Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σώθηκε η παιδεία!

Recommended Posts

Δόξα τω Θεώ! Άρχισαν να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους! Προϊστάμενος γραφείου εκπαίδευσης κάλεσε για επίπληξη στο γραφείο του μητέρα της οποίας το 18 μηνών βρέφος αρρώστησε βαριά και νοσηλεύτηκε για 10 ημέρες. Η συνάδελφος πήρε όση άδεια δικαιούταν για να βρίσκεται κοντά στο μωρό της, αλλά...τα παιδιά έχασαν μάθημα! Δεν θα μπω σε άλλες λεπτομέρειες. Ειπώθηκαν πολλά από μέρους του, με τη συνάδελφο να μην πιστεύει στ'αυτιά της και να προσπαθεί να συγκρατήσει κλάμα και αγανάκτηση...:evil:

Διαφημίσεις

Αυτά συμβαίνουν όταν παύουμε να είμαστε άνθρωποι...

Αφού το δικαιούνταν δεν είχε κανείς δικαίωμα να της πει κάτι.

Ελπίζω από το ένα αφτί να της μπήκαν και από το άλλο να της βγήκαν!

Αν δεν ήθελε να χάσουν μάθημα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:ας έστελνε αντικαταστάτη...

Πάλι τις δικές του ευθύνες πάει να φορτώσει αλλού....

Πες στη συναδελφο να μη μασάει...Δικαιωμά της να χρησιμοποιήσει όπως θέλει την άδειά της...

Αυτά της είπα κι εγώ...το ξεδιάντροπο της υπόθεσης είναι ότι πήγε να το παίξει προϊστάμενος σε μια μάνα που βρέθηκε σε δύσκολη κατάσταση...αλλού κι αλλού κάνουμε ότι δεν βλέπουμε.

Δόξα τω Θεώ! Άρχισαν να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους! Προϊστάμενος γραφείου εκπαίδευσης κάλεσε για επίπληξη στο γραφείο του μητέρα της οποίας το 18 μηνών βρέφος αρρώστησε βαριά και νοσηλεύτηκε για 10 ημέρες. Η συνάδελφος πήρε όση άδεια δικαιούταν για να βρίσκεται κοντά στο μωρό της, αλλά...τα παιδιά έχασαν μάθημα! Δεν θα μπω σε άλλες λεπτομέρειες. Ειπώθηκαν πολλά από μέρους του, με τη συνάδελφο να μην πιστεύει στ'αυτιά της και να προσπαθεί να συγκρατήσει κλάμα και αγανάκτηση...:evil:

να βρει το νομο για τις αδειες και την αντικατασταση σε τετοιες περιπτωσεις και να του τον κολλησει στη μουρη!:twisted: δεν ειναι δυνατον καποιοι να κανουν καταχρηση εξουσιας!αν δεν ειναι ικανος απο μονος του να τα γνωριζει ας του τα μαθουν οι υφισταμενοι, τιμη τους!!! τους συναδελφικους (αν κ δεν ειμαι διορισμενη) και αγωνιστικους μου χαιρετισμους!!

Διαφημίσεις

Αν δεν ήθελε να χάσουν μάθημα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:ας έστελνε αντικαταστάτη...

Πάλι τις δικές του ευθύνες πάει να φορτώσει αλλού....

Πες στη συναδελφο να μη μασάει...Δικαιωμά της να χρησιμοποιήσει όπως θέλει την άδειά της...

Εκει βρηκε να κανει τον τσαμπουκα ο αχρειος ?:twisted::evil::evil::evil:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

να βρει το νομο για τις αδειες και την αντικατασταση σε τετοιες περιπτωσεις και να του τον κολλησει στη μουρη!:twisted: δεν ειναι δυνατον καποιοι να κανουν καταχρηση εξουσιας!αν δεν ειναι ικανος απο μονος του να τα γνωριζει ας του τα μαθουν οι υφισταμενοι, τιμη τους!!! τους συναδελφικους (αν κ δεν ειμαι διορισμενη) και αγωνιστικους μου χαιρετισμους!!

Και μια "ενημέρωση" στο δικό του προιστάνενο γιατί και δεν έστειλε αντικαταστάτη και είναι απαράδεκτος???

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Και μια "ενημέρωση" στο δικό του προιστάνενο γιατί και δεν έστειλε αντικαταστάτη και είναι απαράδεκτος???

Το κακό είναι ότι η κοπέλα είναι σχετικά καινούρια στην εκπαίδευση και φοβάται ότι μια τέτοια κίνηση θα είχε άσχημες συνέπειες για εκείνη...άσε που όλοι οι προϊστάμενοι αλληλοκαλύπτονται. Σε μια παρόμοια περίπτωση που ήθελα να κάνω αναφορά στον διευθυντή μου, με προειδοποίησε κάποιος από τον κύκλο του ότι θα χάσω και δεν θα καταφέρω τίποτα...

