Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Διακόσμηση πάνω από το κρεβάτι.

Recommended Posts

Γεια σας. Ενδιαφέρομαι να αλλάξω με οικονομικό τρόπο τη διακόσμηση πάνω από το κρεβάτι μας. Ο τοίχος είναι βαμμένος πορτοκαλί και γενικά το στυλ μοντέρνο. Το προσκέφαλο του κρεβατιού είναι πλεγμένο δέρμα. Έχετε καμία ιδέα και καμία φώτο?

4ITZp3.png

kRczp3.png

Διαφημίσεις

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=47746

ριξε μια ματια εχω ενα αυτοκολλητο πανω απο τον καναπε του σαλονιου... το πηρα στο παρτυ της κορης μου αλλα πολυ μ αρεσει και το εχω κρατησει... ειχε 25 ευρω και αγορασα απο τα Max stores, εχει στην γραμμου στο μοσχατο και στην Αγ.Βαρβαρας στο Π.Φαληρο, δεν ξερω που αλλου

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Μπορείς να διαλέξεις μία φωτογραφία που έχετε βγάλει και να ζητήσεις από το φωτογραφείο να στην κάνει μεγέθυνση και εκτύπωση σε μουσαμά με τελαροποίηση (για να μην έχετε κάτι βαρύ με τζάμι πάνω από το κεφάλι σας).

Διαφημίσεις

Κ στο http://www.cosycorner.gr έχει ωραία αυτοκόλλητα.εγώ είχα δει εκεί ένα που είχε πορτοκάλοκόκκινο ήλιο(έναν κύκλο δηλαδή κ από κάτω 3 μεγάλα κινέζικα γράμματα.ήθελα να το ζωγραφίσω πάνω απ το κρεβάτι αλλά ακόμα το ζωγραφίζω

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=47746

ριξε μια ματια εχω ενα αυτοκολλητο πανω απο τον καναπε του σαλονιου... το πηρα στο παρτυ της κορης μου αλλα πολυ μ αρεσει και το εχω κρατησει... ειχε 25 ευρω και αγορασα απο τα Max stores, εχει στην γραμμου στο μοσχατο και στην Αγ.Βαρβαρας στο Π.Φαληρο, δεν ξερω που αλλου

Εχει και στο μετρο σεπολια. πολυ μου αρεσε το αυτοκολητο,μπορει να το παρω κ εγω,εχω λιλα τοιχο με γαλαζιο. εγω ζωγραφισα κατι αντιστοιχο πανω απο το κρεβατι,μια περικοκλαδα σε μαυτο κ ασπρο

• 2 months later...

θελετε να πω και εγω τη γνωμη μου για τη διακοσμηση πανω απο το κρεβατι?λοιπον θα σας πω κατι που εχω κανει εγω και συμφωνα με ολους οσους το εχουν δει εχει μεινει αξεχαστο.αγορασα ενα puzzle ναι ναι puzzle καλα διαβασατε τωρα ποσα κομματια ηταν το puzzleδεν θυμαμε μαλλον 1500-2000 αν και πανω στο κουτι γραφει τις διαστασεις και υπολογιζει ο καθενας ποσο μεγαλο το θελει να γινει εμενε ειναι γυρω στο 80χ60.το εφτιαξα λοιπον μετα απο πολυ κοπο δακρυα και ιδρωτα και μπορω να πω πως δεν περιμενα το αποτελεσμα να με δικαιωσει τοσο πολυ.οταν το τελειωσα το εδωσα και του εφτιαξα μια κορνιζα σκουρα καφε οπως ειναι και τα επιπλα στην κρεβατοκαμαρα.και ειναι απλα ΦΟΒΕΡΟ εχει πανωενα προσωπο σαν αγγελο που απο τα μαλλια του κρεμοντε νεραιδες αλλα οτι και να λεω ειναι λιγο.οσοι το εχουν δει υλεικρινα το ζηλευουν και ακομα το συζητανε μετα απο τα χρονια που το εχω.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΑΤΕ.