Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βηχει και είναι μολις 3 μηνων

Recommended Posts

ΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΨΥΧΡΩΝ ΥΔΡΑΤΜΩΝ

Καλησπέρα σε όλους!

το μωράκι μου (3 μηνών και 8 ημερών) είναι λίγο αδιάθετο.φτερνιζόταν συνέχεια και έβηχε.μάλλον τον κόλλησε η τετράχρονη κόρη μου. του δώσαμε για 4 ημέρες σιρόπι και ο παιδίατρος μου συνέστησε να πάρω υγραντήρα ψυχρών υδρατμών γιατι βοηθάει πολύ.

πήρα ένα που είναι και ιονιστής.

χρησιμοποιεί κανείς απο εσάς? σας βοήθησε? γιατί εγω που είμαι επίσης συναχωμένη μερικά βράδυα νοιωθω περισσότερο συναχωμένη.

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.:-D

user_online.gifreport.gif progress.gifΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΨΥΧΡΩΝ ΥΔΡΑΤΜΩΝ

Καλησπέρα σε όλους!

το μωράκι μου (3 μηνών και 8 ημερών) είναι λίγο αδιάθετο.φτερνιζόταν συνέχεια και έβηχε.μάλλον τον κόλλησε η τετράχρονη κόρη μου. του δώσαμε για 4 ημέρες σιρόπι και ο παιδίατρος μου συνέστησε να πάρω υγραντήρα ψυχρών υδρατμών γιατι βοηθάει πολύ.

πήρα ένα που είναι και ιονιστής.

χρησιμοποιεί κανείς απο εσάς? σας βοήθησε? γιατί εγω που είμαι επίσης συναχωμένη μερικά βράδυα νοιωθω περισσότερο συναχωμένη.

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.:-D

user_online.gifreport.gif progress.gifκαλησπέρα.

εδώ και μια εβδομάδα το μωράκι μου έχει βήχα.μάλλον τον κόλλησε η τετράχρονη κόρη μου.τον ταλαιπωρήσαμε αρκετά βάζοντας του συνεχώς φυσιολόγικό ορό στη μυτούλα του(χρησιμοποιούσαμε και συσκευή αναρρόφησης).η μυτούλα του καθάρισε, ο βήχας όμως παραμένει. του δώσαμε σιρόπι για τέσσερεις ημέρες.σημειώνω ότι δεν βήχει συνεχώς αλλα όταν τον πιάνει πνίγεται, βλέπετε έχει φλέματα μέσα. μετά απο παρότρυνση του παιδίατρου μας αγοράσαμε και υγραντήρα ψυχρών υδρατμών. μας είπε ότι βοηθάει.

σήμερα του έβαλα και ένα μαξιλαράκι για να είναι λίγο πιο ψηλά.

αύριο θα τον πάω πάλι στον παιδίατρο να τον δεί.

καμιά άλλη ιδέα για να αντιμετωπίσω τον βήχα?

χρησιμοποιεί κανείς σας υγραντήρα ψυχρών υδρατμών και αν ναι σας βοήθησε?

many thanks...

Διαφημίσεις

όρος και πάλι ορός...και μάλιστα πολύ ορό....

ξέρεις το επίπεδο υγρασίας στο σπίτι...αν είναι αρκετό τότε ο υγραντήρας μόνο κακό μπορεί να κάνει...

rQGhp3.png

ο υγραντηρας κανει την ιδια δουλεια με ενα μπουκαλι νερο ανοικτο πανω στο καλοριφερ να μετρας την υγρασια στο σπιτι μπορει να γινει χειροτερα ακομα εαν ο μικρος σου μαζι με βηχα σου κανει και απνοια στο γιατρο γρηγορα ετσι την πατησαμε και εμεις εαν σου βηχει συνεχεια να το προσεξεις ο παιδομνευμονολογος στο νοσ μας ειπε οτι τα παιδια μεχρι 6 μηνων δεν πρεπει να βηχουν θελουν ιδιαιτερη προσοχη...να τον καθαριζεις συνεχεια μα φυσικο ορο...

Επίσης βοηθάει το να αφήνουμε λίγο ένα παράθυρο ανοιχτό, ακόμη και τη νύχτα. Είναι η φυσική υγρασία. Ετσι μου σύστησε ο παιδίατρος μας, και παρά το ότι αρρώστησε ο γιος μου με πυρετό και βήχα, το μωρό δεν κόλλησε.

καλησπέρα, ευχαριστώ για την βοήθεια σας.

πήγαμε στον παιδίατρο και τελικά του ξεκινήσαμε μάσκα με aerolin.

παρόλο που ο παιδίατρος δεν είναι υπερ των πολλών φαρμάκων, μας συνέστησε να το κανουμε για να μην μας παρουσιάσει καμία βρογχιολίτιδα. νομίζω οτι σήμερα,δεύτερη μέρα, ειναι ήδη καλύτερα.

Διαφημίσεις

Υγραντηρα χρησιμοποιεις οταν ξερεις τα επιπεδα της υγρασιας στο σπιτι.Κι εμεις ετσι νομιζαμε και οταν πηραμε μετρητη υγρασιας ειδαμε οτι τελικα χρειαζομασταν αμφιγραντηρα μιας και μενουμε και σε περιοχη με αυξημενη υγρασια.Παντως απ'οσο γνωριζω η υγρασια επηρεαζει περισσοτερο τα βρογχικα.Περαστικα σας.

Τα παιδιά μου....η ζωή μου