Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ "ΛΕΠΤΟ" ΚΑΡΟΤΣΙ;

Recommended Posts

Καλησπέρα!Η κόρη μου είναι 10 μηνών και μέχρι στιγμής χρησιμοποιούμε το καρότσι που είχαμε από όταν γεννήθηκε, αυτό το μεγάλο με τον ποδόσακο και την ομπρέλα από πάνω. Στο δρόμο όμως βλέπω κάτι άλλα πιο λεπτά καροτσάκια χωρίς ομπρέλες και άλλα αξεσουάρ,και το ύφασμα του καθίσματος είναι λεπτό και έχουν και μικρές ροδίτσες και όταν κλείνουν δεν πιάνουν καθόλου χωρο. Είναι πολύ εύχρηστα και συνήθως είναι πάνω πιο μεγάλα παιδάκια. Ένα νεογέννητο δεν μπορείς να το βάλεις σε τέτοιο καρότσι. Ελπίζω να καταλάβατε για τι πράγμα μιλάω. Η απορία μου είναι η εξής: από ποια ηλικία μπορώ να βάλω το μωρό πάνω σε αυτό το εύχρηστο λεπτό καρότσι; Το άλλο το μεγάλο άρχισε να με κουράζει είναι θηρίο.

mKndp2.png

Διαφημίσεις

κούκλα η μικρή σου! στο μαγαζί που πήρα το δικό μου καρότσι μου παν από 9 μηνών, θα σου λεγα να περιμένεις όμως λόγω καιρού και να αλλάξεις καρότσι προς το πάσχα και μετά για να ναι το μωράκι σου ζεστό.

αν είναι να αγοράσεις να ελέγξεις το βάρος του λεπτού καροτσιού γιατί μερικά αν και δε πιάνουν όγκο έχουν βαρύ σκελετό!

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

να ελέγξεις και το πως ανοιγοκλείνει εγώ την είχα πατήσει και πείρα ένα που αντί να γίνεται μπαστούνι δίπλωνε στην μέση καθόλου βολικό δεν ήταν και δεν ήταν και εύκολο στην οδήγηση. επίσης να προτημίσεις να πέφτει έστω και λίγο η πλάτη γιατί είσαστε μικροί ακόμα και θα σου χρειαστεί. Η ηλικία σας είναι αρκετά καλή αν και συμφωνώ για το κρύο εκεί απ όπου τα αγοράζεις σου λένε να κάθεται καθηστό καλά το παιδάκι άρα μέσα είσαστε πάντως. φιλιά.

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...