Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

SOS - ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ

manoulitsa

Recommended Posts

κοίτα .. αυτά τα τραγικά περιστατικά είναι δεδομένα!!! στη βάπτιση της ξαδέρφης μου οι θείοι μας δεν αλλάζανε τις μπομπο τις δικιές τους αλλά πέρνανε και απο των παιδιών!! δλδ απο 2 ο καθείς!! και όταν τους είπαμε ότι είναι για τα παιδάκια αυτοί γκρινιάζανε και λέγανε ότι και αυτοί παιδάκια είναι και ότι αυτό δεν είναι σωστό, ότι όλοι πρέπει να έχουν τις ίδιες μπομπο διότι υπάρχουν και ζήλειες .. :lol: :lol: :lol: .. πουθενά δε μπορείς να τους βρείς ρε παιδί μου!! κάνεις ιδιες σου λένε ότι για τα τσιπιρίκια έπρεπε άλλες .. κάνεις και των 2 σου λένε ότι πρέπει όλοι να παρόυν απο 2 .. κάνεις για όλους απο 2 σε βγάζουν λεφτού και αρχίζουν τα σχόλια .. δεν κάνεις για κανέναν σε λένε τσίπω .. :lol: :lol:

απλά πρέπει να κρατάς μεγάαααααααααααααλο κοφίνι .. και μεγάλη καβάντζα μπομπο :D

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Διαφημίσεις

ναι υπηρχαν οντως και οι περιπτωσεις οπου 1 ατομο εφευγε με 2-3 -1 ενηλικων και 2-3 παιδικες..-

δεν το ηξερα οτι επρεπε αντι για 200 μπομπο να φτιαξω 1000 για να παρουν ολοι 2-3 και να μου φτασουν για ενθυμιο!... και το ξαναλεω! αυτα ειναι γυφτιες! δεν εχεις ξαναδει μπομπο στη ζωη σου? κι εμενα μ'αρεσαν σε βαπτισεις οι παιδικες αλλα δεν βουταγα το χερι! ο αλλος εχει κανει εναν υπολογισμο ατομων και εχει βαλει και 10-20 επιπλεον... γιατι θα πρεπει να βαλει +50 και να τα χρυσοπληρωσει πολλες φορες, επειδη εσυ εισαι αχορταγος? δηλ. τι θα κανεις παραπανω εσυ με μια κουδουνιστρα, απο ενα παιδακι?

me and my men...

Εμείς πάντως κάναμε μαγνητάκι με πουγκί σε μαγαζί εδώ στην περιοχή μας, με 5 κουφέτα, σε όμορφα στολισμένα καλάθια, μας ζήτησαν 2,00?, καλά δεν ήταν?Και δεν ασχοληθήκαμε καθόλου, στο ίδιο μαγαζί πήρε η κουμπάρα μου τα βαπτιστικά και της βγήκε όλο το σετ 580?;)

αυτα ειναι γυφτιες! δεν εχεις ξαναδει μπομπο στη ζωη σου? κι εμενα μ'αρεσαν σε βαπτισεις οι παιδικες αλλα δεν βουταγα το χερι! ο αλλος εχει κανει εναν υπολογισμο ατομων και εχει βαλει και 10-20 επιπλεον ..... δηλ. τι θα κανεις παραπανω εσυ με μια κουδουνιστρα, απο ενα παιδακι?

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠ'ΑΥΞΑΝΩ!!! δλδ ελεος!!!! και οχι τπτ αλλο τις στολίζουν για καμια δυο εβδομάδες και μετά τις πετάνε!!! και εσυ δεν εχεις ούτε για ενθύμιο!!!

στους δε γάμους που μαδάνε τα λουλούδια απο τις λαμπάδες???? και πήγα να βγω η καημενη φωτογραφία και στην μια λαμπάδα ουτε 2 λουλουδια δεν ειχαν αφήσει!!!!

Συγχηστικα!!!!:twisted:

Εμείς είχαμε λίγα παιδάκια και έφτιαξα σακουλάκια (που είχαν μέσα την μπομπονιέρα, ένα δωράκι & ζαχαρωτά) με το όνομα του κάθε παιδιού πάνω. Έτσι δεν είχαμε προβλήματα!

Διαφημίσεις

νομίζω ότι είμαστε ΟΛΕΣ 1704.gif .. ε? Ε?

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Η αλήθεια είναι ότι ίσως να ξεφύγαμε λίγο από τα κομπολόγια απ όπου ξεκινήσαμε..Ομως το συμπέρασμα είναι ένα, με ψάξιμο και υπομονή θα βρούμε και οικονομικα καταστήματα και σωστους επαγγελματίες! ;)

O NAΡΛΗΣ ειναι αψογος και πολύ καλος ανθρωπος...

Οποτε εχω διευκολύνει φιλους και γνωστους που δεν εχουν internet να τους παραγγειλω τις μπομπο τους και εχω μιλήσει μαζι τους (ειναι πολοι εκει πάνω...)

εχω να πω πως ιδιαιτερα για τον ΧΑΡΗ μιλάμε για εναν αγιο ανθρωπο που ακουει οτι παραξενιά του μεταφερω και δεν με διαολοστέλνει...

Αρα ΑΠΟΚΛΥΕΤΑΙ να εχει γινει αυτο με τα κομπολόγια...

ΜΟΥΦΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

Να ηταν κουπες να το καταλάβω αλλά ΚΟΜΠΟΛΟΓΙΑΑΑΑ!!!!!!!ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...!!!!

Ααααα και δεν παιρνω ποσοστά...τα καλα να ακουγονται...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!