Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Έξοδος ANEY συζύγου και τέκνου

xazomama

Recommended Posts

Πείτε μου σας παρακαλώ πολύ,

είναι κακό που θέλω να βγω λίγο έξω, να κάνω μια βόλτα, να πιω έναν καφέ, να δω τις φίλες μου, χωρίς το παιδί και τον σύζυγο;

Eιλικρινά, αν είχα να διαλέξω, θα προτιμούσα να τα έκανα όλα αυτά μαζί τους. Nιώθω απίστευτη ανάγκη να βρεθώ εκτός σπιτιού. Έχω κουραστεί συνέχεια μέσα.

Nα περνάνε οι μήνες και να μην κάνουμε τίποτα άλλο απ'το να είμαστε μέσα, να μαγειρεύουμε, να βλέπουμε κανά dvd (πολύ σπάνια) και ενίωτε να έρχεται κανάς φίλος στο σπίτι.

Mια οι αρρώστιες, μια το κρύο και η βροχή, μια το να πάμε να φάμε με τους γονείς μας, μια το δεσμευτικό πρόγραμμα του παιδιού, μας έχουν κλείσει μέσα εδώ και μήνες.

Έχω πραγματικά κουραστεί πολύ και αισθάνομαι τα νεύρα μου πειραγμένα. Tο ίδιο βλέπω και στον άντρα μου αν και εκείνος είναι πιο σπιτόγατος από μένα.

Έχουμε αρχίσει και ξεσπάμε ο ένας στον άλλο με εντελώς ασήμαντες αφορμές και δεν μου αρέσει καθόλου το παραμύθι ότι "φταίει η εγκυμοσύνη που έχω τόσα νεύρα".

ΔEN ΦTAIEI H EΓKYMOΣYNH! Άλλα φταίνε.

Έτσι πήραμε με τον άντρα μου μια απόφαση.

Eφόσον μας είναι τόσο δύσκολο να κανονίσουμε κάποια έξοδο οι τρεις μας και σχεδόν αδύνατο να κανονίσουμε κάτι μόνο οι δυό μας... μήπως να κανονίσουμε κάτι μόνοι μας;

Δεν εννοώ να γίνεται συνέχεια. Kαι δεν θέλω να γίνεται συνέχεια.

Aλλά, ας πούμε, ο άντρας μου κανόνισε 2 Kυριακές και πήγε σε φίλους του να δουν κάποιο ματς. Eγώ έμεινα σπίτι με το παιδί. Γύρισε πίσω απίστευτα ανανεωμένος και με πολύ καλή διάθεση.

Έτσι, κι εγώ κανόνισα αυτή την Kυριακή να πάω για καφεδάκι με 2 κολλητές μου που έχω μήνες να δω. Kαι ο γιός μου θα μείνει σπίτι με τον μπαμπά του.

Nομίζω ότι θα μου κάνει πολύ καλό. Tο έχω απίστευτη ανάγκη!

Aισθάνεστε έτσι καμιά φορά, ή μήπως όντως φταίει η εγκυμοσύνη μου;;;;;

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τί ερωτηση ειναι αυτη καρδουλα μου????

εσυ πως νοιωθεις???νοιωθεις οτι πρεπει να το κανεις για εισαι καλα...τοτε καντο!!!!μη νοιωθεις τυψεις για συναισθηματα απολυτα φυσιολογικά....

δεν θα παθουν κατι συζυγος και τεκνο απο την δικια σου 2 ωρη απουσια....θα παθουν ομως αν τη μαμα την πιασει υστερια απο τη μπολικη κλεισουρα και αρχιζει και μουρμουραει και δεν εχει διάθεση....ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ!ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΟΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ FULL TIME JOB ΑΛΛΑ ITS OK TO ΤΑΚΕ Α ΒRΑΚΕ ΟΝCE IN A WHILE!!!!

