Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κοριτσια βοηθεια

Recommended Posts

την προηγουμενη Κυριακη ξυπνησα τα ξημερωματα με φοβερους πονους στο ενα μου το στηθος χωρις να ειναι πρησμενο,εβαλα θηλαστρο εβγαλα 60γρ μονο μετα ανεβασα πυρετο για 3μερες πηρα την μαια μου κ μου ειπε να μην ταισω το παιδι γιατι εχω παθει φλεγμονη,εγω δεν την ακουσα κ συνεχισα να θηλαζω μεπυρετο 39.Πηρα αντιβιωση ceclor voltaren,k depon.Σημερα που πηγα παλι να βαλω θηλαστρο εβγαλα σταγονες κ βγηκε μαζι κ μια καφε βλενα,πηρα την μαια μου κ μου ειπε τελειωσε ο θηλασμος μην προσπαθεις να ταισεις αλλο το παιδι, στο αλλο μου το στηθος που εβαλα θηλαστρο εβγαλα μονο 40γρ,τι να κανω πειτε μου???????????

εγω συνεχιζω κ ποναω πολυ απο τον ενα μου το στηθος,επισης μου ειπε να παω αυριο να κανω εναν υπερηχο να δουμε τι εχει γινει,να συνεχισω να ταιζω το παιδι η οχι??????????

κ αυτη η καφε βλενα τι μπορει να ηταν.

Παρακαλω πολυ μην τους διαχειριστες να μην μου μεταφερουν το ποστ ωστε να μπορεσουν να το δουν οι κοπελες για να μου απαντησουν.

Αγλαια σε παρακαλω εαν τον δεις το ποστ απαντησε μου γιατι προσπαθω να σου στειλω πμ αλλα δεν τα καταφερνω

Διαφημίσεις

την προηγουμενη Κυριακη ξυπνησα τα ξημερωματα με φοβερους πονους στο ενα μου το στηθος χωρις να ειναι πρησμενο,εβαλα θηλαστρο εβγαλα 60γρ μονο μετα ανεβασα πυρετο για 3μερες πηρα την μαια μου κ μου ειπε να μην ταισω το παιδι γιατι εχω παθει φλεγμονη,εγω δεν την ακουσα κ συνεχισα να θηλαζω μεπυρετο 39.Πηρα αντιβιωση ceclor voltaren,k depon.Σημερα που πηγα παλι να βαλω θηλαστρο εβγαλα σταγονες κ βγηκε μαζι κ μια καφε βλενα,πηρα την μαια μου κ μου ειπε τελειωσε ο θηλασμος μην προσπαθεις να ταισεις αλλο το παιδι, στο αλλο μου το στηθος που εβαλα θηλαστρο εβγαλα μονο 40γρ,τι να κανω πειτε μου???????????

εγω συνεχιζω κ ποναω πολυ απο τον ενα μου το στηθος,επισης μου ειπε να παω αυριο να κανω εναν υπερηχο να δουμε τι εχει γινει,να συνεχισω να ταιζω το παιδι η οχι??????????

κ αυτη η καφε βλενα τι μπορει να ηταν.

Παρακαλω πολυ μην τους διαχειριστες να μην μου μεταφερουν το ποστ ωστε να μπορεσουν να το δουν οι κοπελες για να μου απαντησουν.

Αγλαια σε παρακαλω εαν τον δεις το ποστ απαντησε μου γιατι προσπαθω να σου στειλω πμ αλλα δεν τα καταφερνω

Καταρχήν περαστικά σου και γρήγορα!!!Δεν έχω απαντήσεις στα ερωτήματά σου, αλλά μου δημιουργήθηκε η απορία γιατί εμπιστεύεσαι τη μαία για ιατρικά θέματα. Καλύτερα να μιλήσεις με το γυναικολόγο σου, την παιδίατρο, σύμβουλο θηλασμού, αλλά η μαία τί να σου πει;;;Εμένα τουλάχιστον στο θέμα του θηλασμού δεν έπεσε μέσα σε πολλά από αυτά που μου είπε "δώσε του 60 ml συμπλήρωμα γεύμα παρά γεύμα,γιατί δε θα φτάνει το γάλα σου τώρα στην αρχή", "το αντλημένο γάλα κρατάει στο ψυγείο μόνο 6 ώρες. Μετά πέτα το!"

Και κάτι άλλο. Όταν λες καφέ βλένα...το είδες στη θηλή;Σαν πύον δηλαδή ή στο μπουκαλάκι;;Εμένα μια φορά που ήταν ερεθισμένες οι θηλές στην αρχή έκανε ο μπέμπης εμετό που είχε μέσα καφέ.Ήταν αιματάκι.Μήπως ήταν φραγμένος πόρος (από εκεί και ο πόνος) που άνοιξε και βγήκε λίγο αιματάκι;;;Οι θηλές σου είναι εντάξει;Μια σκέψη κάνω...είμαι η τελευταία που θα έπρεπε να δίνει συμβουλές καθώς θηλάζω μόνο 4,5 μήνες (αποκλειστικά ευτυχώς και ΜΟΝΟ χάρη στα κορίτσια του φόρουμ και την Αγλαϊα!). Ελπίζω να σε βοηθήσουν οι πιο έμπειρες κοπέλες.

Vd4Sp3.png

Την μαια μου σιγουρα δεν προκειται να την ξανα συμβουλευτω,γιατι ειναι καλη μονο στο θεμα της γεννας,στο θεμα του θηλασμου δεν τα καταφερνει.Σημερα θα παω να κανω εναν υπερηχο γιατι κατω απο το στηθος πιανω ενα μεγαλο κομματι που σιγουρα Επδεν ειναι γρομπαλακι γιατι ειναι μεγαλο,με μια συμβουλο θηλασμου που μιλησα χθες μου ειπε οτι μπορει να ηταν φραγμενος πορος αλλα μπορει να ειναι κ μαστιτιδα κ οπως κ να χει καλο θα ηταν να κανω εναν υπερηχο.Χθες πανικοβληθηκα γιατι σαφως δεν ηθελα να κοψω τον θηλασμο μαχαιρι ετσι οπως μου προτεινε η μαια μου,συνεχιζω να θηλαζω σημερα ο πονος ειναι λιγοτερος δεν ξερω εαν περασει απο μονο του γιατι οπως εγραψα κ πιο πανω πιανω κατι μεσα στο στηθος μου .Επισης εβαλα κ σημερα θηλαστρο αλλα εβγαλα κ παλι ελαχιστο,

Αγλαια εαν δεις το ποστ η εαν καποια κοπελα ξερει πως μπορω να ερθω σε επαφη μαζι της ας μου στειλει ενα πμ.Pipi σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου

τελικα πηγα κ εκανα υπερηχο κ ειχα μαστιτιδα,θα παρω κι αλλο κουτι αντιβιωση,πιστευω να βελτιωθει η κατασταση γιατι δυστυχως ακομα ποναω

κουκλα μου περαστικα σου ευχομαι. Για το θεμα της μαστιτιδας διαβασα οτι πρεπει να συνεχισεις τους θηλασμους γιατι βοηθαει. Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο πρεπει το γαλα αυτο να το πιει το μωρο ή απλα να το αντλεις κ να το πετας. Η συμβουλος θηλασμου τι σου ειπε?

Διαφημίσεις