Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ!!!!!

Recommended Posts

Η μικρή μου είναι 14 μηνών. Εδώ και ένα μήνα περίππου όταν κάθεται στο καρεκλάκι του φαγητού και έχει τα ποδαράκια της ανοιχτά, πάει και πιέζει με το σίδερο που στερεώνει το τραπεζάκι, την πάνα της στην ευαίσθητη περιοχή.!!!!!:shock: Παίρνει ένα παράξενο ύφος σαν να αφοσιώνεται σε κάτι και αρχίζει να σφίγγεται με αποτέλεσμα να μην τρώει ούτε το φαγητό της. Την μετακινώ λίγο για να μην το κάνει αυτό αλλά μετά από λίγα λεπτά αρχίζει πάλι το ίδιο. Υπάρχει περίπτωση να έχει τέτοια ερεθίσματα από τώρα; :shock: Την κοίταξα καλά μήπως έχει τίποτα το πιπί της και της προκαλεί φαγούρα αλλά δεν βλέπω τίποτα. Τις προάλλες έκανε το ίδιο με το πλαστικό προστατευτικό που έχει η κούνια στην αυλή. Είναι φυσιολογικό; Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο; Μήπως είμαι υπερβολική;

Διαφημίσεις

χωρις να ειμαι ειδικη, απο τα λιγα που ξερω τα αγορακια σε συτη την ηλικια εχουν στυση αρα λογικα κ τα κοριτσακια πρεπει να εχουν εναν αναλογο ακουσιο ερεθισμο.προφανως απο τυχαιες κινησεις ενιωσε καποια ευχαριστηση κ προσπαθει να τις επαναλαβει.απο την αλλη θεωρω οτι πρεπει να το αναφερεις στον παιδιατρο γιατι μπορει να εχει κολλησει κατι που ειτε δεν εχει εξελιχθει ακομα ωστε να ειναι ορατο{τυπου σπυρακι}ειτε ειναι πιο βαθια απο το σημειο που κοιτας κ η μικρη προσπαθει να διωξει την φαγουρα με αυτο τον τροπο.

• 3 months later...

κι εμενα ακριβως το ιδιο κανει απο τον πρωτο καιρο που μπηκε στο καθισματακι εως και τωρα!!!!αφου διαβαζα την περιγραφη σου και στιν αντρα μου και σοκαριστηκαμε με την ομοιοτητα!!! τι να πεις...!!!!

Εμένα πάλι δεν κάνει αυτό, αλλά παίρνει κάποια αγαπημένα της κουκλάκια, τα βάζει ανάμεσα στα πόδια της, ξαπλώνει πάνω τους και...κάνει την ανάλογη κίνηση!Καταλαβαίνετε, μην περιγράψω άλλο...!Δεν της το απαγορεύω εννοείται, ούτε κάνω σαν να συμβαίνει κάτι, απλά αυτή με κοιτάει και χαμογελάει, οπότε χαμογελάω κι εγώ.Στην αρχή έλεγα είναι τυχαίο, αλλά το κάνει συχνά, οπότε ύποπτο μου φαίνεται, κάτι νιώθει!Τι να πω!!!!Και μένα 14 είναι, αλλά το κάνει εδώ και μήνες, προτού περπατήσει καλά καλά.