υγ να σημειωσω ότι ευτυχως 1-2 φορες το μηνα παμε κανα σινεμα και καφε με τον αντρα μου και ξελαμπικαρουμε..αυτο που βλεπω εγω σε μενα ειναι ότι γυρναω με πελωωωωωρια λαχταρα να ασχοληθω ακομα παραπανω με τη μικρή με όρεξη και κεφι τρελό...

Είναι πολύ καλή ιδέα και την εφάρμοζε και η αδελφή μου με το γαμπρό μου για ένα διάστημα. Πραγματικά μια - δυο ωρίτσες μακριά από τη ρουτίνα σε κάνει να νιώσεις άλλος άνθρωπος (αρκεί όταν επιστρέψεις να μη βρεις χάος !!! :D:D γιατί μερικοί άντρες δεν τα πολυκαταφερνουν με τα παιδιά).

Εγώ μια φορά είχα βγει πέρυσι μόνη με κάτι παλιές συμμαθήτριές μου και για να πω την αλήθεια ήμουν όλο άγχος για το αν θα τα καταφέρει ο άντρας μου με το παιδί. Και όποτε βγαίνω για ΄ψώνια τα κάνω όλα τρέχοντας. Τον αέρα μου όμως η αλήθεια είναι ότι τον παίρνω. Αλλάζει έστω για λίγο το μυαλό μου παραστάσεις.

Μόνο μια μικρή συμβουλή.... Μη γίνει συνήθεια και βγαίνετε μόνο χώρια με φίλους σας. Δε θέλει και πολύ....

\ sL7ap2.png

Σε καταλαβενω απολυτα!!!!!!!!!!!!!!

Την ιδια κατασταση περναμε και εμεις μου λεει ο αντρας μου

τη θα γινει σαν να ημαστε 80 ετων κανουμε συνεχεια σπιτι!!!!

Εχουμε βαρεθει τα ιδια και τα ιδια δεν ξερω και εγω εχω πολλα νευρα

γενικως, ισως οφειλετε στην εγκυμοσυνη.

Και αντε να παρεις την μικρη να την πας που με τετοιο κρυο θα κρυωσει

και μετα παλι μεσα...............κλησμενη.

Οποτε η μονη λυση ειναι αυτη που λες ο καθενας να πηγενει οπου θελει (με μετρο)για να νοιωσει λιγο καλυτερα.

Ειναι και χειμωνας που δεν μπορω καθολου μεγαλη μελανχολια

καλοκαιρακι σε περιμενω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Εμεις αυτο το καναμε και πριν το παιδι. Μια στο τοσο βγαιναμε χωρια. Αν πχ κανονιζε ο αντρας μου να βγει με φιλους για καφε το κανονιζα κι εγω με δικους μου φιλους (κακα τα ψεματα ολοι οι φιλοι μας δεν ειναι κοινοι... ) Καμια φορα ηθελε να παει σε συναυλια heavy metal που εγω δεν ηθελα, οποτε κανονιζα με φιλους για κανενα θεατρο κτλ. Αυτο γινοταν κανα δυο φορες το μηνα φυσικα και ειναι πολυ ανανεωτικό για τον καθενα χωριστα αλλα και για τη σχεση. Αν εγω πχ θελω να συζητησω κατι με μια φιλη μου (προσωπικο της ας πουμε) τι δουλεια ειχε ο αντρας μου; Καμια φορα ενοχλουμαι με φιλες που σωνει και ντε πανε παντου με τον αντρα τους...Κι αν εγω θελω να συζητησουμε κατι γυναικειο τι τον κουβαλας χρυση μου μαζι και δεν ειδοποιεις κιολας;;

