Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Είμαι φαντασιόπληκτη ή συμβαίνει κ σ'εσάς;

Recommended Posts

Από τότε που ήρθε στην ζωή μου ο Κωνσταντίνος νομίζω πως σχεδόν ότι παθαίνει αυτός το παθαίνω κ εγώ.ξεκινήσαμε απ όταν ήταν ημερών που είχε κολικους κ αέρια...είχα κι εγώ αέρια(δεν θηλαζα για να πει κανείς ότι κατι στην διατροφή μας πείραξε).το επόμενο "χτύπημα" ήταν όταν έβγαζε τα 2 πρώτα δόντια(χωρίς να δω κ να υποπτευθώ ότι είναι έτοιμα να σκάσουν)πονούσαν τα ούλα μου 2 μέρες(σε άλλο σημείο όμως απο κει που έβγαλε ο μικρός δόντια).το ίδιο ξανά κ με τα 2 επόμενα δόντια.πριν λίγο καιρό πάλι αέρια ο μικρός,αέρια κ εγώ.είναι τυχαίο όλο αυτό;έτυχε κ σε καμία άλλη;

Έχουν γίνει κ αλλά τέτοια τα οποία δεν θυμάμαι τώρα.

Διαφημίσεις

πω πω.... εσύ είσαι χειρότερη από εμένα!!!!!!! Εγώ νομίζω πως ό,τι κακό διαβάζω σε νετ ή ακούω ότι συμβαίνουν σε άλλα παιδάκια, το έχει και το παιδάκι μου!!!! Μάλλον πρέπει να συνέλθουμε! Είναι απειδή τα λετρεύουμε και είμαστε και λιγάκι τρελές... εγώ τουλάχσιτον είμαι! Να το χαιρεσαι....

πω πω.... εσύ είσαι χειρότερη από εμένα!!!!!!! Εγώ νομίζω πως ό,τι κακό διαβάζω σε νετ ή ακούω ότι συμβαίνουν σε άλλα παιδάκια, το έχει και το παιδάκι μου!!!! Μάλλον πρέπει να συνέλθουμε! Είναι απειδή τα λετρεύουμε και είμαστε και λιγάκι τρελές... εγώ τουλάχσιτον είμαι! Να το χαιρεσαι....

Χαχα.είδες;εγώ τα παθαίνω κιόλας!το περίεργο δεν είναι με τα αέρια αλλά με τα δόντια που δεν ήξερα ότι θα σκάσουν εκείνες τις μέρες...

οι μαμαδες εχουμε ενστικτο!επισης ολο το περυσινο χειμωνα ειχα ωτιτιδα γιατι ειχε και η κορη μου!μολις τις περασαν οι ωτιτιδες περασαν και σε εμενα......

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

οι μαμαδες εχουμε ενστικτο!επισης ολο το περυσινο χειμωνα ειχα ωτιτιδα γιατι ειχε και η κορη μου!μολις τις περασαν οι ωτιτιδες περασαν και σε εμενα......

Καλημέρα.χωρίς να πάρεις κάποια αγωγή σου πέρασαν;

Διαφημίσεις