Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εκπαιδευτικό ποτηράκι nuk

Recommended Posts

Διαφημίσεις

αν είναι σαν τα μικρά μπιμπερό με χερουλάκια με στόμιο σιλικόνης εχουμε το ίδιο. Εμείς το χρησιμοποιούμε με πιπίλα από τα μπιμπερό με το φαρδύ στόμιο. Εχω δει ότι υπάρχουν και ανταλλακτικά στόμια αλλά μαλλον θα τα βρεις σε μεγάλα καταστηματα ή αν το παραγγείλεις από κανενα φαρμακείο που φέρνει τα nuk

Εμένα δεν είχε πιάσει μαύρα, αλλά το άλλαζα έτσι κι αλλιώς. Από φαρμακείο που είχε τα εν λόγω ποτηράκια, έβρισκα και την πιπίλα. Μάλιστα τώρα έχω μερικές κλειστές (2 αν θυμάμαι καλά) γιατί κόψαμε το ποτηράκι και πίνουμε με καλαμάκι. Αν θες και δεν βρεις, στις στέλνω.

(τα μωράκια μας πρέπει να είναι πολύ κοντά γεννημένα!Πότε έχει γενέθλια?Εμάς η μικρή μας 4/12)

έχω το πιο πάνω ποτηράκι και η πιπίλα έχει πιάσει κάτι μαύρα. Ξέρετε που μπορώ να βρω ανταλλακτικό; Κάποιο τηλ;

Σε σας συνέβη το ίδιο;

Καλή ερώτηση!

Και εμένα χρειάζεται αντικατάσταση αλλά σκεφτόμουν να αγοράσω νέο ποτηράκι. Θα ψάξω σε φαρμακείο και βλέπουμε.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

οταν λες επιασε "μαυρα" μηπως δεν την αφηνεις να στεγνωσει καλα και επιασε μουχλα? αν τα τριψεις με το βουρτσακι που πλενουμε τις πιπιλες των μπιμπερο δεν βγαινει?

Διαφημίσεις

Πολύ καλή ιδέα βρε κορίτσια το φαρμακείο! Πως μου ξέφυγε; Έχω παραγγείλει άλλα από κει και σε αυτό κόλλησα. Σε μεγάλα καταστήματα έχω βρει μόνο τις πιπίλες αλλά όχι για το ποτηράκι.

apo+mpempa αυτό το ποτηράκι εννοώ.

babystar θα ψάξω στο φαρμακείο κι αν χρειαστεί θα σου πω. Ευχαριστώ. Η μικρή μου γεννήθηκε 8/12.... μόνο 4 μέρες διαφορά έχουμε. Άντε και σε λίγο θα κάνουμε γενέθλια! Γιούπι!!!! Το καλαμακι πότε το άρχισες; Πίνει καλύτερα;

melita αν δε έπαθε κατι το ποτηρακι γιατι να παρεις νεο; βρες πιπιλα γιατι ειναι λιγο ακριβο.

Αννα Μ. δε ξερω πως εγινε. την εβρασα κιολας και δεν εφυγαν. βρισκονται γυρω γυρω στο φαρδυ μερος.

Το καλαμακι πότε το άρχισες; Πίνει καλύτερα;

Έχει πάνω από μήνα που πίνει με καλαμάκι, τη βοηθάει γιατί πίνει μόνη. Δε χρειάζεται να σηκώνει ψηλά το ποτηράκι για να πιεί, απλά ρουφάει, το πιάνει και μόνη.Ενώ με το ποτήρι έπινε μόνη, αλλά πολλές φορές έπινε...αέρα!Πήρα και ένα που αν το αναποδογυρίσεις δεν στάζει και είναι τέλεια!

Και γω χαίρομαι πολύ για τα γενέθλια!Από τώρα ετοιμάζομαι!

Δοκίμασα κι εγώ με καλαμάκι και άλλοτε ρουφάει και άλλοτε παίζει. Αυτό που είπες για τον αέρα babystar δημιουργεί πρόβλημα σε τέτοια ηλικία?

Η δικιά μου πιπίλα φαίνεται σαν να έχει άλατα. Δεν την έχω βράσει. Λέτε μήπως φτιάξει με το βράσιμο?

Μανούλες Δεκεμβρίου στο αντίστοιχο ποστ περιμένω ιδέες για τα πρώτα γενέθλια.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Δοκίμασα κι εγώ με καλαμάκι και άλλοτε ρουφάει και άλλοτε παίζει.

Ίσως να μην διψάει πάντα...(λέω εγώ τώρα!)