Τωρα με το παιδι η αληθεια ειναι πως δεν εχω βγει εξω μονη. Ο αντρας μου πηγε σε καναδυο συναυλιες με φιλους και 2 φορες για καφε. Εγω ακομη δεν βγηκα, η αληθεια ειναι πως ξερω πως θα εχω συνεχεια το νου μου στο παιδι. Αν και ο αντρας μου μ' εχει πρηξει να βγω. Τις προαλλες ας πουμε εμεινα με το γαμπρο μου μεχρι το πρωι στο νοσοκομειο που νοσηλευοταν ο πατερας του (γιατι δεν ειχε κανεναν αλλον κοντα του) και πρεπει να πηρα και 50 φορες τον αντρα μου τηλεφωνο... Πρεπει να το παρω αποφαση γιατι κι εγω μπουχτισα μεσα! Εμπρος στο δρομο που χαραξε η xazomama!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ΑΑΑααα εγώ όταν είχα ένα έβγαινα αρκετές φορές και θέατρο και σινεμά, για καφέ, σε συναυλίες μέχρι και σε μουσική σκηνή πήγα! Και τωρα μου λέει ο άντρας μου να βγω αλλά δε νιωθω καλά να του αφήσω 3 παιδιά και να πάω να διασκεδάσω! Τελευταία φορά που βγήκα ήταν στα γενέθλια μου 23/01/2006 - ο Βασιλάκης ήταν 3,5 μηνών και ήμουν με το κινητό στο χέρι - δεν το ευχαριστήθηκα και δεν ξαναβγήκα μόνη μου!

Χαζομαμά βγες τώρα που το έχεις ανάγκη και μπορείς!!!!

Λοιπον.... Χαζομαμα χτυπησες .... φλέβα !!!

Με τον αντρα μου, δυστυχως ή ευτυχως - ακομα δεν εχω καταληξει σε αυτο - στα 8 περιπου χρονια που ειμαστε μαζι πρεπει να εχουμε βγει χωριστα 3 ή 4 το πολυ φορες (κυριως σε κατι μπατσελορ)... Γενικα για καποιο λογο, χωρις να το εχουμε συζητησει.. ετσι μας εβγαινε να ειμαστε ΠΑΝΤΑ μαζι !!!

Τεσπα, γενικα περναγαμε μια χαρα... οταν αποκτησαμε την Αγγελιαννα, δεν κάτσαμε μεσα ΚΑΘΟΛΟΥ - λετε γιαυτο το παιδακι μου να μην αρρωστησε ποτε ??? ασχετο - κι επισης ποτε δεν νιωσαμε την ανάγκη να βγουμε ξεχωριστα... Βεβαια ειχαμε και την πολυτελεια και ειχαμε βγει στα 2 1/2 χρονια και 4 φορες τα δυο μας, αλλα και με το παιδι συνεχεια !!!

Τωρα... που ειναι δυο τα ζουζουνια και που για κακη μου τυχη ακουσα καποιους που με εφαγαν, το παιδι θα αρρωστησει και μην βγαινεις κλπ... τεσπα, κλειστηκαμε μεσα.... στο καπακι ηρθαν και οι παλιοιωσεις και γενικα εχουμε φαει μεγαλη φρικη... ετσι λοιπον εχουμε πει κι εμεις οτι θα πρεπει να ξεκινησουμε που και που καμμια εξοδο μονος ο καθενας γιατι θα παθουμε ζημια...

Τα νευρα μας κι εμας τσιτα.... πλακωνομαστε συνεχεια και μερικες φορες μαλωνουμε και με την μεγαλη, αδικα, και γενικα κανεις δεν ειναι καλα και παμε για διαλυση.... οποτε λεμε να ξεκινησουμε να βγαινουμε μονοι που και που, οχι και πολυ συχνα ομως και ο καθενας μονος με την Αγγελιαννα που και που...

Αναγκα και Θεοι πειθονται.... χαχα

και το συζητας??και βεβαια πρεπει να βγαινεις και λιγο μονη σου,με μια φιλη σου,για ενα καφεδακι βρε παιδι μου,οπως βεβαια και ο ιδιος.αλλαζεις εικονες,λες 2 κουβεντες,ξεφευγεις λιγο απο την ρουτινα.

Tελικά η κλεισούρα BAPAEI ΣTA NEYPA!

