται η κουνιάδα στο σπίτι μου και ζητάει να καπνίσει γιατί δεν καπνίζει μπροστά στους γονείς της. Της λέω όχι βέβαια, απορώ πως το ζήτησες αυτό και μου λέει καλά θα καπνίσω στον απορροφητήρα. Πηγαίνει με το έτσι θέλω ρε παιδιά και ανοίγει τον απορροφητήρα και καπνίζει.

Μετά κάθεται στον καναπέ, τα νεύρα μου τσατάλια και μου λέει φτερνίζοντας πως είναι χάλια με αυτή την ίωση γαστρεντερίτιδας που περνάει πως όλοι τις οι μαθητές ήταν έτσι και την κόλλησαν. Χαμογελάει και λέει εεε ξέρω πως μπορεί να κολλήσεις αλλά δεν είναι τίποτα!!!!!!!!!!

Eλενα κια τη σκυλοβρισες, και κλειστηκες στο δωματιο και στρογγυλοκαθησε η μουλαρα?????????????

Μπραβο γαιδουρια............!

κι ομως κοπελιααααααααα ναι στρογγυλοκαθησε η μουλαρα!

my baby was my reborn...

ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ !!!!!!! ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ!!!!

Ακούστε γεγονότα,

είμαι έγκυος 11 εβδομάδων και μου έρχεται η κουνιάδα στο σπίτι μου και ζητάει να καπνίσει γιατί δεν καπνίζει μπροστά στους γονείς της. Της λέω όχι βέβαια, απορώ πως το ζήτησες αυτό και μου λέει καλά θα καπνίσω στον απορροφητήρα. Πηγαίνει με το έτσι θέλω ρε παιδιά και ανοίγει τον απορροφητήρα και καπνίζει.

Μετά κάθεται στον καναπέ, τα νεύρα μου τσατάλια και μου λέει φτερνίζοντας πως είναι χάλια με αυτή την ίωση γαστρεντερίτιδας που περνάει πως όλοι τις οι μαθητές ήταν έτσι και την κόλλησαν. Χαμογελάει και λέει εεε ξέρω πως μπορεί να κολλήσεις αλλά δεν είναι τίποτα!!!!!!!!!!

πλάκα κάνεις;;;είναι άρρωστη κ λέει δεν είναι τίποτα;;;κάνει ότι θέλει στο δικό σου σπίτι;;να της πεις my way or the highway , κ στο κάτω κάτω βάλε το άντρα σου να της τα ψάλλει κ λίγο

Λια περαστικα σας....

Και φυσικα δε μπορω να καταλαβω πως λειτουργουν ετσι ανθρωποι που εχουν ΚΑΙ αυτοι παιδια.... :evil:

προσωπικα θεωρω πως ειναι και ανευθυνοτητα και γαϊδουρια....

όσο για τις μουλαρες.... τι να πω :shock::shock::shock:

ο κοσμος δεν παει καλα....

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Πάντως 9 στις 10 περιπτώσεις που έχω παρατηρήσει εγώ .... αυτός που είναι γαίδαρος δεν έχει μεγαλώσει δικό του παιδί ( ή επειδή δεν έχει ή επειδή δεν συμμετέχει στην ανατροφή του) ....

Αλλα σας μιλάω για πολύ γαιδουριά...

Της προάλλες ήρθε (ακάλεστη) μια γνωστή στο σπίτι, άρρωστη. Με ένα συνάχι χάλι και να φταρνίζεται κάθε τρεις και λίγο...

Έστειλα την Πέρσα κατευθείαν στο δωματιο της και εγω καθόμουν όσο πιο μακριά γινόταν και παρακαλούσα να φύγει. Ο άντρας μου βέβαια δεν αντεξε και της ζήτησε να φύγει....

Η απάντηση της ήταν ότι τα μωρά πρέπει να αρρωσταίνουν για να δημιουργούν αντισώματα....

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ...

Τα νεύρα σου;;; μόνο;;; τα χάπια σου και ένα ταξί να φύγεις...ακριβώς όπως τα είπες έτυχε σε μια φίλη μου . Πήγε από το σπίτι κάποια, χωρίς τηλέφωνο πριν εννοείται, είχε πυρετό αλλά επειδή αισθανότανε καλύτερα πήγε. Φυσικά είχε υψηλό πυρετό και γι'αυτό ήταν "καλά". Το αποτέλεσμα: κρύωσε ο μικρός (9μηνών) μετά η μαμά, πάλι ο μικρός και πάλι η μαμά. Γιατί να αναγκαστείς να δώσεις αντιβίωση σε ένα μωρό επειδή υπάρχουν κάποιοι @$%@&* που &%$#@& και &^%$*# όταν #@$%^#. Αμάν πια, τα είπα και ξεθύμανα.

