Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αδεια λογω μεταπτυχιακου

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εννοείς θέλεις να φύγεις εντελως από την υπηρεσία σου για κάποιο διάστημα,

η ρωτάς για άδεια που θα σε διευκολύνει όσο θα σπουδάζεις?

y9qxp2.pngGgOLp3.png

Εννοείς θέλεις να φύγεις εντελως από την υπηρεσία σου για κάποιο διάστημα,

η ρωτάς για άδεια που θα σε διευκολύνει όσο θα σπουδάζεις?

;)να φυγω τελειως.καπου ακουσα οτι παιρνεις δυο χρονια αδεια.ηθελα να ρωτησω αν ισχυει αυτο και αν καποιος εχει παρει να μου πει λιγο τη διαδικασια.ευχαριστω

ενας συναδερφος μου παιδευεται να τη παρει,η προισταμενη της υπηρεσιας του την αρνηθηκε:shock: εγινε της μουρλης και αυτος της ειπε οτι θα παραπεμψει το θεμα στους παραπανω ανωτερους της.οταν εχω νεα θα σου πω καθοτι αυτος μονιμος εγω συμβασιουχος...:roll:

1kOup2.pngTxJmp3.png

Διαφημίσεις

Εξαρτάται σε ποια υπηρεσία του δημοσίου υπάγεσαι. Για παράδειγμα οι εκπαιδευτικοί παίρνουν για 1 χρόνο (που μπορεί να ανανεωθεί) από τα περιφερειακά υπηρεσιακά συμβούλια, οι δημοτικοί υπάλληλοι από το αντίστοιχο υπηρεσιακό τους συμβούλιο κτλ. Σίγουρα, επειδή έχω πάρει τέτοια άδεια στο παρελθόν για ένα χρόνο - αλλά τη διέκοψα λόγω εγκυμοσύνης- θα μπλέξεις με γραφειοκρατία. Κάθε τρεις και λίγο πρέπει να προσκομίζεις έγγραφα μια στην υπηρεσία σου και μια στο πανεπιστήμιο. Την προσαύξηση στο μισθό την πήρα σχετικά σύντομα (περίπου 7-8 μήνες μετά τη διακοπή της άδειας).

Ωστόσο, αν δε θες μακράς διάρκειας υπάρχουν και οι "μικρές" άδειες που χορηγούνται, όμως, μόνο για την εξεταστική (σε όσα μεταπτυχιακά υπάρχουν εξετάσεις).

5054526de0.png[/url]

Εμένα μια συνάδερφος μου την πήρα αυτήν. Ελειψε έναν χρόνο, αλλά νομίζω τόσο χρειάστηκε γιατί τελείωσε το διδακτορικό της. Δεν ξέρω όμως λεπτομέρειες...εγώ τις άδειες λόγω μεταπτυχιακού είχα χρησιμοποιήσει.

y9qxp2.pngGgOLp3.png

;)να φυγω τελειως.καπου ακουσα οτι παιρνεις δυο χρονια αδεια.ηθελα να ρωτησω αν ισχυει αυτο και αν καποιος εχει παρει να μου πει λιγο τη διαδικασια.ευχαριστω

Λοιπον να τα παρουμε λιγο απο την αρχη τα πραγματα.

1.Κανεις αιτηση στην υπηρεσια σου για την χορηγηση της λεγομενης εκπαιδευτικης αδειας.

2.Περναει απο υπηρεσιακο συμβουλιο οπου εγκρινετε η οχι (αν εχεις υποτροφια ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στην δινουν)

3.Αν ειναι για εξωτερικο οι αποδοχες σου θα ειναι στο διπλασιο.Αν ειναι στο εσωτερικο αυξημενες κατα 20% και αν γινει σε εκτος της περιοχης του Δημου που εδρευει η υπηρεσια σου οριζεται προσαυξηση 40%.

4.Για να κανεις αιτηση ΠΡΕΠΕΙ πρωτα να εχεις επιλεγει στο μεταπτυχιακο και μετα να κανεις αιτηση για την εκπαιδευτικη αδεια.

5.Το χρονικο διαστημα που περνεις την εκπαιδευτικη αδεια εξαρταται απο το χρονικο διαστημα του μεταπτυχιακου.

6.ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΟΥ.ΔΙΟΤΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΑΒΕΡΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΤΕΝ ΠΟΤΕ...:mrgreen:

7.Καλη επιτυχια...

Λοιπον να τα παρουμε λιγο απο την αρχη τα πραγματα.

1.Κανεις αιτηση στην υπηρεσια σου για την χορηγηση της λεγομενης εκπαιδευτικης αδειας.

2.Περναει απο υπηρεσιακο συμβουλιο οπου εγκρινετε η οχι (αν εχεις υποτροφια ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στην δινουν)

3.Αν ειναι για εξωτερικο οι αποδοχες σου θα ειναι στο διπλασιο.Αν ειναι στο εσωτερικο αυξημενες κατα 20% και αν γινει σε εκτος της περιοχης του Δημου που εδρευει η υπηρεσια σου οριζεται προσαυξηση 40%.

4.Για να κανεις αιτηση ΠΡΕΠΕΙ πρωτα να εχεις επιλεγει στο μεταπτυχιακο και μετα να κανεις αιτηση για την εκπαιδευτικη αδεια.

5.Το χρονικο διαστημα που περνεις την εκπαιδευτικη αδεια εξαρταται απο το χρονικο διαστημα του μεταπτυχιακου.

6.ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΟΥ.ΔΙΟΤΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΑΒΕΡΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΤΕΝ ΠΟΤΕ...:mrgreen:

7.Καλη επιτυχια...

loukoumaki σ ευχαριστω παρα παρα πολυ για το χρονο σου

Διαφημίσεις