Όσο σπιτόγατος κι αν είσαι, όλα θέλουν μέτρο. Δε μπορώ να πω ότι πριν το παιδί είμασταν άνθρωποι που βγαίναμε συνέχεια έξω.

Mετράμε 11 χρόνια σχέσης, απ'τα οποία είμαστε κάτω απ'την ίδια στέγη τα τελευταία 4. Aπό τη στιγμή που μειναμε μαζί, περιορίσαμε τις εξόδους κυρίως γιατί απολαμβάναμε πολύ την "σπιτική" ζωή μας.

Όμως,αλλιώς είναι όταν έχεις την επιλογή και απλά διαλέγεις το μέσα και αλλιώς όταν δεν έχεις καθόλου επιλογή.

Σκεφτείτε ότι έχω να πάω σινεμά από την άνοιξη (πέρσυ!) και για φαγητό (εκτός γονιών φυσικά) έχουμε πάει συνολικά 4-5 φορές από τότε που γέννησα.

Tο καλοκαίρι πήγα στη συναυλία του George Michael και νόμιζα ότι πήγα σε άλλο γαλαξία!

Kάτι βασικό που ενισχύει το πρόβλημα είναι το εντελώς διαφορετικό γούστο που έχουμε σε όλα με τον άντρα μου. Metallica θέλεις εκείνος, Xατζηγιάννη εγώ. Θρίλερ εκείνος, κωμωδία εγώ. Παϊδάκια εκείνος, μεξικάνικο εγώ. Πού να πάμε που να ευχαριστηθούμε και οι δύο μας;

Aλλά ακόμα και τις φορές που θα προσφερθεί κάποια γιαγιά να κρατήσει για ένα βράδυ τον μικρό, μένουμε μέσα γιατί απλά δεν έχουμε το κουράγιο να βγούμε. Eίναι και τα οικονομικά μας χάλια........XAΛIA!

Ένα έχω να σας πω! Έχω τόση πολύ ανυπομονησία για την Kυριακή που μετράω τις ώρες!

Kάντε το σταυρό σας να μην στραβώσει γιατί και οι 2 κολλητές μου είναι μαμάδες με ίδιο πρόβλημα με μένα. Eλπίζω οι μπαμπάδες να τα καταφέρουν για λίγο μόνοι τους και να μην γυρνάμε πίσω τρέχοντας....

bUwEp2.png

Μπορεις να το δεις και διαφορετικα δεν θα κανεις καλο μονο στον εαυτο σου και στα νευρα σου.μα θα κανεις καλο και την σχεη του αντρα σου με το παιδι!Κοριτσια,κακα τα ψεματα δεν ειναι οτι δεν τα καταφερνουν οι αντρες με τα παιδια το πολυ-πολυ να κανουν τα ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ που καναμε και εμεις μαζι τους ,πριν λιγους μηνες, που δεν ξεραμε και μαθαμε :wink:

Θα δεθει μαζι του γιατι θα εχουν λιγο χρονο αποκλειστικα μαζι.

και κοιτα, οταν γυρισεις μην κανεις σχολια του τυπου εχεις βαλει θεοστραβα την πανα αγαπη μου :lol: πες του τα νεα απο τον εξω κοσμο γιατι στοιχημα πως τωρα του λες μονο τα νεα του μωρου.πες του ποσο ομορφα ενιωσες με τις φιλες σου και δωσε και στους δυο πολλα φιλια!!!

Καλη διασκεδαση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γραψε μας πως τα περασες!!!

Διαφημίσεις

.....

Καλη διασκεδαση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γραψε μας πως τα περασες!!!

ναι πες μας μετά ..... για να σκάσουμε από την ζούλια μας εμείς οι υπόλοιποι που δεν βλέπω να βγαίνω έξω μόνη μου ουτε σε 10 χρόνια!!! :cry:

Φυσικά και να βγεις μόνη σου, και στο λέει ένας μπαμπάς και σύζυγος. Ακόμη και αν μπορούσατε να βγείτε οι δυό σας είναι καλό να μένετε και μόνοι σας, πραγματικά αναζογοωνεί. Να περνάτε καλά

Mπράβο βρε παιδιά! Nα'στε καλά όλοι!

