Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Διπλή σπερματέγχυση-Καλύτερο αποτέλεσμα?

Recommended Posts

Κορίτσια, εχω κάνει 3 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις (μονές). Σκεφτομαι αυτό το μήνα μετά κι απο συζήτηση με το γιατρό μου να κάνω μια διπλή (δύο συνεχόμενες ημέρες). Ξέρει καμία κοπέλα απο δική της εμπειρία ή άλλης αν έχει περισσότερες πιθανότητες??

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, έχω ακούσει πολύ συχνά από κοπέλες να κάνουν διπλή σπερματέγχιση και μου φαίνεται λογικό να αυξάνονται οι πιθανότητες. Εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά και να μας ανακοινώσεις εγκυμοσύνη

• 2 weeks later...

KALHSPERA VANESSA. ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ 2 ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ?? ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ??

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ??

SORRY POY ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ.

Επειδή το πρόβλημα είναι το σπέρμα του συζύγου, και δυστυχώς με βάση το σπερμοδιάγραμμα σε 10 ΄ωρες το πολύ τέζα...γι' αυτό. Ενδείκνυται για τέτοιες περιπτώσεις ασθενοσπερμίας...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ. (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΚΕΨΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΖΩΟΣΠΕΡΜΙΑ)

ΑΣΧΕΤΟ...ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ, ΣΕ ΔΙΠΛΗ??

ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΟ??

Διαφημίσεις

Εξαρτάται από το κέντρο. Σε μας μας είπαν 250 η μονή, 450 η διπλή. Πάντως τελικά έκανα μόνο μία γιατί έπεφτε η ωορηξία σάββατο οπότε έκανα μόνο σάββατο πρωί γιατί την κυριακή το κέντρό είναι κλειστό. Είδωμεν...

Εξαρτάται από το κέντρο. Σε μας μας είπαν 250 η μονή, 450 η διπλή. Πάντως τελικά έκανα μόνο μία γιατί έπεφτε η ωορηξία σάββατο οπότε έκανα μόνο σάββατο πρωί γιατί την κυριακή το κέντρό είναι κλειστό. Είδωμεν...

Σου ευχομαι να ειναι και ο τυχερος σου μηνας!!...μετα την σπερματεγχυση,επιτρεπεται η επαφη??...γιατι καμια φορα δεν ξερεις!!!!...(ευκαιρια να αναπληρωσεται την 2η που ηταν κλειστο το κεντρο)!!!!

Εγώ έκανα και τις δύο φορές διπλή σπερματέγχυση και τα κατάφερα με την δεύτερη φορά. Πλήρωσα 450 ευρώ την πρώτη φορά και 420 την δεύτερη.

Καλή επιτυχία!

iWgPp3.png

Φυσικά και επιτρέπεται η επαφή, μάλιστα ο γιατρός μου είπε να έχουμε επαφή την ίδια μέρα για να αυξηθούν οι πιθανότητες.Τώρα πρέπει να περιμένω 12 μέρες για να δούμε τί έγινε...

Μαρία συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!:-P

Διαφημίσεις