Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κοριτσάκι??

Recommended Posts

Γεια σας!!Χάθηκα λίγο αλλά επιστρέφω δριμύτερη..χθες έκανα την αυχενική..αφου βεβαιωθηκα ότι όλα καλά, μας είπε οτι 80% είναι κοριτσάκι..είναι νωρίς να χαρώ?

Διαφημίσεις

σου ευχομαι καταρχην καλη εγκυμοσυνη με ενα γερο μωρακι

Αλλα θελω να σε ρωτησω.. αν σου ελεγαν αγορακι δεν θα χαιροσουνα??????

όχι προς θεου..θα τρελαινόμουνα το ίδιο..πρώτα να ναι γερο..έτσι να ξέρω.φαίνεται απο τωρα?

να σου πω την αληθεια νωρις μου φαινεται....τις περισσοτερες φορες που φαινεται τοσο νωρις συνηθως ειναι αγορι.σου ευχομαι να εχεις ενα γερο μωρακι και ας ειναι οτι θελει αυτο!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Αyra, σου εύχομαι και εγω μια καλή εγκυμοσύνη και ένα γερό μωράκι. Είναι λίγο νωρίς για να πεις με βεβαιότητα οτι είναι κοριτσάκι αλλά πολλές φορές φαίνεται και απο τόσο νωρίς...

Αλλα θελω να σε ρωτησω.. αν σου ελεγαν αγορακι δεν θα χαιροσουνα??????

Aν είναι δυνατό να αναρωτιέσαι τέτοια πράγματα...

Διαφημίσεις

Και εγώ στην αυχενική έμαθα ότι είναι αγόρι το καστοράκι μου. Βλέπουν από την θέση του, άλλες φορές φάινονται καθαρά και άλλες όχι!

Με το καλό γλυκιά μου.

ayra δεν περιμενεις καλυτερα τον υπερηχο β επιπεδου???και εμενα αγορι μου ειχαν πει στην αυχενικη(60% βεβαια) και στον β επιπεδου.........κοριτσακι!

Ακριβώς το ίδιο και σε μένα,καλύτερα να περιμένεις λίγο!!!!!!!!!!!

αμα σας πω τι εχω παθει εγω!εμεινα εγκυος σχετικα ευκολα και παντα ηθελα ενα κοριτσακι.περναει ο καιρος κανω αυχενικη μου λεει ο γιατρος αγορι κατα πασα πιθανοτητα.ε,λιγακι δεν μου αρεσε γιατι σκεφτομαι ποσα πρεπει να προσεχεις ειδικα οσο μεγαλωνεις ενα αγοριπ.χ.μηχανακια και τρελαινομαι.κανω β επιπεδου και μου λεει αγορι!του λεω εισαι σιγουρος μου λεει βεβαιως!ενα θα σου πω!εγω που ηθελα κοριτσι τωρα το καθικι μου δεν το αλλαζω με τιποτα.ασε που τα αγορακια εχουν τρελα με τη μαμα τους;)οποτε περιμενε την β επιπεδου και θα δεις οτι και αγορι να ναι θα τρελαθεις με το παιδι σου

Διαφημίσεις

απο οσο ξερω μονο οταν σου πουν αγορακι ειναι επιφοβο να βγει κοριτσακι...ειναι πιο συνηθισμενο αυτο... σε εμενα μου ειπε 80% κοριτσακια κ οταν τον ρωτησα για το αλλο 20% μου απαντησε "ξεχνα το!" :mrgreen::mrgreen::mrgreen:! τοσο σιγουρος ηταν!!!! κ τελικα ειχε δικιο....

t7XLp3.png

Κορίτσια και αγόρια της παρέας μας, δυστυχώς μερικά πράγματα ισχύουν ακόμα στην Ελλάδα του 2009...Κι εγώ δεν το είχα συνειδητοποιήσει καθόλου αυτό , μιας και όταν μάθαμε για τη κορούλα μας που έρχεται, πετάξαμε στον 7ο ουρανό ακριβώς όπως θα κάναμε και αν ήταν αγόρι...Όμως μας έτυχε ένα περιστατικό το οποίο βέβαια μόνο σαν αστείο μπορούμε να το πάρουμε , αλλά από την άλλη προβληματίζει...Έχουμε στο διπλανό διαμέρισμα ένα "σιτεμένο" ζευγάρι, καθ'όλα καλοί και ευγενικοί άνθρωποι. Τις προάλλες λοιπόν έτυχε να συναντηθεί η γυναίκα μου στο ασανσέρ με τη κυρία. Είχαν πάνω από τρεις μήνες να βρεθούνε τυχαία (τι σου είναι οι πολυκατοικίες...) και πλέον η γυναίκα μου ήταν στον 7ο και η εγκυμοσύνη φαινότανε από μακρυά. Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

"Αχ καλή μου είσαι έγκυος;;;"- "Ναι κυρία Τάδε μου, είμαι 7 μηνών"- "Αααααα μπράβο ματάκια μου, συγχαρητήρια!!!"- "Ευχαριστώ πολύ!" - "Ξέρετε τι είναι;"- "Κοριτσάκι"!!!!!(Απαστράπτουσα...) - " (Μουδιασμένη...) Αααα καλά....μην στεναχωριέσαι πουλάκι μου...μικροί είστε ακόμα..."!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν ξέρω τι μυαλά κουβαλάνε ακόμα οι άνθρωποι...........

Η Μαριανθούλα μας γεννήθηκε στις 25/11/2009 και είναι υπέροχη!!!

line_flow3_beg_minie_time_1259125200_text_.gif

Εγώ αυτό τα απαντάω στα αγοράκια!!!! ΧΑΧΑΧΑ!! Μου έρχεται να πω: ε εντάξει, και τα αγορακια καλά είναι! Δεν το λεώ βέβαια γιατί είναι ότι συνηθίζει ο καθένας. Εάν είχα αγόρι μάλλον θα έλεγα τα ίδια για τα κορίτσια!!! Γερά να είναι μωρέ και ό,τι και να είναι θα τα αγαπάμε πιο πολύ και από τη ζωή μας!

Τι να πω και εγω που συνεχεια "α, την καημενη" μου λενε με τρια αγορια"αντε τωρα κοριτσι θα ειναι και χαιρονται πιο πολυ από μενα. Που να τους πω οτι κατα 80% μου ειπανε παλι αγόρι (δυο γιατροι κιολοας). Ασε που μετα απο τρια αγόρια εμαθα και εγω να ξεχωριζω το επιμαχο σημειο στον υπερηχο και σημερα πριν καν μου το πει ο γιατρός του το ειπα εγω. Λετε να διαψευστώ; Ουτε που με νοιαζει.

Διαφημίσεις