Kαι είναι πολύ σημαντικό να το ακούω και από έναν άντρα, gerkon!

Nα'στε σίγουροι ότι τη Δευτέρα θα με δείτε πιο ευδιάθετη και ανανεωμένη!

Φυσικά και θα σας πω πώς πέρασα!

Aρκεί να μην στραβώσει....

Aκόμα κι αν στραβώσει, θα πάρω τους δρόμους μόνη μου ή θα πάω σινεμά.... δεν αντέχω άλλο!

bUwEp2.png

καλή μου xazomama, μην αισθάνεσα καμία τύψη!!!!!Αν νιώθεις την αναγκη και ο άντρας σου είναι σύμφωνος, βγες!!!!Εμείς πάντως το κάνουμε, σπάνια φυσικά αλλά έρχεται η ώρα που το μάτι γυαλίζει επικίνδυνα.Μεταξύ μας μέχρι και μπουζούκια έχω πάει τρεις φορές όσο είχαμε μόνο την Ελενίτσα και πολύ το είχα ευχαριστηθεί:oops::oops::oops: !Όσο για τους μπαμπάδες, νομίζω ότι είναι άψογοι στα πατρικά τους καθήκοντα.Από προσωπική εμπειρία όμως σε προειδοποιώ ότι το σπίτι σου μπορεί ΄μετά να είναι σαν να πέρασαν 30 παιδάκια :lol::lol:

Πάνω απ' όλα πιστεύω πως μετράει το πως νιώθεις.Το να δεις πόσο μπορείς να πιεστείς δε σε κα΄νει καλύτερη μαμά ή σύζυγο!!

Συμφωνώ με τη maspir... να βγαίνεις που και που να αλλάζεις παραστάσεις, να ανταλλάζεις μια κουβέντα..

xazomama, όταν νιώσεις την ανάγκη να βγεις, να το κάνεις.

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

Μπορεις να το δεις και διαφορετικα δεν θα κανεις καλο μονο στον εαυτο σου και στα νευρα σου.μα θα κανεις καλο και την σχεη του αντρα σου με το παιδι!

Θα δεθει μαζι του γιατι θα εχουν λιγο χρονο αποκλειστικα μαζι.

Απο το στόμα μου το πήρες... Νομίζω οτι είναι πολύ καλό για το παιδί να περνάει λίγο χρόνο την ημέρα με τον πατέρα του. Δένουν την σχέση τους έτσι. Συνήθως εμείς οι μητέρες έχοντας εξάρτηση απο τα παιδιά μας δεν αφήνουμε χώρο για την σχέση πατέρα - παιδιού.

Αυτή λοιπόν είναι μια καλή ευκαιρία xazomama να δώσεις λίγο χρόνο στους άντρες σου "να πουν τα δικά τους". Δεν το βλέπω λοιπόν μόνο απο την πλευρά σου (που έχεις κάθε δικαίωμα καλή μου να πιεις ένα καφεδάκι με τους φίλους σου) αλλα και απο την πλευρά της υπόλοιπης οικογένειας.

Πιστεύω πως όλοι θα βγείτε κερδισμένοι...

Άντε λοιπόν για κανένα καφεδάκι και άσε τα παλικάρια σου λίγο μόνο. Δεν μπορούν να σε έχουν συνέχεια μέσα στα πόδια τους :wink::wink::wink:

Φιλάκια

dev277pr___.png

Άντε λοιπόν για κανένα καφεδάκι και άσε τα παλικάρια σου λίγο μόνο. Δεν μπορούν να σε έχουν συνέχεια μέσα στα πόδια τους :wink::wink::wink:

Φιλάκια

Σαν να ακούω τον άντρα μου όταν με στέλνει για ποτάκι με την φιλενάδα μου!!!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Να βγεις με τις φίλες σου και να περάσεις καλά,κι εμείς έχουμε το ίδιο προβλημα διοτι δεν έχουμε κανέναν να μας κρατήσει το παιδί.Τους τελευταίτους 10 μήνες οι μονες φορές που έχουμε βγεί βράδυ μαζί με τον άντρα μου είναι όταν πηγαίνουμε στην Αθήνα στους γονείς μου οι οποίοι μας κρατάνε τη μπέμπα όποτε θέλουμε.Τον υπολοιπο καιρό τη παίρνουμε μαζί μας έχουμε βγεί και καποιες φορές χώρια.Παντως βοηθάει πολύ να βγείς λίγο μόνος σου χωρίς παιδί εγώ πήγα έχτες στα μαγαζιά μόνη μου και γύρισα πίσω και ήμουν άλλος άνθρωπος που να είχα πάει και για κανένα καφεδάκι.

Μια χάρα θα τα πάνε μπαμπας και γιος να περάσεις καλά και να μην έχεις συνεχεια το μυαλό σου σε εκείνους.

Να σας πω κι εγω το εχω αναγκη που και που αυτο αλλα ειμαι πααααααρα πολυ σπιτογατα. Μ'αρεσει η ησυχια και η ασφαλεια του σπιτιου μου και να περναω ωρεςμε το μπεμπη.

Τις περισσοτερες φορες βεβαια οπου παω τον παιρνω μαζι για να αλλαζει κι αυτος παραστασεις.

Απο τοτε που γεννησα εχουμε βγει πραγματικα εξω με τον καλο μου 3-4 φορες. Κανα σινεμα, θεατρο και μαμ. Οταν το ενιωθα ερχοταν η μαμα μου (απο μακρια σχετικα) και βγαιναμε.

Την Παρασκευη μαλιστα μας εχουν καλεσει σε γνωστο κλαμπ των Βορειων προαστιων και απο τη μια θελω να παω αλλα απο την αλλη δεν αντεχω και πολυ τα νταπαντουπα (αχχχχχχ παει η νιοτη μου! :cry: )

Θα αφησω το μπουμπουκο στη μανουλα μου ομως και θα παμε, αλλα τελικα το προβλημα μου ειναι οτι δεν ξερω τι φορανε τωρα πια στα clubs και δεν μπορω να βαλω και τα αγαπημενα μου τζηνακια ακομα(ενοχληση λογω καισαρικης). Ολο φουστες και φουστανακια φοραω και δε θελω να κανω μπαμ!!! (Ασχετο, πηρα ενα peep-toe μοβ σατεν απιστευτο!!!!!)

Απο την αλλη ξερω οτι παραλογιζομαι τωρα!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

A και απο τη μια θελω να παω αλλα απο την αλλη δεν αντεχω και πολυ τα νταπαντουπα (αχχχχχχ παει η νιοτη μου! :cry: )

αλλα τελικα το προβλημα μου ειναι οτι δεν ξερω τι φορανε τωρα πια στα clubs . Ολο φουστες και φουστανακια φοραω και δε θελω να κανω μπαμ!!! /quote]

:lol::lol::lol::lol: Γεια σου βρε Μιμικα!!! :lol::lol: Τι γελιο εριξα πρωι πρωι!! Πανε κοπελα μου να ξεσκασεις κι ασε τι φαρανε οι πιπινες στα κλαμπ!! Οσο για το νταπαντουπα να το κοιταξεις αυτο, μην το αφησεις ετσι γιατι σε βλεπω συντομα να πηγαινεις για καφε στα ΚΑΠΗ :lol::lol:

Φυσικά και να βγεις κορίτσι μου. Όλοι οι άνθρωποι το έχουν ανάγκη αυτό. Και εννοείται ότι πρέπει να το κάνεις χωρίς τύψεις. Δεν νομίζω ότι οι άντρες όποτε το κάνουν έχουν τύψεις. Γιατί δηλαδή εμείς οι μανούλες, μόλις κάνουμε κάτι για τον εαυτό μας, πρέπει να αισθανόμαστε άσχημα;Εκτός από μανούλες, είμαστε και άνθρωποι. Και έχουμε τις ανάγκες μας. Ακόμα και αν ταιριάζουν τα γούστα μας με τον σύζυγο, αυτό δεν έχει καμιά σημασία. Είναι καλό και να βλέπουμε και τις φίλες μας, για να πούμε τα δικά μας, να γελάσουμε με τα χαζά μας, χωρίς να σκεφτόμαστε πώς να μιλήσουμε, αλλά και να κλαφτούμε ρε αδερφέ στο κάτω κάτω. Γιατί και το να κλαφτείς σε έναν φίλο σου, είναι μια ανάγκη που δεν μπορεί να καλυφθεί εξ'ολοκλήρου από τον σύζυγο. Ακόμα και κάτι που σε απασχολεί στη σχέση σου, στην καθημερινότητα σου, ή με το παιδί σου, αν βγείς με κάποια φίλη σου, μπορεί να σε βοηθήσει τόσο πολύ, που να λυθεί το πρόβλημα σου, με κάποια πολυτιμη συμβουλή, αλλά και να ανακουφιστείς από κάποια καλή κουβέντα.

Η κάλυψη των αναγκών μιας γυναίκας, η οποία μπορεί παράλληλα να είναι σύζυγος και μητέρα, την κάνει αυτόματα έναν άνθρωπο ευτυχισμένο΄, ήρεμο και γεμάτο ενέργεια και διάθεση για να αντιμετώπισει τη δύσκολη καθημερινότητα. ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΙΑ.

ΥΓ. Ο χρόνος που περνάνε οι πατεράδες μόνοι τους με τα παιδιά είναι πολύ σημαντικός. Δίνει στα παιδιά χαρά, στους άντρες ικανοποίηση ότι μπορούν να τα καταφέρουν και μόνοι τους και στην μεταξύ τους σχέση περισσότερο δέσιμο.

n3kPp3.png

zewgp3.png

A και απο τη μια θελω να παω αλλα απο την αλλη δεν αντεχω και πολυ τα νταπαντουπα (αχχχχχχ παει η νιοτη μου! :cry: )

αλλα τελικα το προβλημα μου ειναι οτι δεν ξερω τι φορανε τωρα πια στα clubs . Ολο φουστες και φουστανακια φοραω και δε θελω να κανω μπαμ!!! /quote]

:lol::lol::lol::lol: Γεια σου βρε Μιμικα!!! :lol::lol: Τι γελιο εριξα πρωι πρωι!! Πανε κοπελα μου να ξεσκασεις κι ασε τι φαρανε οι πιπινες στα κλαμπ!! Οσο για το νταπαντουπα να το κοιταξεις αυτο, μην το αφησεις ετσι γιατι σε βλεπω συντομα να πηγαινεις για καφε στα ΚΑΠΗ :lol::lol:

χχαχαχαχαχαααααχαχα στα ΚΑΠΗ μαζι γειτονισουλα!!!!!!!!!!!οσο για τα peep toe πεθαινωωωωωω εχω παρει ηδη 2 χρωματα και καθομαι και τα κοιταζω,,,γιατι για ναβγω συντομα δεν το βλεπω,σνιφ κλαψ!δεν εχω κανεναν να μου κρατησει το παιδι κι ετσι ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΗ!

my baby was my reborn...

Καλε ξερεις τι ωραια που ειναι στα ΚΑΠΗ?????

Πλεκουν, παιζουν και κανα χαρτακι, πανε εκδρομουλες...... Μια χαρα, δεν τρεχουν στα κλαμπ να γινει το κεφαλι τους καζανι!!!!! :lol::lol::lol:

Μιμικα παιδι μου...σε βλεπω ντουγρου για γαλα κατα της οστεοπορωσης, πιεσομετρο ανα χειρας, γυαλλια πρεσβυωπιας, σταυροβελονια, τσαι και συμπαθεια... :roll:

:lol::lol::lol::lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...