Συγνώμη για τις βρισιές αλλά δεν άντεχα να μην τα πω. :D:D:D:D

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! :evil::evil::evil:

Εγώ δε θα το έκανα ποτέ γιατί ποτέ δεν κάνω ότι δεν θέλω να μου κάνουν!!!

Περαστικά στη μπέμπα σου :? και συμβουλή μου να τους πάρεις ένα τηλέφωνο να τους ξεχέσεις λίγο!!! :x:x:x

Καλημέρα. Σήμερα κατάφερα να μπω κανονικά στο πάρεντς μια και επέστρεψα στη δουλειά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλες για τις ευχές σας.... Η μικρούλα μου είναι καλά τώρα (περιμένω βέβαια και την απάντηση της καλλιέργειας μέχρι το μεσημέρι) μόνο που δεν τρώει. Με το ζόρι της βάζω στο στόμα λίγο ψωμάκι και από κει και πέρα, λίγο γάλα, λίγο χυμό μανταρίνι... Είμασταν που είμασταν στα όρια στο βάρος θα το χάσουμε κι αυτό... :cry:

Το κακό επίσης είναι ότι δεν θέλει κανένα άλλον. Έχει κολλήσει επάνω μου και με το ζόρι την άφησα στη γιαγιά το πρωί. Ελπίζω να ξεθαρρέψει σιγά σιγά πάλι γιατί κουράστηκα πάρα πολύ αυτές τις μέρες. Ήθελε πάρα πολύ αγκαλιά και εμένα με πέθανε η μέση μου.

Όσον αφορά το γεγονός με τους φίλους θα τους πάρω κάποια στιγμή να τους ενημερώσω για την κατάληξη της "παράληψής" τους να μας πουν από νωρίς για την αρρώστια τους. Δεν είναι του τύπου μου να βρίζω γενικώς. Άλλωστε τώρα, μετά από τόσες μέρες ο θυμός μου ξεθύμανε κάπως.

Αλλά από δω και πέρα θα κόψω τις επισκέψεις μέχρι να καλοκαιριάσει και να βγαίνουμε έξω. Και ο γιατρός αυτό μας συμβούλεψε. Να αποφεύγουμε τους εσωτερικούς χώρους το χειμώνα. Μόνο έξω βολτούλες....

Ευχαριστώ και πάλι για την συμπαράσταση και συγνώμη αν σας κούρασα..... :)

\ sL7ap2.png

Περαστικά στην μικρούλα σου, Lia. Περαστικα και αγύριστα.

Oι άνθρωποι δεν είναι απλά ανεύθυνοι, ή γαϊδούρια. Eίναι και αναίσθητοι και εγωϊστές.

Kαι δυστυχώς τέτοιες συμπεριφορές δε βλέπεις μόνο από ανθρώπους που δεν έχουν παιδιά, που λες ότι είναι έστω και λίγο δικαιολογημένοι. Πολλές φορές το έχω αντιμετωπήσει και από οικογενειάρχες. Άνθρωποι που έχουν παιδιά, συνήθως όμως σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Λες και δε θυμούνται τί πέρασαν οι ίδιοι πριν μερικά χρόνια. Ή λες και οι αρρώστιες μεταδίδονται μόνο από μωρό σε μωρό...

Tί να πω;

Πάντως, προσωπικά δεν δέχομαι κανέναν στο σπίτι ακάλεστο. Προφασίζομαι ότι το μωρό είναι αδιάθετο ή ότι κοιμάται και τον διώχνω.... διακριτικά.

Kαι όταν κανονίσουμε να έρθουν κάποιοι στο σπίτι, ΠANTA ρωτάω στην ψύχρα εαν είναι κανείς τους άρρωστος. Δεν ντρέπομαι τίποτα και κανέναν προκειμένου να προσέχω για το παιδάκι μου, αλλά και για μένα.

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Μα, τώρα που το σκέφτομαι κιόλας, μισή ώρα πριν ξεκινήσουμε πήρα τηλέφωνο για να επιβεβαιώσω την ώρα που θα έπρεπε να είμαστε εκεί και επειδή δεν μου απάντησαν στο σταθερό τους ανησύχησα και πήρα στο κινητό και στην ερώτησή μου αν είναι καλά μου απάντησαν "ναι". Δεν πήγα απρόσκλητη. Δεν το συνηθίζω άλλωστε. Τώρα το να ρωτάω και να ξαναρωτάω αν κάποιος είναι άρρωστος το θεωρώ και λίγο περιττό. Για μένα, αυτός που έχει το πρόβλημα πρέπει να το επισημαίνει και όχι εγώ να ... ζητάω χαρτί γιατρού για την ακεραιότητα του καθενός. Χώρια που δεν μιλάμε για τον καθένα.... Μιλάμε για φίλους.... Καλούς φίλους, θέλω να πιστεύω που ό,τι έγινε έγινε .... κατα λάθος.... Μόλις μιλήσω μαζί τους ελπιζω να έχουν να μου πουν κάτι.