Αυτό που είπες για τον αέρα babystar δημιουργεί πρόβλημα σε τέτοια ηλικία?

Για να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω αν δημιουργεί πρόβλημα, αλλά εμένα, αφού έπινε αέρα, μετά έκανε ένα (ή και 2-3) μεγάλα ρεψίματα!Και γενικά όταν έχει αέρα, άμα τη βάλω να ξαπλώσει (ακόμα και τώρα) κλαίει και μόνο αν ρευτεί ηρεμεί. Οπότε σκέφτηκα να μην την επιβαρύνω με αέρα.Μπορεί να είναι στο παιδί, τι να πω...

Πάντως και η δική μου έπιανε άλατα και δεν καθάριζε με τίποτα!Οπότε την άλλαζα...

Διαφημίσεις

κορίτσια λέγοντας καλαμάκι εννοείτε το κανονικό που χρησιμοποιούμε και μεις; Η υπάρχει παιδικό ποτηράκι με καλαμάκι;

Με το βρασιμο η δικιά μου δεν αλλαξε καθολου. αλλά πως καθαρίζουν απο τα αλατα οι αποστειρωτες με το ξυδι; Μηπως με λιγο ξυδακι ενα βραδυ φυγουν τα αλατα;

Ό,τι καλαμάκι και να 'ναι.Αλλά εννοείται πως ένα παιδικό ποτηράκι (ειδικά αν δεν στάζει) βοηθάει την κατάσταση, θα έλεγα μάλλον τη σώζει...Δεν μπορείς να έχεις πάντα ένα καλαμάκι μαζί, ενώ αυτό που της πήρα, κλείνει κιόλας και είναι καθαρό.

παρήγγειλα από το φαρμακείο και την πήρα σήμερα. 2 ευρώ. Είναι άσπρη και οχι κιτρινη και μου φαινεται καλυτερη.΄Δε σταζει καθολου αναποδα και δε μπαινει μεσα καθως πινει το μωρο. Αν το ηξερα αυτο θα την αγοραζα εξαρχης.....

Διαφημίσεις

Αν δεν αφήνεις τη θηλή να στεγνώσει εντελώς (τις θηλές απο καουτσούκ), πιάνουν μούχλα όπως σωστά ειπώθηκε πιο πάνω. (αυτό είναι τα μαύρα σημαδάκια που δεν βγαίνουν με τίποτα, όντως)

melita, για τα άλατα πιστεύω ότι αν βράσεις τη θηλή μέσα σε ξύδι ή την αφήσεις να μουλιάσει μέσα σε ξύδι, θα φύγουν.

oikat, εννοείς ότι μέχρι τώρα χρησιμοποιούσες θηλές καουτσούκ και τώρα ανακάλυψες τις θηλές σιλικόνης? Αν είναι έτσι, να σου πώ ότι όντως οι θηλές σιλικόνης είναι πολύυυυυυυ πιο ανθεκτικές (μπορεί και να μη χαλάνε ποτέ) και πιο σκληρές (γι'αυτό συνήθως, αντίστροφα, κάποιες μανούλες δεν τις προτιμούν για τα νεογέννητα)

Τέλος, ο μικρούλης μου, πίνει εδώ και δύο μήνες απο ποτηράκι κανονικό και έχω ξενοιάσει απο πλύσιμο κλπ μπιμπερό για νερό. Έχω προς το παρόν μόνο του γάλακτος. Εμένα με βολεύει πολύ. Άσε που έτσι πίνει επιτέλους νερό ενώ με το μπιμπερό ρουφούσε μια δυο γουλιές μόνο και σταματούσε. (λες και ανακάλυπτε ότι δεν είναι γάλα και δεν του άρεσε...)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

όντως έπλενα το ποτηράκι, χώρια τη θηλή και την άφηνα να στεγνώσει. Όμως μερικές φορές πριν στεγνώσει, την έπαιρνα κατευθείαν για να δώσω νερό στη μικρή. Ίσως έτσι να έπιασε μούχλα. Δεν κατάλαβα ότι ήταν μούχλα. Δε φαντάστηκα ότι μπορεί να πιάσει μούχλα.

Εμπειρία μεγάλη με τις θηλές δεν έχω. Στην αρχή είχα αγοράσει μπιμπερό διάφορα και θηλές καουτσούκ και σιλικόνης αλλά θήλασα και έμειναν έτσι....

Θα δοκιμάσω αυτές τις μέρες και με κανονικό ποτηράκι όπως λες. Μακάρι να συνηθίσει κι η δικιά μου να πίνει κανονικά.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...