Το κακό είναι ότι η κοπέλα είναι σχετικά καινούρια στην εκπαίδευση και φοβάται ότι μια τέτοια κίνηση θα είχε άσχημες συνέπειες για εκείνη...άσε που όλοι οι προϊστάμενοι αλληλοκαλύπτονται. Σε μια παρόμοια περίπτωση που ήθελα να κάνω αναφορά στον διευθυντή μου, με προειδοποίησε κάποιος από τον κύκλο του ότι θα χάσω και δεν θα καταφέρω τίποτα...

Εδώ θα διαφωνήσω....Σίγουρα οι προϊστάμενοι αλληλοκαλύπτονται.

Αλλά ποντάρουν και στο φόβο μας...Ειδικά όταν αφορά νεοδιόριστους συναδέλφους...

Ενημερωση στους συνδικαλιστές, στο σύλλογο κλπ...

Δυστυχώς αυτή συμπεριφορά είναι συχνό φαινόμενο...

ε, οχι βρε παιδια....μην παιζετε το παιχνιδι τους, εκει πονταρουν πραγματι, μην ξεχνατε ομως οτι σε τετοια θεματα εχουμε το νομο με το μερος μας...

σημερα την επεπληξε σε κατι τοσο σοβαρο, αυριο τι θα κανει;;;;μεχρι πού θα φτασει;;;ή απλα θα περιμενετε να ξεκουμπιστει ο τυπος με συνταξη;;; τα σωματεια των εργαζομενων, οση διαπλοκη κ να εχουν, μπορεί κ να βοηθησουν σε μια τετοια περιπτωση...

θα σου δωσω ενα ψιλοασχετο παραδειγμα:οταν ημουν εγκυος αντιμετωπισα απαραδεκτη συμπεριφορα απο γιατρο του ικα, του εκανα λοιπον καταγγελια. εννοειται οτι δεν εγινε ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ, αλλα αισθανθηκα δικαιωμενη, πρωτον γιατι ξεμπροστιασα ολους ...σε ολους!!

δευτερον γιατι αξιοποιησα αυτο που δικαιουμαι ως πολιτης.

Αν το καναμε ΟΛΟΙ αυτο, τα πραγματα θα αλλαζαν πιο γρηγορα...

Διαφημίσεις

να εχεις τον πονο σου να έχεις και τον άχρηστο που δεν φρόντησε να στείλει αμεσα αντικαταστάτη!

Μα καλά αυτά δεν θα έπρεπε να είναι κανονισμένα απο πριν. δλδ αρχή σχολικής χρονιάς να υπάρχει μια λίστα με αδιόριστους οι οποίοι θα καλύπτουν εκτατκες περιπτώσεις (πχ τραυματισμός, εγκυμοσύνη που μένει εγκυος δασκάλα και εμφανίζεται αντικαταστάτης σε 2 μήνες)

μα τι σκατά δεν μπορούν να είνι λίγο πρακτικοι και αποτελεσματικοι? επίσης δεν αντιλαμβάνονται οτι φαίνονται (εκτος του οτι είνια ) ηλίθιοι!!!:mad::-x:-x

ε, οχι βρε παιδια....μην παιζετε το παιχνιδι τους, εκει πονταρουν πραγματι, μην ξεχνατε ομως οτι σε τετοια θεματα εχουμε το νομο με το μερος μας...

σημερα την επεπληξε σε κατι τοσο σοβαρο, αυριο τι θα κανει;;;;μεχρι πού θα φτασει;;;ή απλα θα περιμενετε να ξεκουμπιστει ο τυπος με συνταξη;;; τα σωματεια των εργαζομενων, οση διαπλοκη κ να εχουν, μπορεί κ να βοηθησουν σε μια τετοια περιπτωση...

θα σου δωσω ενα ψιλοασχετο παραδειγμα:οταν ημουν εγκυος αντιμετωπισα απαραδεκτη συμπεριφορα απο γιατρο του ικα, του εκανα λοιπον καταγγελια. εννοειται οτι δεν εγινε ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ, αλλα αισθανθηκα δικαιωμενη, πρωτον γιατι ξεμπροστιασα ολους ...σε ολους!!

δευτερον γιατι αξιοποιησα αυτο που δικαιουμαι ως πολιτης.

Αν το καναμε ΟΛΟΙ αυτο, τα πραγματα θα αλλαζαν πιο γρηγορα...

Έτσι είναι, γι'αυτό και αν το έκανε σ'εμένα αυτό σήμερα που έχω μια άλλη εμπειρία πια, θα του απαντούσα αναλόγως.Για να μη σας πω ότι θα πήγαινα με την δικηγόρο μου μαζί για ν'ακούσω τι θέλει να μου πει.

Η συγκεκριμένη κοπέλα, μάλιστα, πίστεψε ότι πράγματι έκανε κάτι λάθος(!) και την παρέπεμψα στην ΕΛΜΕ και στους αιρετούς για να πάρει από κει μια απάντηση.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...