Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

καμινετο El greco

Recommended Posts

Διαφημίσεις

οσο αφορα την τιμη του ειναι διπλασια απο τα κλασσικα καμινετα. Το ιδιο ισχυει και για τα ανταλλακτικα του τα οποια βεβαια ειναι μεγαλυτερης διαρκειας. Σαν ισχυ ομως αναρωτιεμαι αν ειναι πιο καλο;

κοριτσακια μου!

Διαφημίσεις

εγω παντος το πειρα περισκαι τωρα χαλασε η πετρα του με αποτελεσμα να το αναβω με αναπτηρα:-( ξερει καμια πως μπορω να το ξανακανω?

Και εγώ το el greco έχω.Αν ήταν στο χέρι μου δεν θα είχα κανένα καμινέτο, τα απεχθάνομαι και τα φοβάμαι. Πλέον με το παιδί όμως το χρησιμοποιώ ασταμάτητα. Επειδή δεν θέλω να τ αναβω έτσι, το ανάβω εξ αρχής με αναπτήρα και δε μ ενοχλεί καθόλου. Σχετικά με την τιμή τώρα, προτιμώ να το πληρώσω και να ναι ασφαλές παρά το άλλο που χει η πεθερά μου και όποτε αλλάζει φιάλη με πιάνει η καρδιά μου, βρωμαει γκάζι το ντουλάπι που το χει αλλά και όταν αντικαθιστά τη φιάλη. Με το el Greco και το Θεόφιλος δεν παίζουν αυτά.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Κι εγώ el greco έχω. Είμαι πολύ ευχαριστημένη! Είναι κυρίως ασφαλές! Γιατί κι εγώ φοβάμαι τα απλά. Έχει πιο μεγάλη φιάλη και κρατάει πάρα πολύ.

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Κι εγώ το el greco έχω.είναι πολύ βολικό αφού δεν χρειάζετε αναπτήρας για να το ανάψεις.Βέβαια είναι πιό ακριβό απο τα άλλα, μα πέρσι που ήθελα ένα γκαζάκι για το εξοχικό πήρα ένα αλλό κοινό και φθηνό. Το αποτέλεσμα ήταν να πάρω δύο φθηνά γκαζάκια και να έχουν και τα δύο πρόβλημα..Άρα καλύτερα το ακριβότερο.

Α, και και αλλάζω την φιάλη μόνη μου με ευκολία.

Το el greco το αγόρασα πρίν τέσσερα χρόνια..δεν έχει πάθει το παραμικρό με καθημερινή χρήση.

Το προτείνω ανεπιφύλακτα..

Διαφημίσεις

Εγω εχω το απλο εδω και τρια χρονια κ ποτε δεν μυρισε.. στο σπιτι της μανας μου το απλο που εχει το εχει εδω και 15 χρονια..

Νομιζω οτι αν τα χειριζεσαι σωστα κανενα δεν εχει προβλημα.. ουτε οταν οταν αλλαζεις μπουκαλα μυριζει απο τη στιγμη που το αφηνεις κ τελειωνει εντελως.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Εγώ έχω πάρει το el greco πριν 3 χρόνια περίπου.Μέχρι τώρα το χρησιμοποιούσα για να φτιάχνω ελληνικό καφέ ή γάλα.Πριν λίγο καιρό όμως που έβρασα ένα αυγό για 5 λέπτα και στο καπάκι πήγα να βράσω ακόμα ένα ,ακούω ένα περίεργο θόρυβο και βλέπω ότι η φλόγα άλλαξε και έγινε σαν φλογοβόλο.Τρόμαξα για να πω την αλήθεια.Και από τότε όσες φορες δοκίμασα να το χρησιμοποιήσω λίγα λεπτά παραπάνω το ξανακάνει.Έχει συμβεί αυτό σε εσάς?Πάντως η μαμά μου Έχει ένα γκαζάκι από τότε που γεννήθηκα,μιλάμε για χρόνια όχι αστεία,και είναι σκυλί.Ποτέ δεν μου έκανε κάτι τέτοιο.Εκτός αυτού το el greco το βρίσκω πολύ βολικό και πολύ εύκολο στην αλλαγή φιάλης.

PMNYp3.png

• 2 weeks later...

Eγώ που το χρησιμοποιώ περίπου ένα χρόνο το βρίσκω πολύ εύκολο στην χρήση του (αλλαγή φιαλιδίου) κάτι που στα απλά φοβόμουν πολύ σε κάθε αλλαγή

• 5 weeks later...

Το ευαισθητο σημειο του ειναι ο σπινθηρας.Χαλαει πολυ συντομα και και τελικα δεν ξερω αν σου ερχεται πιο φτηνα η φιαλη του (πανακριβη) ή το ηλεκτρικο ρευμα.

Διαφημίσεις

Κι εγώ έχω το El Greco και το προτιμώ γιατί είναι πολύ εύκολη η αλλαγή φιάλης.Το πρόβλημα με τον σπινθήρα μου το είχαν πει γι'αυτό κι εγώ χρησιμοποιώ από την αρχή αναπτήρα για να μην χαλάσει.

• 5 months later...

Exo kai ego kamineto el greko kai einai super!!! Otan mou xalase, tous pira tilefono kai mou to ftiaxane, opote min petaxete ti suskeui sas!!! Boreite na tous kalesete sto parakato tilefono kai tha sas exupiretisoun. 22950 23111-12-13

• 4 weeks later...