Δεν θα το συνεχίσω περισσότερο γιατί θεωρώ ότι δεν είναι σωστό να γράφω διάφορα πίσω από την πλάτη άλλων και ο μόνος λόγος που άνοιξα το ποστ ήταν γιατί ήμουν πολύ στενοχωρημένη και ταυτόχρονα ένιωθα προδομένη.

Ευχαριστώ ξανά. :)

\ sL7ap2.png

Lia, εύχομαι καλά μαντάτα από την καλλιέργεια...

και περαστικά σε όλες μας!! γι' αυτούς τους απερίσκεπτους να πω :?: που μας περιβάλλουν...

Μη νοιώθεις και τύψεις που μας τους σχολιάζεις... δες πόσες μέρες τραβιέσαι! Όσο και να ξεθύμανε ο θυμός σου... μπορείς με πολλούς τρόπους να θίξεις τα κατορθώματά τους!! Δεν είναι ανάγκη ούτε να βρίσεις, ούτε να κακιώσεις... αλλά όχι και να περάσει στο έτσι...

Αν δε μιλήσεις το ποιό πιθανό είναι να σου ξανακάνουν τα ίδια, όσο υποψιασμένη και να είσαι...

Πολλές φορές το έχω αντιμετωπήσει και από οικογενειάρχες. Άνθρωποι που έχουν παιδιά, συνήθως όμως σε μεγαλύτερες ηλικίες. Λες και δε θυμούνται τί πέρασαν οι ίδιοι πριν μερικά χρόνια.
Αχ xazomama, όπως τα λες και χειρότρα είναι ....

όταν γέννησα, παρόλου που ήταν καλοκαίρι, μας είπε η παιδίατρος να μην έρθει το μωρό σε επαφή με άλλα παιδάκια για το πρώτο 3μηνο, χαρακτηριστικά μου είπε "αν αρρωστήσει εσείς θα τη βγάλετε στα νοσοκομεία..." έτσι κράτησα σε απόσταση ανιψάκια και παιδιά φίλων...

ε, όλοι μας παρεξήγησαν, μας είπαν υπερβολικούς... πως θα μπορούσαμε να βρεθούμε σε ανοιχτό χώρο κλπ κάποιοι μας εκοψαν και την καλημέρα!

Αυτοί οι κάποιοι... μόνο μάσκα δε μας μοίρασαν όταν είχαν τα δικά τους παιδιά... μωράκια!!

Kαι όταν κανονίσουμε να έρθουν κάποιοι στο σπίτι, ΠANTA ρωτάω στην ψύχρα εαν είναι κανείς τους άρρωστος. Δεν ντρέπομαι τίποτα και κανέναν προκειμένου να προσέχω για το παιδάκι μου, αλλά και για μένα.
:lol::lol::lol: Συμφωνώ απόλυτα, έτσι κάνω κι εγώ!!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

όταν γέννησα, παρόλου που ήταν καλοκαίρι, μας είπε η παιδίατρος να μην έρθει το μωρό σε επαφή με άλλα παιδάκια για το πρώτο 3μηνο, χαρακτηριστικά μου είπε "αν αρρωστήσει εσείς θα τη βγάλετε στα νοσοκομεία..." έτσι κράτησα σε απόσταση ανιψάκια και παιδιά φίλων...

Δηλαδή όταν γεννήσω δεν πρέπει να επιτρέψω στην ανηψιά μου(5 ετών) να δει τα μωρά;

Μα πώς να το κάνω αυτό;Θα γινει παρεξήγηση... :?

Χωρις τηλεφωνο ??? Επισκεψη χωρις τηλεφωνο ??? ΤΙ ειναι αυτο ???

Σορρυ, οτι ειμαι σκυλα το ξερετε ηδη, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η επισκεψη ΧΩΡΙΣ τηλεφωνο !!!

Εχω αφησει ανθρωπους εξω να βαρανε το κουδουνι... αλαλ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ !!!

Τωρα οσον αφορα τις αρρωστιες, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ να μην ενημερωνεις, απλα για ασχετες ερωτησεις, π.χ. Έλλη για εσενα λεω, αν ο αλλος δνε ειναι αρρωστος γιατι να μην το δει το παιδι ?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...